Fotografie și imagini

Dacă doriți să creați un site web pentru a vinde fotografiile online, această postare este exact ceea ce căutați. În acest ghid pentru crearea unui site web pentru a vinde fotografii online, vom analiza unele teme pe care le puteți utiliza pentru a vă stiliza site-ul, apoi vă vom oferi o imagine de ansamblu a câtorva dintre cele mai bune pluginuri gratuite și premium care pot adăuga un coș de cumpărături și un întreg mult mai multe funcționalități de comerț electronic la magazinul dvs. foto. Postarea se termină cu un ghid care vă va permite să începeți să vindeți fotografiile online cu un plugin gratuit care durează doar câteva minute pentru a configura.


Alegerea unei teme

Dacă nu ați făcut-o deja, alegerea unei teme potrivite pentru site-ul dvs. WordPress este primul loc pentru a începe să construiți o platformă de vânzare a fotografiilor și, probabil, a celorlalți, online.

Din fericire, există o mulțime de teme de fotografie grozave disponibile pentru WordPress care vă oferă un mod impresionant de a vă afișa munca online. Unele dintre aceste teme de portofoliu de fotografie au fost create special pentru a se integra cu un plugin de comerț electronic, ceea ce face ca sarcina de a adăuga funcționalitatea coșurilor de cumpărături la galeria online să fie foarte simplă. Un număr mai mic de teme de acest tip vă oferă chiar posibilitatea de a permite altor vizitatori să se înscrie pe site-ul dvs. și, de asemenea, să listeze fotografiile lor sau alte articole de vânzare pe site-ul dvs., ajutându-vă să creați o piață online.

Crearea unei piețe cu mai mulți furnizori cu WordPress

Unul dintre avantajele creării unei piețe în care utilizatorii se pot înscrie și lista lucrărilor lor de vânzare este că este o modalitate excelentă de a construi rapid un magazin cu un inventar mare. O mare selecție de produse vă poate ajuta să aduceți vizitatori în magazinul dvs., în timp ce mai mulți furnizori își promovează munca în magazinul dvs. și, la rândul dvs., munca dvs., vă va ajuta, de asemenea, să sensibilizați magazinul dvs..

În funcție de modul în care vă configurați piața, puteți, de asemenea câștiga comision la fiecare vânzare co-vânzătorii face. În mod alternativ, puteți percepe o taxă forfetară pentru a le permite să-și enumere articolele la magazin. Dezavantajul de a permite altor vânzători să își enumereze activitatea alături de a ta este că ai putea pierde unele vânzări pentru ei, însă dacă ai o selecție excelentă de fotografii oferite, acest lucru nu ar trebui să fie prea îngrijorător. Unele funcții pe care trebuie să le căutați într-o combinație de teme și pluginuri dacă vă gândiți să creați o piață cu mai mulți furnizori includ:

  • Formulare de conectare și trimitere front-end
  • Tablouri de bord pentru furnizori
  • Compatibilitate cu un plugin adecvat (descărcare simplă digitală, WooCommerce, etc)

Caracteristici de căutat într-o temă de fotografie

În timp ce cele mai populare pluginuri pentru magazinele online pentru WordPress vor funcționa cu orice temă, poate fi o idee bună să căutați o temă care să anunțe compatibilitatea plugin-urilor de comerț electronic. Acest lucru înseamnă, de obicei, că designerii temă au creat pagini specifice pentru secțiunea magazinului online a site-ului dvs., inclusiv coșul de cumpărături și paginile de checkout. Includerea acestor pagini poate ajuta la crearea unei experiențe constante a utilizatorului pe măsură ce clientul face o achiziție și vă poate economisi un pic de timp atunci când configurați site-ul dvs..

Iată câteva teme care trebuie luate în considerare pentru construirea unui magazin foto online cu WordPress (și puteți vedea o selecție mare de teme grozave pentru fotografii WordPress aici).

Temă WordPress Stocky

Stocky este o temă pentru piața de stocuri, construită cu Descărcări digitale ușoare, astfel încât să puteți vinde cu ușurință propriile fotografii. Și cu sprijin pentru pachetul de piață premium, puteți avea chiar și vânzători terți să își vândă articolele.

Obțineți Stocky

Demonstrație tematică Nouveau Total

Cu Total puteți crea un site web de fotografie complet personalizat sau pur și simplu importați demonstrația Nouveau pentru a începe. Adăugați portofoliul, porniți un blog sau chiar vindeți-vă propriile imagini cu WooCommerce.

Obțineți total

Marketify Tema WordPress

Marketify este o temă de piață care funcționează pe deplin, cu suport pentru descărcări digitale ușoare și cele mai multe extensii premium (trimiteri frontend, comisioane, lista de dorințe, recenzii și multe altele) ceea ce face excelent pentru pornirea unui site de vânzări de fotografii.

Obțineți piață

Alegerea unui plugin pentru vânzarea fotografiilor online

După ce ai ales o temă potrivită pentru prezentarea fotografiilor tale online și, probabil, și pentru activitatea altora, este timpul să selectezi un plugin. Există tone de plugin-uri excelente WordPress, dar acestea sunt câteva dintre pluginurile noastre preferate de e-commerce pentru a vă ajuta să vă vindeți fotografiile online.

Descărcări digitale ușoare

Descărcări digitale ușoare

Descărcări digitale ușoare (EDD) au fost create special pentru a vinde fișiere digitale care pot fi descărcate de pe site-ul dvs. WordPress, ceea ce îl face o alegere perfectă pentru nevoile dvs..

Plug-ul de bază este gratuit și conține mai multe funcții decât suficiente pentru a vă permite să vindeți propriile articole online cu ușurință. Dacă aveți cerințe mai avansate, există o bibliotecă din ce în ce mai mare de suplimente disponibile pentru EDD, care vă permit să faceți și mai mult cu magazinul dvs..

Dacă vă interesează ideea de a permite altor fotografi să-și vândă fotografiile pe magazinul dvs. alături de dvs., atunci dezvoltatorii EDD au creat un pachet special de accesorii pentru piață care conține toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a crea o piață online funcțională complet. . Există, de asemenea, un supliment suplimentar care vă permite să vindeți produse fizice cu EDD.

WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce este un alt plugin gratuit gratuit de comerț electronic pentru WordPress, care poate fi făcut și mai util datorită bibliotecii sale extraordinare de suplimente. Cu toate acestea, vă va permite să vindeți fotografiile online, plus orice produse fizice pe care doriți să le puneți la dispoziția vizitatorilor.

Dacă plănuiești și tu enumerați produsele fizice din magazinul dvs. foto, cum ar fi rame foto sau orice alte momente, atunci WooCommerce este probabil o alegere mai bună decât EDD, datorită suportului pentru produse fizice.

WP iSell Photo

WP iSell Photo

WP iSell Photo este o opțiune gratuită care a fost dezvoltată pentru sarcina de a vinde fotografii online. Pluginul va converti galeriile dvs. WordPress într-un magazin foto individual. Acesta este cea mai rapidă modalitate de a începe să vă vindeți fotografiile online cu WordPress așa cum veți vedea în ghidul care apare.

Plugin pentru vânzător foto WordPress

Vând exemplu de galerie de fotografii

WordPress Photo Seller Plugin este un plugin pentru coșul de cumpărături care a fost creat special pentru a vinde fotografii descărcabile online, pe lângă imprimeuri fizice din imaginile tale. Pluginul vă oferă posibilitatea de a vă oferi fotografiile într-o gamă de dimensiuni. În plus, puteți filigrană automat fotografiile din galeria dvs. pentru a descuraja oamenii să le descarce fără să plătească.

WP Photo Seller Plugin pare să aibă toate caracteristicile oricând va trebui să vă prezentați fotografiile online și să vindeți descărcări digitale și printuri fizice ale lucrării dvs. cu WordPress. Cu toate acestea, nu este un plugin gratuit și vă va restabili 68 USD.

Cum să vinzi fotografii online în 3 pași simpli

După cum puteți vedea, există o mulțime de combinații de teme și plugin-uri posibile din care să alegeți atunci când construiți platforma pentru magazinul dvs. online. Aceasta înseamnă că este puțin probabil ca două două magazine foto să fie configurate exact în același mod, însă pentru a vă oferi o idee despre cum să începeți, iată care sunt etapele de bază pentru a începe vânzarea fotografiilor online.

Acest ghid de configurare rapidă vă va ghida prin adăugarea funcționalității de bază a magazinului online în portofoliul dvs. de fotografie, folosind o temă WordPress la alegere și gratuită WP iSell Photo plugin. Dacă doriți să adăugați mai multe funcții avansate ale magazinului pe site-ul dvs., aruncați o privire asupra celorlalte pluginuri de comerț electronic recomandate anterior.

1. Configurați WP iSell Photo

După instalarea WP iSell Photo, accesați Setări> WP iSell Photo și introduceți adresa dvs. PayPal, moneda de alegere și adresa URL a paginii „mulțumesc” și faceți clic pe Salvați modificările.

WP iSell Photo

2. Creați o galerie

Într-o postare sau pagină WordPress nouă sau existentă faceți clic pe butonul Adăugare media.

Creați galerie

Apoi încărcați sau selectați dintre fotografiile ieșite și faceți clic pe creați o galerie nouă. Dacă este necesar, adăugați toate legendele și verificați setările galeriei înainte de a face clic pe Inserare galerie.

3. Setați prețul fotografiilor dvs.

Comutați la vizualizarea Text în editorul de post, unde veți vedea codul scurt al galeriei.

Vând fotografii Shortcode 01

Pentru a adăuga prețul pentru fiecare fotografie din galeria dvs. pur și simplu introduceți suma = ”4,99 ″ în codul scurt.

Vând fotografii Shortcode 02

Apoi previzualizați postarea dvs. pentru a vedea cum arată.

Vând fotografii Shortcode 03

Pentru instrucțiuni mai detaliate despre configurarea acestui plugin și a celorlalte modalități se pot utiliza, accesați pagina WP iSell Photo.

Concluzie

Folosind un plugin gratuit și alegerea temei, puteți începe rapid să vă vindeți fotografiile online și să începeți să acceptați plăți prin PayPal. Pentru funcții mai avansate, plugin-uri precum EDD sau WordPress Photo Seller te pot ajuta să creezi și mai bine aspecte și să prezinte magazine online bogate. Dacă aveți sfaturi pentru marketingul și vânzarea fotografiilor online, lăsați un comentariu mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me