Cum se utilizează produsele împachetate ca tehnică de marketing pentru magazinul dvs. WordPress

Strategiile de marketing pentru comerțul electronic sunt ca tendințele modei. După un timp, pur și simplu termini prin vopsirea țesăturii cu o culoare diferită și numind-o revoluționară. Cu toate acestea, ca analogia menționată mai sus, creativitatea dvs. este ceea ce face diferența în modul în care vă prezentați produsul. Printre stocurile de astfel de strategii fiabile care pot fi utilizate pentru creșterea vânzărilor, este utilizarea produselor încorporate.


Pachetul de produse a fost folosit de proprietarii magazinelor digitale și fizice de multă vreme. În centrul său, conceptul folosește tendința umană de a opta pentru o grămadă de produse la un preț redus, în loc să achiziționeze fiecare dintre aceste produse separat. Având în vedere economiile totale pe care le realizează, așa cum sunt percepute de client, acesta poate fi folosit pentru a le manevra pentru a face o achiziție mai mare decât originalul.

Deși produsele în pachet ar trebui să fie un stimulent pentru clienți, în aceste zile nu se jură. De ce? Două motive.

  1. În momentul în care un client crede că încercați să-i inducă să cumpere ceva ce nu percep ca fiind necesar, văd cumpărarea ca pe o cheltuială și o întoarce cu totul.
  2. Piața comerțului electronic se apropie de saturație. Având în vedere numărul mare de magazine electronice care se ocupă de aceeași audiență de nișă, clienții sunt susceptibili să navigheze pe un alt site web pentru a obține ceea ce au nevoie, dacă văd că sunteți prea apăsat în legătură cu achiziția.

Tine-te totusi! Acest lucru nu înseamnă că produsele în pachet sunt o strategie fără scop. Dimpotrivă, există câteva aplicații grozave în care pachetele de produse pot fi utilizate ca principală metodă de marketing, cu condiția să mergi în mod inteligent.

Strategii clasice pentru vânzarea mai mult folosind produse pachetate

Când construiți un magazin online cu WordPress, vă puteți comercializa magazinul, crește veniturile și puteți oferi mai multă valoare clienților cu aceste metode de produs incluse..

Creați valoare pentru clienți cu pachete înlănțuite

Înlănțuirea pachetelor se referă la metoda folosită atunci când produsele aferente sunt oferite clientului, fie gratuit, fie cu o rată extrem de redusă, ca mulțumire pentru că ați cumpărat principalul produs pachet din magazinul electronic..

Se consideră că pachetele cu lanț funcționează mai bine decât pachetele simple de produse, datorită avantajului lor dublu; ele îmbunătățesc pachetul principal de produse, deoarece le asociază aceste produse gratuite și acționează ca declanșatoare promoționale pentru produse similare sau relevante pe care clienții le pot induce să le cumpere ulterior.

Cu toate acestea, poate cea mai importantă sarcină pe care o fac este să creeze valoare pentru clienți. Cumpărătorii de la magazin percep produsele suplimentare ca o recompensă pentru achiziția lor mai mare, ceea ce îi încurajează să se întoarcă mai des la magazinul dvs., creând clienți fideli.

Gândiți-vă la un magazin alimentar care vă oferă un produs gratuit cu pachetul A și trei produse gratuite cu un pachet de valoare mai mare B.?

Ofera seturi de produse personalizabile

Cui nu îi place să aibă alegeri? De fapt, când vine vorba de cumpărături online, „cu atât mai mult, cu atât mai bine” este cu siguranță mantra. Oferirea clienților dvs. de alegerea de a crea propriile pachete de produse este una dintre cele mai populare iterații ale strategiei de produse incluse.

Acest lucru asigură că oamenii au libertate deplină în selectarea produselor pe care le caută și ambalarea acestora, după cum este necesar.

În cazul în care sunteți îngrijorat de problemele de compilare pe care le-ar putea provoca în rândul vânzătorilor, puteți oferi întotdeauna un grup de produse pre-specificat pentru a alege dintre clienți. Acest lucru vă permite să controlați eficient pachetul de produse, dar nu restricționează clienții să cumpere produse incluse într-un pachet preambalat..

Luați în considerare cazul unui magazin online care vinde accesorii de modă și machiaj. Având în vedere gama de tonuri de piele, alegerea mărcii, paletele de culori și preferințele personale, este greu de creat pachete de produse pentru fiecare cumpărător. În schimb, aici puteți crea o geantă de kit personalizabilă, în care cumpărătorul ar putea alege dintre produsele oferite, conform cerințelor lor.

Ofera seturi de produse personalizabile

Alternativa compusă

Pachetele de produse compozite sunt utilizate ori de câte ori apare o personalizare importantă. Aceasta este o combinație între crearea de valori și metodele de grupare personalizate. Aici, produsul dvs. de bază sau pachetul de produse vor rămâne constant, dar perifericele pot fi personalizate după cum este necesar. Dacă dețineți un magazin online care vinde camere foto și echipamente fotografice, sau mobilier, sau chiar bijuterii personalizate DIY, aceasta poate fi o opțiune excelentă pentru creșterea popularității pachetelor de produse..

Luați în considerare exemplul unui magazin care vinde camere online. Aveți pachetul dvs. de lentile DSLR +, dar oferiți un obiectiv suplimentar, un sac de kit, o cartelă de memorie și un trepied ca pachet suplimentar care poate fi achiziționat cu pachetul de bază. Dacă există o situație în care un client nu are nevoie, spuneți trepiedul, acesta are libertatea de a personaliza acest pachet, după cum este necesar.

Acesta este un exemplu simplu al modului în care se pot utiliza pachetele compozite. Puteți chiar să încurajați achizițiile de pe mai multe platforme, făcând pachete mai complexe.

Adăugați alternative de valoare și ofertă

Se amestecă

Acesta este un caz clasic al produselor în pachet și emulează la maximum experiența de cumpărături live. Clienții pot achiziționa produse în vrac la prețuri reduse, cu variații opționale în același pachet. Aici, setați un număr fix de articole care pot fi adăugate la pachet, iar oamenii pot adăuga elemente unice / multiple, după alegerea lor.

Luați în considerare cazul unui magazin online de cofetărie, unde oamenii aleg dintr-o gamă de bomboane și bomboane. Aveți cutii de produse cu dimensiunile 4, 6, 8, 12, etc. Oamenii pot alege diferite soiuri de bomboane de ciocolată sau mai multe unități ale aceluiași produs și să plătească odată cu achiziția lor.

Oferiți variații opționale ale pachetului

Citiți despre experiența lui Patrick Poptasi, pentru a afla mai multe despre diferitele moduri de utilizare a pachetelor de produse mixte într-un magazin online de cofetărie.

Grupurile sunt bune

Vânzarea de produse grupate este o strategie cheie pentru magazinele care vând esențiale pentru care oamenii tind să nu petreacă timp navigând. Citând din nou exemplul magazinului alimentar, vedem cum poate fi benefic dacă aveți un pachet de produse gata de a avea nevoie de o săptămână sau o lună. Aceasta ar putea include totul, de la ulei la pâine, la legume la mâncare instantaneu, să zicem 2 persoane.

Ai putea extinde ideea și să pregătești pachete grupate pe categorii; vegani, vegetarieni, iubitori de carne, sănătate și fitness, și multe altele, sau pentru durate variabile, săptămână, douăzeci, două luni, etc..

Întregul pachet poate avea un preț fix care este mai mic decât costul total al fiecărui articol individual și totuși în marja de profit. Toți cumpărătorii trebuie să facă este să își selecteze pachetul de produse și să verificați! Câteva clicuri și cumpărăturile dvs. lunare de alimente sunt efectuate!

EndNote

Produsele grupate sunt o modalitate excelentă de a încuraja achizițiile în vrac și pot fi utilizate pentru un varietate de aplicații. S-ar putea să fie una dintre cele mai vechi strategii din carte, dar funcționează impecabil, cu toate acestea.

Care este părerea dvs. despre utilizarea produselor incluse pentru a crește ratele de conversie? Ai vreun alt mod inovator pe care ai dori să-l împărtășești? Lasă un comentariu pentru a ne anunța!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me