Cum să vă optimizați site-ul WordPress pentru SEO local

Știați că 46% din toate căutările Google caută informații locale și 97% dintre oameni folosesc motoare de căutare pentru a găsi afaceri locale. 88% dintre consumatori căutând pe dispozitivele lor mobile contactul cu informații despre afaceri locale sau vizitează afacerea în termen de 24 de ore.


Dacă acest lucru nu este suficient pentru a vă da seama de importanța SEO local, nu știu ce altceva o va face.

În aceste zile, toată lumea se uită mai întâi pe Internet pentru a găsi informații despre companiile cu care doresc să facă afaceri. Când vine vorba de găsirea unui magazin de cărămidă și mortar care se află în apropiere, cel mai bun pariu este internetul, care este plin de rezultate de căutare menite să ghideze clienții prin ușile deschise..

Numai sistemul de gestionare a conținutului WordPress are puteri 34% din site-uri web ale lumii. Se situează un nivel ridicat în rezultatele căutării toți proprietarii de site-uri vor să facă, indiferent dacă dețin o afacere locală sau au doar prezență online.

Cum vă asigurați că afacerea dvs. locală iese în evidență de mulțime?

Am cercetat toate cele mai bune modalități de a-ți optimiza site-ul WordPress pentru SEO local, astfel încât să poți învinge concurența și să asiguri mai multe vânzări personală ca niciodată.

Aruncăm mai întâi o privire rapidă la ce este SEO local.

Ce este SEO local?

SEO local diferă de SEO tradițional prin faptul că își propune să-ți promoveze afacerea fizică în căutările locale. Cu alte cuvinte, permite clienților potențiali să găsească informații despre magazinul dvs. de cărămidă și mortar în rezultatele căutării, astfel încât să poată vizita personal.

Atunci când o persoană folosește anumite calificative geografice în căutările sale, precum orașul, statul, codul poștal sau termeni precum „în apropiere” sau „lângă mine”, Google recunoaște căutarea ca fiind locală și furnizează rezultate de căutare din acea zonă.

Exemplu local de căutare SEO

SEO local este important pentru o mulțime de motive. Iată câteva dintre cele mai convingătoare:

 • Rang mai mare: Concentrarea pe optimizarea SEO locală vă va ajuta compania locală să se ridice mai mult în rezultatele căutării și va spori vizibilitatea afacerii dvs. Acest lucru duce la creșterea recunoașterii mărcii, mai multe abordări și, în cele din urmă, mai multe venituri.
 • Faceți o primă impresie bună: Știm cu toții, cu cât site-ul dvs. este mai relevant, cu atât va fi mai mare pe Google. La urma urmei, Google recompensează pe cei care oferă utilizatorilor experiențe stelare vizitatorilor site-ului. Prin optimizarea site-ului dvs. pentru SEO local, nu numai că veți obține un nivel mai ridicat, dar veți seta tonul celor care intenționează să vă viziteze afacerea. A face ușor pentru oameni să învețe despre compania dvs., să vă găsească magazinul fizic și să vă contacteze este cheia pentru a stimula vânzările și a învinge concurența din apropiere.
 • Publicitate gratuită: Indiferent dacă participați la publicitate pay-per-click (PPC) sau nu, adevărul este că rezultatele căutării locale sunt formă gratuită de publicitate pentru afacerea dvs.. Gândiți-vă la asta: informațiile pe care le includeți pe site-ul dvs. despre afacerea dvs. locală utilizează cuvinte cheie, copie ispititoare, imagini convingătoare și recenzii și evaluări. Aceste informații sunt văzute de oameni în timp ce efectuează căutări locale și sunt utilizate în timpul procesului de luare a deciziilor.
 • Spor în vânzări: 78% căutările bazate pe locații produc o achiziție offline. Cei care caută afaceri locale de fapt vor să-și cheltuiască banii în acele magazine fizice. Dacă o faci corect, asta înseamnă mai mulți bani în buzunar, atât pe cât și pe offline.

Iată opt moduri acționabile de a-ți optimiza site-ul WordPress pentru SEO local.

1. Cereți clienților să lase recenzii legitime

84% dintre oameni au încredere în recenziile online, la fel ca prietenii și familia. De aceea este important să aveți recenzii despre compania dvs. pe mai multe canale. Nu numai că aceste recenzii îi ajută pe oameni să decidă dacă pot face afaceri cu dvs., ci ajută Google să vă poziționeze pentru rezultatele potrivite pentru publicul potrivit.

Una dintre cele mai ușoare metode de a solicita recenzii oamenilor este de a trimite o campanie automatizată de e-mail celor care îți achiziționează produsele sau serviciile online. Dacă aveți clienți în persoană care se înscriu la un program de recompense, puteți include o campanie de e-mail care le solicită să revizuiască achiziția. Punctul și recompensele WooCommerce este o modalitate excelentă de a stimula clienții să lase recenzii pentru reduceri bazate pe puncte.

Un alt loc minunat pentru a încuraja recenziile este chiar Google.

Recenzii Google

În plus, recenziile Yelp vor apărea întotdeauna pe prima pagină a Google, deci lucrul la construirea acestor recenzii este o strategie excelentă. Este important să interacționezi cu toți recenzorii și să lucrezi pentru a-ți defini afacerea într-o lumină pozitivă, chiar și atunci când apar probleme.

2. Publicați conținut local pe site-ul dvs. web

Dacă obiectivul dvs. este să vă asigurați vânzările și să fie offline, este esențial să optimizați conținutul site-ului dvs. pentru a include informații locale, de asemenea.

Pagina de start SEO locală

Exemplu SEO local: Revealize

De exemplu, pagina de pornire a site-ului dvs. web ar trebui să indice exact cine sunteți, unde vă aflați și ce faceți. Google urmează să crawleze și să indice site-ul dvs. web pentru rezultatele căutării pe care le consideră că sunt cele mai relevante.

3. Populați site-ul dvs. web cu Termeni locali

De asemenea, ar trebui să actualizați etichetele de titlu, etichetele antetului și meta-descrierea site-ului dvs. Google folosește aceste elemente pentru a înțelege conținutul site-ului dvs. Atâta timp cât conținut local (de exemplu, cuvinte cheie și locații) este inclus acolo, veți obține un nivel mai ridicat în rezultatele căutării locale.

Yoast SEO Meta

Când utilizați WordPress, una dintre cele mai bune metode de a optimiza aceste informații este utilizarea Yoast SEO conecteaza. Acest plugin oferă câmpuri pentru adăugarea de cuvinte cheie, titluri SEO, sluguri și meta descrieri care vor apărea în rezultatele căutării.

4. Revendicați pagina dvs. de afaceri Google

Dacă doriți să apăreați în râvnitul pachet 3 Google și să vă promovați SERP-urile, va trebui să vă solicitați Listare de afaceri Google.

Listare de afaceri Google

Nu sunteți sigur care este pachetul Google 3? Sunt primele trei locuri ale rezultatelor căutării locale, care includ fragmente scurte de informații despre fiecare afacere, ajutându-i pe clienți să se îndrepte direct către ușile lor din față..

Pachet 3 Google

Iată câteva dintre cele mai bune practici de urmat atunci când revendicați pagina dvs. Compania mea pe Google:

 • Dacă aveți mai multe locații, revendicați-le pe toate separat și apoi gestionați-le dintr-o singură autentificare
 • Utilizați cuvinte cheie primare și LSI, deoarece acestea contează aproape 20% din șansele tale de a fi plasat în pachetul local
 • Găsiți categoria care se potrivește cel mai bine afacerii dvs., chiar dacă nu puteți găsi o potrivire exactă
 • Actualizați periodic orice modificare a afacerii dvs., astfel încât să vă clasificați în rezultatele corecte și clienții au întotdeauna informațiile corecte (de exemplu, locație, numere de telefon, e-mail etc..)
 • Includeți imagini pentru a adăuga apel vizual
 • Nu uitați să încurajați clienții să părăsească recenziile Google, deoarece vor apărea și aici

Revendicarea paginii dvs. gratuite pe Compania mea Google este una dintre cele mai simple modalități de a vă stimula eforturile locale de SEO.

5. Profitați de pluginurile SEO locale

Există o mână de plugin-uri SEO cu adevărat grozave, care vor face îmbunătățirea eforturilor locale de SEO.

1. Schema de date WP SEO structurată

Schema de date structurată WP SEO

Dezvoltatorii din spatele acestui plugin înțeleg cât de dificil poate fi implementarea de date și scheme structurate pe un site web (chiar și pentru experți profesioniști în SEO). Acesta este motivul pentru care au creat acest plugin pentru a ajuta proprietarii site-urilor să adauge cu ușurință scheme pentru organizații, recenzii, restaurante, servicii și afaceri locale.

O căutare obișnuită va afișa rezultatele cu un titlu al paginii, URL și meta descriere. Totuși, unul care utilizează marcajul schemelor, va avea imagini, recenzii, date și ore, ore de funcționare și mai mult în funcție de tipul de rezultat.

Snippet Google Rich

Pe măsură ce parcurgeți rezultatele căutării Google, veți observa că tone de companii locale nu implementează marcarea schemelor pe site-urile lor web, chiar dacă este ușor atunci când utilizați un plugin ca acesta. Așa că ieșiți în evidență de mulțime și oferiți potențialilor clienți mai imediat.

2. WP Google Maps

Cele mai bune pluginuri de mapare: WP Google Maps

Un alt mod minunat de a vă observa în rezultatele căutării și de a vă stimula eforturile locale de SEO este să adăugați o hartă Google pe site-ul dvs. web, pe care motoarele de căutare le pot accesa..

Făcând acest lucru, de asemenea, le oferă celor care efectuează căutări locale în permanență un mod ușor de a-ți găsi afacerea imediat. Acesta este un mod ușor de a-ți promova afacerea și de a converti mai mulți clienți.

6. Optimizați conținutul site-ului dvs.

Dacă aveți mai multe locații de afaceri și le referiți pe toate pe aceeași pagină web, nu vă puteți aștepta să apară în rezultatele căutării locale. Google nu va ști care sunt rezultatele care vă plasează dacă enumerați diferite locații.

Pentru a remedia această problemă, creați pagini web separate pentru tot conținutul site-ului dvs. și optimizați-le pentru locația specifică și cuvintele cheie.

Acest lucru va necesita mai mult timp și efort? 

da.

Va merita?? 

Când vedeți că vânzările încep să crească în fiecare dintre locațiile magazinului dvs., ne anunțați!

Sitemap XML Yoast

Dacă sunteți în căutarea unui alt mod eficient de a vă asigura că conținutul site-ului dvs. este indexat în rezultatele căutării locale potrivite, creați un sitemap XML din conținutul site-ului dvs. Puteți face acest lucru folosind orice număr de plugin-uri SEO prietenoase pentru începători, cum ar fi Yoast SEO (despre care am menționat mai devreme).

Cu un singur clic, puteți crea o sitemap XML pe care Google și alte motoare de căutare o pot utiliza pentru a analiza datele site-ului dvs. și pentru a vă clasifica corect.

7. Optimizați pentru mobil

De când Google și-a anunțat primele eforturi de indexare pentru mobil, optimizarea site-ului dvs. mobil a devenit mai crucială ca niciodată. Google este responsabil pentru clasarea dvs. în rezultatele căutării Google. Dacă nu-i place modul în care funcționează site-ul dvs. mobil pentru utilizatori, vă puteți aștepta ca SERP-urile dvs. să sufere.

În plus, când vine vorba de SEO local, știți acest lucru:

 • 2 din 3 utilizatori de telefonie mobilă au mai multe șanse de a cumpăra de pe site-uri personalizate în funcție de locația utilizatorului
 • Și până în 2021, se estimează că dispozitivele mobile vor influența mai mult de 1,4 trilioane de dolari în vânzările locale
 • Utilizarea termenilor „lângă mine” și „aproape de mine” au crescut cu 900% în ultimii doi ani

Și acestea sunt doar câteva dintre statisticile convingătoare ale căutării mobile care determină vânzările de afaceri locale.

Cu cât îl faceți mai ușor pentru ca utilizatorii să vă vadă site-ul și să acceseze informațiile despre afaceri locale, cu atât mai bine. Dacă nu sunteți sigur cum să spuneți ce pot vedea oamenii când fac clic pe site-ul dvs. cu dispozitivele lor mobile, utilizați previzualizările responsive încorporate în personalizatorul live. Du-te la Aspect> Personalizare, și utilizați pictogramele desktop, tabel și telefon din partea de jos a meniului personalizator pentru a previzualiza site-ul.

Previzualizare sensibilă

Cu acesta, puteți vedea cum apare site-ul dvs. web pe mai multe tipuri de dispozitive și chiar puteți naviga site-ul dvs. în timp real pentru a vă asigura că totul funcționează corect.

8. Faceți site-ul dvs. Blazing rapid

Ultimul lucru pe care îl vom atinge, deoarece este o strategie tradițională SEO care se aplică și SEO local, este viteza și performanța site-ului. Dacă urmați toate cele de mai sus, sfaturi și trucuri acționabile, dar nu optimizați niciodată site-ul dvs. pentru a se încărca rapid, nu veți apărea niciodată în rezultatele căutării locale.

La urma urmei, mulți consumatori se așteaptă ca site-ul dvs. web să se încarce în mai puțin de 2 secunde și 53% Oamenii vor abandona site-ul dvs. dacă este nevoie de mai mult de 3 secunde pentru a se încărca.

Nu este foarte mult timp pentru a convinge oamenii să rămână, să afle despre magazinul tău de cărămidă și mortar și să te îndrepți spre drum.

Google favorizează site-urile web cu încărcare rapidă, care oferă o experiență de utilizator excepțională tuturor vizitatorilor site-ului. Așadar, găsiți viteza de referință a site-ului dvs. web folosind un instrument gratuit de testare a vitezei Pingdom.

Exemplu de rezultate ale vitezei pingdom

Exemplu de rezultate ale vitezei pingdom

Puteți alege dintr-o varietate de locații de testare pentru a măsura viteza și performanța generală a site-ului dvs. După analizarea site-ului dvs., veți primi următoarele:

 • Gradul general de performanță
 • Mărimea paginii
 • Timp de încărcare
 • Numărul de solicitări

Veți descoperi, de asemenea, modalități excelente de a îmbunătăți viteza și performanța site-ului. Unele dintre aceste sugestii ar putea include utilizarea unui plugin de memorie în cache, comprimarea imaginilor, reducerea solicitărilor HTTP, evitarea redirecționărilor URL, scăderea căutărilor DNS și multe altele.

După ce știi cât de rapid este site-ul tău chiar acum, puteți face unele mici modificări și re-testați până când nu vă mai puteți îmbunătăți. Atunci veți ști că site-ul dvs. web se va clasifica în căutările locale, deoarece se adresează unui public local, implementează strategii SEO locale și încarcă rapid pentru vizitatorii site-ului..

Gânduri finale

În această epocă digitală, cei care au afaceri fizice sunt în concurență directă cu boom-ul firmelor strict online care concurează pentru același public țintă. Este important să te ocupi de persoanele care doresc să viziteze un magazin de cărămidă și mortar pentru a face afaceri. Cel mai bun mod de a face acest lucru este de a vă stimula SEO local.

Dacă vă luați timp pentru a evalua site-ul dvs. WordPress și pentru a implementa chiar și câteva dintre strategiile SEO locale de mai sus, veți găsi în scurt timp clasamentul companiei în rezultatele căutării locale relevante. Nu uitați: pentru a reuși, trebuie să vă pledați pentru voi. Nimeni nu o va face pentru tine. Așadar, ieșiți acolo și începeți să vă optimizați site-ul pentru SEO local, astfel încât cei din apropiere să poată beneficia de tot ceea ce aveți de oferit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me