Cum să utilizați Patreon pentru Crowdfund Conținutul dvs. WordPress

Ați venit la acest articol pentru a afla mai multe despre modul în care puteți utiliza Patreon la crowdfund. De ce? Ei bine, este posibil să fi început blogul dvs. WordPress ca hobby. Sau poate ați investit mult timp în crearea de conținut valoros pentru a obține un venit pasiv și nu ați văzut nicio rambursare reală? Acest lucru poate fi frustrant mai ales dacă aveți un rezultat decent, dar fluxurile de venituri tradiționale nu aduc nici măcar suficient pentru a vă acoperi taxele de gazduire.


În acest scenariu, poate doriți să aflați mai multe despre crowdfunding. Aceasta este o metodă extrem de populară de a strânge bani, care se îmbunătățește pe conceptul de școală veche de tip borcan. Patreon, în special, devine un mod din ce în ce mai obișnuit pentru creatori de a obține venituri în mod constant. Pe scurt, permite adepților dvs. să contribuie la costurile site-ului dvs. și să genereze venituri regulate pentru conținutul dvs..

Pe toată această postare, vă vom prezenta în Patreon și vom explora în continuare beneficiile sale. Apoi, vă vom arăta cum să-l integrați cu site-ul dvs. WordPress, astfel încât să puteți crowdfund conținutul dvs. Să ne scufundăm!

O introducere în Patreon și beneficiile sale

Patreon pentru a Crowdfund site-ul dvs.

Pur și simplu pune, Patreon este o platformă bazată pe membri care vă permite să fiți plătit direct de publicul dvs. Prin acest site, generați venituri din conținutul pe care îl creați deja. Fanii sau patronii se angajează să plătească suma pe care o aleg, care se datorează de obicei în fiecare lună sau de fiecare dată când postezi conținut nou. Când utilizați Patreon pentru crowdfund, ei iau o taxă mică și veți primi restul de bani.

Patreon oferă abonaților o modalitate de a vă alătura comunității dvs. și de a vă plăti pentru realizarea lucrurilor de care se bucură, fără a fi nevoie de un intermediar. Din moment ce aleg valoarea și frecvența plății, nu trebuie să se îngrijoreze niciodată de taxele neplanificate. Mai important, Patreon te ajută să construiești o relație de patron și artist cu publicul tău.

Iată câteva dintre avantajele principale ale platformei:

 • Obțineți un venit previzibil. Deoarece puteți vedea clar cât de mult plătește fiecare abonat și la ce frecvență (cum ar fi pe post sau lunar), știți câți bani trebuie să vă așteptați.
 • Puteți utiliza în continuare alte surse de venit. Dacă utilizați linkuri de afiliere, Google AdSense sau orice alt tip de generare de venituri, puteți continua să beneficiați de ele fără a vă afecta contul Patreon.
 • Vă păstrați proprietatea asupra conținutului dvs.. Tot ceea ce creezi este în continuare al tău, Patreon reclamând niciun drept de proprietate.
 • Nu trebuie să gestionați plăți sau asistență. Toate detaliile privind procesarea plăților și oferirea de asistență pentru platforma Patreon sunt gestionate pentru dvs..

Înainte de a începe, este important să rețineți că utilizarea Patreon pentru crowdfund funcționează cel mai bine atunci când aveți deja următoarele pe blogul sau pe site-ul dvs. web. Patronii dvs. vor conștientiza, de obicei, această opțiune prin intermediul site-ului dvs. și a prezenței pe rețelele de socializare și vor alege să vă sprijine, deoarece deja se bucură de conținutul dvs. Aceasta înseamnă că ar trebui să-ți faci timp pentru a-ți construi publicul inainte de îi invitați să devină patroni.

Un alt lucru de care trebuie să țineți cont este acela Patreon percepe o taxă de finanțare, pe baza unui procent din contribuțiile patronului. Ratele sunt transparente, dar sunteți sub rezerva modificărilor, ceea ce vă poate afecta patronii și câștigurile pe drum.

Cum să utilizați Patreon pentru Crowdfund Conținutul dvs. WordPress

Deși nu aveți nevoie de mii de vizitatori obișnuiți ai site-ului pentru a avea succes pe Patreon, ar trebui să aveți un fel de următoarele înainte de a începe. Creșterea traficului pe site prin SEO, implicarea activă cu adepții de pe rețelele de socializare și furnizarea de conținut de înaltă calitate sunt toate modalitățile de a genera urmări solide. Apoi, vă puteți configura contul pe Patreon!

1. Creați un Cont Patreon

Înscrieți-vă pentru un Cont Creator Patreon

Dacă sunteți deja membru al Patreon, trebuie doar să vă autentificați în contul dvs., să navigați la adresa dvs. Setări meniu și selectați Deveniți Creator. Dacă sunteți complet nou pe site, pe de altă parte, puteți pur și simplu să faceți clic pe Începeți pagina mea buton pe pagina principală Patreon. De acolo, vă puteți înscrie cu contul de Facebook sau utilizând e-mailul.

2. Construiește-ți pagina de brevet

Ecran de pornire pentru crearea unui cont Creator Patreon

În continuare, va trebui să creați pagina Patreon. Un vrăjitor la îndemână vă va duce prin proces. Există mai mulți pași implicați, deci este mai bine dacă aveți următoarele lucruri gata:

 • Conturile dvs. de socializare, împreună cu o fotografie de profil și de copertă.
 • O idee despre cum doriți să vă configurați programul de plată.
 • Un ton generator de audiență (poate doriți să luați în considerare și crearea unui videoclip introductiv).
 • Planuri pentru a vă răsplăti patronii pentru sprijinul lor (conținut suplimentar sau timpuriu, realizarea de videoclipuri sau postări, un forum special sau un buletin informativ, etc.).

A fi pregătit cu aceste detalii va face procesul de creare a paginii mult mai ușor. Desigur, puteți edita întotdeauna toate aceste informații ulterior.

3. Promovați lansarea dvs. pe site-ul dvs. și în conturile de social media

După ce ați pregătit o pagină, o puteți lansa oricând doriți. Aici lucrurile devin interesante. În primul rând, cu toate acestea, este important să faceți unele teme și să promovați pagina Patreon pe site-ul dvs. WordPress și pe platformele de socializare. În caz contrar, nimeni nu va ști niciodată despre această oportunitate.

Deci, înainte de a face clic pe butonul Lansa buton (care va face ca pagina dvs. să fie căutată pe platformă), luați în considerare urmarea acestor sfaturi înainte de lansare:

 • Planificați un avans în lansarea dvs., discutând calitatea de membru Patreon și evidențiază obiectivele dvs. pentru audiență.
 • Profitați de dvs. instrumente de dinainte de lansare, și asigurați-vă că vă previzualizați pagina.

Odată ce promoția dvs. de dinainte de lansare va fi scăzută, mergeți mai departe și faceți pagina dvs. Patreon live. Amintiți-vă doar că veți dori să o promovați în continuare, pe site-ul dvs. și oriunde altundeva publicul dvs. va fi agitat.

4. Utilizați butonul gratuit, widget-urile și plugin-ul pentru a integra Patreon cu WordPress

Butoane, widgeturi și plugin-uri Patreon

După ce ați lansat pagina dvs. pe Patreon spre crowdfund, veți dori să continuați impulsul pe site-ul dvs. Unul dintre cele mai bune moduri de a face acest lucru este să utilizați un plugin care conectează site-ul dvs. direct la contul dvs. Patreon. Pentru a face acest lucru, vă recomandăm Butonul Patreon, Widgets și Plugin.

Acest plugin este un mod ușor de a integra site-ul sau blogul dvs. cu Patreon. Vă permite să:

 • Adăugați butoanele Call to Action (CTA) direct pe site-ul dvs. WordPress.
 • Includeți widgeturi care conectează paginile și postările dvs. direct la contul dvs. Patreon.

Ce este mai mult, dacă treceți la versiunea pro, puteți include chiar și conținut Patron Only direct pe site-ul dvs. WordPress. Acest lucru vă permite să faceți legătura cu conținutul dvs. special Patreon, încurajând în același timp fanii să vă sprijine.


Șansele sunt, depuneți un efort mare în construirea de conținut pentru adepții voștri. Deși o puteți face pentru dragostea de a crea, este de asemenea inteligent să vă asigurați sprijinul financiar folosind Patreon la crowdfund, astfel încât să puteți continua producția de conținut de înaltă calitate. Permiterea adepților tăi să devină patroni care oferă venituri consistente este un mod ideal de a face acest lucru.

În această postare, am discutat despre avantajele folosirii Patreon pentru a crowdfund conținutul dvs. WordPress. Am explicat, de asemenea, cum să începeți și cum să integrați Patreon cu site-ul dvs. existent. Dar poate ne-a lipsit ceva. Aveți întrebări despre utilizarea Patreon pentru a crowdfund conținutul dvs.? Să le discutăm în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me