Cum să vă împrumutați blogul dvs. WordPress pentru a vă deține jobul de vis

Cum să vă împrumutați blogul dvs. WordPress pentru a vă deține jobul de vis

Există un clișeu despre căutarea de muncă care afirmă: „Nu este ceea ce știi, ci pe cine știi.” Cu toate că această afirmație nu spune întreaga poveste, nu neagă faptul că conexiunile pe care le creezi în viață pot exercita o influență uriașă în ceea ce privește determinarea carierei tale. Cu toate acestea, dobândirea abilității de „rețea” eficient poate părea o provocare în cel mai bun caz, sau poate chiar imposibilă.


Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă sau chiar a unei cariere complet noi, blogging-ul poate fi soluția pentru a obține numele și „marca personală” către angajatorii dvs. ideali. Dacă aveți un blog axat pe ocuparea forței de muncă, veți fi remarcat imediat printre alți solicitanți de locuri de muncă. Poate mai important, blogul dvs. vă poate ajuta să faceți rețea eficient în domeniul dvs. inainte de solicitați o nouă poziție.

În această postare, vă vom conduce printr-un proces în patru pași pentru a utiliza blogul dvs. pentru a vă juca locul de muncă de vis. Vom acoperi o mulțime de motive, inclusiv cum să creați un brand personal și cum să folosiți blogul dvs. pentru a obține autoritate în domeniul dvs. Până la finalizarea acestui lucru, veți fi într-o poziție mult mai bună pentru a vă asigura jobul de vis. Să începem!

Pasul 1: Definiți scopul blogului dvs.

Pentru a asigura eficiența blogului dvs., trebuie să îl marcați corespunzător. Având în vedere acest lucru, primul tău pas este să definești scopul blogului tău.

Cu un scop definit, aveți un punct de plecare pentru ce tip de conținut va trebui să creați. Scopul este de a oferi perspectiva dvs. asupra industriei voastre pe care angajatorii o vor lua în serios.

Când vine vorba de definirea scopului blogului dvs., vă recomandăm să faceți un pic de teme. Începeți cu următoarele trei sarcini:

 1. Identificați-vă viitorul loc de muncă de vis. Cunoașterea specifică a ceea ce vrei să faci în cariera ta de vis te va ajuta să-ți determini publicul țintă.
 2. Cercetări potențiali angajatori. Cercetarea angajatorilor vă ajută să înțelegeți dacă acestea sunt țintele corecte pentru eforturile dvs. de blogging.
 3. Stabilește-ți criteriile personale pentru jobul tău de vis. Cu criteriile în vigoare, aveți un punct de plecare pentru subiectele dvs. de conținut.

În momentul în care ai terminat, ar trebui să știi cum arată jobul tău de vis și care sunt angajatorii care oferă acest loc de muncă.

Pasul 2: Creează-ți portofoliul

Tema noastră proprie Total WordPress este versatilă și poate fi folosită pentru o varietate de tipuri de portofoliu.

Un portofoliu online poate acționa ca o carte de apel pentru potențiali angajatori și un backlink excelent pentru conținutul dvs. de blog. Din fericire, crearea unuia poate fi mai ușor decât crezi cu WordPress.

Ar trebui să începeți alegând o temă WordPress de înaltă calitate, cu un design puternic axat pe portofoliu. După ce aveți acest lucru, ar trebui să redactați o listă a realizărilor dvs. care să contribuie la elemente bune de portofoliu. Dacă nu aveți (sau multe) articole pe care le puteți utiliza pentru portofoliul dvs., încercați să creați un eșantion sau să „pretindeți” un proiect care să vă arate talentul. Asigurați-vă că fiecare articol pe care îl enumerați în portofoliul dvs. se va alinia bine cu angajatorii pe care i-ați ales în timpul cercetării dvs. la pasul 1.

Acum puteți adăuga elemente de portofoliu pe site-ul dvs. WordPress. (Dacă nu v-ați setat încă site-ul, acum este timpul să o faceți!) După ce ați terminat, vă recomandăm să rugați prietenilor de încredere și / sau membrilor familiei să vă revizuiască portofoliul și să vă oferi feedback sincer și constructiv. Utilizați acest feedback pentru a optimiza portofoliul dvs. până când nu sunteți mulțumit.

Nu uitați că portofoliul dvs. nu este niciodată terminat. Ar trebui să îl actualizați în mod regulat, astfel încât să rămână o vitrină a abilităților și experienței dvs. actuale.

Pasul 3: Utilizați blogul dvs. pentru a vă crește autoritatea

Portofolio temă gratuită de portofoliu WordPress

Acum că aveți un portofoliu în loc, este timpul să vă orientați spre blog. Veți dori să o utilizați pentru a demonstra autoritatea dvs. în domeniul ales, ceea ce vă va crește poziția în ochii potențialilor angajatori. Ca atare, fiecare postare pe care o publicați ar trebui să se bazeze pe acea imagine pe care încercați să o construiți.

Există o mulțime de direcții pe care le puteți lua atunci când vine vorba de idei pentru postări pe blog, dar iată câteva sugestii pentru a vă începe.

 1. Accesați mai multe detalii și / sau consultați proiectele din portofoliul dvs.. Ar trebui să vă referiți la portofoliul dvs. ori de câte ori este posibil, și ce modalitate mai bună de a face acest lucru decât printr-o postare pe blog? Utilizați o postare pentru a afla mai multe detalii despre un aspect al portofoliului sau pentru a oferi un unghi alternativ.
 2. Scrie piese de opinie. Dacă aveți ceva de spus cu privire la starea industriei dvs., blogul dvs. ar trebui să servească drept platformă.
 3. Dezvăluie-ți atuurile. Fără îndoială, aveți povești despre realizări pozitive din trecut (profesionale sau de altfel); folosește-ți blogul ca o cutie de săpun pentru prezentarea experiențelor trecute pe care potențialii angajatori le-ar privi favorabil.

Pe scurt, orice discuție ar trebui să demonstreze că aveți experiență în industria dvs..

În ceea ce privește extragerea cuvântului, vă recomandăm postare de oaspeți când ai șansa. Acest lucru nu numai că vă scoate numele în industrie; postările oaspeților oferă și o oportunitate minunată de a obține un link înapoi la blogul tău.

Pasul 4: Afișați mărturii pentru activitatea dvs.

Dacă cineva a lucrat cu laudă pentru munca pe care ai făcut-o face minuni pentru a-ți arăta abilitățile și autoritatea din industrie. Cea mai bună modalitate de a susține laudele este să o obțineți într-un format mărturie pe care îl puteți folosi pe blogul dvs. și în portofoliul dvs..

Obținerea de mărturii poate fi dificilă. Din fericire, există câteva sfaturi pe care le puteți utiliza pentru a obține un feedback excelent, fără a fi enervant. Cel mai simplu este să folosești un sondaj scurt pe care oamenii să-l poată completa după comoditatea lor. Instrumente de genul Maimuță de sondaj iar aceste plugin-uri de sondaj și sondaj WordPress sunt perfecte pentru a obține feedback pentru a fi folosit ca mărturie pentru activitatea dvs..

După ce primiți mărturiile dvs., le puteți adăuga pe site-ul dvs. web. Cel mai simplu mod ar fi să creezi o pagină pentru mărturiile tale, dar există și plugin-uri disponibile care pot face o treabă mai profesională. Din fericire, am scris un ghid cu privire la întregul proces!

Concluzie

Utilizarea blogului dvs. WordPress ca instrument de căutare de locuri de muncă vă permite să duceți rețeaua de carieră la nivelul următor. Vă permite să vă adresați altora din industria dvs. și să creați o prezență autoritară de care viitorii angajatori vor fi atrași.

Ai întrebări despre cum să-ți folosești blogul pentru a-ți găsi jobul de vis? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map