Cum să vă marcați site-ul dvs. WordPress

Atunci când construiți site-ul dvs. web, este crucial să includeți atât conținut atractiv, cât și conținut convingător. La urma urmei, atunci când un client vă vizitează site-ul, doriți ca aceștia să formeze o impresie pozitivă despre compania dvs. și să-și amintească mai târziu. Cu toate acestea, acest lucru este mai ușor spus decât făcut.


Vestea bună este că WordPress are o mulțime de instrumente grozave pentru construirea unui site web cu marcă puternică. Nu este nevoie decât de câțiva pași simpli, cum ar fi alegerea temei potrivite, implementarea unui logo personalizat și încorporarea canalelor clare de contact.

În această postare, vom parcurge procesul de creare a unui site WordPress care să reprezinte eficient marca dvs. Să ajungem la asta!

De ce este important să creăm un brand puternic pentru site-ul dvs. web

Un brand puternic vă ajută publicul să-și amintească compania. Dacă brandingul dvs. este consecvent și clar, acesta permite clienților noi să știe ce să se aștepte și îi ajută pe clienții anteriori să vă recunoască conținutul și produsele din altă parte.

Mai mult decât atât, site-ul dvs. web este o parte critică a mărcii dvs. Ca atare, ar trebui să conțină toate aceleași elemente de marcare pe care le utilizați pe alte forme de suport și chiar pe materiale fizice. De exemplu, Facebook își definește identitatea nu numai cu un logo, ci și prin utilizarea unei nuanțe specifice de albastru.

Facebook Brand Resources

Când cineva vede acest logo și combinația de culori, este probabil să gândească Facebook. Desigur, acesta este un singur exemplu. Puteți lua în considerare și site-ul Apple.

Apple Branding

Apple este cunoscut pentru brandul său clar și simplist. Site-ul web oferă imagini izbitoare compensate de mult spațiu negativ. În plus, conținutul său este ușor de navigat, în special având în vedere gama sa mare de produse.

Menținerea unui brand puternic ca acesta pe toate platformele, inclusiv pe site-ul dvs. web, poate crește veniturile cu 23 la sută. Ce este mai mult, 71 la sută dintre consumatori așteptați aceeași experiență cu marca dvs. de fiecare dată când o întâlnesc, ceea ce înseamnă că le veți oferi ceea ce vor.

Cu alte cuvinte, este esențial pentru site-ul dvs. web să vă reprezinte marca. Când este implementat corect, aceasta nu numai că te diferențiază de concurență, dar te ajută să te conectezi cu clienții și să creezi relații de durată.

Cum să creezi un site WordPress de marcă (în 5 pași)

Din fericire, când vine vorba de branding-ul site-ului dvs., WordPress face sarcina mai ușoară decât v-ați putea aștepta. Înainte de a începe, va trebui mai întâi să configurați un site web WordPress dacă nu ați făcut-o deja. După ce ați făcut asta, puteți începe să adăugați câteva elemente cheie de branding, începând cu tema dvs..

Pasul 1: alegeți o temă cu o mulțime de opțiuni de branding

Atunci când alegeți o temă pentru site-ul dvs. web, este important să alegeți una cu opțiunile corespunzătoare de marcare. Cu tema potrivită, veți putea încorpora mai ușor elementele de brand dorite.

Desigur, cu atât de multe opțiuni disponibile, poate fi greu să te decizi asupra uneia. Cu toate acestea, un loc minunat pentru a începe ar fi cu propria noastră temă Total. Oferă aproape tot ce ai nevoie, inclusiv plasarea logo-ului și pre-construit Echipă și Despre noi pagini.

Total responsive Tema multifuncțională WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

În plus, această temă are opțiunile de personalizare necesare pentru crearea unui brand unic. De exemplu, puteți utiliza glisorul de pe pagina principală pentru a prezenta imagini cu membrii echipei, produse sau locația afacerii dvs. Există, de asemenea, o mulțime de opțiuni de design pe care le puteți face atunci când vine vorba de culori, fonturi, machete etc..

După ce ai ales o temă, o poți instala pe site-ul tău WordPress. Începeți prin a merge la Aspect> Teme, și apoi selectarea Adăuga nou În partea de sus a paginii.

Teme WordPress

În pagina următoare puteți căuta o temă gratuită sau puteți face clic pe butonul Încărcați tema butonul pentru a încărca un fișier zip pentru o temă premium achiziționată (cum ar fi Total). Apoi, trebuie doar să urmați instrucțiunile de pe ecran pentru instalare și activare. După aceea, puteți săriți direct la personalizarea temei dvs. WordPress pentru a vă satisface nevoile!

Pasul 2: Creează și implementează un logo personalizat

Poate cel mai important element de marcare este sigla dvs. Pentru un mediu vizual precum un site web, acest lucru este valabil mai ales. Logo-ul dvs. este unul dintre primele lucruri pe care le vor vedea noi vizitatori și elementul pe care cel mai probabil îl vor aminti chiar și după ce au părăsit site-ul dvs..

Când vine vorba de crearea unuia, puteți angaja un profesionist sau puteți proiecta singur un logo. De fapt, multe companii folosesc logo-uri de text sau alte elemente foarte simple, inclusiv WordPress în sine.

Logo WordPress

Dacă alegeți să luați ruta DIY, puteți încerca o mulțime de instrumente gratuite. De exemplu, puteți utiliza fonturi web gratuite și un program grafic, cum ar fi Inkscape sau GIMP. Desigur, această metodă poate fi dificilă și consumatoare de timp și nu este pentru toată lumea.

Unul dintre cele mai simple și mai eficiente moduri de a construi un logo este cu un serviciu de creare de logo cum ar fi Looka.

Looka Logo Maker

Cu acest instrument, introduceți pur și simplu numele companiei și selectați preferințele dvs. de stil și generează opțiuni de logo personalizate pentru dvs. De acolo, puteți regla și personaliza preferatul dvs. până când este corect. Acest lucru este mai accesibil decât angajarea unui designer și vă permite totuși să faceți propriile modificări personalizate.

După ce aveți logo-ul dvs., va trebui să îl plasați pe site-ul dvs. web. Pentru a face acest lucru, mergeți la Aspect> Personalizare în tabloul de bord WordPress. Acest lucru vă va duce la personalizatorul WordPress. De acolo, navigați spre Antet> Logo (rețineți că opțiunile dvs. de aici pot varia în funcție de tema pe care o utilizați).

Încărcare totală cu logo-ul temei

Aici puteți selecta sau încărca fișierul dvs. logo (precum și personaliza un logo de text dacă aceasta este preferința dvs.) pentru a apărea în antetul site-ului dvs. Desigur, puteți adăuga și logo-ul dvs. în alte locații cheie, inclusiv zone widget, cum ar fi subsolul și bara laterală a site-ului dvs..

Pasul 3: Construiți pagini importante pentru a crește credibilitatea mărcii

Deși numele companiei și logo-ul dvs. sunt importante, marca dvs. este mult mai mult decât doar acele lucruri. Este, de asemenea, povestea ta și conținutul tău.

Acesta este motivul pentru care multe mărci se raliază în jurul anumitor cauze sau își pun accentul în rezolvarea unor probleme specifice. Clienții se simt mult mai apropiați de un brand dacă se pot raporta la el sau la fondatorii săi. De exemplu, dacă ați început compania într-un garaj sau ați avut alte începuturi umile, veți dori să le spuneți clienților despre asta. Toată lumea iubește o poveste de succes.

Din acest motiv, dumneavoastră Despre noi pagina este o altă completare importantă care poate adăuga valoare mărcii tale. Vă ajută să vă construiți credibilitatea afacerii dvs. De exemplu, Despre noi pagina de pe site-ul web pentru chipsurile de cartofi Kettle explică modul în care compania a pornit într-o autoutilitară.

Kettle Brand Despre noi

Alte pagini importante pe care să le includeți pe site-ul dvs. web sunt o pagină de contact, un blog și un portofoliu al lucrării dvs. (sau o listă de produse). Pentru fiecare pagină cheie, gândiți-vă cu atenție cum se aliniază conținutul său cu marca dvs. Lipiți-vă schema de culori pe tot parcursul și includeți numai conținut care se potrivește cu mesajul și valorile mărcii dvs..

Când trebuie să creați o nouă pagină în WordPress, accesați Pagini> Adăugare nou. De acolo, sunteți liber să-l personalizați cât doriți.

WordPress Adăugați o nouă pagină

Asigurați-vă că includeți titlul paginii pe care o creați, cum ar fi Despre noi. Apoi, sunteți liber să vă spuneți povestea mărcii de mai jos și să adăugați o mulțime de imagini și alte imagini vizuale.

Pasul 4: Includeți o mulțime de modalități pentru ca vizitatorii să ia contact

Este esențial ca vizitatorii site-ului dvs. să aibă întotdeauna o modalitate clară de a intra în legătură cu dvs. Acesta poate părea evident pentru un site web de afaceri, dar s-ar putea să fiți surprinși de câte site-uri nu reușesc să o facă corect. În plus, este o parte-cheie a strategiei dvs. generale de branding.

Desigur, majoritatea site-urilor web au o pagină de contact legată în antet sau în meniul principal. Cu toate acestea, includerea mai mult decât acest singur element poate fi o tehnică eficientă. De exemplu, Neil Patel oferă o mulțime de căi diferite pentru a ajunge la el, cum ar fi butoanele Call to Action (CTA) din mijlocul paginilor importante.

Neil Patel

Acest lucru vă ajută să faceți procesul cât mai ușor posibil pentru vizitatorii dvs. Puteți include mai multe modalități de a vă contacta, cum ar fi o adresă de e-mail, un număr de telefon și opțiuni de chat în direct. În plus, puteți lua în considerare funcțiile de distribuire socială, formularele de contact și chiar e-mail marketing.

Pentru a adăuga elemente ca acestea pe site-ul dvs. WordPress, vă ajută să găsiți un plugin dedicat. Formular de contact 7, de exemplu, poate crea un mod simplu, dar elegant pentru vizitatorii de a contacta. După instalarea și activarea pluginului, veți avea un nou a lua legatura opțiune în bara laterală de administrare WordPress.

Creați un formular de contact

Pentru a adăuga un element în formularul de contact, așezați cursorul în locul dorit și apoi alegeți ce doriți să adăugați din selecțiile de mai sus.

Introduceți formularul de conținut de etichete

Pe acest ecran, puteți configura, de asemenea, atributele câmpului pe care îl adăugați la formularul de contact. După ce ați terminat, faceți clic pe Introduceți eticheta. Apoi selectați Salvați, și va fi creat un cod scurt pe care îl puteți copia și lipi oriunde doriți pe site-ul dvs. web.

Pasul 5: conduceți casa dvs. cu conținut, conținut, conținut

Conținutul este forța motrice a multor mărci. Când vine vorba de rularea unui site web de succes, conținutul dvs. poate fi utilizat pentru a atrage clienții potențiali, precum și pentru a îmbunătăți SEO.

Acesta este motivul pentru care multe site-uri web includ un blog ca parte a eforturilor lor de branding. Un blog este o modalitate excelentă de a genera conținut proaspăt și de a aduce trafic pe site-ul dvs. Puteți începe creând o pagină de blog pe site-ul dvs. web, ceea ce este simplu dacă utilizați WordPress.

De fapt, multe teme (cum ar fi Total) vin cu o pagină pre-construită pentru blogul tău. Pentru a-l personaliza, accesați Aspect> Personalizare din tabloul de bord WordPress. Apoi faceți clic pe butonul Blog secțiune pentru a începe să personalizați.

Cu Total există o mulțime de opțiuni încorporate pentru a personaliza arhiva principală a blogului și intrările (atunci când mergeți la yoursite.com/blog sau când inserați o grilă sau un carusel cu postări de blog folosind constructorul de pagini al temei), precum și machete individuale ale unei singure postări.

Setări totale ale personalizării blogului cu temă

În ceea ce privește conținutul, încercați să scrieți postări care să se alinieze brandului dvs. general. Puteți face acest lucru creând conținut de calitate pe care publicului țintă îi place să îl citească. Alte modalități de îmbunătățire a conținutului includ implementarea unei strategii puternice de cuvinte cheie și utilizarea Planificatorul de cuvinte cheie Google pentru a găsi termeni competitivi și relevanți pentru marca dvs..


Marcarea site-ului dvs. web este una dintre cele mai eficiente metode de a crea conexiuni cu clienții. La urma urmei, marca dvs. este ceea ce își vor aduce aminte și ce le va face să revină la afacerea dvs. atunci când au nevoie de tipurile de produse sau servicii pe care le oferiți.

Aveți o întrebare despre cum să construiți un site WordPress cu brand puternic? Întrebați în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me