WordPress mobil gata

De ce să faci o aplicație în primul rând, te aud că te întrebi? Este posibil ca aplicațiile să nu mai fie foarte utile pentru marketing, dar sunt destul de convenabile pentru clienții dvs., oferindu-le mai multe opțiuni cu privire la modul în care interacționează cu site-ul dvs. Odată cu creșterea continuă a internetului mobil (mai multe persoane accesează acum internetul prin intermediul aplicațiilor mobile decât computerele desktop), aplicațiile au înflorire, deoarece majoritatea nu sunt niciodată la fel de incomode sau problematice precum browserele web mobile.


De asemenea, costurile și frustrările implicate în construirea unuia au scăzut mult. Pe vremuri, multe companii erau interesate de aplicații, dar majoritatea nu au reușit să le construiască. Pur și simplu era prea dificil. Sau costisitor (cei mai mulți devs coboară în plus de 100 USD pe oră)

Dar, din fericire, acum lucrurile stau altfel. Nu mai aveți nevoie de mulți bani sau cunoștințe de codificare pentru a crea o aplicație competentă. Și chiar mai bine – ai opțiuni. Astăzi ne vom uita la:

  • Asigurați-vă că site-ul dvs. WordPress răspunde mobil
  • Construirea (și codificarea) propriei aplicații cu PhoneGap
  • Utilizați un plugin WordPress pentru a crea aplicația dvs. (de asemenea, calea simplă)

O notă despre Free Builders App

În ultimii ani, au apărut o mulțime de opțiuni „gratuite” pentru crearea unei aplicații, dar una dintre cele mai de încredere este Construcția PhoneGap a Adobe. Pe măsură ce site-ul lor face reclamă, pur și simplu încărcați fișierele HTML5, CSS și JavaScript, iar site-ul va face munca de asamblare a acestora într-o aplicație care poate fi descărcată imediat. Cel mai bun lucru poate construi trei simultan pentru Android, Windows Phone 8 și iOS – economisind mult timp.

Rezultatul nu va fi prea nemaipomenit. De fapt, toată această metodă este cu adevărat deghizare a paginii de pornire ca o aplicație. Când vizualizatorul atinge pictograma, vor fi duși doar pe același site web mobil pe care îl vor vedea dacă vor accesa-l prin browserul telefonului lor. Așadar, pentru ca această metodă să fie eficientă, trebuie să aveți un site existent optimizat pentru vizualizarea mobilă.

1. Asigurați-vă că site-ul dvs. WordPress are o versiune mobilă

Dacă site-ul dvs. WordPress nu este optimizat pentru dispozitive mobile, nu are niciun rost în acest sens. Deci, optimizează-l! Desigur, este cel mai ușor să folosești pur și simplu o temă WordPress care să răspundă pentru mobil, cum ar fi Total. Dar dacă tema dvs. nu răspunde, există o mulțime de pluginuri care vă pot ajuta.

iThemes Mobile

iThemes Mobile

Info și descărcare

iThemes Mobile vă va permite să creați teme mobile simple, dar eficiente, pe baza designului actual al site-ului. Panoul de administrare vă permite să personalizați cele mai multe aspecte ale aspectului lor, fără a fi nevoie să vă încurcați cu codul.

Orice comutator cu temă mobilă

Orice comutator cu temă mobilă

Orice comutator cu temă mobilă este un plugin de bază care va detecta dispozitivul pe care îl utilizează vizualizatorul dvs. și va afișa o temă specifică pentru dispozitivul respectiv. Deci, dacă doriți să echilibrați mai multe teme – una pentru fiecare sistem de operare mobil – o puteți face în acest fel.

Pachetul mobil WordPress

Plugin WordPress Mobile Pack

În cele din urmă, există pachetul mobil WordPress, care oferă o serie de aplicații web mobile multiplă platformă, interfață de utilizare și opțiuni tematice și o integrare ușoară cu Google Analytics.

2. Utilizați PhoneGap Build pentru a crea o aplicație

Adobe PhoneGap Build

Dacă sunteți priceput în tehnologie și doriți să vă puneți mâna pe voi, puteți utiliza Adobe PhoneGap pentru a crea efectiv o aplicație pentru site-ul dvs. WordPress. Adobe are un ghid pas cu pas complet în documentele lor, dar iată o privire rapidă la pașii pe care trebuie să îi urmați.

Pasul 1: Pregătire

Înainte de a începe, asigurați-vă că aveți o modalitate de a testa aplicația la îndemână. Puteți utiliza instrumente de navigare pentru a imita vizualizările dispozitivelor mobile sau puteți încerca un serviciu de genul Testare CrossBrowser. Dar dacă îl puteți gestiona, cel mai bine este să aveți un iOS și un dispozitiv Android la îndemână.

În continuare, va trebui instalați Adobe PhoneGap Build pe calculatorul tau. Faceți clic pentru a descărca versiunea Mac sau PC și urmați instrucțiunile de pe ecran. De asemenea, Adobe sugerează instalarea unui serviciu gratuit Aplicația pentru dezvoltatori PhoneGap astfel încât să puteți testa instantaneu aplicația pe măsură ce construiți.

Pasul 2: Creează-ți aplicația

Apoi folosiți programul PhoneGap pentru creați-vă aplicația. Vă rugăm să rețineți – PhoneGap se bazează pe Cordova, deci va trebui să înțelegeți acest lucru pentru a vă coda aplicația.

Alegeți un exemplu implicit „Hello World”, Framework7, Notificare Push, Reactează încărcătorul fierbinte sau șablonul Blank pentru a începe. Atunci va trebui să alegeți unde veți lucra pe unitatea de disc locală la proiectul dvs. și să furnizați un nume și un ID. După ce ați terminat, PhoneGap vă va oferi o adresă de server pe care o puteți utiliza pentru a vizualiza aplicația.

Pentru a vă arăta, directorul dvs. rădăcină va avea nevoie de fișiere cheie pentru PhoneGap pentru a crea efectiv aplicația. În mod special dosarele index.html (minim), config.xml și subdirectorul (ultima dintre ele este specifică sistemului de operare).

Iată un exemplu direct din aplicația PhoneGap structura proiectului pagină:

Structura proiectului aplicației PhoneGap\

De asemenea, va trebui să vă creați propriile pictograme. Desigur, puteți să vă descurcați singur sau puteți utiliza un instrument online gratuit. IconsFlow este un instrument excelent care vă ajută să creați rapid pictograme de aplicații profesionale folosind imagini prestabilite, opțiuni de culori, gradiente, etc. Doar proiectați pictograma, creați un cont gratuit și descărcați fișierele. Dacă aveți deja o pictogramă, dar aveți nevoie de redimensionare pentru toate dispozitivele și sistemele de operare, gratuit Aplicația Icon Maker pot face doar asta. Dar dacă efectuați o căutare rapidă pe Google, veți găsi că există o mulțime de alte site-uri web, servicii și aplicații din care puteți alege pentru a vă crea pictograma.

Pasul 3: Testarea aplicației dvs.

Cu aplicația făcută și gata de pornit, o puteți testa folosind aplicația pentru dezvoltatori PhoneGap instalată anterior. Asigurați-vă că utilizați adresa serverului care a fost furnizată. De acolo puteți vizualiza aplicația dvs. pe dispozitivul dvs. mobil, depanați orice problemă, adăugați corecții, re-încărcați și reconstruiți până la perfecționare.

O notă importantă: PhoneGap Builder poate funcționa doar cu iOS dacă v-ați alăturat programului iOS Developer (care avea un preț de 99 USD / an la scrierea acestui articol) și ați furnizat certificatele. Cu software-ul programului, puteți construi aplicația acolo chiar și tu. Dar motivul pentru care sugerăm PhoneGap este acela că puteți economisi timp făcând toate cele trei simultan – negând nevoia de a face ceva separat. Așadar, da, plătiți pentru o mulțime de servicii pe care s-ar putea să nu le utilizați, dar dacă doriți aplicația dvs. pe vreun iProduct, acestea vă au peste un baril aici.

3. Utilizați Builders de aplicații alternative pentru WordPress

Pe lângă instrumentele iOS, puteți utiliza multe alte servicii de creare de aplicații și pluginuri. Acestea sunt semnificativ mai ușoare decât crearea unei aplicații. Unele dintre ele vor construi și (cel puțin) o aplicație Android fără costuri. Deși trebuie să verificați cu siguranță site-ul principal al dezvoltatorului.

AppPresser

AppPresser

AppPresser este cea mai mare, cea mai populară și presupusă prima aplicație mobilă Framework pentru WordPress. Oferă integrare completă: în cazul în care majoritatea constructorilor de aplicații folosesc doar un flux de pe site-ul dvs. WordPress, AppPresser vă permite să utilizați toate pluginurile, postările și paginile. În plus, actualizează automat aplicația imediat ce efectuați modificări pe site-ul dvs. De asemenea, oferă suport complet pentru comerțul electronic.

Aplicația WPMobile

Aplicația WPMobile

Aplicația WPMobile îți permite să creezi atât aplicații Android cât și iOS pentru site-ul tău. Deși pluginul de bază este gratuit, trebuie să plătiți pentru o licență de viață pentru a crea aplicația dvs. efectiv (începând de la 79 € pentru un format de aplicație sau 149 € pentru ambele). Cu aplicația WPMobile veți avea opțiuni de personalizare, test live gratuit, actualizări automate de aplicații, asistență de notificare push, integrare socială și asistență premium (o caracteristică binevenită dacă vă blocați).

MobiLoud

Mobiloud

În timp ce este mai ieftin (începând de la 120 USD / lună), MobiLoud se ocupă cu mult de toate (inclusiv trimiterea aplicației tale în App Store și Google Play), ceea ce face ca prețul să fie destul de rezonabil. Cu MobiLoud, aplicația finală oferă compatibilitate între dispozitive, distribuire socială ușoară, monetizare (prin anunțuri sau abonamente), notificări push și multe altele. Și atunci când serviciul este asociat cu pluginul lor (legat mai sus), puteți gestiona aplicația dvs. și puteți trimite notificări din WordPress.

În cele din urmă, există o mulțime de oameni pe care îi puteți plăti pentru a o face pentru dumneavoastră. Cu toate acestea, cu atât de multe modalități ușoare și accesibile de bricolaj, nu este nevoie să parcurgi acest traseu pentru o aplicație de bază.


Există o mulțime de moduri de a construi o aplicație și, deși pare intimidant la prima vedere, metodele de mai sus o fac incredibil de simplă. Doar asigurați-vă că aveți un site web mobil bun pentru a începe, bine? Acum lasă-mă să o am. Am greșit ceva aici? Există alte metode despre care ar trebui să știu? Simțiți-vă liber să lăsați feedback-ul dvs. mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me