Cum să faceți publicitate și să promovați site-ul dvs. WordPress „în afara site-ului”

Ori de câte ori oamenii se gândesc la promovarea în afara site-ului, marketingul prin email vine imediat în minte. Dar, în afară de crearea unei campanii de e-mail dinamice, ce mai puteți face pentru a promova site-ul dvs. WordPress în afara site-ului?


În acest articol, analizăm o varietate de tehnici off-site pe care le puteți implementa online și offline, pentru a vă ajuta să ajungeți la o audiență mai largă și să conduceți traficul către site-ul dvs. WordPress. De la postarea oaspeților și găzduirea podcast-ului, la o varietate de strategii de social media, publicitate locală și participarea la evenimente personal, sperăm că veți găsi aici câteva sfaturi care vă vor ajuta să vă promovați site-ul.

Scrieți postări pentru invitați

Postarea de invitați este o modalitate excelentă de a promova site-ul dvs. WordPress în afara site-ului. Afișarea oaspeților este atunci când publicați una dintre postările proprii pe site-ul altcuiva. Deși de multe ori este gratuit, veți obține bio-ul dvs. cu un link către site-ul dvs. afișat sub articol. Prin urmare, nu numai că articolul dvs. vă va ajuta să ajungeți la o nouă audiență, ar trebui să conducă și traficul către site-ul dvs..

Pentru a începe postarea oaspeților, contactați site-urile web într-o nișă similară cu propriul site, precum și concurența directă. Cititorii acestui site sunt publicul tău țintă și aceștia sunt cei care doriți să încercați să vă adresați postărilor dvs. invitați.

Când scrieți o postare de oaspeți, deși oferiți conținut gratuit, articolele dvs. încă trebuie să fie de cel mai înalt standard. Alege subiecte care sunt interesante, unice și ajută cititorii să rezolve un fel de problemă. Cititorii vor decide dacă site-ul dvs. web merită vizitat în funcție de valoarea și calitatea postării oaspeților, deci asigurați-vă că le impresionați.

Apar pe Podcast-uri

Podcast-uri

Apariția ca invitat pe podcast-urile altui site este o altă modalitate de a ajunge la o audiență mai largă și de a conduce traficul către site-ul dvs. web. Din nou, va trebui să ieșiți din calea dvs. pentru a contacta o varietate de site-uri diferite pentru a vă întreba dacă puteți vorbi pe podcast-urile lor. Asigurați-vă că aceste podcast-uri sunt într-un fel relevante pentru nișa dvs., astfel încât publicul căruia vă adresați este piața dvs. țintă.

Vi se poate solicita să co-găzduiți un podcast sau să fiți un invitat intervievat. În orice caz, planificați cu atenție ceea ce veți spune și asigurați-vă că înțelepciunea pe care o oferiți este valoroasă pentru cei la care încercați să apelați. De asemenea, este important ca personalitatea ta să vină în podcast. Aceasta vă va ajuta vizitatorii să se conecteze cu dvs. la nivel emoțional, crescând șansele ca aceștia să vă viziteze site-ul.

Înainte de a fi de acord să vorbești pe un podcast, verifică dacă producătorul este încântat pentru tine de a-ți promova site-ul și de a distribui adresa web a site-ului cu ascultătorii. Dacă este posibil, furnizați un anumit conținut (pe site-ul dvs.) care acceptă subiectul podcastului și este util pentru public. Puteți apoi să partajați adresa URL pentru conținutul suplimentar de pe podcast, încurajând ascultătorii pe site-ul dvs. web.

Creați-vă propriul podcast

itunes

Crearea propriului podcast și listarea acestuia pe iTunes este un alt mod minunat de a-ți promova site-ul. Puteți crea cu ușurință un podcast cu WordPress. Milioane de oameni descarcă de la iTunes, prin urmare, adăugarea podcast-ului (sau a unei serii de podcast-uri) aici va oferi site-ului dvs. web o posibilă expunere la un public imens.

În timpul podcast-ului, puteți aproba conținutul site-ului dvs. și puteți explica subtil de ce ascultătorii ar trebui să vă viziteze site-ul. Doar nu o exagerați. Nimeni nu vrea să asculte un podcast care este tot publicitate și fără substanță. Creați podcasturi bazate pe subiecte interesante și utile, întotdeauna legate de nisa site-ului dvs. Dacă publicul tău este impresionat de ceea ce aud, este mult mai probabil să îți verifice site-ul.

Recenziile și evaluările sunt un aspect important pentru a-l face mai mare pe iTunes. Cu cât aveți mai multe recenzii pozitive, cu atât este mai probabil ca publicul țintă să vă descarce podcast-ul, chiar dacă nu au mai auzit de dvs. sau de site-ul dvs. web înainte. Pentru a vă construi numărul de recenzii, la sfârșitul fiecărui podcast reamintiți-le ascultătorilor să vă lase o recenzie.

Fii prezent pe social media

Tampon

Să fii constant prezent și să te angajezi pe social media este un mod eficient de a-ți construi baza de fani sociali. Urmărește faptul că poți să-ți împărtășești conținutul și să-ți promovezi site-ul web.

În primul rând, trebuie să identificați locația publică. Apoi faceți acele canale de socializare să vă concentreze atenția. Petreceți-vă timp în fiecare zi pe placul și în partajarea postărilor altor persoane. Urmăriți pe alții în nișa dvs. și comentați imaginile lor. Și postează articole și conținut relevante de pe site-ul tău WordPress.

Folosind un instrument automat cum ar fi Tampon vă permite să fiți activ pe social media, chiar și atunci când dormiți. Puteți partaja automat postări WordPress cu Buffer programând articolele dvs. în avans pentru a fi publicate în orice moment al zilei sau al nopții. De asemenea, bufferul vă permite să vă gestionați toate conturile de social media de pe un singur tablou de bord, economisindu-vă timpul de conectare și ieșire din conturi diferite și contribuind la menținerea bine organizată a strategiei dvs. sociale.

Creați o pagină Facebook

Pagina de Facebook

A pagina de Facebook să îți promovezi afacerea este o modalitate excelentă de a crea o comunitate implicată în jurul site-ului tău. Deoarece Facebook este în continuare cea mai mare dintre platformele de social media, cu peste 2 miliarde de utilizatori lunari, o pagină de Facebook este destul de importantă.

O pagină de succes de Facebook ar trebui să fie actualizată constant, cu informații interesante și utile. Pune și răspunde la întrebări, încurajând oamenii să posteze pe pagina ta și să discute o varietate de probleme. Asigurați-vă că pagina dvs. conține link-uri către site-ul dvs. web, făcându-l cât mai ușor pentru vizitatorii dvs. de Facebook să vă viziteze site-ul WordPress.

Pentru a obține cele mai bune rezultate pe Facebook, ar trebui să luați în considerare plata pentru a vă promova pagina. Reclamele pe Facebook sunt ușor de configurat și vă ajută să vă asigurați că postările dvs. vizează noi urmăritori potențiali, precum și să ajungă la următorii dvs. actuali. De asemenea, puteți configura remarketingul, promovând pagina dvs. pentru cei care v-au vizitat deja site-ul, dar nu v-au urmărit încă pe Facebook.

După ce ați construit urmări puternice pe Facebook, aveți o platformă activă în care puteți partaja conținutul site-ului, promova site-ul dvs. și comercializa serviciile și produsele. Cu toate acestea, nu uitați că pagina dvs. trebuie să adauge valoare cititorilor. Nu faceți pagina dvs. prea promoțională sau bazată pe vânzări, deoarece vă va pierde adepții.

Derulați competiții pe social media

Desfășurarea concursurilor pe rețelele de socializare este o modalitate excelentă de a-ți împărți brandul cu un public mai larg și de a face publicitate pentru conținutul sau produsele site-ului tău. Facebook se pretează în special la competiții și sunt sigur că ați văzut mai mult de câteva participări la competiție fiind împărtășite de prietenii dvs..

O competiție pe Facebook este ușor de organizat. Pur și simplu creați o postare care conține o imagine cu ce ar putea fi câștigat. Telespectatorii Facebook trebuie apoi să-și placă pagina ta și să-ți împărtășească postarea pentru a intra în competiție. Aceasta va duce la noi adepți și va ajuta la comercializarea site-ului dvs. web.

Pentru a începe, mai întâi trebuie alege un premiu a da de pomana. Cu cât este mai frumos premiul, cu atât va genera mai mult interes pentru competiția dvs. Cu toate acestea, asigurați-vă întotdeauna că este relevant pentru nișa site-ului dvs. WordPress și că vă puteți permite un astfel de cadou. Ar trebui să faceți un pic de cercetare cu privire la cadouri din zona dvs. Unele țări, state și / sau orașe au legi cu privire la valorile de premiere. De exemplu, în SUA, un premiu în valoare de 600 USD sau mai mult ar trebui să trimiteți câștigătorului premiului un formular de 1099-Diverse la sfârșitul anului pentru a-l include în impozitele lor.

După selectarea unui premiu, va trebui să vă prezentați regulile. Aceasta include identificarea clară a premiului, precum și valoarea, durata de predare, metodele de înscriere, cine poate intra, modul în care va fi ales câștigătorul și problemele tehnice (modul în care veți gestiona intrările duplicate, întreruperea curentului electric, dezastrul natural etc.). Dacă utilizați un serviciu terț, cum ar fi Rafflecopter, au un generator de reguli / termeni care face acest lucru legal mult mai ușor.

Următorul pas este să iei o frumoasă fotografie a premiului. O fotografie atractivă și atrăgătoare va ajuta la atragerea atenției oamenilor și îi va încuraja să participe la competiție, cum ar fi pagina dvs. și să vă transmită postarea.

În cele din urmă, după o perioadă de timp stabilită, trebuie să anunță câștigătorul. Faceți o mare parte din aceasta, pentru a reaminti adepților dvs. de Facebook competiția pe care ați desfășurat-o și pentru a continua promovarea site-ului dvs..

Creați-vă propriul canal YouTube

YouTube

Crearea propriului canal YouTube este un alt mod eficient de a promova site-ul dvs. WordPress în afara site-ului. Cinci miliarde de videoclipuri sunt vizionate zilnic pe YouTube, așa că este o platformă excelentă pe care să o utilizați pentru a vă ajuta să ajungeți pe o nouă piață, precum și să conduceți traficul pe site-ul dvs..

Pentru a crea propriul canal YouTube, pur și simplu înregistrați-vă și adăugați informațiile necesare. Aceasta include acordarea unui nume canalului dvs., încărcarea logo-ului site-ului dvs. pe canalul dvs., scrierea unei descrieri și adăugarea de linkuri către site-ul dvs. web și canalele de socializare.

Producerea de videoclipuri pentru canalul dvs. YouTube poate dura mult timp. Pentru a vă economisi timp reinventarea roții, încercați și re-generați conținutul pe care l-ați postat deja pe site-ul dvs. web în formă de text. Acest lucru va asigura că conținutul este relevant pentru tipul de public cu care doriți să vă conectați, precum și pentru a vă asigura că nu vă ardeți.

Puteți face multe pentru a încuraja spectatorii YouTube Channel să vă viziteze site-ul. Scrieți o descriere pentru fiecare videoclip, cu un apel la acțiune și adresa site-ului dvs. Discutați conținutul de pe site-ul dvs. web în videoclip și partajați adresa URL a unei pagini unde spectatorii pot citi mai multe. Și folosiți YouTube carduri, care vă permit să adăugați note la fiecare videoclip care afișează linkuri către site-ul dvs. WordPress.

Participa la evenimente

WordCamp

La fel și online, există multe activități offline la care puteți participa și pentru a vă ajuta să comercializați site-ul dvs. WordPress. Wordcamps-urile sunt o oportunitate excelentă de a cunoaște persoane cu gânduri similare și de a vă ajuta să vă faceți cunoscut numele și marca în rândul comunității WordPress. Odată ce oamenii s-au întâlnit și au făcut o legătură emoțională cu tine, este mult mai probabil să-și amintească, să viziteze și chiar să-ți recomande site-ul altora în viitor. Întâlnirile locale sau conferințele din industrie sunt alte oportunități bune de marketing care ar putea da roade.

Luați în considerare publicitatea locală

Dacă aveți un magazin sau un spațiu fizic, publicitatea locală a afacerii și site-ului dvs. web ar putea fi plină de satisfacții. Luați în considerare publicitatea la radio locală sau în reviste sau reviste locale. Sponsorizarea unui eveniment sau a unei echipe de sport locale poate fi, de asemenea, o modalitate bună de a-ți promova afacerea și de a conduce traficul către site-ul tău WordPress.

Înveliți

Nu toate metodele de marketing off-site menționate în acest articol vor fi adecvate pentru nișa site-ului dvs. Alegeți tehnicile care considerați că sunt cele mai potrivite cu site-ul dvs. WordPress. Apoi, creează-ți un plan de acțiune pentru ca fiecare strategie să funcționeze pentru tine. Mult noroc!

Ce strategii veți utiliza pentru a promova site-ul dvs. WordPress în afara site-ului? Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile în comentariile de mai jos …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me