Folosirea Snapchat pentru a vă crește WordPress

În orice zi, Snapchat s-a terminat 150 de milioane de oameni folosirea, trimiterea și primirea de instantanee. Între ele, sunt vizionate 2,5 miliarde de imagini și sunt vizionate 10 miliarde de videoclipuri. Asta este în fiecare zi! Așa că a trecut timpul, am aflat mai multe despre platforma de socializare cu cea mai rapidă creștere din lume și cum poate fi folosită pentru a ajuta site-ul dvs. WordPress să își atingă obiectivele..


Acest articol analizează în profunzime ce este Snapchat, cine îl folosește și cum poate ajuta la creșterea dvs. în urma WordPress. Discutăm apoi sfaturi și trucuri pentru crearea unei comunități Snapchat și luăm în considerare cele mai bune practici atunci când adăugăm instantanee pentru a vă ajuta să vă promovați afacerea.

Ce este Snapchat?

lentile

Snapchat este o aplicație mobilă populară care vă permite să trimiteți și să afișați fotografii și videoclipuri către prieteni și urmăritori. Caracteristica sa distinctivă, care îi permite să iasă în evidență în mulțimea de canale de socializare, este că imaginile, sau instantanee așa cum sunt cunoscute, au doar o durată de viață scurtă, cuprinsă între 1 secundă și 24 de ore, după care sunt șterse automat.

Una dintre principalele atracții ale utilizării Snapchat este că este distractiv. Puteți adăuga text, adnotări și emoji la imagini înainte de a le trimite, precum și lentile Snapchat. Lentilele adaugă urechile câinelui la fețe, schimbă fețele cu cele ale altuia de pe ecran și multe altele. Poate suna puțin nebun, dar încercați, este distractiv!

Cine utilizează Snapchat?

Snapchat este cunoscut de mult timp pentru a atrage un public mai tânăr, în special de la adolescenți la cei de la începutul anilor treizeci. Inițial, Snapchat a fost folosit cu preponderență de către sfârșitul mai tânăr al adolescenței demografice, în special a tinerilor. Cu toate acestea, în ultimul an, grupul cu cea mai rapidă creștere a fost cel de peste 24 de ani. Așadar, dacă publicul țintă este în jur de 30 de ani sau mai puțin de 30 de ani, este timpul să considerați serios Snapchat ca un canal de socializare important pentru afacerea dvs..

De ce ar trebui să folosești Snapchat

Snapchat

Snapchat devine o platformă de marketing extrem de eficientă. Orice afacere care petrece deja mult timp producând și postând imagini și suporturi video va găsi Snapchat o potrivire naturală. Obsesia Snapchat pentru imagini și povestiri face ca canalul perfect să promoveze orice afacere din industria alimentară, de călătorie, media, fitness, muzică sau modă, pentru a numi doar câteva. Iată cum vă poate ajuta …

Atrageți urmăritori noi

Pentru a vă dezvolta WordPress urmând, este important să vă asigurați că sunteți prezent și să vă promovați afacerea în aceleași locuri ca publicul țintă. Dacă potențialul tău public este agățat de Snapchat, dar nu ești, atunci este greu să te conectezi cu cei care ar putea fi interesați de nișa ta. Devenirea unui jucător cheie pe Snapchat te-ar putea ajuta să interacționezi cu oameni noi, care sunt posibil un demografic mai tânăr, ceea ce duce la creșterea urmărilor tale.

Îmbunătățirea conștientizării mărcii

Nu numai că vă puteți conecta cu un public nou pe Snapchat, dar puteți, de asemenea, să sensibilizați brandul. Fiți prezenți în mod constant pe Snapchat vă vor păstra la curent în mintea adeptului dvs., încurajându-i să revină pe site-ul dvs. WordPress și să devină vizitatori obișnuiți.

Interacționează cu publicul tău

Datorită naturii Snapchat, cu imaginile sale dispărute în timp, acest canal de socializare se dezvoltă rapid, care se întâmplă în timp real. Fiind prezent pe Snapchat, puteți vedea tendințele la care răspunde publicul dvs. și interacționați cu acestea utilizând instantanee și conținut relevante. Această interacțiune vă ajută să vă mențineți următorii implicați și interesați de afacerea dvs..

O platformă de la care să vă promovați site-ul dvs. WordPress

Ca în orice canal de social media, Snapchat oferă o platformă impresionantă din care să vă promovați site-ul. Indiferent dacă încercați să creșteți traficul pe site-ul dvs., să generați oportunități, să faceți publicitate de produse și servicii sau altceva, Snapchat vă oferă o posibilitate de a face acest lucru..

Deci, acum știți un pic despre Snapchat și despre avantajele utilizării acestuia. Dar cum să începi?

Construirea unei urmăriri pe Snapchat

Descarca

Snapchat este rapid și ușor de configurat, durează doar câteva minute. Descărcați-l din Apple Store sau de pe Google Play și, după o înregistrare rapidă, sunteți gata de pornire. Cu toate acestea, înainte de a putea începe să utilizați Snapchat pentru a vă promova afacerea, mai întâi trebuie să construiți o aplicație Snapchat.

Cum ar fi construirea unei secvențe pe Facebook, Twitter sau orice altă platformă de socializare, acest lucru poate dura mult timp. Deci, ce poți face pentru ca mingea să se rostogolească rapid?

Adăugați-vă Snapchat Snapcode site-ul dvs. WordPress

Încurajează-ți următorii și vizitatorii WordPress existenți să te adauge pe Snapchat. Acesta este un mod eficient de a păstra contactul cu audiența dvs. WordPress, încurajați-i să vă revizuiască site-ul sau să vă cumpere produsele.

Snapcode

Widget Snapchat Snapcode vă permite să afișați propriul cod Snap personal pe site-ul dvs. web. Un Snapcode acționează în același mod ca și butonul „Follow Me”. Audiența dvs. pur și simplu vă scanează codul cu telefonul lor și apoi vă pot adăuga instantaneu ca prieten pe Snapchat. Codul dvs. Snap poate fi descărcat de pe Cont Snapchat. Apoi încărcați-l pur și simplu pe widgetul Snapchat Snapcode și adăugați-l pe site-ul dvs. WordPress.

Afișați o galerie de instantanee pe site-ul dvs. WordPress

Doar pentru că ați adăugat codul Snap pe site-ul dvs. WordPress, nu înseamnă că publicul dvs. vă va adăuga imediat ca prieten. Promovează-ți contul Snapchat având o galerie de instantanee pe site-ul tău, pe care le-ai distribuit anterior pe Snapchat. Acesta este un mod minunat de a arăta adepților tăi WordPress ceea ce le lipsește și ar putea să îi împingă să te alăture pe Snapchat.

Promovează Snapchat pe alte platforme de socializare

Este important să promovați Snapchat pe celelalte canale de socializare. Postează instantanee din contul tău Snapchat pe Facebook sau Twitter pentru a arăta oamenilor că ești prezent și activ și merită urmărit. Și afișați codul Snap pentru a ajuta oamenii să vă găsească cu ușurință pe Snapchat.

De asemenea, puteți afișa URL-ul dvs. Snapchat orice alt canal de socializare pe care îl utilizați. Pentru a găsi adresa URL Snapchat, deschideți pur și simplu Snapchat și selectați „Adăugare prieteni> Nume utilizator partajare”. Acest lucru va ajuta adepții dvs. de socializare să vă caute cu ușurință și să vă găsească pe Snapchat.

Oferă un stimulent

În timp ce îți promovezi contul Snapchat pe site-ul tău WordPress sau pe social media, oferă un stimulent pentru a încuraja vizitatorii să te adauge ca prieten Snapchat. Dacă oamenii vă adaugă, trimiteți-le un cod de voucher cu reducere sau o adresă URL către o pagină secretă a site-ului dvs. Faceți din ea ceva relevant pentru nișa dvs., astfel încât să atrageți tipul potrivit de persoană.

Utilizați GhostCodes

Ghostcodes

GhostCodes este un loc minunat pentru a găsi alții care sunt interesați de industria dvs. și pentru ei să vă găsească. Această aplicație este practic o bază de date a utilizatorilor Snapchat care și-au exprimat interesele în diferite nișe. Postează-te pe GhostCodes pentru ca oamenii să te găsească, apoi caută și cei interesați în zona ta de expertiză. Aceasta este o modalitate excelentă de a expune afacerea dvs. celor de pe Snapchat, care caută în mod activ branduri și afaceri în domeniul dvs..

Cele mai bune practici Snapchat

După ce ați creat o bază de fani Snapchat, trebuie să planificați cu atenție modul în care veți utiliza Snapchat pentru a vă dezvolta WordPress în urma și a promova afacerea dvs. Gândiți-vă la obiectivele dvs. cu privire la Snapchat și la ce doriți să atingeți. Acest lucru vă va ajuta să decideți ce tip de „instantanee” va fi cel mai bun pentru afacerea și audiența dvs..

Adăugați instantanee la „Povestea mea”

Așa cum am menționat deja, Snapchat funcționează prin realizarea unei fotografii sau videoclipuri și apoi trimiterea unui prieten. Apoi este afișat timp de câteva secunde înainte de a dispărea.

Cu toate acestea, și cel mai important, se pot adăuga instantanee la „Povestea mea”. Această caracteristică poate fi folosită cu adevărat pentru promovarea întreprinderilor. Aici imaginile au o durată de viață de 24 de ore și pot fi vizualizate de oricare dintre urmăritorii tăi. Acest lucru înseamnă că aveți mai mult timp pentru a ajunge la un public mai larg și a avea un impact cu instantaneele.

Utilizați videoclipuri și alt conținut distractiv și interesant

Snaps

Amintiți-vă, Snapchat este distractiv și mișto. Așadar, asigurați-vă că conținutul dvs. este prea! Folosiți puterea videoclipului pentru a interacționa cu urmăritorii dvs., pentru a adăuga text și stickere și pentru a face instantanee! Dacă te afli în industria alimentară, postează imagini uimitoare cu mâncare. Dacă sunteți implicat în fitness, adăugați clipuri de antrenamente. Sau dacă conduci un magazin de comerț electronic, arată-ți produsele utilizate. Aceasta este șansa ta de a-ți comercializa cu adevărat afacerea, serviciul sau produsele, așa că profită la maxim.

Adăugați știri în timp real, anunțuri, promoții și reduceri

Postarea instantaneelor ​​în „Povestea mea” oferă fiecărei imagini sau videoclipuri 24 de ore pentru a fi vizualizate. După aceea, acestea sunt șterse. Acest lucru face ca Snapchat să fie un spațiu foarte „acum”. Utilizatorii nu sunt interesați de trecut sau de viitor, ci doar de prezentul imediat.

Prin urmare, încercați întotdeauna să postați știri și anunțuri în timp real. Adăugați o fotografie a unui produs nou care a ajuns în magazin în acea zi. Trimiteți un cod de reducere, care poate fi utilizat doar pentru cele 24 de ore de la captura este vizibil. Oferiți promoții sau promoții cronometrate pentru site-ul dvs. WordPress, care împing spectatorii să răspundă imediat, conducând traficul și crescând adepții. Utilizați durata de viață scurtă a instantaneelor ​​în avantajul dvs. punând audiența sub presiune pentru a acorda atenție și a acționa rapid.

Creați-vă propriul GeoFilter

Geofilter

Pentru întreprinderile de cărămidă și mortar, creându-ți propriul Geofilter este o modalitate excelentă de a face reclamă pe Snapchat. Un geofilter este un filtru care poate fi adăugat peste partea de sus a unei imagini, care este de obicei text sau un logo legat de afacerea dvs. Așadar, atunci când oamenii intră în spațiile dvs., pot să adauge filtrul dvs. pentru a le explica unde se află. Aceasta este o modalitate excelentă de a sensibiliza brandul și de a-ți determina publicul să-ți promoveze afacerea pentru tine.

Alte oportunități de publicitate pe Snapchat includ reclame video sau Anunțuri instantanee așa cum sunt cunoscute și creându-ți propriul lentil. Totuși, acestea sunt opțiuni super costisitoare și accesibile într-adevăr doar pentru marile corporații.

Gânduri finale

Snapchat este o piață neexploatată, dar este folosită de milioane în fiecare zi. Dacă afacerea dvs. se adresează consumatorilor mai tineri și se referă la promovarea mărcii dvs. prin imagini și videoclipuri vizuale, atunci acesta este un canal de socializare cu care doriți să vă înscrieți. Fără îndoială, oportunitățile pentru site-ul dvs. WordPress sunt imense.

Care sunt primele tale impresii despre Snapchat? Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile pe acest canal de socializare în comentariile de mai jos …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me