1. 1. Cum să faci bani cu un blog WordPress
  2. 2. Cum să faci bani Vânzând produse și servicii WordPress
  3. 3. Acum citesc: Cum să vă transformați blogul dvs. WordPress într-o afacere

Bine ați venit la postul final din seria noastră de a câștiga bani cu WordPress! Este timpul, nu? Am acoperit deja modul de a genera un venit de pe blogul dvs. WordPress ca afiliat și ca creator. Următorul pas este să aveți grijă de toate celelalte lucruri care trebuie făcute pentru a vă transforma blogul într-o afacere cu drepturi depline.


Înainte de a începe, trebuie doar să clarificăm: nu suntem avocați sau contabili publici. Nu vă oferim sfaturi juridice sau financiare. Pur și simplu împărtășim pașii pe care i-am făcut pentru a începe afacerea noastră, precum și câteva sfaturi despre ceea ce a funcționat pentru noi. Vă recomandăm să vă faceți timp pentru a face multe cercetări pe cont propriu și, eventual, să discutați cu un profesionist înainte de a lua orice decizie.

Creați un brand

Creați un brand

Atunci când creați o companie sau un blog, va trebui să vă gândiți la ce doriți să fie marca dvs. generală. Aceasta implică o mulțime de factori, și anume:

MARCA

numele, termenul, designul, simbolul sau orice altă caracteristică care identifică bunul sau serviciul unui vânzător ca fiind deosebit de cele ale altor vânzători

Alegerea unui nume

Mai întâi trebuie să te gândești la un nume pentru afacerea ta. Acesta ar putea fi propriul dvs. nume dacă conduceți o afacere în care sunteți principala caracteristică Chris Lema și Carrie Dils.

În mod alternativ, puteți veni cu un alt nume, deși vă sugerăm să creați un nume bazat pe nișa dvs. Și adevărul trebuie spus – numele companiei dvs. ar putea doar să vadă ce nume de domeniu sunt încă disponibile. Asta s-a întâmplat când am ales WPExplorer. Ne-am așezat la biroul nostru de computer și am continuat să tastăm combinații de WP și alte cuvinte în registratorul GoDaddy. WPExplorer a fost disponibil, a funcționat și se dovedește că a fost perfectul pentru marca noastră.

După ce ai un nume, trebuie să decizi dacă vrei ca o imagine să meargă cu ea. Multe companii își folosesc pur și simplu numele ca logo. Dacă doriți să parcurgeți acest traseu, este posibil să doriți să luați în considerare un font Google sau un eveniment de tip premium (cum ar fi cele din Typekit, sau disponibile pe piețele de design precum Creative Market) pentru a adăuga un pic de interes vizual.

Dacă doriți să creați un logo de imagine, există o mulțime de opțiuni grozave. Avem un articol întreg cu opțiuni prietenoase pentru buget pentru crearea unui logo pentru site-ul dvs. web. Sau ai putea da Creatorul de logo gratuit al Shopify o incercare.

Când ne-am creat logo-ul, am decis că vrem să colaborăm direct cu un designer. Așa că am petrecut tone de timp pentru cercetarea logo-urilor Dribbble. Noi am gasit Stevan Rodic și ne place absolut cum s-a dovedit sigla noastră. Am modificat puțin culorile când am făcut noua noastră reproiectare acum câțiva ani, dar telescopul a rămas cam același (de fapt – ne place foarte mult, chiar l-am adăugat la FontAwesome).

Alegerea unui site de design web

Pentru a lega într-adevăr toate elementele diferite ale mărcii dvs., va trebui să alegeți un design web minunat. La fel ca majoritatea lucrurilor din viață, ai câteva opțiuni.

Prima ta opțiune este să folosiți o temă. Pentru a avea cel mai mult control asupra aspectului site-ului dvs. web, vă sugerăm o temă polivalentă cu o mulțime de opțiuni de personalizare, precum și un constructor de pagini. Desigur, ne-ar plăcea dacă ai încerca tema noastră Total WordPress, deoarece aceasta este una dintre cele mai bogate caracteristici de pe web. Există însă o mulțime de teme excelente de afaceri pentru afaceri pentru fiecare buget. O temă este ușor de configurat și majoritatea sunt livrate cu o documentație excelentă, astfel încât să puteți obține rapid noua dvs. configurare de proiectare rapidă (Total are chiar și un importator demo integrat, astfel încât să puteți importa date de probă în doar câteva clicuri).

A doua opțiune este să ai un design personalizat creat doar pentru site-ul dvs. web. Dacă sunteți dezvoltator (norocos pentru noi avem AJ și este minunat), nu trebuie să petreceți niciun ban. Puteți crea propria temă, care prin extensie este o reprezentare excelentă a mărcii dvs. Dacă nu sunteți dezvoltator, atunci o temă și un design personalizat vă vor costa probabil o schimbare destul de mare. Temele personalizate pot costa oriunde de la câteva mii până la zeci de mii de dolari, dar o temă personalizată înseamnă că site-ul dvs. web va arăta exact cum doriți. Încercați un site web de genul oDesk, Liber profesionist sau puteți încerca să întrebați unii dintre dezvoltatorii dvs. temi preferați dacă sunt disponibili.

Faceți-l oficial

Faceți-vă afacerea oficială

După ce v-ați dat seama de brandingul dvs., următorul pas important este să vă faceți compania oficială. În funcție de țară, statul și orașul în care trăiți în acești pași pot fi diferiți, dar vă putem arăta cel puțin ce am făcut.

Formarea afacerii tale

Când decideți că este momentul să creați legal o afacere, există patru tipuri principale de afaceri, dintre care veți alege cel mai probabil:

  • Proprietate unică
  • asociere
  • Societate cu raspundere limitata (LLC)
  • S sau C Corporation

LegalZoom are o pagină minunată unde puteți afla despre diferitele tipuri de afaceri și puteți alege care este potrivit pentru dvs. De fapt, am găsit LegalZoom când am făcut cercetările noastre și le-am folosit pentru a fi înregistrate ca SRL. Acest lucru a funcționat excelent pentru noi, deoarece am putea funcționa ca un parteneriat, dar încă ne menținem întreprinderile și finanțele personale complet separate.

Când vă creați afacerea prin LegalZoom aveți, de asemenea, opțiunea de a angaja un Agent inregistrat prin ei. Agentul dvs. seamănă cu un om de mijloc – dacă aveți vreodată nevoie să serviți sau să primiți documente legale, vor participa și vă vor oferi o față prietenoasă (care nu este a voastră). În plus, cu un abonament la un agent înregistrat de la LegalZoom, veți avea acces și la un accesibil calendarul de conformitate pentru a fi sigur că nu pierzi niciodată un termen.

Și în timp ce vă aflați la asta, este posibil să doriți să luați în considerare depunerea unei mărci comerciale numele sau sigla. Acest lucru protejează utilizarea pe viitor a numelui dvs., precum și drepturile asupra utilizării numelui sau logo-ului companiei dvs. în adresele URL de domeniu, conturile de social media, media și altele.

Depunerea documentelor

După ce v-ați creat afacerea, trebuie să o înregistrați în funcție de localitatea dvs. Pentru aceia dintre voi în SUA, aceasta înseamnă, de obicei, înregistrarea la birourile dvs. federale, de stat, oraș și, eventual, la guvernul dumneavoastră.

Nu veți dori să vă înregistrați pentru un Numărul de identificare al angajatorului (EIN) cu guvernul federal. Acesta este practic un număr de securitate socială pentru afacerea dvs. Este ceea ce veți utiliza pentru impozitele dvs. comerciale, formularele W-9, formularele 1099-Diverse și toate documentele necesare pentru a vă înregistra oriunde altundeva. Dacă sunteți o singură proprietate, aveți opțiunea de a utiliza propriul dvs. număr de securitate socială în documentele de afaceri sau de a vă înregistra la un EIN. Am încuraja cu adevărat noile întreprinderi să își facă timp pentru a obține un EIN, doar dacă vă păstrează informațiile private. LegalZoom simplifică acest lucru deoarece, dacă îmi amintesc corect, aceste documente sunt toate incluse în pachet (trebuie doar să le semnați și să le trimiteți prin poștă).

Odată cu crearea afacerii dvs., va trebui să vă înregistrați pentru o Licența de afaceri de stat. Multe state pun toate aceste informații disponibile online (Nevada de exemplu, are chiar și un portal de afaceri online foarte ușor pentru a ușura lucrurile și mai ușor) sau puteți apela la LegalZoom pentru un pic de ajutor. În mod obișnuit se menționează informații despre tipul de afacere pe care îl operezi, articole de organizare, o listă de manageri, indiferent dacă ai angajați, etc..

Pentru a vă apropia și mai mult de casă, veți avea nevoie și de Licența de afaceri pentru oraș și / sau județean de asemenea. Vă recomandăm să apelați mai întâi la biroul județean pentru a vedea dacă va trebui să vă înregistrați la acestea, precum și orașul din care vă desfășurați afacerea. Acolo unde ne-am localizat, avem nevoie doar de o licență de oraș și putem sări peste cea județeană, dar în ziua în care am fost în California, trebuia să ne înregistrăm la ambele.

În plus față de aceste licențe, va trebui să depuneți mai multe permise și documente pentru a acoperi celelalte aspecte ale afacerii dvs. care nu sunt online. Dacă aveți angajați, vehicule ale companiei sau un magazin fizic (salut de la Poliție și pompieri), acestea sunt toate permisele adăugate va trebui să te uiți. De exemplu, am depus o cerere permis de ocupare la domiciliu în California, de când biroul nostru era în casa noastră. Verificați site-urile web pentru guvernele dvs. locale și locale, acordați-le un apel sau chiar angajați un avocat dacă doriți să fiți sigur că ați făcut totul bine.

Angajarea angajaților și freelancerilor

Odată cu afacerea în funcțiune, s-ar putea să te descoperi că ai nevoie de ajutor. Înainte de a posta ajutoarele dorite, luați în considerare dacă sunteți pe piață pentru angajați sau freelanceri care să dea o mână.

Un angajat lucrează pentru tine, a stabilit sarcini, îți folosește echipamentul / resursele, operează în cadrul programului tău, este plătit pe oră sau pe salariu și primește beneficii ale companiei (rambursări, asigurări, comp de lucrători etc.). Dacă aveți angajați, va trebui să colectați formularele W-4, să eliberați formularele W-2, să organizați pensii și beneficii de sănătate într-o serie de alte cerințe legale. Principalele avantaje ale angajării angajaților includ capacitatea de a controla metoda de lucru și programul utilizat. Angajații sunt o extensie a ta.

Un freelancer (sau antreprenor independent) lucrează singuri, își stabilește propriul program, este plătit pe contract și nu a primit beneficii. Trebuie să emite un număr de 1099-Diverse oricărui contractant care este cetățean sau rezident al SUA, ați plătit 600 $ sau mai mult într-un an fiscal. Dar aceasta este o formă ușoară pe care o puteți ridica la orice magazin de furnizare pentru birou în ianuarie. Avantajele angajării unui freelancer includ abilitatea de a angaja specialiști pentru fiecare proiect și veți economisi un pic de bani și mult timp, deoarece nu vi se cere să oferiți beneficii..

Aveți în vedere cu atenție ceea ce necesită afacerea dvs. individuală înainte de a angaja pe cineva. Și asigurați-vă că faceți propriile cercetări sau discutați cu un profesionist despre cerințele legale și fiscale din regiunea dvs. locală pentru adăugarea de noi membri în echipa dvs. (de exemplu – Nevada are legile privind statul muncii, impozitul de afaceri modificat de stat, legile privind asigurările pentru șomaj și lucrătorii asigurare de compensare care intră în vigoare dacă angajați un angajat).

Contabilitate și impozite

Desfășurarea propriei afaceri este excelentă, deoarece ajungi să fii propriul tău șef și să-ți faci propriul program. Dar, atunci când este afacerea dvs., sunteți, de asemenea, cel care se ocupă de finanțe, bugete și, desigur, raportare și impozite.

Este important să păstrați înregistrări financiare bune pentru afacerea dvs. În funcție de cât de complicate sunt finanțele tale, poți să te descurci cu do-it-yourself program de contabilitate precum QuickBooks sau Salvie. Există însă avantaje pentru angajarea de profesioniști. Când vă angajați contabilul dvs. sau treceți printr-un serviciu de genul Bancă sau o firmă locală de contabilitate vă stinge stresul, eliberând mai mult din timpul dvs. pentru a vă concentra pe ceea ce faceți cel mai bine.

În plus față de contabilitatea generală, există desigur impozite de luat în considerare. Dacă sunteți în SUA, va trebui să depuneți impozite federale și cel mai probabil impozite de stat pentru afacerea ta. Și în funcție de ce vindeți și de unde, este posibil să aveți o variantă taxe de vânzare datorate în fiecare lună sau trimestru. IRS are un lucru minunat pagina de afaceri mici care are o mulțime de informații pentru care puteți citi, dar iată câteva dintre formularele de impozitare mai comune pe care le depunem la sfârșitul fiecărui an doar pentru a vă face o idee:

  • 1099-Misc: Trebuie să le trimiteți prin corespondență contractorilor independenți (aflați în SUA), care au fost plătiți peste 600 USD la sfârșitul fiecărui an fiscal.
  • 1065 plus schema K-1: Pentru SRL-urile care funcționează ca parteneriat, veți depune declarația fiscală de afaceri cu acest formular. Programul K-1 din formular este utilizat pentru raportarea veniturilor partenerilor.
  • Impozitul pe consum: Acesta este un formular local pe care îl utilizăm în Nevada și îl trimitem după fiecare an fiscal. Îl folosim pentru a declara vânzarea de bunuri corporale (trebuie să depunem chiar dacă am crezut că nu avem – și da, am discutat cu departamentul fiscal pentru ca orașul nostru să fie 100% sigur).

Continuați să vă îmbunătățiți

Îmbunătățiți-vă afacerea: continuați să vă îmbunătățiți

După ce îți vei desfășura activitatea, poți începe să îmbunătățești. Există multe modalități de a crește și de a îmbunătăți o afacere, dar aici sunt doar câteva idei pentru a vă începe.

Implicați-vă în comunitate

Ne referim atât la WordPress cât și la comunitatea dvs. locală. Participe la WordCamp din zona dvs., donați timpul sau banii unei organizații de caritate locale, alăturați-vă Camerei de comerț sau chiar luați un intern de la un colegiu local dacă puteți. Există o mulțime de modalități excelente de a te implica dacă ești un pic creativ. Evenimentele comunitare sunt o modalitate excelentă de a face rețea cu alte companii mici din zona dvs..

Asociații și conferințe profesionale

Un alt mod minunat de a crește este prin alăturarea asociațiilor profesionale și participarea la conferințe relevante pentru nișa ta. Dacă lucrați cu WordPress, acest lucru ar putea include evenimente de genul LoopConf, Summit-ul afiliat și WordCamp SUA. Nu numai că sunt aceste locuri grozave pentru a învăța meșteșugul dvs., dar veți primi un pic de rețea pentru a porni. Dacă vă puteți permite, deveniți sponsor. Acest lucru este un drum lung pentru a vă crește gradul de conștientizare a mărcii și este chiar mai ușor să faceți rețea atunci când oamenii vă pot merge până la dvs. la stand.

Crește-ți rețeaua

Pe lângă angajarea angajaților sau a freelancerilor, este minunat să vă extindeți rețeaua profesională, adresându-vă altor persoane din industria dvs. Promovează-ți afacerea prin colaborare cu alte bloguri și schimbând postări. Susțineți întreprinderile complementare, cumpărând spațiu publicitar pe site-urile lor web (dacă oferiți găzduire, căutați spoturi publicitare pe site-uri web cu bloguri). Echipați-vă cu alte mărci de industrie pentru a planifica evenimente sau cadouri. Există o mulțime de moduri de a obține creativitate și de a lucra împreună pentru a beneficia atât.

Înveliți

Desigur, nu am acoperit multe altele, dar sperăm că ceea ce am inclus a fost util. Acestea sunt doar câteva dintre pașii pe care i-am făcut pentru a începe și metodele pe care le folosim pentru a ne promova pe noi înșine.

Dacă aveți întrebări cu privire la administrarea propriei afaceri WordPress, nu ezitați să ne întrebați – vom face tot posibilul să vă ajutăm și să vă orientăm în direcția corectă. Sau dacă aveți sfaturi proprii, vă rugăm să împărtășiți în secțiunea de comentarii!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me