Să ne confruntăm cu fapte Capabilitățile de căutare pe site-ul WordPress nu sunt la fel de bune pe cât ar putea fi. De la returnarea unor rezultate care nu sunt sortate după relevanța lor, neavând capacitatea de a căuta fișiere încărcate sau de a nu găsi un conținut potrivit, este corect să spunem că există loc pentru îmbunătățiri.


Așadar, în timp ce așteptați o actualizare viitoare a software-ului nostru de publicare preferat pentru a sorta acest lucru, ați putea rectifica problema și astăzi. Prin instalarea unuia dintre plugin-urile adecvate care au fost create pentru a îmbunătăți instrumentul principal de căutare a site-ului WordPress, puteți oferi acestui element al site-ului dvs. o îmbunătățire a performanței atât de necesară..

Dacă nu oferiți vizitatorilor dvs. opțiunea de a căuta conținutul site-ului dvs. web pentru a afla mai multe din ceea ce caută sau nu sunteți mulțumit de performanța soluției dvs. de căutare a site-ului curent, atunci citiți mai departe pentru a vă îmbunătăți înțelegerea avantajelor adăugării unei funcții eficiente de căutare a site-ului pe site-ul dvs. web, urmată de câteva sugestii de pluginuri care vă pot ajuta să faceți acest lucru.

Beneficiile furnizării unui instrument eficient de căutare a site-ului intern

Beneficiile furnizării unui instrument eficient de căutare a site-ului intern

Este posibil să fi decis să nu includeți un instrument de căutare pe site-ul dvs. sau poate nu sunteți sigur de avantajele actualizării acestei funcții a site-ului dvs. Dacă da, citiți mai departe pentru a afla de ce ar trebui să vă concentrați pe oferirea cititorilor dvs. de un instrument eficient de căutare a site-ului.

Măriți vizualizările și timpul de pagină pe valorile site-ului

A face mai ușor pentru vizitatorii dvs. să găsească mai mult conținutul de care sunt interesați site-ul dvs. web, îi puteți păstra mai mult timp. Creșterea vizualizărilor paginii și a timpului pe site pentru fiecare vizitator sunt relatărilor factori de clasificare de care Google ține cont atunci când decide unde să enumere un site în rezultatele motorului său de căutare.

Cantitatea medie de timp petrecută pe site-ul dvs. pe vizitator, oferă o bună indicație motoarelor de căutare a nivelului de calitate al site-ului dvs., cu mai mult timp sugerând un site de calitate superioară. Prin urmare, este logic să faceți tot ce puteți pentru a încuraja vizitatorii să rămână mai mult timp, iar activarea căutării pe site poate fi o modalitate de a face acest lucru.

Rata de conversie mai bună a obiectivelor

Acest beneficiu rezultă din cel din urmă, în condițiile în care un vizitator rămâne mai mult pe site-ul dvs., cu atât sunt mai mari șansele de a se converti în raport cu unul dintre obiectivele dvs..

Cu cât vor vedea mai multe pagini pe site-ul dvs., cu atât se vor vedea mai multe apeluri la acțiune. Dacă ați experimentat testarea separată pentru a compara mai multe variante de apel la acțiune, inclusiv proiecte și oferte unice, atunci pe măsură ce vizitatorii dvs. caută și găsesc mai mult conținutul dvs., vor fi expuși mai multor oportunități de a vă alătura listei dvs. de corespondență. un membru (vă recomandăm aceste plugin-uri de membru WordPress) sau faceți o achiziție.

O sursă generată de utilizator de idei de postare pe blog

Deoarece Google a încetat să partajeze ce cuvinte cheie și termeni de căutare i-au condus pe vizitatorii dvs. pe site-ul dvs. din motorul de căutare, o sursă valoroasă de inspirație nu vă mai este disponibilă. Cu toate acestea, activând căutarea site-ului pentru site-ul dvs. web, puteți obține acces la un set de date similar.

Examinând cuvintele cheie pe care le utilizează vizitatorii dvs. pentru a căuta conținut pe site-ul dvs., veți obține instantaneu o listă generată de utilizatori cu idei de conținut pentru blogul dvs. În timp ce unii dintre termenii pe care îi caută vizitatorii îi vor duce direct la un articol relevant de pe site-ul dvs. web, alte cuvinte cheie nu ar putea.

Această listă vă oferă apoi o sursă de inspirație, oferind idei cu privire la subiectele pe care să le acoperiți în continuare pe blogul dvs., susținute de dovada că există o piață pentru aceasta. Multe dintre pluginurile de căutare pe care le vom acoperi mai jos vă oferă acces la aceste date, oferindu-vă un alt motiv pentru a actualiza funcția de căutare internă a site-ului dvs..

Dacă vă luptați cu idei de postare pentru blogul dvs., atunci acest beneficiu ar putea fi motivul numeric pentru a permite căutarea pe site-ul dvs..

Experiență îmbunătățită a utilizatorului

În cele din urmă, activarea căutării pe site-ul dvs. poate îmbunătăți experiența utilizatorului. Nu numai că un instrument eficient de căutare pe site va întoarce rezultate mai relevante, dar adăugarea acestei funcții pe site-ul dvs. vă poate ajuta să atrageți mai mult segmentul vizitatorilor dvs. care preferă să caute, mai degrabă decât să interacționeze cu meniurile de navigare..

Plugin-uri de căutare gratuite și premium pe site WordPress

Acum că știți de ce ar trebui să vă gândiți la actualizarea funcționalității de căutare a site-ului dvs. WordPress, este timpul să aruncați o privire asupra modului în care puteți face acest lucru. Din fericire există o mână de plugin-uri gratuite și comerciale pe care le puteți transforma pentru a face căutarea pe site-ul dvs. WordPress mai eficientă.

Relevanssi

Relevanssi

Relevanssi este disponibil atât în ​​versiunile gratuite, cât și în cele comerciale, oferindu-vă șansa de a încerca căutarea îmbunătățită pe site-ul dvs. WordPress, fără a cheltui un ban. După ce pluginul este activ pe site-ul dvs., vizitatorii dvs. vor avea mai mult timp mai ușor să găsească ceea ce caută – sau cel puțin știind că au făcut tot ce au putut pentru a urmări conținutul pe care îl caută..

Unele dintre caracteristicile acestui plugin de căutare includ: rezultatele căutării ordonate în funcție de relevanță, mai degrabă decât data, potrivirea confuză, căutarea documentelor, căutarea frazelor și posibilitatea de a căuta prin comentarii. Și dacă alegeți să faceți upgrade la versiunea premium a Relevanssi, puteți începe să utilizați funcții precum: căutarea profilului utilizatorului, sugestii de căutare și ponderarea conținutului pentru a influența rezultatele căutării..

Căutați totul

Căutați totul

Căutare Totul este o altă opțiune gratuită. Cu toate acestea, trebuie să mărturisesc că este o opțiune pe care nu am folosit-o pe larg. Deși cu peste 80.000 de instalări active și un rating de 4,3 din 5 stele, cu siguranță este demn de menționat.

Cu căutarea instalată pe site-ul dvs., vizitatorii dvs. pot căuta literalmente totul. Pe lângă postări și pagini, acestea includ: extrase, atașamente, comentarii, etichete și câmpuri personalizate. Cu toate acestea, deși setările pluginului, puteți exclude cu ușurință elementele din rezultate și configurați exact cum va funcționa pe site-ul dvs..

SearchWP

SearchWP

SearchWP este o opțiune exclusiv premium. Cu toate acestea, dacă sunteți serios cu privire la îmbunătățirea capacităților de căutare pe site-ul WordPress și să obțineți toate recompensele asociate cu acest lucru, atunci ar trebui să luați în considerare acest plugin. Îl folosesc eu de ceva vreme acum pe blogul meu și, în ciuda nivelurilor relativ reduse de trafic pe care le primește, statisticile de căutare arată că i-au ajutat pe vizitatorii mei să găsească conținutul pe care îl caută atunci când efectuează o căutare..

După instalarea SearchWP pe site-ul dvs., pluginul este gata de a merge, chiar din casă. Cu toate acestea, include câteva setări destul de detaliate care vă permit să configurați exact cum funcționează. Aceasta include: setarea ponderii post, alegerea conținutului indexat și multe altele.

Pluginul include, de asemenea, o caracteristică de căutare live, ceea ce facilitează vizitatorilor dvs. efectuarea de căutări care sunt mai susceptibile să returneze rezultatele pe care le caută. SearchWP are capacitatea de a indexa orice fișiere PDF care fac parte din site-ul dvs., ceea ce îl face un instrument excelent pentru a permite vizitatorilor dvs. să caute tot ceea ce aveți de oferit..

Concluzie

În timp ce este posibil să preferați să răsfoiți un set ordonat de meniuri, adevărul este că unii dintre vizitatorii dvs. preferă să vă căute pe site și doriți accesul la conținutul pe care îl caută acum. Pentru generația adusă cu acces instantaneu la conținut, furnizat de motoarele de căutare precum Google, dacă nu adăugați un instrument de căutare eficient pe site-ul dvs. WordPress, ar putea face ca site-ul dvs. să pară învechit și să nu fie ușor de utilizat.

Din fericire, alegând unul dintre pluginurile de căutare gratuite sau premium disponibile pentru WordPress, puteți adăuga cu ușurință această funcție pe site-ul dvs. de astăzi. Care sunt gândurile dvs. în căutarea site-ului? Toate site-urile web ar trebui să aibă un instrument de căutare de lucru? Vă rugăm să împărtășiți sugestiile dvs. în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me