De ce ar trebui să vă găzduiți propriul portofoliu de fotografie cu WordPress?

De ce ar trebui să vă găzduiți propriul portofoliu de fotografie cu WordPress

Sunteți proprietarul afacerilor de fotografie? Atunci știi cât de important este să te reprezinți pe tine și pe brandul tău în timp ce atragi noi clienți. Prezentarea lucrărilor dvs. de fotografie este un instrument util de branding. Există multe opțiuni pentru modul în care poți crea o galerie online a operei tale. Sincer, cea mai bună opțiune este găzduirea de sine stătătoare a portofoliului dvs. de fotografie. Consultați principalele motive pentru care ar trebui să aveți portofoliu pe propriul site web de către prietenul nostru Viktor webcreate.me.


Oricine poate crea o vitrină unică a muncii

Fotografia este comunicare vizuală, precum și design web. Pentru a afișa rezultatele muncii dvs. către potențiali clienți și pentru a oferi informații suplimentare despre autor, ar trebui să creați un portofoliu online și să îl abordați ca metodă de marcare personală.

Deși poate părea dificil la început, adevărul este că poți creați un portofoliu atractiv folosind WordPress și ajustează-l la nevoile tale. Mulți fotografi de acolo au site-uri minunate pe care le-au creat folosind teme WordPress. Portofolii bine concepute într-o industrie atât de competitivă pun munca în ochii clienților la un nivel superior. De asemenea, fiecare instrument online pe care îl utilizați pentru a vă promova marca personală online va plăti mai devreme sau mai târziu.

Ce avantaje obțineți prin găzduire independentă?

Să începem cu ceva foarte evident din rândurile scrise mai sus. Veți îmbunătăți cel puțin încă o abilitate. Ca fotograf, cel mai probabil nu te gândești Sisteme CMS și crearea de site-uri web. Dar dacă decideți să încercați, vă veți îmbogăți abilitățile și veți obține mai multe cunoștințe despre modul în care funcționează site-urile web.

Dacă credeți că va fi o pierdere de timp, permiteți-ne să corectăm această greșeală. Studiind câteva tutoriale WordPress ușoare, veți putea alege cele mai bune hostinguri WordPress, instalați WordPress, adăugați un portofoliu tema WordPress și personalizați aspectul sau aspectul site-ului. WordPress este, de asemenea, o soluție inteligentă, deoarece nu trebuie să petreci timp căutând un designer web de încredere sau să cheltuiești o mulțime de bani externalizându-l (cu excepția cazului în care dorești cu adevărat ceva special). În plus, este foarte ușor să întrețineți un site WordPress WordPress – cele mai multe actualizări necesită doar un clic al unui buton.

Vorbește despre branding-ul personal beneficiul unic de a avea un portofoliu auto-găzduit este o opțiune pentru alege numele domeniului tau. Acest lucru face ca site-ul dvs. web să arate de încredere, de încredere și profesional, fără a menționa cel mai mare avantaj al marketingului personal.

Acest lucru vine mână în mână cu dumneavoastră adresa de e-mail foarte proprie asta subliniază perspectivele profesionale. Adresele de e-mail sunt incluse în multe planuri de găzduire (sau pot fi achiziționate separat) și vă permit să vă gestionați mai bine căsuța poștală.>

Companiile bune de găzduire oferă, de asemenea, numeroase caracteristici și aplicații în cadrul găzduirii în sine. Aceasta poate include acces instantaneu la FTP, copii de rezervă automate, aplicații ușor de instalat, scanare malware, memorie în cache încorporată, site-uri de stocare și multe altele. Puteți vedea recenzii ale unora dintre cele mai bune companii de găzduire WordPress pe pagina WPExplorer și pagina de găzduire.

De asemenea, multe dintre galeriile online gratuite oferă doar un spațiu limitat. În calitate de fotograf, știți cât de important este stocarea, deoarece poate fi o problemă destul de mare atunci când doriți să încărcați și să împărtășiți imagini de înaltă calitate. Cele mai multe companii de găzduire oferă planuri de bază care sunt accesibile, dar oferă doar câteva gigabyte de magazine, dar acest lucru poate fi modernizat contra unei taxe mici. Depinde de tine cum gestionează dimensiunea fișierelor găzduite și cât spațiu vei alege.

Cum poate marca dvs. personală să beneficieze de un portofoliu independent?

personal-nouț

De-a lungul carierei tale, vei experimenta foarte multe trucuri care îți facilitează viața. De ce sa nu le impartasesti pe blog? Bloggingul ca instrument personal de marketing vine cu mai multe avantaje.

Dacă scrieți postări unice pe blog înseamnă o oportunitate mai mare ca oamenii să vă poată aborda în căutarea organică. Abordarea organică este gratuită și traficul dintr-un grup vizat ar putea fi interesat de serviciile dvs..

Pentru motoarele de căutare indică faptul că site-ul dvs. web este de încredere. Conținut actualizat regulat și mai multe pagini indexate pot însemna că aveți o șansă mai bună de clasare.

Odata ce tu publică conținut util, oamenii leagă, îl împărtășesc iar traficul din diferite surse poate duce la site-ul dvs. Efortul dvs. plătește într-o formă cu adevărat eficientă, deoarece nu este necesar să cheltuiți mult timp și bani pentru promovarea muncii dvs., deoarece cititorii dvs. o vor împărtăși pe rețelele de socializare. Lucrul bun este că postarea este încă acolo, astfel încât să poată ajunge la oameni noi, de asemenea, la multe zile după publicare (sau chiar ani, dacă reîmprospătați conținutul pentru a-l păstra relevant).

Dacă nu scrieți foarte des postări „cum să” de foarte multe ori, puteți să o amestecați cu o selecție tematică a fotografiilor dvs., scriind scurte descrieri folosind direcționate Cuvinte cheie. Puterea de blogging pentru dvs. înseamnă că conținutul creat vă ajută publicul țintă, prin urmare, veți deveni o sursă de încredere.

După cum am menționat blogging-ul este bun pentru clasament în motoarele de căutare. Pe lângă beneficiile oferite de blogging, vă puteți optimiza site-ul dvs. găzduit de sine stătător folosind propriile meta-titluri, schimbând permalink-uri etc. Google afișează rezultate care sunt mai relevante, așa că asigurați-vă că vă optimizați cu adevărat postările înainte de publicare, astfel încât să vă puteți crește șansele de a obține un nivel mai mare în rezultate.

Dacă vă găzduiți propriul portofoliu, puteți câștiga bani în plus cu blogul dvs. WordPress plasând reclame și controlând veniturile care ar merge în buzunarul altcuiva.

Un formular de contact ușor vă permite, de asemenea, să oferiți răspunsuri la solicitările potențialilor clienți. Dacă puteți răspunde folosind Live Chat aveți o poziție perfectă pentru negociere și puteți stabili colaborarea.

Control complet asupra site-ului dvs. web cu plugin-uri pentru fotografie

Aceasta câștigă peste tot. Avantajul major este abilitatea de a gestiona, schimba și personaliza site-ul dvs. fără nicio restricție. WordPress oferă și el tone de plugin-uri pe care îl puteți utiliza pentru a adăuga funcționalități interesante sau unice pe site-ul dvs. web. Iată câteva pe care le-ai putea lua în considerare.

Galerie Picu Proofing WordPress

Galerie Picu Proofing WordPress

Picu este un plugin pentru fotografii WordPress, care facilitează procesul de selecție a imaginilor cu clienții. După ce a fost făcută o ședință foto, în loc să încarce imaginile în Dropbox sau un serviciu similar, fotograful încarcă imaginile într-o colecție chiar în WordPress pe propriul server web și o trimite clientului de acolo..

Clientul primește apoi un e-mail frumos la sfârșitul lor cu un link către colecție. Galeria este foarte intuitivă și permite clientului să selecteze foarte ușor ce imagini ar dori să fi editat. După ce clientul aprobă selecția, fotograful primește o notificare prin e-mail. Lista de nume de fișiere poate fi apoi copiată și lipită în Lightroom sau în orice alt editor de imagini ales pentru a filtra imaginile selectate și a începe să le prelucreze imediat.

În plus, colecțiile Picu pot fi protejate și cu o parolă unică, astfel încât clienții trebuie să introducă o parolă pentru a putea vedea imaginile și pentru a începe să selecteze.

Cu ajutorul unui shortcode personalizat, este posibil să se afișeze o listă de colecții oriunde pe site, de exemplu, pentru a construi o pagină „Zona clienților” cu toate colecțiile sau paginile individuale pentru fiecare client cu colecțiile respective..

Pluginul principal este disponibil gratuit pe WordPress.org și poate fi îmbunătățit cu suplimente premium care pot fi achiziționate de pe Picu.io.

Este randul tau

Nu vă mai mirați și lăsați arta dvs. de fotografie să impresioneze cât mai multe persoane. Construirea unui portofoliu online poate fi ușoară cu WordPress. Rămâneți în fața concurenței și creați-vă propria platformă pentru a prezenta cele mai bune lucrări și pentru a vă spori șansele de a fi angajat.

Aveți alte sfaturi pentru crearea unui portofoliu online? Sau poate o întrebare? Lasă un comentariu mai jos – ne-ar plăcea să auzim de la tine!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map