Majoritatea utilizatorilor de internet nu sunt fără îndoială că sunt prea familiari 404 Pagina nu a fost găsită mesaj de eroare. Este posibil să fii bombardat de acest mesaj enervant cel puțin o dată în această lună când ai dat clic pe un link spart.


O eroare 404 este un răspuns HTTP standard la o solicitare a paginii web pe care serverul nu a putut să o îndeplinească din diferite motive. În mod implicit, mesajul de eroare este afișat ca text simplu pe un fundal alb. Dacă urăști acest mesaj cheesy, nu ai dori să-i supui pe vizitatorii site-ului tău să vadă și ei. Așadar, de ce să nu-l faci mai puțin iritant printr-un mesaj personalizat?

În acest tutorial, vă voi parcurge etapele creării unui personalizat Pagina nu a fost gasita mesaj astfel încât vizitatorii site-ului dvs. web să fie mai puțin iritați atunci când au lovit un semifabricat. În primul rând, haideți să înțelegem mai bine de ce s-ar putea să întâmpinați un gol atunci când încercați să accesați o pagină web.

Contents

Cum și de ce 404 Pagina nu a fost găsită Erorile apar

Când faceți clic pe un link și primiți o eroare 404, înseamnă că cererea dvs. de pagină către server a avut succes, dar pagina particulară pe care încercați să o accesați nu a fost găsită de server. Există multe cauze pentru acest lucru.

De exemplu, dacă pagina web la care s-a conectat link-ul a fost eliminată, va apărea o eroare 404. Un scenariu tipic care duce la acest lucru este atunci când o pagină învechită care conținea conținut popular este eliminată, cu toate că avea o mulțime de link-uri îndreptate spre ea de pe alte site-uri web. Site-urile mari de știri sunt probabil vinovați de acest lucru dacă administratorii site-ului nu iau măsuri de precauție pentru a preveni lipsa linkurilor de pagină.

O eroare de pagină 404 poate apărea, de asemenea, dacă pagina solicitată a fost relocată la un nou nume de domeniu. Dacă problema este cu serverul (serverul este dezactivat sau este inaccesibil din anumite motive), este posibil să primiți o eroare DNS. Firewall-urile, filtrele de conținut și alte forme de blocare a conținutului pot provoca legături sparte.

Linia de jos este legăturile rupte sunt obișnuite pe web. Depinde de proprietarii sau administratorii de site-uri web pentru a face experiența mai suportabilă pentru utilizatori. Nu uitați, utilizatorii de Internet sunt, în general, nerăbdători atunci când caută informații pe un site web. Un utilizator nu va pierde timp în căutarea unui alt site web pentru a obține ceea ce își dorește dacă tot ce au găsit pe al tău a fost o eroare simplă, iritantă 404.

Un mesaj de eroare ușor de utilizat

După cum am menționat deja, majoritatea serverelor web sunt configurate pentru a returna o pagină de bază 404 Eroare care afișează scuzeA o scurtă descriere de ce nu ați putut accesa pagina solicitată. În unele cazuri, s-ar putea să vi se prezinte și un link către e-mail-ul unui webmaster (dacă aveți nevoie de mai mult suport tehnic) sau o legătură către un motor de căutare pentru a continua cu căutarea dvs..

Deși acest mesaj de eroare implicit este politicos, este destul de simplu și de obicei este oprit pentru majoritatea vizitatorilor site-ului. Acesta este motivul pentru care webmasterii serioși personalizează acest mesaj, astfel încât vizitatorii care au înregistrat semifabricate pot vedea o pagină de eroare mai ușor de utilizat (și mai puțin iritantă) 404.

Toate temele implicite care se livrează cu WordPress au denumit un model de pagină de eroare 404 de bază 404.php. Desigur, acest șablon implicit funcționează perfect, dar șansele sunt că nu spune ce vrei să spui vizitatorilor tăi. Din fericire, personalizarea mesajului în șablon este o briză. Pur și simplu deschideți șablonul de pagină într-un editor de coduri și schimbați textul mesajului pe unul propriu. Salvați modificările după.

Structura șablonului implicit de pagină de eroare livrat împreună cu Douăsprezece treisprezece tema este alcătuită din etichete pentru afișarea antetului, subsolului și a unei bare de căutare. Așa arată în acțiune (introduceți doar o adresă de pagină falsă în bara de adrese a browserului):

Douăzeci și treisprezece 404 Pagina

Dacă examinați codul șablonului dvs. de 404 pagini, veți observa titlul paginii Nu a fost gasit în cadrul

etichetă pentru titlu, împreună cu a _E funcție care afișează efectiv rezultatul pe pagină. Aceasta este ceea ce doriți să editați mai întâi atunci când personalizați pagina 404. Apoi, puteți merge mai departe și adăugați mai mult text ușor de utilizat în

și

etichete sub el. Rețineți că puteți sau nu schimba Nu a fost gasit titlu, dar este în general bine să puneți o rubrică personalizată care să nu-i iriteze pe vizitatori, împreună cu textul personalizat din alineatele.

De asemenea, puteți observa că rubrica apare în interiorul imensului 404 numărul din pagină. Când faceți o inspecție în pagină a paginii dvs. de eroare folosind Firebug, veți vedea că este uriaș 404 este inserat de un pseudo-element (.eroare404 .page-title: înainte). Deci, deschideți 404.php șablon și înlocuiți textul implicit din

,

, și

etichetează ceea ce vrei să le spui vizitatorilor tăi. De asemenea, editați pseudo-elementul menționat după bunul plac sau eliminați-l (comentați-l în foaia de stil). Am schimbat-o pe a mea în acest aspect:

Douăzeci și treisprezece pagini personalizate 404

Deși puteți spune orice doriți direct vizitatorilor dvs. aici, este întotdeauna bine să-l păstrați scurt și dulce. De asemenea, încercați să spuneți sau să indicați vizitatorul către ceea ce ar fi putut căuta în primul rând. Și asta este aproape tot ceea ce trebuie să faci pentru a face pagina ta 404 mai prietenoasă. Inspectați pagina și apoi schimbați stilurile după cum considerați potrivite.

De asemenea, în funcție de tema WordPress pe care o utilizați dezvoltatorul, este posibil să fi inclus suport personalizat pentru 404 pagini. În tema noastră totală de WordPress am construit o opțiune de temă personalizată de 404 pagini care ușurează adăugarea unei redirecționări personalizate 404 sau un titlu de pagină personalizat și conținut chiar din tabloul de bord WordPress..

Captura de ecran a editorului de 404 pagini personalizat în Total

Exemplu total de pagină personalizat WordPRess 404 Exemplu de pagină

.Fișier htaccess este Unde se întâmplă magia

După ce 404.php-ul dvs. este personalizat, tot ce a mai rămas este ca WordPress să-l afișeze atunci când situația este potrivită – când nu poate găsi o anumită pagină. Acesta este procesul implicit. Cu toate acestea, există momente în care serverul web poate întâmpina probleme înainte ca WordPress să le conștientizeze, ceea ce înseamnă că vizitatorii ar putea să nu poată accesa unele pagini. În acest caz, trebuie să vă asigurați că serverul web le poate redirecționa către pagina dvs. 404.php și aici este .htcaccess fișierul intră.

.htcaccess fișierul este situat în folderul rădăcină al instalării WordPress. Pentru cazul WordPress, acesta este generat automat atunci când schimbați structura de legături permise în mod implicit. Tot ce trebuie să faceți pentru a vă asigura că serverul găsește pagina dvs. 404 personalizată este să adăugați o singură linie la fișier astfel:

ErrorDocument 404 /index.php?error=404

După cum puteți vedea, acest url începe de la root (/), ceea ce înseamnă că pentru a utiliza acest format url, instalarea dvs. WordPress trebuie să fie la rădăcina serverului. În caz contrar, dacă WordPress este instalat într-un subdirector, calea de redirecționare ar trebui să fie:

ErrorDocument 404 /yourfolder/index.php?error=404

În acest fel, chiar dacă îți schimbi tema, index.php va apela întotdeauna fișierul 404 potrivit pentru noua dvs. temă.

Înveliți

Citind acest tutorial rapid, puteți acum să creăm o pagină personalizată 404 completată cu un mesaj personalizat pentru utilizator. Puteți configura, de asemenea, .htcaccess pentru a vă asigura că vizitatorii site-ului dvs. web sunt întotdeauna redirecționați către pagina 404 potrivită de către server în situații în care WordPress nu este capabil sau când schimbați teme.

Dacă doriți să atrageți vizitatori fideli care vor reveni întotdeauna pe site-ul dvs. web, este important să vă personalizați pagina 404 cu un mesaj mai puțin iritant. Și, desigur, încercarea de a limita numărul de ori pe care un vizitator chiar aterizează pe o pagină 404 este o idee bună.

Aveți idei grozave pentru un mesaj personalizat 404? Ce utilizați în prezent pe pagina dvs. 404? Mi-ar plăcea să vă aud ideile în comentariile de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me