Cum să vă asigurați că site-ul dvs. WordPress este gata de imprimare

În calitate de designer web, dezvoltator sau proprietar de site-uri web, este rar să aveți nevoie de paginile site-ului dvs. pentru a fi tipărite. Cu toate acestea, dacă apare nevoia și trebuie să trimiteți paginile dvs. web către o imprimantă, doriți să vă asigurați că acestea apar la fel de bine ca și pe hârtie ca și pe ecrane..


Dacă site-ul dvs. web nu este pregătit pentru imprimare, paginile dvs. vor arăta doar pe hârtie, dar pot fi redate și sub formă de imprimare pe hârtie. Evident, asta nu este ceea ce tu sau vizitatorii dvs. de web doriți să vadă. Nu uitați, nu toți vizitatorii web citesc conținutul online online.

În această postare, vom discuta cum să facem un site web WordPress tipărit, astfel încât orice pagină tipărită să pară crocantă și ordonată pe hârtie. În primul rând, care este necesitatea unui site web gata de tipărire?

De ce faceți site-ul dvs. WordPress tipărit?

Ați putea întreba, pe bună dreptate, de ce trebuie să faceți site-ul dvs. gata de imprimare, având în vedere că majoritatea utilizatorilor de Internet utilizează dispozitive digitale pentru a naviga pe web. Adevărul este că nu ar trebui să faceți presupuneri cu privire la modul în care oamenii citesc conținutul site-ului dvs. web. Adevărat este că majoritatea vizitatorilor site-ului web citesc conținut direct online, dar este bine să te ocupi de puținii care ar putea să-ți imprime paginile web. Și având în vedere că nu este foarte multă muncă pentru ca un site să fie gata de imprimare, nu există prea multe motive pentru a nu face acest lucru.

În general, ar trebui să acceptați toate modalitățile posibile de accesare a conținutului dvs., inclusiv tipărirea. În esență, doriți să fiți pregătiți pentru orice ar putea dori vizitatorii dvs. de web să vă folosească conținutul. Dacă un cititor găsește o postare relevantă pentru munca sa, de exemplu, și decide să o utilizeze ca punct de referință într-o prezentare, va dori să o tipărească. Nu știți niciodată cine va vizita site-ul dvs. și cum vor folosi conținutul. Deci, cum se poate face blogul dvs. WordPress cu o claritate clară atât pe ecranele digitale cât și pe hârtie?

Plugin-uri WordPress gata de imprimare

După cum vă așteptați cu corecțiile WordPress, există întotdeauna un plugin pentru salvare. Scrierea propriului CSS pentru imprimare este puternică, dar are nevoie de o mică planificare, fără să mai vorbim de orele adăugate în testarea și remedierea problemelor care apar. Așadar, dacă nu doriți să vă murdărească CSS scrie CSS, alegeți doar un plugin pentru a face treaba. Există mai multe pluginuri pe care le puteți utiliza în funcție de complexitatea aspectului blogului dvs. Iată câteva alegeri care trebuie luate în considerare:

Plugin WordPress ușor de distribuit social

ușor-social-parts-pentru-WordPress

Unul dintre cele mai populare plugin-uri de pe CodeCanyon, Easy Social Share este încărcat cu funcții excelente, care facilitează cititorilor dvs. să vă partajeze blogul. Nu numai că pluginul include suport pentru mai mult de 20 de rețele sociale majore, dar include și o opțiune de tipărire utilă pe care o puteți adăuga la orice postare sau pagină. Și deoarece butonul Print este inclus cu toate butoanele de partajare socială, acesta este un mod rapid și perfect de a adăuga o opțiune de imprimare pe site-ul dvs..

Tipărire prietenos și buton PDF Plugin WordPress gratuit

WordPress-print0friendly-pdf-buton

Print friendly and PDF Button creează versiuni de imprimare a paginilor dvs. web printr-un singur clic. Puteți apoi să salvați paginile în format PDF sau să le imprimați pe hârtie. Acceptă mai mult de 20 de limbi și ajustează automat limba pentru a se potrivi cu setările de limbă ale utilizatorului. Pluginul are o serie de alte funcții și cel mai bine este că îl puteți utiliza gratuit (cu reclame). Dacă doriți versiunea fără anunțuri, trebuie să cumpărați abonament.

WP Print Free WordPress Plugin

wp-print-plugin

Acesta este un alt plugin minunat care face ca blogul dvs. WordPress să fie gata de imprimare fără probleme. Nu are la fel de multe funcții ca pluginul anterior, dar are un set de setări respectabile pentru controlul elementelor de pagină care trebuie tipărite. Pe pagina web, afișează un singur buton de imprimare care permite utilizatorilor să genereze o versiune gata de imprimare a oricărei pagini pe care o doresc.

CSS personalizat pentru imprimare

Dacă sunteți confortabil cu codificarea, atunci un punct bun de pornire atunci când doriți să vă pregătiți imprimarea blogului WordPress este CSS. De fapt, crearea site-ului tău de tipărire presupune, în esență, scrierea unor stiluri CSS pentru a ascunde sau afișa elemente astfel încât acestea să fie clare pe hârtie. Dacă tema dvs. nu este pregătită pentru imprimare sau doriți să adăugați stiluri de imprimare personalizate, atunci mai întâi asigurați-vă că creați o temă pentru copii, astfel încât să puteți adăuga CSS personalizat sau să instalați și să activați pluginul personalizat CSS preferat.

Acum tot ce trebuie să faceți este să adăugați stiluri personalizate de tipărire (CSS) pentru ca paginile dvs. web să fie imprimate gata, iar acest lucru este ușor. Faceți doar o declarație și apoi scrieți-vă stilurile în această declarație:

@media print {
/ * stilurile dvs. de imprimare * /
}

Declarația este o interogare media care folosește stilurile specificate pentru a controla aspectul paginilor dvs. web la imprimare .

A doua metodă este aceea în care ați așezat toate stilurile de imprimare într-un fișier CSS separat. Acesta este un mod mai curat și mai organizat de a face lucrurile și este deosebit de util atunci când efectuați sarcini de întreținere pentru blogul dvs. Pur și simplu creați un nou fișier CSS, scrieți-vă stilurile (fără să uitați să începeți cu @media print , apoi încărcați fișierul personalizat CSS de imprimare în tema dvs. Ceea ce ați introdus în fișierul dvs. de stiluri depinde în întregime de dvs., dar practic, veți include tot ceea ce doriți să apară în versiunea de imprimare a blogului dvs..

Iată câteva recomandări generale atunci când stilizează imprimarea:

  • Există unele părți care nu vor dori să apară în versiunea de imprimare, cum ar fi bara laterală. În acest caz, când utilizați afișare: niciuna pentru a ascunde acele părți, asigurați-vă că reorganizați blocurile rămase, astfel încât paginile dvs. să nu arate cauți la imprimare.
  • Utilizați puncte pentru dimensiuni de fonturi în loc de măsuri em sau pixeli, care sunt cele mai bune pentru ecrane digitale. Imprimantele, pe de altă parte, funcționează cel mai bine cu puncte.
  • Versiunea de imprimare a blogului dvs. ar trebui să folosească lățimea completă. Pe dispozitivele digitale, este bine să limitezi dimensiunile de lățime, dar acest lucru nu arată bine când este imprimat pe hârtie.
  • Eliminați conținutul din secțiunea de comentarii, în special dacă al tău este un blog foarte activ.
  • Eliminați conținutul de navigare și de subsol (pur și simplu folosiți afișare: niciuna pe acele elemente). În cele mai multe cazuri, conținutul textului din paginile dvs. este tot ceea ce contează în versiunile de tipărire, deci ar trebui să fie principalul dvs. accent atunci când scrieți CSS de imprimare.
  • Adăugând la punctul precedent, ar trebui să luați în considerare și ascunderea tuturor imaginilor, cu excepția cazului în care acestea sunt absolut necesare pentru înțelegerea conținutului textului relevant. Evident, toate celelalte elemente media interactive ar trebui să fie ascunse în mod implicit, deoarece sunt doar aglomerate pe hârtie. De asemenea, link-urile ar trebui să fie eliminate, deoarece acestea sunt lipsite de sens pe hârtie.

WordPress.org are un exemplu frumos de o foaie de stil de imprimare pe care o puteți folosi ca referință la scrierea voastră. Vezi aici.

Înveliți

Crearea unui site web gata de imprimare nu este ceva la care se gândesc mulți oameni atunci când își construiesc site-urile. Cu toate acestea, este important să proiectați atât pentru web cât și pentru imprimare chiar de la început. Cu toate acestea, dacă nu ați făcut acest lucru și acum vă simțiți blocați într-o legătură, este destul de ușor de remediat. De fapt, având în vedere cât de simplu este să implementați stilurile de imprimare în tema dvs., majoritatea oamenilor – chiar și noii WordPress – ar trebui să poată face singure aceste modificări, mai ales dacă utilizați unul dintre pluginurile recomandate mai sus.

Deci plănuiți să vă pregătiți blogul? Dacă ați luat deja aceste măsuri, cum a decurs? Mi-ar plăcea să aud totul despre experiențele tale în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me