De ce recenziile verificate contează și cum să le adăugați la WooCommerce

Ați auzit vreodată expresia „în țara nevăzătorului, omul cu un ochi este rege”? Există o idee similară în comerțul electronic.


În țara recenziilor false, revizuirea verificată este rege.

Practic, acest lucru înseamnă că există atât de multe produse acolo cu recenzii false – permise de platformele de examinare lipsite de scrupule – încât clienții se orientează către produse cu recenzii despre care știu că sunt reale..

Și cum știu ei? Pentru că caută recenzii verificate.

Ce este o recenzie verificată?

O revizuire verificată este o recenzie care este colectată și verificată de un terț. De obicei, atunci când un client face o achiziție, site-ul terț îi va trimite un e-mail întrebând cum a mers experiența sa.

Pentru clienți, acest lucru garantează că recenzia pe care o citesc este de la un client real care a făcut o achiziție reală pe site-ul dvs. Este o dovadă a faptului că majoritatea clienților au nevoie înainte de a face cumpărături pe un site.

De ce contează recenziile verificate?

De ce recenzii verificate contează

După cum știți, există tone de site-uri de comerț electronic. Heck, există tone de site-uri WooCommerce acolo!

Iar cea mai bună modalitate de a vă diferenția de concurență este să aveți produse excelente și recenzii excelente pentru aceste produse – pe care clienții dvs. le știu că sunt reale.

De ce? Pentru că clienții își doresc autenticitate. Conform Local luminos, „Autenticitatea recenziilor este cel mai important factor pentru consumatori să aibă încredere în recenziile pe care le citesc.”

Toate celelalte sunt secundare. Oamenii știu în aceste zile că platformele de recenzie pot fi păcălite de bot și scripturi. În ceea ce nu și-au pierdut încrederea în platformele terțului de încredere spun că „această recenzie este reală”.

Activarea Recenziilor numai pentru cumpărătorul WooCommerce

WooCommerce de fapt include o opțiune de bază „verificată a proprietarului” încorporată. Nu este nimic special, dar va restrânge revizuirea dvs. doar utilizatorilor care au finalizat o achiziție a articolului. Pentru a activa această funcție, conectați-vă la tabloul de bord WordPress și navigați la WooCommerce> Setări> Produse:

Setări de examinare WooCommerce

De aici, pur și simplu bifați caseta pentru „Recenzii pot fi lăsate doar de către proprietarii verificate” și salvați. Acum, când vizualizați produse pe site-ul dvs. web, afișările trebuie să afișeze următoarea notificare:

WooCommerce Recenzii pentru clienți

WooCommerce Numai recenzii pentru „Verified Owners”

Dar după cum am remarcat, acest lucru este destul de de bază.

Cum să obțineți recenzii verificate

Ca orice în WordPress, cea mai ușoară soluție este adesea chiar la îndemână. Instalați doar un plugin!

1. Obțineți o platformă terță parte de încredere pe site-ul dvs. WooCommerce

TrustedSite este un plugin nou, gratuit, care vă permite să colectați și să afișați nelimitat recenzii verificate.

Instalați Trustedsite

Accesați directorul de pluginuri WordPress și instalați Recenzii TrustedSite. Este dezvoltat de oamenii care v-au adus McAfee SECURE, deci știți că este o organizație în care publicul are încredere.

După instalarea pluginului, faceți clic pe navigare către pagina principală TrustedSite.

Pagina principală TrustedSite

De aici faceți clic pe butonul albastru „Creare cont”.

Creați Cont TrustedSite

Aceasta vă va duce pe site-ul principal al TrustedSite, unde vă puteți completa înregistrarea. De aici veți putea gestiona toate funcțiile contului dvs. TrustedSite.

2. Trimiteți cereri de recenzie clienților dvs. vechi

Cu TrustedSite puteți configura un e-mail de solicitare de recenzii care se adresează automat clienților atunci când fac o achiziție, dar cea mai bună modalitate de a obține recenzii ASAP este să vă trimiteți prin e-mail cele vechi.

Pur și simplu importați adresele de e-mail ale clienților vechi în contul dvs. TrustedSite:

E-mailuri de importare TrustedSite

… și toți vor primi un e-mail care va solicita o recenzie a magazinului dvs..

Dacă sunteți îngrijorat de faptul că acest lucru pare prea simplu, nu fiți: Bright Local a constatat că „50% dintre consumatori au fost solicitați să lase o recenzie despre o companie și au lăsat de fapt o recenzie”.

3. Configurați e-mailul solicitat de recenzii

După ce veți obține câteva recenzii verificate de la clienți vechi, este timpul să vă asigurați că aveți un flux constant de noi.

Așa cum am menționat mai sus, TrustedSite vă permite să configurați un e-mail de solicitare de revizuire, care se va stinge automat după ce un client cumpără ceva de pe site-ul dvs. WooCommerce. Este o modalitate fără stres de a aduna constant recenzii noi pentru site-ul dvs..

Solicitare de recenzii TrustedSite

Configurarea e-mailului de solicitare este de a alege cât timp după achiziție clienții dvs. vor primi e-mailul, apoi adăugați logo-ul dvs. la e-mail. Este totul intuitiv și chiar acolo, în tabloul de bord.

Actualizați Trustedsite

Vrei mai multe opțiuni? Îți poți actualiza Contul TrustedSite pentru acces la un ecuson TrustSite, o sumă imensă de widgeturi de afișare (butoane, galerie, ecuson, carusel, rezumat și stele despre produse) și multe altele.

Gânduri finale

Recenziile verificate reprezintă baza creșterii pentru orice afacere nouă online. Aceștia le oferă vizitatorilor sceptici sau îngrijorați încrederea de a deveni clienții dvs. și acționează ca un fel de cuvânt-gură pe care nu îl puteți cumpăra cu publicitate. Și pentru că pluginurile de pe WordPress le fac foarte ușor de colectat și afișat, nu există niciun motiv să nu le aveți pe site-ul dvs..

Tu ce crezi? Ați activat clienții doar recenzii pentru magazinul dvs. WordPress? Crezi că s-ar putea? Ne-ar plăcea să vă auzim gândurile cu privire la recenziile verificate ale produselor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me