Folosiți notificări Push pentru a genera trafic repetat

Pentru a vă angaja publicul, va trebui să le puteți capta atenția în moduri semnificative. Aceasta nu este întotdeauna o sarcină ușoară, cu toate acestea, mai ales atunci când există atât de multe distrageri pe dispozitivele lor mobile.


Din fericire, notificările push oferă o soluție eficientă. Notificările push sunt o modalitate pentru editori și alte companii de a transmite mesaje directe, în timp real, publicului lor, pentru a ajuta la promovarea implicării și a conducerii traficului.

În această postare, vom discuta despre ce sunt notificările push și vom explica avantajele utilizării acestora. Vă vom oferi, de asemenea, patru sfaturi despre cum să utilizați notificările push pentru a crea trafic repetat și vom discuta despre setarea acestora pe site-ul dvs. WordPress. Să începem!

Avantajele utilizării notificărilor Push

Notificările push sunt mesaje pop-up cu clic care pot fi utilizate pe browsere sau dispozitive mobile și aplicații. Sunt o formă de comunicare directă, în timp real, în timp real.

Prin utilizarea notificărilor push, editorii pot:

 • Ajungeți-le pe cititori unde își petrec cea mai mare parte a timpului, pe dispozitivele mobile
 • Adăugați un nou canal pe care îl controlează direct, care este similar cu un buletin informativ, dar cu rate mai mari de deschidere și de clic
 • Conduceți vizitele de implicare și întoarcere, ajutând transformarea vizitatorilor casual în cititori fideli și crearea de obiceiuri

Editorii de știri și de conținut, în special, beneficiază de notificări push. La urma urmei, acestea oferă un mod eficient de a furniza cititorilor conținut sensibil la timp, povești și actualizări. Notificările push pot, de asemenea, să îndeplinească același rol ca un newsletter atunci când vine vorba de construirea unei baze de cititori fideli.

Un alt beneficiu al notificărilor push este simplitatea procesului de înscriere. De exemplu, vizitatorii pentru prima dată pe site-ul dvs. sau aplicația mobilă vor trebui doar să selecteze Permite atunci când vi se solicită și apoi puteți fi adăugate la lista dvs. de abonați.

Push Notification Opt-in

Notificările de împingere a aplicațiilor mobile au în special rate ridicate de înscriere. Conform cercetărilor, aproape 60 la sută traficul de internet provine de la dispozitivele mobile, rata de optare pentru notificările de împingere a aplicațiilor mobile fiind 43,9 la sută pentru utilizatorii iOS și 91,1 la sută pentru utilizatorii Android (deoarece procesul este automat pe ultima platformă).

Acum că am acoperit utilitatea notificărilor push, să aruncăm o privire la patru sfaturi pentru utilizarea acestora pentru a crea trafic repetat pe blogul dvs. sau pe site-ul dvs. de știri.

1. Creați mesaje clare, concise și folosiți emoji

Notificările push sunt scurte. De obicei, aveți doar aproximativ 40 de caractere pentru a atrage atenția utilizatorilor și pentru a vă transmite mesajul. Prin urmare, este recomandat să utilizați un limbaj simplu, direct.

Asigurați-vă că alegeți subiecte care sunt relevante pentru cititorii dvs. De asemenea, este util să vă încadrați mesajul într-un mod care să insufle un sentiment de urgență și să inspire acțiune. Pentru editorii de știri, o modalitate de a capta atenția ar fi includerea unui termen precum „BREAKING NEWS” într-o notificare push pentru o poveste oportună și importantă.

În plus, veți dori să încercați să utilizați o linie simplă și apeluri la acțiune (CTA). Cercetările au descoperit, de asemenea, că utilizarea emojisurilor în notificările push poate crește implicarea semnificativ.

Emojis de notificare push

Emojii vă pot ajuta să transmiteți o anumită emoție sau ton în mesajul dvs. În plus, pot îmbunătăți aspectul general al notificării.

De asemenea, este important să creăm un mesaj încurajator de înscriere. Spre deosebire de notificările web care folosesc doar mesaje de tip „permit” sau „bloc”, opțiunile mobile push vă permit să personalizați mesajul pe care îl trimiteți.

Când creați mesajul dvs. de înscriere, aveți în vedere să spuneți cititorului valoarea de a alege și să explicați ce vor primi (povestiri de ultimă oră, cele mai recente actualizări, promoții speciale etc.) Puteți personaliza, de asemenea, „Permite” și „Don. butoanele „nu permit” să fie ceva mai personalizabile, folosind termeni precum „Da!” sau „Poate mai târziu”.

2. Segmentează-ți audiența

Oamenii nu vor să fie constant bombardați cu mesaje, în special cu cele care nu le sunt relevante. Utilizarea unei abordări generalizate și difuzate pentru notificări push poate duce la enervarea și abonarea abonaților tăi.

Conform cercetărilor, segmentarea publicului dvs. pentru notificări push poate crește CTR cu 218 la sută. Identificând abonații dvs. pe baza intereselor lor, puteți trimite mesaje personalizate fiecărui individ. La rândul său, acest lucru ar trebui să crească șansa ca acestea să deschidă mesajele.

Există o serie de moduri în care vă puteți clasifica abonații. De exemplu, editorii de știri pot segmenta utilizatorii în funcție de categoriile de conținut pe care cititorul este interesat să le primească. Alte opțiuni de segmentare includ fusul orar, locația și tipul dispozitivului.

Aplicațiile mobile permit, de asemenea, editorilor de conținut pentru a permite abonaților să aleagă ce tip de notificări doresc să primească și când. Acest lucru permite utilizatorului să se simtă mai controlat și mai puțin bombardat cu mesaje inutile.

Un exemplu al acestei tehnici în acțiune poate fi văzut în The New York Times setări de notificare push pentru aplicația sa mobilă.

Setări Segment Notificare Apăsați

Editorii de conținut și știri pot utiliza aceste setări pentru a crea mesaje valoroase pentru publicul lor. Puteți afla ce povești este interesat de publicul dvs. pentru a primi notificări push și de a le personaliza în consecință.

3. Fiți atenți la cronometrarea și frecvența mesajelor

Un studiu a descoperit că aproape 40 la sută utilizatorii spun că renunță la notificările push, deoarece îi deranjează la momentul nepotrivit. În plus, mai mult de jumătate au spus că au renunțat la faptul că au găsit iritări ale notificărilor push.

Cercetările au arătat că cele mai mari rate de clic pentru notificările push apar marți și în orele care nu lucrează. Cu toate acestea, aceasta este desigur o generalizare. Determinarea timpilor și frecvenței cele mai eficiente pentru notificările dvs. push poate fi necesară oarecare experimentare.

Acesta este un alt motiv pentru care segmentarea este esențială; vă poate ajuta să determinați când să trimiteți mesaje către fiecare categorie de abonați. De exemplu, site-urile de comerț electronic pot utiliza notificări push pentru a aborda abandonarea coșurilor de cumpărături.

eCommerce Push Notification

În plus, segmentarea publicului tău îți permite să adaptezi mesaje în funcție de fusul orar și locațiile lor. Dacă jumătate din publicul dvs. se află într-un alt fus orar decât dvs., nu doriți să trimiteți mesaje pe care le vor primi în miez de noapte.

Știri, bloguri și alți editori de conținut pot beneficia adesea de a trimite mesaje în primul rând dimineața. De exemplu, The New York Times trimite o notificare push „Morning Briefing” în fiecare zi.

4. Urmăriți valorile corecte

Ca în orice strategie de marketing, urmărirea performanțelor notificărilor dvs. push este esențială dacă doriți să vedeți ce face și nu funcționează. Poate dura ceva timp pentru a stabili ce fel de mesagerie și calendarul dvs. răspunde publicului.

Există anumite valori pe care să le acordați atenție, care vă pot ajuta să evaluați performanța notificărilor push, inclusiv:

 • CTR-uri
 • Ratele de oprire și de excludere
 • Tarife deschise
 • Ratele de retenție

Cele mai bune metode de captare și analiză a datelor variază, în funcție de platformele și sistemele pe care le utilizați pentru a trimite notificări. Cu toate acestea, important este că strategia de urmărire rămâne consecventă, astfel încât să puteți optimiza și îmbunătăți continuu notificările dvs. push.

Cum să trimiteți notificări push folosind WordPress

Este important să înțelegem că există unele diferențele dintre notificările push web și mobile. Notificările web nu oferă opțiunile de personalizare pentru mesajele opt-in pe care le fac notificările mobile, de exemplu. De asemenea, nu vă permit să ajungeți la utilizatorii iOS. Mai mult decât atât, cercetările au descoperit că notificările de împingere a aplicațiilor mobile au rate mai mari de deschidere și de clic.

Există mai multe modalități prin care puteți trimite notificări push de oricare dintre tipuri folosind WordPress. Pentru a trimite notificări web, de exemplu, puteți utiliza un instrument cum ar fi OneSignal.

Plugin de OneSignal Free Web Push Notifications

Pentru a instala acest plugin WordPress, accesați tabloul de bord WordPress și navigați la Pluginuri> Adaugă nou. Căutați pluginul OneSignal, apoi instalați-l și activați-l. De acolo, puteți consulta ghidul nostru util pentru a adăuga notificări push pe WordPress pentru instrucțiuni suplimentare.

Dacă doriți să trimiteți notificări push mobile, pe de altă parte, puteți crea o versiune de aplicație mobilă a site-ului dvs. web folosind un serviciu de genul MobiLoud.

Aplicații mobile MobiLoud WordPress

pluginul lor gratuit vă ajută pur și simplu să transformați site-ul dvs. WordPress într-o aplicație pe care o puteți folosi apoi pentru a trimite notificări. Cu MobiLoud creați și trimiteți automat notificări push direct din tabloul de bord WordPress. De asemenea, oferă o opțiune pentru cititori să decidă pentru ce subiecte doresc să primească notificări push. Acest lucru este ideal pentru bloguri, site-uri de știri și alți editori de conținut care doresc să crească implicarea.


În acest mediu digital aglomerat, ai doar atâtea oportunități de a-i angaja pe vizitatori și de a-i convinge să se întoarcă. Notificările push oferă o modalitate eficientă de a face doar asta.

Din fericire, crearea de notificări push web și mobile prin WordPress este ușoară. Când faceți acest lucru, țineți cont de aceste patru sfaturi:

 1. Creați mesaje clare, captivante și concise cu emoji pentru a crește implicarea.
 2. Utilizați o aplicație mobilă pentru a segmenta audiența dvs. și a crea mesaje vizate.
 3. Fii atent la momentul și la frecvența livrării notificărilor.
 4. Urmăriți valorile care sunt cele mai importante pentru afacerea dvs., pentru a optimiza și îmbunătăți strategia de notificare push.

Aveți întrebări despre utilizarea notificărilor push? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me