Se pare că toată lumea vine la masă cu noțiuni preconcepute despre WordPress. Și corect sau greșit, poate fi dificil să schimbi păreri după ce s-au format.


Există anumite concepții greșite care se ridică din nou în sus. Aceștia sunt omisiți și opresc continuu oamenii de afaceri inteligenți care știu că WordPress este un CMS bun, dar au primit suficiente informații proaste pentru a le face o pauză. Aceasta este într-adevăr o rușine, deoarece poate împiedica indivizii și întreprinderile să avanseze în construirea unei prezențe web. Și după cum știm cu toții, crearea unei prezențe viabile pe web este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poate face o afacere în aceste zile.

Astăzi, vom stabili recordul pe 5 dintre cele mai frecvent perpetuate minciuni despre WordPress și vom face tot posibilul să le eliminăm pe bune.

Minciuna 1: trebuie să cumpărați o temă WordPress

Atunci când gestionați un site WordPress pentru afacerea dvs., este important să aveți un stil și un design distinctiv. Doriți ca site-ul dvs. să fie deosebit de ceilalți, în special de concurenții dvs. Multe persoane realizează acest lucru achiziționând o temă premium. În mintea lor, acest lucru garantează individualitatea site-ului lor.

Din păcate, mișcarea lor este greșită. Pentru început, multe persoane pot achiziționa aceleași teme premium. Și dacă păstrează tema cu toate setările sale implicite, este foarte probabil să existe mai multe alte site-uri acolo cu același aspect și același aspect.

Tot ce vă spun este că cumpărarea unei teme premium nu vă va garanta un site 100% original. Doar nu se va întâmpla. În plus, o mulțime de oameni au impresia că temele premium vin automat cu asistență pentru dezvoltatori, dar acest lucru nu este întotdeauna cazul. Nu vreau să vă descurajează să cumpărați o temă premium (întrucât sunt de obicei mai bune decât opțiunile gratuite – aruncați o privire la unele dintre temele premium WordPress făcute aici la WPExplorer), dar ar trebui să faceți acest lucru înțelegând că nu garantează individualitatea.

Tema WPExplorer

Sigur că arată sexy (tema, nu Frank), dar cu siguranță ar putea beneficia de o notă personală.

Indiferent dacă mergeți premium sau vă respectați o opțiune de temă gratuită, cunoașteți acest lucru: personalizarea este prietenul dvs. Temele gratuite nu oferă la fel de multe opțiuni de personalizare precum cele premium, dar pot fi făcute în continuare pentru a arăta și a te simți oricum dorești. Așadar, dacă tot ce ai nevoie este un site foarte simplu, trebuie doar să investești în grafică personalizată și ar trebui să fii totul setat.

Minciuna 2: Doar anumite industrii pot utiliza WordPress

Pariez că l-ai mai auzit pe acesta înainte: WordPress este doar pentru bloggeri. Și de către bloggeri, persoana care spune această frază adesea repetată o înseamnă într-o manieră semi-derogatorie. Este respingător. Și în timp ce WordPress cu siguranță este o platformă de blog, este capabilă și de multe altele. De fapt, poate fi (și a fost) adaptat pentru a se potrivi cu nevoile aproape oricărei industrii (de fapt, Freddy a scris o postare despre unele mărci de nume mari care folosesc WordPress).

Puteți adăuga pagini opt-in și pagini de vânzări chiar și dintr-o singură instalare WordPress, puteți adăuga un magazin cu funcții complete și selectați dintr-o gamă largă de teme. Puteți angaja pe cineva să vă proiecteze un site de la zero sau să folosiți o temă pre-făcută și să o personalizați pentru a se potrivi scopurilor voastre. Cerul este limita.

Asta mă aduce într-un alt punct: mulți oameni par să creadă că temele disponibile sunt potrivite doar stilului de blog de prezentare a conținutului, dar acest lucru nu este adevărat. Puteți găsi o temă perfectă pentru orice companie din orice industrie, de la fabricație la bunuri imobiliare, până la juridică, până la îmbrăcăminte. Dacă nu găsiți o temă predefinită, puteți crea, de asemenea, una complet personalizată sau una creată pentru dvs. Nu există limitări.

Minciuna nr. 3: nu puteți rula un site de comerț electronic pe WordPress

Acest lucru este complet fals. Tu absolut poate sa executați un site de comerț electronic pe WordPress și este destul de ușor de făcut în acest sens. Există atât de multe plugin-uri disponibile care fac crearea unui magazin cu totul nou sau integrarea celui existent cu platforma WordPress, într-o clipă. Și, în cea mai mare parte, gestionarea produselor, instrumentelor de analiză și multe altele vor fi accesibile din tabloul de bord WordPress.

Trebuie doar să ajustați câteva setări de configurare și sunteți bine să mergeți cu SSL complet, suport pentru monede multiple, mai multe opțiuni de plată și multe altele. Există un tutorial excelent la tuts+ la acest subiect, folosind pluginul WP e-Commerce, dar acesta este departe de singura dvs. opțiune. Alte câteva opțiuni grozave includ Descărcare simplă digitală și WooCommerce.

Ar trebui să vă faceți întotdeauna sârguința cuvenită înainte de a descărca și instala noi pluginuri de orice fel, nu doar cele legate de comerțul electronic. Asigurați-vă că ceea ce ați selectat este mai întâi potrivit pentru nevoile dvs. specifice. Și acordați atenție setărilor de securitate. Deoarece veți fi responsabil pentru păstrarea în siguranță a informațiilor personale și financiare ale altor persoane, dvs. trebuie sa face din asta o prioritate.

Minciuna nr. 4: nu vă puteți personaliza site-ul

Așadar, aceasta este legată de primele două minciuni, dar poartă de la sine un singur motiv: unii oameni cred că WordPress este atât de ușor și atât de simplu, încât nu poate fi personalizat în niciun scop cu adevărat semnificativ. Este o platformă casual de blogging, nimic mai mult.

Din nou, acest lucru nu este adevărat. Puteți personaliza un site WordPress până la ultimul detaliu. În funcție de gradul tău de bunăvoință web, poți regla și juca în conținutul inimii tale. Puteți codifica o temă de la zero sau adăugați toate clopotele și fluierele pe care le doriți unei teme existente. Practic, poți merge pur și simplu.

Cel mai bun mod de a face aceasta din urmă este de a crea o temă pentru copii și de a construi personalizarea pe deasupra. Puteți chiar să schimbați tabloul de bord sau să personalizați interfața de utilizator admin pentru a reflecta brandul companiei dvs., astfel încât toți cei implicați în organizația dvs. să obțină o experiență completă atunci când se conectează.

Oricine spune că WordPress nu poate fi personalizat este sau nu a fost informat sau nu are cunoștință. În orice caz, nu ar trebui să le ascultați.

Minciuna 5: trebuie să fii dezvoltator web pentru a utiliza WordPress

În ceea ce privește partea flip, mulți oameni par să aibă și o concepție greșită despre faptul că WordPress este prea complicat. Amuzant cum pot exista aceste două opinii, nu? Totuși, această minciună este la fel de omniprezentă și elimină o mulțime de oameni de la CMS.

Cert este că WordPress este extrem de ușor de utilizat. Este doar mai dificil – și oferă funcții mai avansate – dacă doriți să fie așa. Așadar, dezvoltatorii web pot scoate foarte mult din asta și bloggerii încep, de asemenea. Aceasta este frumusețea și de ce sunt un evanghelist WordPress atât de puternic – poate fi utilizat pentru aproape orice scop.

Dacă sunteți un începător WordPress, îl puteți instala, încărca o temă gratuită, parcurgeți opțiunile de personalizare de bază și o puteți suna pe zi. Practic, nu vă spune nimeni avea să se complice. Dacă nu vrei. Am înțeles?


WordPress este înconjurat de dezinformare și părtinire, dar sperăm că acum aveți o înțelegere mai clară a ceea ce are acest CMS de oferit. Este cu adevărat versatil și atâta timp cât știi ce vrei să ieși din el, poți obține orice îți dorești. Construiește un blog simplu pentru a povesti aventurile pisicii tale sau creează un site de comerț electronic complet personalizat. Nu ți se pare, ți se pare un lucru în ansamblu?

Ați evitat să folosiți WordPress din unul dintre motivele de mai sus? Dacă îl folosești în prezent, ce te-a convins să te plonjezi? Ne interesează să aflăm ce alte concepții greșite au auzit oamenii despre WordPress. Vă rugăm să sună în comentarii. Ca întotdeauna, ne-ar plăcea să auzim ce gândești.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me