De ce ar trebui să luați în considerare Vlogging-ul și cum să începeți

V-ați gândit la vlogging, dar nu sunteți sigur de unde să începeți? Vlogging-ul poate fi o modalitate excelentă de a construi următoarele, de a-ți promova site-ul WordPress, de a vinde produse sau servicii, de a genera oportunități sau, dacă lovești timpul mare, de a-ți face faima și averea.


În acest ghid de vlogging, vom discuta exact ce este vlogging și avantajele pe care vlogging le poate oferi pentru dvs., site-ul dvs. web și afacerea dvs. Vom analiza apoi pas cu pas cum să creăm un vlog, să îl promovăm pe YouTube și să îl conectăm la site-ul dvs. WordPress. Asadar, haideti sa începem…

Ce este Vlogging?

Vlogging-ul, sau înregistrarea video, este un fenomen care a decolat cu adevărat în ultimii 5 ani. Pur și simplu vlogging este o tendință de blogging video, spre deosebire de postările scrise de blog. Deși inițial văzută ca o distracție pentru tânăra generație, vlogging-ul a devenit mai recent o opțiune excelentă pentru toate vârstele.

Vlogging-ul se poate baza pe subiect, ceea ce îl face un mediu ideal atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii. Alegeți-vă nișa și începeți înregistrarea. Totuși, realizarea de videoclipuri interesante care atrag publicul poate fi mult mai dificilă … încercați să nu lăsați acest lucru să vă scoată! Există multe avantaje pentru vlogging și, indiferent de obiectivele tale personale sau personale, vlogging-ul poate fi un mod eficient de a vă ajuta să le atingeți.

În cazul în care ar trebui să Vlog

YouTube

Majoritatea vloggingului se întâmplă YouTube. Cu peste 1 miliard de utilizatori activi în fiecare lună, YouTube este al doilea cel mai mare motor de căutare după Google. Permite persoanelor fizice să-și creeze propriile canale YouTube, să producă liste de redare etichetate de videoclipuri încărcate, să transmită fluxuri video live, să discute live cu publicul lor, precum și să ofere multe alte funcții. Acest lucru face ca YouTube să fie o platformă ideală pentru vloggers.

Există, de asemenea, alte canale care sunt populare printre vloggers. În funcție de nișa și audiența dvs. de vlogging, poate doriți să luați în considerare vlogging Vimeo, Facebook sau Facebook Live, și chiar Instagram. Dacă aveți un site web, ar trebui să vă publicați și vlogurile pe site-ul dvs. Cu toate acestea, dacă postați pe alte platforme, faceți întotdeauna acest lucru alături de YouTube. Numărul mare de vizitatori pe YouTube îl face să fie loc ideal dacă doriți să deveniți un vlogger de succes.

Beneficiile Vlogging

Există mai multe beneficii pentru vlogging, ceea ce îl face o urmărire ideală pentru companii și persoane fizice. Să aruncăm o privire la câteva dintre cele mai bune avantaje …

Faimă și avere

Unele dintre cele mai cunoscute vloggeri au acumulat sute de mii de adepți, iar videoclipurile lor sunt urmărite de milioane. Nu numai că au devenit celebrități, acești vloggeri au făcut bani mari prin publicitate pe videoclipurile lor. Vloggerii populari pot fi plătiți de companii pentru a-și promova produsele, pentru a-și purta mărcile și pentru a trimite trafic pe site-urile lor web.

Atingeți un public mai larg

Utilizarea YouTube ca platformă pentru vlogurile dvs. vă permite să ajungeți la un public mai larg. Acest motor de căutare vă asigură că videoclipurile dvs. sunt mai accesibile pentru masă decât dacă ați postat vlog-uri pe site-ul dvs. WordPress. După ce videoclipurile dvs. sunt vizionate de un public nou pe YouTube, atunci puteți utiliza vlog-urile dvs. pentru a conduce trafic către site-ul dvs. web, a genera oportunități, a vinde produse și multe altele.

Implicați-vă direct cu publicul dvs.

Vlogging vă permite să vă angajați direct cu publicul dvs. Prin „a vă cunoaște” prin intermediul vlog-urilor, spectatorii dvs. vor veni rapid să aibă încredere în dvs. și vă vor vedea ca un expert în domeniul dvs. Conectând în acest fel cu comunitatea dvs., publicul țintă este mai probabil să vă amintească de dvs., să vă utilizeze serviciul sau să cumpere de pe site-ul dvs..

Conduceți traficul către site-ul dvs. web

Mulți bloggeri și companii folosesc vlogging pentru a conduce trafic pe site-ul lor web. Vizionarea videoclipurilor devine rapid norma și tipul preferat de suport online. Mulți oameni vor viziona acum un videoclip, dar vor transmite un articol scris. Deci site-urile web folosesc adesea vlogging-ul pentru a atrage noi vizitatori, precum și pentru a-i ajuta pe păstrarea celor actuali.

Promovează-ți site-ul de membru, vinde produse și multe altele

Vlog-urile pot fi utilizate ca parte a strategiei de marketing. Oricare vinde site-ul dvs. online, utilizați vlogging pentru a-l promova. Dacă rulați un site de membru, explicați de ce spectatorii ar trebui să se înscrie. Dacă aveți un magazin de comerț electronic, afișați produsele și spuneți-le celor care urmăresc de ce ar trebui să facă o achiziție. Sau doriți ca oamenii să vă viziteze blogul? Vindeți apoi conținutul lor prin intermediul vlog-urilor.

Cum să începeți ca Vlogger

Deci, acum știți un pic despre ce este vlogging și despre recompensele care pot fi obținute. În continuare, să aruncăm o privire la cum să începeți ca vlogger.

Luați în considerare conținutul dvs.

Ca întotdeauna online, conținutul este esențial. Dacă doriți să creați un vlogging mare după aceea, trebuie să produceți videoclipuri interesante. Găsiți o nișă care vă interesează sau este legată de site-ul dvs. WordPress. Apoi, luați-vă timpul pentru a decide ce conținut va fi în videoclipurile dvs. Luați în considerare postarea videoclipurilor, interviuri, schițe de comedie sau orice altceva care va fi valoros sau distractiv pentru spectatorii dvs..

Unii vloggers planifică ceea ce vor spune, alții doar publică. În orice caz, asigurați-vă că videoclipurile dvs. sunt distractive, informative și relevante. Vlogurile dvs. trebuie să se conecteze cu publicul țintă și să le inspire pentru a deveni adepți obișnuiți.

Filmarea Vlog-urilor

Video

Când filmați vlog-uri, asigurați-vă că utilizați o cameră foto de înaltă calitate video. Testați calitatea sunetelor și, dacă este necesar, investiți într-un microfon. Înregistrați videoclipurile într-o cameră bine luminată pentru a vă asigura că nu sunt prea întunecate. Dacă vlog-urile dvs. sunt de calitate slabă și greu de urmărit sau de auzit, atunci publicul dvs. nu va rămâne înconjurător, așadar, luați-vă timpul necesar.

Editați videoclipurile dvs.

După ce ați înregistrat videoclipul, va trebui să îl editați. iMovie pentru Mac sau Editor video VSDC pentru Windows sunt atât instrumente software gratuite de editare gratuite, dacă abia începeți. Cu toate acestea, pentru cei care caută o soluție premium, cu funcții mai avansate, Filmora Video Editor este o alegere minunată.

Când editați videoclipul, adăugați logo-ul site-ului dvs., precum și o pagină finală care afișează apelurile la acțiune. Cereți oamenilor să le placă videoclipul, să comenteze în discuția de mai jos, să vă urmeze canalul YouTube sau să vă viziteze site-ul. Aceasta este o modalitate excelentă de a construi o comunitate pe YouTube, de a împărtăși conținutul dvs. și de a conduce trafic către site-ul dvs. WordPress.

După ce videoclipul este complet, sunteți gata să îl încărcați pe YouTube.

Obținerea corectă pe YouTube

Obținerea corectă pe YouTube este o parte importantă a procesului de vlogging. În primul rând, trebuie să-ți crești următoarele și apoi să îi convingi să-ți viziteze site-ul, să te înscrii la lista de e-mailuri, să cumpere produse sau să facă orice altceva ar putea fi obiectivele tale de vlogging. Iată cum se face doar asta …

Creați-vă propriul canal YouTube

Canalul canalului YouTube

YouTube vă permite să creați-vă propriul canal, unde puteți încărca toate vlog-urile. Puteți adăuga propria imagine, logo-ul și descrierea la pagina canalului dvs., puteți crea propriile liste de redare, trimite mesaje, răspundeți la comentarii și multe altele. Fanii tăi pot apoi să-ți urmeze canalul, făcându-le ușor să-ți găsească vlogurile.

Adăugați metadate video la fiecare mesaj Vlog pe care îl postați

metadate

De fiecare dată când încărcați un nou vlog, trebuie să adăugați metadate. Acest lucru vă va ajuta vlog-urile să se poziționeze pe YouTube și Google, precum și pentru a vă găsi mai ușor pentru noi spectatori.

Scrieți un titlu și o descriere pentru fiecare videoclip, inclusiv cuvinte cheie așa cum ați face cu o postare pe blog. Adăugați adresa URL a site-ului dvs. web în descrieri, astfel încât spectatorii să poată accesa cu ușurință site-ul dvs. Și încorporați apeluri la acțiune, încurajând oamenii să vă partajeze videoclipul, să adauge un comentariu sau să vă urmeze canalul.

Folosiți cărți YouTube

Carduri YouTube vă permite să adăugați interactivitate videoclipurilor dvs. YouTube vă permite să adăugați cinci cărți la fiecare vlog. Aceste carduri adaugă adnotări la videoclipurile dvs. În funcție de cardurile pe care le utilizați, puteți afișa imagini personalizate, titluri, apeluri la acțiune și link-uri URL către site-ul dvs. web. Aceste carduri pot fi foarte eficiente pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de vlogging, cum ar fi trimiterea traficului pe site-ul dvs. Web sau creșterea vânzărilor de produse din magazinul dvs. online.

Afișați Vlogurile dvs. pe site-ul dvs. WordPress

YouTube Embed

Afișarea fluxului YouTube sau a celor mai recente vloguri pe site-ul dvs. WordPress este o modalitate excelentă de a conecta cele două platforme și de a încuraja vizitatorii site-ului dvs. să vă urmărească pe YouTube. O modalitate rapidă și ușoară de a face acest lucru este să instalați gratuit YouTube Embed conecteaza.

YouTube Embed vă va permite să încorporați canalul YouTube sau playlistul dvs., sau chiar un flux live, ca feed în site-ul dvs. WordPress. Acest plugin este foarte personalizabil și are o serie de caracteristici impresionante. Acest lucru vă oferă capacitatea de a vă prezenta și de a promova legătura dvs. către publicul site-ului dvs. web, încurajându-i să devină adepți.

Sau pur și simplu Utilizați Opțiunile Tema

Vlogging total cu tema WordPress

O modalitate rapidă de a adăuga vlog-urile dvs. este de a folosi WordPress-ul încorporat oEmbed suport pentru videoclipuri. Copiați simplu linkul (nu codul încorporat – doar url-ul) pentru videoclipul dvs. YouTube și lipiți-l pe orice postare sau pagină pentru a-l adăuga și a fi formatat automat.

O altă opțiune este să folosiți asistența temei dvs. pentru postări sau pagini media prezentate, precum și pentru orice elemente de constructor de pagini. De exemplu, tema Total WordPress include un format video post (pe care îl puteți vedea în Demonstrația Gamer Vlog arătat mai sus), precum și un modul personalizat pentru construirea de pagini video, astfel încât să aveți o mulțime de opțiuni pentru a adăuga vlog-urile dvs..

Gânduri finale despre Vlogging

YouTube oferă util Analytics a comportamentului canalului și publicului. Așa că, odată ce vlogging ați făcut o vreme, monitorizați analizele YouTube pentru a vedea ce tip de conținut vlog rezonează cu spectatorii dvs..

Amintiți-vă, construirea unei baze de ventilatoare vlogging poate dura timp. Dar dacă urmați pașii de mai sus, veți fi imediat înaintea competiției. Mult noroc!

Ce te împiedică să faci vlogging? Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile în comentariile de mai jos …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me