Prima întrebare trebuie să vă adresați sincer, în timp ce aveți în vedere să faceți conținutul dvs. disponibil numai pentru cititorii plătiti. Conținutul dvs. merită cu adevărat? Multe persoane care pornesc în afaceri tind să aibă așteptări foarte optimiste în ceea ce privește perspectivele lor de afaceri. Optimismul este bun în doze mici, dar pragmatismul și judecata critică mențin adesea întreprinderile în joc pentru o durată lungă de timp. Cele mai bune companii au un optimism al dozei sănătoase temperat de pragmatism.


Google ar fi un exemplu excelent. Investesc în mod constant în tehnologii extravagante (optimism) și totuși 96% din veniturile lor este atribuită publicității începând cu 2011. Au bogăția și resursele care le-ar permite să-și permită câteva sughițe financiare considerabile..

Dacă începeți ca prima dată blogger, este posibil să nu aveți resurse financiare pentru a învăța din greșeli. Să ne asigurăm că nu faceți niciunul!

Oamenii vor plăti pentru conținutul dvs.?

Aceasta este cea mai de bază și totuși cea mai importantă dintre întrebările pe care trebuie să le pui. Și este foarte ușor să ajungeți la un „Da Da”. Este extrem de important să abordăm această întrebare complicată, dar extrem de importantă.

bani

Când mă refer la conținut – mă refer la tutoriale video, cursuri online, imagini, imagini stoc, cărți audio, cărți electronice, articole simple, știri și orice formă de media care comunică cu o audiență. Și aveți nevoie de oameni care doresc să predea veniturile lor câștigate pentru cunoștințele / informațiile pe care le veți furniza. Și nu este ușor. Iată câteva întrebări bune pentru a vă pune singur pentru a decide dacă utilizatorii vor ajuta pentru conținutul dvs.:

 • Puteți găsi exact același conținut pe care îl vindeți cititorilor dvs. gratuit oriunde pe internet? Dacă răspunsul este da, opriți-vă aici nu veți mai putea vinde conținutul dvs. pentru bani. Dacă cineva poate obține ceva gratuit, nu există niciun stimulent să-l achiziționeze (presupunând că nu există avantaje temporale). 
 • Aveți credibilitate în acest anumit domeniu pe care le oferiți informații? Aveți deja un blog sau un site web pe care îl derulați de ani buni care oferă informații specifice cu privire la anumite subiecte? Aveți grade avansate în domeniul special sau câmpurile conexe? În mare parte, câte persoane îți vizitează site-ul? Orice lucru care adaugă credibilitate este foarte relevant pentru discuții.
 • Este momentul potrivit? Adăugarea de costuri pentru vizualizarea conținutului va afecta cât de eficient îți poți dezvolta afacerea. Dacă ați ajuns la o masă critică de audiență sau dacă costurile achiziționării de noi patroni scad randamentele și dacă creșterea se încetinește, deoarece sunteți în apropierea nișei / industriei dvs., în ceea ce privește cota de piață, atunci un moment bun pentru a crea conținut premium.
 • Informațiile pe care intenționați să le vindeți au cunoștințe interesante sau acționabile? Conținutul care nu oferă prea puțin beneficii în ceea ce privește îmbogățirea financiară / emoțională are tendința de a avea greutăți pe piață. 

Urmează banii, foarte rar te conduce. Puteți aprecia cât de valoroasă este nișa dvs. sau cât de multă concurență există în nișa dvs., dacă înțelegeți cum funcționează cercetarea prin cuvinte cheie. Aș putea scrie despre cercetarea cuvintelor cheie aici, dar subiectul este vast și merită discuții la mare profunzime – v-aș recomanda să consultați Ghidul Moz pentru cercetarea cuvintelor cheie.

Dacă nu puteți identifica o modalitate de a lega valoarea de piață în ecuație, va fi foarte greu să vă faceți afacerea profitabilă. Fără un număr, un răspuns la oricare dintre întrebările menționate este doar o conjectură sălbatică care nu vă va ajuta. Afacerile de succes câștigă bani, optimizarea veniturilor ar trebui să fie obiectivul tău. Va trebui să știți cum punerea la dispoziție a conținutului numai pentru utilizatorii plătiți vă afectează veniturile și atingerile.

Totul se reduce la dimensiunea plăcintei care trebuie luată în orice nișă, competitivitatea acelei nișe, capacitatea dvs. de a oferi o audiență de valoare excelentă publicului și de a face compromisuri între activitățile de scalare și producerea de marje de venit mai bune..  

Cum câștigă întreprinderile web?

Acum, când vorbesc despre vânzarea de conținut și crearea de conținut premium, mă refer la companii care se bazează exclusiv sau în mare parte pe vânzarea de lucruri pe o piață.

BusinessCalc

Această discuție devine radical diferită cu diferite întreprinderi. Acum, pentru o afacere online, care sunt diferitele surse posibile de venit? Cele mai frecvente sunt:

 • reclamă
 • Marketing afiliat
 • Servicii sau Produse
 • Conținut premium

În esență, majoritatea întreprinderilor web funcționează printr-unul din cele patru canale pentru a genera venituri. De exemplu, luați WPExplorer – de ce angajează WPExplorer scriitori pentru a crea conținut, numai pentru a nu vinde acel conținut?

Primul motiv – Nu suntem singura sursă pentru știrile WP. Avem câteva conținut destul de grozav pe site-ul nostru pentru a ajuta companiile online care folosesc WordPress. Avem conținut excelent pe o gamă de subiecte care include marketing, optimizarea motoarelor de căutare, găzduire și aproape toate celelalte aspecte ale derulării unei afaceri de succes prin intermediul site-urilor web WP.

Al doilea motiv – Conținutul bun pe blogul nostru se traduce prin marketing excelent. Amintiți-vă că am vorbit despre construirea credibilității, aceasta contribuie foarte mult la credibilitatea noastră. Punerea la dispoziție a conținutului numai pentru cititorii plătiți.

Al treilea motiv – Activitatea principală aici pentru WPExplorer este vânzarea de teme, nu de conținut. WPExplorer este un themehouse care produce teme nemaipomenite care au vândut peste 35.000 de exemplare în ultimii ani. Și în afară de vânzarea temelor, folosim și noi marketing afiliat să adăugăm puțin veniturilor noastre. Din nou, crearea de conținut premium nu este compatibilă cu sursele noastre de venit, ci doar ar intra în cale.

Majoritatea site-urilor web care își vând conținutul sunt capabile să ofere ceva pe care alte site-uri web nu le pot oferi, nici prin furnizarea în timp util de știri, nici despre opinii și articole interesante pe care nu le veți găsi nicăieri. Acesta este și motivul pentru care atât de multe ziare și reviste online folosesc un model de abonament pentru a genera venituri. 

Cum vindeți conținut premium?

Dacă vindeți un eBook care este foarte diferit în comparație cu felul de lucruri despre care vorbim aici. În cazul în care descriu, vorbim despre o afacere care generează conținut proaspăt excelent zilnic / săptămânal. Deci, chiar dacă un site web nu face bani prin publicitate și nu acționează nici ca afiliat, nici ca vânzător de servicii, acesta poate vinde conținut produs în timp util pentru a face bani.

Modele de abonat și membru

A abonament modelat este orientat către producerea de conținut excelent și, atunci, există foarte puține interacțiuni între furnizor și cititor. Acesta este modelul de alegere pentru majoritatea revistelor și ziarelor premium precum The New Yorker sau WSJ.

A apartenență modelul este potrivit pentru întreprinderile web care depășesc furnizarea de conținut, pentru site-urile web care au o bază de membri activă, care sunt, de asemenea, receptori ai unui serviciu sau ai unui produs pe care îl oferă compania web. În aceeași apartenență poate fi accesat conținut exclusiv numai pentru membri.

Am discutat despre vânzarea conținutului dvs. și intenția nu este de a împinge un produs sau de a vinde un serviciu. Vorbim deci despre abonați, nu despre membri. Trebuie să construim o bază de abonați. Site-urile web tind să aibă audiențe mari, dar doar un procent mic dintre ei sunt abonați și acest procent scade și mai mult pentru abonații plătiți..

Acest lucru se poate complica puțin, așa că îl voi păstra simplu. Există câteva modalități de a face acest lucru. Dar cel mai bun mod ar fi.

 1. Creați conținut excelent
 2. Construiți o audiență și atingeți scala
 3. Creați conținut premium
 4. Convertiți un procent mic dintr-o audiență neplătitoare în abonați plătitori
de calculator-grafice

Creșterea este mai importantă decât monetizarea.

Vă puteți imagina încercând să vindeți conținut pe un site web nou, cu un domeniu care nu prea are trafic? Dacă nu sunteți celebritate, nu va funcționa. Deci trebuie să dezvăluiți niște conținut. Dar cât de mult?

 • Utilizați o abordare care oferă fiecărui cititor un număr specific de articole pe lună. Aceasta este o idee bună, dacă produci mult conținut lunar.
 • Arătați publicului dvs. un extras detaliat din articol sau fragmente din articolul care face afirmații scandalos. Încurajați publicul să cumpere conținut.

Acest lucru trebuie să vă amintească cu siguranță modul în care operează dezvoltatorii de software, acestea vă arată un număr suficient de funcții pentru a vă atrage să cumpărați versiunea premium a software-ului. Propunerea de aici este foarte asemănătoare, arată publicului tău suficient pentru a-i determina să plătească restul.

De asemenea, trebuie să subliniez aici că va trebui să aflați cum va afecta acest lucru optimizarea motorului de căutare. Dacă site-ul dvs. web se bazează pe motoarele de căutare pentru trafic, așa cum o fac majoritatea site-urilor web, blocând accesul la conținutul dvs. când crawler-urile motoarelor de căutare vin cu o privire, vă pot trimite clasamentele motorului de căutare pe site-ul dvs..

Pluginuri WordPress pentru construirea abonaților și membrilor dvs.

Acum pe lucrurile bune! Cum îți poți vinde conținutul premium. Cel mai simplu mod este să folosești ajutorul câtorva plugin-uri bune, astfel încât să te poți concentra asupra conținutului tău. În primul rând, aveți nevoie de un plugin solid de abonare și abonament. Și deși majoritatea pluginurilor sunt denumite pluginuri de „membru”, ele funcționează de asemenea bine pentru a crea mai multe niveluri de abonamente și niveluri variate de acces pe site-ul dvs. web. Iată pluginurile noastre preferate pentru abonament și abonament pentru WordPress:

 • Restricționează conținutul Pro este una dintre cele mai bune metode de a-ți monetiza conținutul. Există funcții ușor de utilizat pentru crearea și gestionarea nivelurilor de abonament sau de membru și opțiuni pentru a restricționa postări specifice, pagini sau bucăți de conținut.
 • MemberPress este o altă opțiune excelentă de plugin care integrează mai multe opțiuni de membru, instrumente de raportare și opțiunea de a vinde vânzarea de bunuri digitale, precum și conținut premium.
 • MemberMouse este un alt plugin minunat și puternic pe care îl puteți utiliza pentru a vinde abonamente, abonamente și produse. Cu funcții adăugate pentru managementul clienților, liste de corespondență, zone numai pentru membri, suport automatizare, raportare și multe altele, este un instrument puternic pentru vânzarea de conținut premium.

În plus față de un plugin de membru, veți dori o opțiune excelentă și un popup pentru a vă promova conținutul premium. Iată câteva care ne plac:

 • Monstru Optin este de departe unul dintre cele mai cunoscute servicii optin de pe web. Cu o mulțime de opțiuni pentru formulare, machete, culori, intenție de ieșire, testare A / B și tone de rapoarte, este o investiție excelentă pentru orice afacere.
 • a inflori by Elegant Themes este o altă opțiune populară, deoarece vine cu funcții ușoare, modele responsive și opțiuni de personalizare, plus că vine de la un brand atât de bine cunoscut.
 • Popup Pro by WPMU este un plugin optin curat și simplu. Folosiți șabloane și opțiuni ușoare pentru culori, animații și multe altele pentru a vă promova buletinul sau ofertele pentru cititorii dvs..

Și dacă doriți să vedeți mai multe, consultați aceste calificări utile de membru și optin plugin-uri:

 • Limitați conținutul de către membri pe site-ul dvs. WordPress
 • Cele mai bune pluginuri de membru WordPress
 • Stăpânește principalele 5 plugin-uri pop-up pentru stimularea conversiilor WordPress
 • Plugin-uri utile WordPress pentru a vă crește lista de e-mailuri

Înveliți

Asta este tot pentru acum. Am vorbit despre dacă ar trebui să vindeți conținut premium cititorilor dvs. și unele dintre cele mai bune instrumente de la WordPress care vă vor permite să vă vindeți cel mai bun conținut pentru abonați. Și dacă aveți îndoieli cu privire la felul de conținut pe care oamenii ar dori să îl plătească, vă rugăm să citiți Miles Galliford preia MarketingProfs. Mi-ar plăcea să vă aud despre ce am discutat în comentariile de mai jos ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me