Cunoașteți-vă mai bine publicul dvs. WordPress: valori importante care trebuie luate în considerare

O audiență WordPress mai bună: valori importante care trebuie luate în considerare

Deși mulți dintre noi petrecem ore și ore creând, actualizăm și promovăm site-urile noastre web, nu avem tendința de a pune aceeași cantitate de timp și energie pentru a înțelege analitica utilizatorului.


Mulți dau motivul că analizele sunt plictisitoare, dar cred că oamenii sunt renunțați, deoarece petrecerea timpului analizând modul în care audiența dvs. folosește site-ul dvs. nu produce rezultate imediate.

Cu toate acestea, înțelegând modul în care oamenii interacționează cu site-ul dvs. puteți înțelege și apoi faceți modificările necesare pentru creșterea traficului, generați mai multe oportunități și convertiți vizualizări în vânzări..

Google Analytics

Google Analytics vă poate ajuta să descompunem și să înțelegeți o varietate de valori pentru site-ul dvs. WordPress. În acest articol, veți afla cum acest serviciu gratuit poate fi utilizat pentru a vă ajuta să vă înțelegeți mai bine publicul.

Știi de unde vine audiența ta

Sursa de trafic Google Analytics

Publicul dvs. va ajunge pe site-ul dvs. web dintr-o varietate de locuri; social media, motoare de căutare, alte site-uri web sau lista dvs. de e-mail, pentru a numi doar câteva. Este important să știți de unde provin, astfel încât să vă puteți spori prezența și eforturile în acele zone, precum și să vizați sursele în care nu obțineți conversiile dorite în moduri mai bune.

Traficul tău organic este suficient?

Grafic Google Analytics

Nu există termeni stabiliți despre un număr „bun” de persoane care ajung pe site-ul dvs. prin căutări organice. Acestea fiind spuse, puteți utiliza valorile dvs. pentru a vedea dacă căutările organice au nevoie de îmbunătățiri semnificative sau nu, comparându-le cu alte surse de trafic..

Dacă atrageți cea mai mare parte a traficului dvs. prin intermediul rețelelor de socializare sau al unui alt flux de trimitere, atunci trebuie să depuneți mai mult efort în SEO. Îmbunătățește-ți conținutul și creează mai multe postări pe blog folosind acele cuvinte cheie și fraze importante. De-a lungul timpului, acest lucru ar trebui să vă ajute să vă îmbunătățiți clasamentul în motoarele de căutare și să generați mai mult trafic organic.

Dacă traficul dvs. organic este mare în comparație cu alte surse, atunci ar putea fi momentul să vă concentrați mai mult într-o altă zonă.

Media socială crește audiența dvs.?

Este important să urmăriți valorile de social media, deoarece vă vor oferi o imagine clară atât despre ceea ce funcționează, cât și despre ceea ce nu face parte din campaniile dvs. de marketing social.

Aceste valori vă pot arăta ce tip de conținut funcționează bine cu publicul dvs., ce este distribuit și care vă place și ce ar trebui să vă concentrați în continuare pe producție. Dacă derulați promoții sau concursuri, puteți urmări popularitatea acestor activități pentru a vedea dacă obțin un randament asupra timpului și efortului pe care îl depuneți.

Easy Social Metrics Pro WordPress Plugin

Easy Social Metrics Pro este un plugin WordPress impresionant care vă permite să urmăriți performanțele de social media din tabloul de bord WordPress. Social Metrics Pro vă ajută să înțelegeți unde vă atrage atenția în principal, economisindu-vă timp, permițându-vă să vă concentrați pe cele mai populare platforme și mai puțin pe altele. Urmărind prezența pe social media în timp, puteți vedea, de asemenea, dacă strategia dvs. de marketing funcționează pe termen lung sau dacă are nevoie de o revizuire.

Îmbunătățirea numerelor de recomandare prin construirea relațiilor

Recomandările de pe alte site-uri web reprezintă o modalitate excelentă de a câștiga trafic, deoarece aceasta înseamnă mai mult decât probabil că spectatorii au deja interes pentru nișa sau industria dvs. Verificați valorile dvs. pentru a vedea care sunt site-urile vizitatorilor, apoi creați relații cu acestea. Relațiile strânse cu alții din domeniul tău îți pot crește profilul online, îți pot promova marca și crește traficul către site-ul tău.

Verificați locația fizică a audienței dvs.

Locația vizitatorului

În funcție de afacerea dvs., locația poate fi importantă. Dacă aveți o afacere de cărămizi și mortar pentru care doriți să atrageți clienți obișnuiți locali, oamenii care vă vizionează site-ul din cealaltă parte a lumii este plăcut, dar poate nu este ceea ce are nevoie afacerea dvs. Analiza dvs. vă permite să verificați că atrageți publicul potrivit cu conținutul și promovarea dvs..

Dacă doriți să atrageți clienți locali, atunci faceți site-ul dvs. și în special blogul dvs. relevant pentru locația dvs. Scrieți despre ce se întâmplă în zona dvs. locală. Organizați concursuri pentru persoanele din magazin și faceți publicitate online. Nu este nimic în neregulă cu atragerea unui public mai larg, ci să faci prioritatea persoanelor din imediata ta apropiere.

Înțelegeți ce vă afectează rata de respingere

Rata de respingere Google Analytics

Adesea este greu să descoperiți exact ceea ce îi determină pe oameni să părăsească site-ul dvs. web. Analiza valorilor dvs. vă poate ajuta să vă faceți o idee despre locația dvs. web.

Cum să scădeați ratele de respingere la postările de pe blog

Ratele de respingere sunt deseori mari pe postările de pe blog care răspund la o întrebare „cum să”. Acest lucru poate fi ușor explicat, deoarece oamenii au venit special la postare pentru a primi un răspuns la o întrebare. Odată ce și-au satisfăcut întrebarea, apoi pleacă.

Dacă acesta este cazul blogului dvs., ar trebui să încercați să contrabalansați această problemă adăugând „apeluri la acțiune”. Link-uri către alte articole și promoții de pe site-ul dvs. web sau o ofertă gratuită în schimbul unui e-mail este o modalitate excelentă de a încuraja vizitatorii să exploreze site-ul dvs. în continuare.

Ce ar putea provoca rate mari de respingere pe pagina de start?

Ratele ridicate de rebote pe pagina de start sunt aproape întotdeauna un lucru rău. Dacă acesta este cazul cu site-ul dvs., priviți cu atenție analizele pentru a vă ajuta să determinați de ce oamenii părăsesc site-ul dvs. fără să se uite mai întâi la acesta..

În primul rând, aruncați o privire asupra perioadei de timp în care oamenii stau pe pagina dvs. de pornire. Dacă oamenii pleacă după doar câteva secunde, probabil se datorează timpului că site-ul dvs. are timp de încărcare lent, nu este receptiv la mobil sau este rupt în vreun fel. E timpul să rezolvi!

Ce se întâmplă dacă oamenii stau mai mult de 5 secunde, dar nu fac clic pe altă pagină? În acest caz, există probabil alte probleme, care nu vor fi o soluție atât de rapidă. Cel mai probabil vor exista probleme cu designul și utilizabilitatea site-ului, sau conținutul nefiind suficient de interesant. Cu toate acestea, din nou verificați și dacă site-ul răspunde complet.

Paginile de pornire trebuie să fie clare, concise, iar vizitatorii trebuie să vă „aducă” în termen de 5 secunde de la aterizare pe pagina dvs. Este evident care este afacerea ta și ce oferi? Nu folosiți prea mult text și jargon pe pagina dvs. de pornire, pur și simplu păstrați-l simplu. Designul paginii de pornire trebuie să fie curat și ușor de navigat, arătând vizitatorilor unde trebuie să meargă în continuare. Folosiți unele apeluri la acțiuni, dar nu prea multe, nu doriți să vă copleșiți și să confundați publicul.

Analiza paginilor individuale

Pagini populare Google Analytics

Google analytics conține o mulțime de informații despre fiecare pagină a site-ului dvs. WordPress. Acest lucru vă ajută să priviți în profunzime ceea ce face audiența dvs. pe site-ul dvs. și să înțelegeți cum vă puteți îmbunătăți site-ul pentru a vă păstra și crește audiența.

Pagini de destinație de top

Uitați-vă la locurile în care ajung oamenii pe site-ul dvs. și identificați paginile de destinație de top. Știind acest lucru vă poate ajuta în două moduri:

  1. Creați mai multe conținut ca acesta, deoarece aceasta atrage în mod evident oameni.
  2. Doriți ca vizitatorii sosiți să rămână pe site-ul dvs., astfel încât să furnizați conținut de calitate în aceste pagini cu unele „apeluri la acțiune”. Acest lucru încurajează oamenii să rămână pe site-ul dvs. web și crește posibilitatea de a conduce sau de a vinde.

Vizualizări pe paginile de sus

Vizualizările din pagina superioară arată ce conținut este cel mai popular și ce este interesat de publicul dvs. Aceasta este informații cu adevărat importante, deoarece vă ajută să înțelegeți ce tip de conținut implică audiența dvs. Este, de asemenea, locul în care ar trebui să puneți link-uri și promoții pentru a încuraja vânzările sau colectarea de adrese de e-mail.

Amintiți-vă, de asemenea, pentru a verifica valorile de social media pentru a vedea ce a fost partajat. Acest lucru vă va oferi o perspectivă bună despre ce tipuri de conținut este popular pe social media.

Ieșiți din pagini

Pentru a fi listate ca o pagină de ieșire în analiza dvs., oamenii trebuie să se uite la mai mult de o pagină a site-ului dvs. web. Acestea sunt persoane care arată un fel de interes pentru site-ul și conținutul dvs., astfel încât pot fi potențiali vizitatori sau clienți care se întorc.

Este în regulă dacă puteți vedea că oamenii pleacă de pe site-ul dvs. de pe pagina de contact, formular de contact sau formular de comandă. Ce nu doriți este valorile care arată spectatorilor care pleacă de pe pagina de pornire sau mai rău, în timpul plății înainte de finalizarea unei achiziții. Dacă este cazul, trebuie să revizuiți procesul de checkout pentru a vă asigura că este ușor, ușor de utilizat și nu va dura prea mult.

Întoarcerea vizitatorilor

Doriți să urmăriți numărul de vizitatori întorși pentru a vedea dacă acest lucru crește în timp. Vizitatorii care se întorc sunt importanți, deoarece aceștia au un interes real pentru nișa dvs. și sunt mai susceptibili să devină clienți. Dacă numărul dvs. de vizitatori care se întorc este scăzut, atunci este foarte probabil să vă îmbunătățiți conținutul. Faceți-l mai interesant, astfel încât oamenii vor să se întoarcă și să citească mai mult.

Consultați ratele de conversie

Probabil cea mai importantă măsură de urmărit, rata de conversie vă indică dacă site-ul dvs. își atinge scopul principal. Publicul tău face ceea ce vrei? Aceasta ar putea fi colectarea de e-mailuri, creșterea apartenenței sau vânzarea de produse.

Dacă ratele de conversie sunt mici, dar traficul către site-ul dvs. este ridicat, acest lucru ar putea indica o serie de lucruri. Fie că atrageți un tip de public nepotrivit, fie site-ul dvs. web nu este suficient de bun. Aceasta ar putea include conținut slab, nu suficiente apeluri la acțiune sau un site web inutilizabil. În acest caz, este timpul să vă concentrați pe îmbunătățirea ratelor de conversie.

Gânduri finale

Deși analizarea datelor site-ului dvs. poate dura inițial, după ce înțelegeți ce să căutați, devine mai ușor și mai rapid. Mai important, înțelegând modul în care interacționează publicul dvs. cu site-ul dvs. puteți aduce îmbunătățirile necesare pentru a încuraja vizitatorii în întoarcere, a atrage noi și, în final, a permite site-ului dvs. să se convertească în raport cu obiectivele sale.

Ce vă împiedică să săpați în analizele și valorile vizitatorilor în mai multe detalii? Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map