WordPress este o platformă scalabilă

Există o mulțime de modalități de a actualiza o temă WordPress, dar le este ușor să termine cu datele pierdute, deci trebuie să știți cum să preveniți. “Ține-l. Încă nu mi-am personalizat site-ul. Nu am nevoie de acest articol. ” De fapt, da, da; pregătirea în avans este singura modalitate de a asigura o tranziție cu adevărat perfectă. Dacă ați deja personalizat site-ul dvs., nu vă faceți griji. Nu este prea târziu.


Iată mai jos: majoritatea dezvoltatorilor amatori intră în foaia de stil a site-ului lor și încep să aranjeze lucrurile. Este în regulă, până când actualizați și toată personalizarea ta dureroasă dispare. De fapt, dacă personalizați site-ul dvs. web, fără a lua în considerare modul în care actualizările îl vor afecta, sunteți în stare de rău. Înainte de a lua în considerare să nu actualizați site-ul și să-l faceți să fie o practică țintă pentru hackerii din întreaga lume, urmați câteva dintre sfaturile de mai jos pentru a integra personalizările în procesul de actualizare..

Cadre WordPress

Cea mai comună și cea mai populară soluție este Cadrul Genezei. Dacă ați citit vreodată un blog sau un tutorial WordPress, există o șansă bună să vedeți un dezvoltator care răsuflă fără suflare în acest sens (consultați revizuirea completă a lui Ren pe Genesis pe blogul nostru).

Geneza este ca o temă, dar mai multe. Fidel numelui său, acesta ar putea fi descris ca fiind șablonul barebones pe care sunt construite multe teme, toate venind sub formă de teme pentru copii care construiesc un „exterior” peste cadru. Cu Genesis, puteți schimba și actualiza temele atât cât doriți, fără a pierde un singur detaliu al personalizării. Se mândrește cu alte câteva caracteristici dezirabile și merită verificat. În prezent, vă va stabili 60 USD.

O altă alternativă este Total WordPress Theme Framework care folosește o abordare similară Total include opțiuni pentru teme pentru copii, pe lângă un câmp CSS personalizat ușor de utilizat în panoul de adminisire pe care îl puteți utiliza pentru a adăuga modificări de styling la tema dvs. Cu toate acestea, dacă nu aveți bugetul pentru acesta sau ați găsit o altă temă care vă place și nu intenționați să renunțați la aceasta, mai există alternative.

Pluginuri WordPress

Înlocuirea șablonului WP

Există o serie întreagă de pluginuri care vă pot ajuta să ușurați procesul de actualizare. Majoritatea sunt concepute pentru a fi folosite înainte de a începe să personalizați, dar dacă aveți deja, acestea ar putea fi utile în viitor.

Pluginul de înlocuire a modelului WP vă va permite să treceți rapid peste orice șablon. Dacă nu vi se pare că faceți toate cele de mai sus, puteți utiliza un plugin numit Tema cu un clic pentru copii să o facă din tabloul de bord WordPress, oferind tot ce este mai bun din ambele lumi.

Teme pentru copii WordPress

Cea mai comună modalitate de a face personalizări stabile – și cea mai recomandată – este cu o temă pentru copii. Pentru a clarifica, o temă pentru copii seamănă foarte mult cu un strat Photoshop sau o animație cel: o foaie de stil transparentă care vă permite să faceți modificări non-distructive. Nu doar modificări cosmetice – este chiar mai important să aducem modificări importante funcțiilor esențiale ale site-ului într-o temă pentru copii.

Modificarea site-ului dvs. functions.php fișierul este unul dintre cele mai rele lucruri pe care le puteți face înainte de o actualizare, deoarece pierderea unei componente funcționale importante poate scoate în esență grinzile de suport de sub site-ul dvs. Deci, includeți modificări funcționale și în tema copilului. S-ar putea ajuta pentru a crea mai multe pentru a evita să arunce prea multe informații într-o singură. În cazul în care aveți nevoie de o actualizare, acestea sunt destul de simple de creat. După aceea, trebuie doar să includeți temele copilului pe care doriți să le schimbați în mod special.

Mai întâi, creați un folder nou în wp-content / teme director pentru a-l ține. Dă-i același nume ca temei părinte, dar cu „-child” atașat până la sfârșit (îl poți numi cu adevărat orice vrei, dar numind-o în acest fel, dacă ai vreodată mai multe teme pentru copil, știi pentru ce sunt) . În folder, creați un fișier numit „style.css”. După aceea, foaia de stil trebuie să înceapă cu următorul cod:

/ *
Numele temei: Total copil
Tema URI: http://totalwptheme.com
Descriere: Exemplu total WordPress temă pentru copii.
Autor: AJ Clarke
Autor URI: http://totalwptheme.com
Model: Total
Versiune: 1.0
* /

Oricare dintre câmpurile de intrare pot fi modificate după cum considerați potrivite, dar asigurați-vă că păstrați numele și șablonul temei. Șablonul este numele directorului temei părinte și, dacă numele șablonului lipsește sau este incorect, atunci tema copilului nu va apărea.

În continuare doriți să creați un nou fișier func.php gol unde veți adăuga cod, astfel încât tema copilului dvs. să știe să includă foaia principală de stil a temei. În acest fișier funcții.php lipiți următorul cod:

get („Versiune”);
// Încărcați fișa de stil
wp_enqueue_style ('stil parental', get_template_directory_uri (). '/ style.css', array (), $ version);

}
add_action ('wp_enqueue_scripts', 'total_child_enqueue_parent_theme_style');

Dacă te uiți la cod, vei vedea ce face este că încarcă fișa de stil părinte, dar include și numărul de versiune pentru tema părinte. Acest lucru este foarte important, dar nu o mulțime de oameni o fac. Motivul pentru includerea numărului de versiune a temei părinte este acela de fiecare dată când tema parentală se actualizează dacă au apărut modificări ale fișei de stil temă părinte, apoi în cache plugin-uri, CDN-urile și browserele știu că trebuie să actualizeze fișierul. Acest lucru va ajuta la prevenirea oricăror CSS „sparte” la actualizarea temei părinte.

Mutarea modificărilor manualului curent pe o temă pentru copii

Acum, dacă ați făcut deja site-ul dvs. și ați personalizat în mod incorect tema părinte și nu aveți mai multe ore libere pentru a sta în jurul mutării codului de la un fișier la altul, puteți oricând să faceți o copie de rezervă a versiunii curente a site-ului dvs. pe un copil. temă. După ce ați făcut folderul cu tema pentru copii, adăugați pur și simplu copii ale fișierelor pe care le-ați schimbat, apoi înlocuiți-vă tema WordPress cu cea din depozit.

Nu este o soluție perfectă, dar ar trebui să funcționeze. Trucul este să vă asigurați că nu faceți o copie de siguranță a nimicului care nu a fost modificat, astfel încât să nu finalizați accidental rescrierea noului cod pe care actualizarea îl va instala cu vechiul cod. Deci, aveți nevoie în continuare de cunoștințe minuțioase despre ceea ce ați personalizat – nu puteți doar să copiați lucrurile cu ridicata. S-ar putea chiar să vă ajute să parcurgeți fișierele și să eliminați cât mai multe coduri care nu vă aparțin.

Backup-ul site-ului dvs. WordPress

În primul rând, faceți o copie timpurie și faceți o copie de rezervă des. WordPress stochează tot ce ai scris vreodată sau încărcat în baza lor de date și pot suferi defecțiuni din mai multe motive. Este foarte ușor să pierzi un site întreg în urma unei defecțiuni a serverului sau a unei baze de date corupte. Din fericire, backup-ul durează doar câteva minute.

Există o mulțime de moduri de a face acest lucru. În primul rând, puteți copia fișierele pe computer folosind Clienți FTP sau Aptitudini Unix Shell. Puteți utiliza, de asemenea WinSCP pentru a păstra o „oglindă” pe desktop care se actualizează cu site-ul dvs..

Sau există o listă de rufe gratuită plugin-uri de rezervă automate, precum și opțiuni premium. Aici la WPExplorer îl folosim VaultPress, iar în trecut am folosit Backup Buddy – ambele opțiuni excelente pentru crearea și menținerea copiilor de rezervă regulate ale site-ului dvs. (pe lângă backup-urile zilnice furnizate de majoritatea planurilor de găzduire WordPress gestionate).

În cele din urmă, cPanel, Direct Admin, Ensim, Plesk, vDeck și Ferozo au toate modalități unice de a face backup pentru site-urile găzduite cu acestea. Instrucțiuni complete pentru acest lucru pot fi găsite în WordPress Codex. În cel mai rău caz, când pierzi ceva de care ai nevoie cu adevărat, poți contacta gazda. Majoritatea gazdelor fac backup pentru site-urile lor, dar poate fi o durere să recupereze datele de la ele.

Testează-ți modificările

În cele din urmă, puteți face upgrade manual sau automat. Cu actualizarea manuală, puteți testa modificările pentru a vedea dacă vă strică site-ul sau nu. WordPress tratează două versiuni ale aceleiași teme ca două teme diferite. Adică, dacă aveți GenericTheme V1 și GenericTheme V1.1 în wp-content / teme folderul, acestea vor fi tratate ca două teme diferite. Aceasta înseamnă că puteți avea mai multe versiuni ale aceleiași teme instalate pe site-ul dvs. Cel puțin, puteți utiliza acest lucru pentru a comuta între versiunea veche, personalizată și cea nouă, deci aveți o referință dacă alegeți să o reconstruiți de la început cu teme pentru copii..

Concluzie

Perspectiva de a pierde personalizările pe care le-ați lucrat atât de mult poate fi descurajantă, iar procesul de actualizare poate părea că te conduce în acest sens. Dar, cu teme pentru copii (sau pluginuri, sau cadre) și puțină perspectivă, nu trebuie să fie. Aveți alte idei pentru a face actualizări regulate la site-uri WordPress fără a pierde personalizarea? Mi-ar plăcea să aud despre ele în comentarii!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me