Diferite modalități de integrare a social media cu WordPress

A deveni prea dependent de motoarele de căutare a traficului nu este niciodată o idee bună – o actualizare a algoritmului ar putea reduce inundațiile de trafic la o problemă. Având în vedere acest lucru, profitând de alte surse de trafic, în special de social media, este o parte importantă a protejării succesului pe termen lung al site-ului dvs.: a avea un conținut social puternic și un conținut extrem de partajabil vă permite să conduceți propriul trafic către site-ul dvs. Cu alte cuvinte, dacă site-ul dvs. web face experimentați o scădere a SERP-urilor, impactul nu va fi catastrofal.


Acum, sunt dispus să pariez că majoritatea dintre voi au instalat deja butoane de partajare socială pe site-ul dvs. web, nu? Cu toate acestea, nu este singurul mod în care îți poți face site-ul mai social. Astăzi vreau să vă prezint șapte pluginuri de socializare WordPress. Fiecare plugin adaugă o funcție ușor diferită site-ului dvs. web, ajutându-vă să profitați la maxim de pe social media.

Social Media Feather Plugin gratuit pentru WordPress

Social_Media_Feather

Social Media Feather este un plugin gratuit pentru butoanele de partajare socială. Pluginul îți permite să adaugi un set elegant de butoane de partajare socială pe site-ul tău – poți adăuga și social media urma butoane – care permit vizitatorilor să partajeze conținutul dvs. cu prietenii pe canalul lor social de alegere.

Pluginul acceptă toate rețelele sociale majore: Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, reddit, Pinterest și tumblr. Obțineți un set de butoane curate și moderne, care pot fi plasate înainte sau după fiecare postare. Puteți, de asemenea, să plasați următoarele butoane oriunde pe site-ul dvs., utilizând un widget dedicat.

În ciuda accentului puternic pe stil, pluginul este incredibil de ușor. Social Media Feather nu folosește deloc Javascript, ceea ce înseamnă că este foarte rapid de încărcat! Există o serie de extensii premium, inclusiv extra seturi de pictograme, și un aspect mișto nuanțe de gri efect.

Partajare socială și Locker Pro Premium WordPress Plugin

Social_Share_and_Locker_Pro

Social Share & Locker Pro este un excelent plugin premium în doi, disponibil pentru 14 dolari de la CodeCanyon. Pentru banii dvs., veți obține atât butoane de partajare socială cu aspect excelent, cât și funcționalitate de blocare socială.

Social_Share_and_Locker_Pro_Screenshot

Cele mai importante 20 de canale de socializare sunt acceptate de plugin, iar butoanele de partajare pot fi plasate oriunde pe pagina dvs. – sus, jos, stânga sau dreapta. Pot fi fixate într-un an absolut poziție sau plutit astfel încât să apară în permanență pe ecran. De asemenea, puteți plasa butoanele de partajare direct în conținutul dvs. folosind un shortcode simplu.

Butoanele se încarcă rapid și vin în zece piei diferite. Fiecare piele arată curată și elegantă și vine cu o alegere între afișarea logo-ului social și numele complet – puteți vizualiza multe piele aici. Puteți alege, de asemenea, să afișați contoarele de lângă butoanele dvs..

Cel mai bun lucru despre acest plugin este funcția suplimentară de blocare socială. Acest lucru vă permite să vă blocați conținutul premium, pe care un vizitator îl poate vizualiza numai după ce a distribuit conținutul pe Twitter sau Facebook.

NextScripts: Rețeaua socială Auto-Poster Plugin gratuit pentru WordPress

NextScripts

Un alt plugin gratuit impresionant, programul Rețeaua socială Auto-Poster face exact ceea ce spune pe tablă: îți trimite conținutul la fiecare rețea socială configurată imediat ce apasă „publica”.

Știm cu toții că postarea periodică a articolelor dvs. pe rețelele de socializare este o modalitate excelentă de a atrage trafic pe site-ul dvs. web, iar acest plugin vă va economisi cantități semnificative de timp cu asta: nu mai trebuie să adăugați fiecare postare manuală pe fiecare canal social pe care îl utilizați. . Puteți adăuga, de asemenea, mai multe conturi pentru fiecare rețea socială, făcând ușoară integrarea conturilor personale și de afaceri în același timp.

Pluginul acceptă în prezent 27 de rețele sociale diferite – în mod evident, toate cele majore sunt incluse în această listă. Puteți configura, de asemenea, pluginul pentru a adăuga etichete / categorii ale unui articol la postările sociale ca hashtag-uri, făcând conținutul dvs. mai ușor de găsit.

Pinterest Automat Pin Premium WordPress Plugin

Pinterest_Automatic_Pin

Dacă imaginile sunt o caracteristică importantă a site-ului dvs. web, fără îndoială că sunteți deja activ pe Pinterest. Disponibil la prețul de 15 dolari, pluginul WordPress Automatic Pin Pin poate îmbunătăți semnificativ cât de rapid și eficient sunteți în stare să încărcați imaginile. Pluginul se sincronizează perfect cu contul dvs. Pinterest, care vă permite apoi să fixați rapid un număr nelimitat de imagini. De asemenea, preia plăcile pe care le urmați, ceea ce vă poate ajuta să alegeți unde doriți să postați imaginile.

Pe măsură ce produceți o postare, Automatic Pin detectează automat toate imaginile, care sunt postate direct pe Pinterest atunci când este publicată postarea – dacă vă programați publicarea postării la o dată ulterioară, imaginile dvs. vor fi fixate doar atunci când postarea va fi transmisă. De asemenea, aveți opțiunea de a selecta imaginile pe care nu doriți să le postați. Veți localiza un nou metabox în dreapta editorului de text, care vă permite să alegeți placa pentru a vă fixa imaginile dintr-o listă derulantă.

Pe lângă acest lucru, puteți merge înapoi și fixați imagini din postările deja publicate. Pur și simplu vizualizați postările existente făcând clic pe Toate mesajele din tabloul de bord WordPress, apoi selectați noua opțiune de acțiune în vrac disponibilă: Pin-le. Pentru a evita orice problemă cu încărcarea în masă, pluginul îți poate împărți pinii, ceea ce înseamnă că o singură imagine este fixată pe minut.

SocialFans Responsive Social Counter Premium Plugin WordPress

SocialFans

SocialFans este un plugin fantastic fantastic, care vă permite să adăugați butoane de urmărire socială uimitoare pe site-ul dvs. web, permițându-vă să vă construiți fani, adepți și abonați. Suporta o impresionantă 30 de rețele de socializare și poate fi descărcat cu 16 dolari de la CodeCanyon. Există o serie de piele diferite din care să alegeți pentru butoanele dvs., inclusiv colorate, deschise, întunecate și transparente. Există, de asemenea, o serie de animații de tranziție și animații de clic disponibile pentru fiecare piele.

Captura de ecran de SocialFans

Butoanele răspund și se potrivesc oricărei zone de widget-uri. Puteți alege între afișarea butoanelor într-o formă de listă sau într-un aspect puzzle, interblocat, cu aspect cool. Ambele arată minunat. Pluginul oferă, de asemenea, opțiunea de a afișa un contor pentru urmările dvs. sociale, afișând fie cifrele temporizate, fie numărul de urmăritori într-o perioadă de timp specificată, în funcție de preferința dvs..

Widgets Twitter Plugin WordPress gratuit

TwitterWidget

Deși nu este un plugin din punct de vedere tehnic, integrarea unui widget Twitter este o modalitate excelentă de a adăuga un element social diferit pe site-ul dvs. web. Un widget Twitter vă permite să adăugați un feed Twitter live la bara laterală a site-ului dvs. Puteți alege să afișați propriile postări și conversații sau să afișați orice mesaj cu un hashtag specificat (de preferință, hashtag-ul dvs. dedicat). Acest lucru este excelent pentru a arăta vizitatorilor cum interacționezi cu fanii tăi sau pentru a transmite ce crede lumea socială a site-ului tău – dacă feedback-ul este pozitiv, aceasta este o dovadă socială cu adevărat excelentă! Vizitatorii pot interacționa mai ușor cu dvs., făcând clic pe linkul din widget.

Adăugarea widget-ului este super-rapidă: pur și simplu treceți la setările contului dvs. Twitter și selectați widget. De acolo, veți putea să vă jucați cu setările și o serie de opțiuni de personalizare, înainte de a genera un cod pentru a lipi într-un widget HTML pe site-ul dvs. WordPress.

CoSchedule Plugin WordPress gratuit

CoSchedule

CoSchedule este în primul rând un calendar editorial integral, dar vine și cu câteva funcții impresionante de social media. Prețul serviciului este de 10 USD pe lună, dar puteți obține o probă gratuită de 14 zile.

CoSchedule vă permite să sincronizați orice număr de conturi de social media în toate rețelele majore. Vă permite apoi să creați și să programați mesaje dintr-un metabox poziționat direct sub editorul de text WordPress – asta înseamnă că puteți scrie postările dvs. de socializare așa cum faci bloguri. Puteți să vă programați postările în funcție de momentul publicării postării dvs., de exemplu la două, patru și șase ore de la difuzarea postării. Dacă schimbați data publicării, postările sociale asociate se vor schimba automat cu ea.

Pluginul creează, de asemenea, un impresionant calendar drag-and-drop, care conține tot conținutul programat și postări sociale programate. Acest lucru vă permite să vizualizați fiecare aspect al programului blogului dvs., permițându-vă să vedeți ce zile sunt ușoare pentru conținut, iar acest lucru vă poate ajuta să creați un program de publicare și social mai consistent.

Gânduri finale

Pe măsură ce importanța social media crește, la fel și numărul de plugin-uri sociale WordPress. Acest lucru poate face incredibil de dificil să găsiți un plugin adecvat pentru site-ul dvs. web, cu toate diferitele pluginuri din care să alegeți.

Acest articol își propune să vă prezinte o serie de pluginuri de socializare diferite – fiecare oferind o funcție diferită – pentru a vă ajuta să beneficiați la maxim de canalele de social media. Puteți verifica, de asemenea, postarea noastră pe 20 dintre cele mai bune pluginuri de social media pentru WordPress pentru a vedea mai multe opțiuni gratuite și premium pentru adăugarea de link-uri sociale pe site-ul dvs..  Dacă cunoașteți un plugin minunat de social media care nu este inclus în această listă, informați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map