Cum să utilizați aplicații de mesagerie pentru a conduce traficul pe site-ul dvs. WordPress

La nivel global, aplicațiile de mesagerie mobilă atrag din ce în ce mai mulți utilizatori în fiecare zi. De fapt, primele trei platforme – WhatsApp, Facebook Messenger și WeChat – atrag fiecare peste un miliard de utilizatori pe lună..


Chiar dacă există utilizatori mai activi pe aplicațiile de mesagerie decât pe social media, aceste platforme sunt în mare parte trecute cu vederea și au atras doar investiții semnificative din partea întreprinderilor mari din ultimul an sau doi. Asta înseamnă că există atât oportunități, cât și loc pentru eroare – mai ales dacă căutați modalități de a crește traficul pe site-ul dvs. WordPress.

Adevarul este, 67% dintre utilizatori caută să interacționeze mai mult cu întreprinderile prin intermediul aplicațiilor de mesagerie și o mare parte din acest lucru se poate face cu ajutorul pluginurilor WordPress potrivite pentru a valorifica acest boom. Primul pas este să înțelegeți aplicațiile de mesagerie și apoi să analizați modul în care utilizarea lor în mod eficient poate crește traficul pe site-ul dvs. WordPress.

Iată ce trebuie să știți.

Aplicații de mesagerie: o nouă oportunitate de generare a traficului

Având în vedere că această tehnologie și aceste noi strategii de marketing sunt atât de unice, s-au lansat date foarte puține. Cu toate acestea, în cazul în care unele dintre marile mari investesc cel mai mult din eforturile lor, precum și cât de rapid a crescut o anumită platformă de chat, sunt ambele modalități corecte de a evalua potențialul.

Pluginuri WordPress și aplicații de mesagerie

Adăugarea unui buton de partajare pe site-ul dvs. WordPress este o modalitate excelentă de a conduce traficul și de a crește implicarea. De ce? Deoarece permite utilizatorilor să partajeze informațiile dvs. pe platformele pe care le utilizează. Și mai bine, există o mulțime de plugin-uri ușoare pentru a alege.

Butoane AddtoAny Share Plugin gratuit WordPress

AddToAny este un plugin de partajare socială care va primi butoane de partajare pentru 100 de puncte de desfacere diferite pe pagina dvs. Aplicațiile de mesagerie pe care AddToAny le are pe care ar putea să le utilizezi includ Kik, Viber, WeChat și WhatsApp.

Line este o altă aplicație excelentă care are un plugin pentru butonul share. O modalitate simplă pentru utilizatorii de jumătate de miliard de linii să știe că sunteți acolo este adăugarea unui Linie socială Plugin la site-ul dvs. Un simplu clic pe butonul „Line It” vă va face pagina în fața multor fețe noi.

De asemenea, puteți merge cu un pas mai departe și automatizați-vă răspunsurile folosind Discord. WP Discord post pluginul, de exemplu, folosește un bot și o adresă URL de webhook, care va anunța cititorii de pe canalul dorit despre fiecare postare publicată pe site-ul dvs. WordPress.

Opțiuni de aplicații de mesagerie de top

Așadar, știți pluginurile pe care le puteți integra pe pagina dvs. WordPress, dar ce aplicații de mesagerie ar trebui să alegeți pentru a ajuta traficul?

Dacă înainte ai utilizat marketingul social media pentru generarea traficului, multe dintre aceleași abilități se aplică aici. Stăpânirea oricăruia dintre aceste canale și crearea potențialului său complet de generare a traficului nu va fi o sarcină ușoară.

Cu toate acestea, după ce ați atârnat lucrurile și conturile dvs. sunt toate configurate, puteți lăsa majoritatea funcțiilor de zi cu zi pentru roboți, iar acest lucru este așteptat la aproape toate aceste platforme. Chatbots oferă multe beneficii pentru clienții tăi și vă permite să utilizați o aplicație de mesagerie la potențialul său maxim.

LINIA

Aplicații de mesagerie pentru a conduce traficul pe site-ul dvs. WordPress: Line

Linia este o aplicație mobilă pentru comunicare instantanee pe dispozitive inteligente. Cu doar peste un sfert de milion de utilizatori, Line oferă multe pentru o aplicație de mesagerie. Oferă oamenilor și întreprinderilor capacitatea de a interacționa între ei, de a crea și de a se alătura comunităților și de a partaja mesaje, fotografii și videoclipuri. De asemenea, promovează utilizarea, crearea și vânzarea de emoticoane și autocolante unice. Câteva fapte cheie despre Line:

 • Momentan, cea mai semnificativă secțiune a bazei de utilizatori a liniei se află în Asia de Sud-Est – în special Japonia (de unde a apărut aplicația)
 • Utilizatorii de linii tind să fie pe partea tânără cu mulți din 10-19 ani
 • Baza de utilizatori a liniei se dublează anual

Dintre toate platformele de chat aici, prezența cea mai considerabilă a Amazonului este pe Line. Contul și comunitatea lor sunt dedicate promovării produselor și stilului de viață al Amazonului. Nu este la fel de interactiv, deoarece multe dintre celelalte comunități de marcă și toate link-urile se îndreaptă direct către Amazon.com. Dacă aveți un site de afiliere Amazon pe WordPress, puteți utiliza conexiunea Amazon la Line.

Descărcați Amazon Associates Link Builder

Pluginul Amazon Associate Link Builder oferă instrumentele necesare pentru promovarea produselor afiliate pe site-ul dvs. WordPress. Apoi, puteți utiliza Line pentru a vă promova produsele afiliate. Puteți accesa via Line pentru a cere feedback, puteți promova noi produse sau puteți solicita clienților să verifice diferite produse. Trucul este de a deschide „Linia” de comunicații și de a crea un sentiment de încredere, astfel încât potențialii clienți să viziteze site-ul dvs. WordPress prima dată când fac cumpărături online.

WhatsApp

Aplicații de mesagerie pentru a conduce traficul pe site-ul dvs. WordPress: Whatsapp

WhatsApp este o aplicație mobilă video chat și text cu mare popularitate. Cu 1,5 miliarde utilizatori activi lunari, șansele sunt ca ați auzit sau să folosiți WhatsApp. Unele statistici WhatsApp de care trebuie să țineți cont sunt:

 • 42% dintre utilizatorii de internet cu vârsta cuprinsă între 25 și 34 de ani au folosit sau vor folosi WhatsApp
 • Aproape o treime din persoanele sub 44 de ani au folosit-o
 • Într-un sondaj asupra a peste 70.000 de utilizatori, 15% au raportat WhatsApp ca fiind sursa lor principală de știri, în timp ce doar 8% s-au bazat pe Facebook Messenger

Pentru a utiliza WhatsApp pentru a crește traficul, veți dori să profitați de „grupurile” oferite de aplicație. Cu toate acestea, poate fi necesar să vă segmentați eforturile, deoarece fiecare grup poate avea doar 256 de membri simultan. De asemenea, puteți participa la grupuri consacrate. Spre deosebire de alte servicii de mesagerie, WhatsApp nu permite anunțuri sau roboți. Asta înseamnă că trebuie să fii creativ.

Trimiteți linkuri către postările de pe blogul dvs. WordPress pentru a educa și informa. De asemenea, puteți oferi stimulente oamenilor să se implice cu contul dvs. De exemplu, Absolut Vodka a creat un personaj fictiv, „Steve”. Pentru a primi o invitație la o petrecere Absolut, oamenii au trebuit să-l contacteze și să-l „impresioneze” pe Steve.

WhatsApp Chat Plugin gratuit

Există, de asemenea, un plugin WordPress WhatsApp care vă permite să deschideți chat-ul WhatsApp direct de pe site-ul dvs. WordPress. Acest plugin permite dezvoltatorului site-ului WordPress să introducă o casetă de chat pe site-ul web.

Apoi, pentru a canaliza traficul către site-ul WordPress, mulți proprietari de pagini web solicită cititorilor să ofere feedback despre conținut prin intermediul casetei de chat WhatsApp. Vorbesc cu cititorii pentru a vedea ce rezonează cu aceștia și apoi folosesc feedback-ul pentru a-și modifica și regla strategia de conținut.

Kik

Aplicații de mesagerie pentru a conduce traficul pe site-ul dvs. WordPress: Kik

Kik este o aplicație mobilă de mesagerie instantanee gratuită care permite utilizatorilor să înceapă noi conversații cu ușurință scanând codul Kik. Permite mesaje de grup individuale și simple. Date importante despre Kik includ:

 • O mare parte din brandurile personale ale lui Kik par destinate adolescenților și adulților tineri
 • 70% din publicul lui Kik este cuprins între 13-24
 • Este una dintre cele mai bune 10 aplicații de mesagerie pentru adolescenți din SUA

Kik a început să ofere posibilitatea ca brandurile să folosească roboți la jumătatea anului 2016. Aceasta înseamnă că acum puteți construi o Kik bot pentru site-ul dvs. WordPress și creșteți traficul. Un bot Kik poate fi de fapt mai eficient decât chaturile tradiționale. Acest bot poate fi utilizat pentru a trimite automat actualizări, buletine informative și oferte speciale clienților, astfel încât aceștia să viziteze site-ul dvs. WordPress pentru a vedea economii și oferte.

Multe mărci, inclusiv Sephora și H&M, au început să folosească Kik ca mijloc alternativ de a oferi recomandări clienților. Într-una campania de despartire de Sephora, marca a primit peste o jumătate de milion de interacțiuni de chat bot prin Kik.

WeChat

Aplicații de mesagerie pentru a conduce traficul pe site-ul dvs. WordPress: Wechat

Se mândrește cu cel mai mare raport dintre utilizatorii activi zilnici, WeChat se află într-o poziție unică. Această aplicație de mesagerie vocală și mesagerie vocală mobilă are câteva statistici interesante:

 • 90% dintre utilizatorii WeChat au sub 36 de ani
 • Peste 90% dintre utilizatorii WeChat au sediul în China
 • 83% va folosi WeChat la sau pentru muncă

Buzzfeed, de exemplu, a folosit WeChat pentru a atrage cititori noi sau cititori care returnează care doresc să găsească conținut unic. Compania a înființat un bot care ar oferi recomandări bazate pe cuvinte cheie, oferind o experiență curată utilizatorilor.

Plugin WeChat pentru WooCommerce

Este deasemenea o Plugin WeChat pentru WooCommerce care activează plățile WeChat pentru site-urile WooCommerce. Avantajul adăugării acestui plugin pe site-ul dvs. WordPress este opțiunile sale simple de plată. Clienții revin și traficul crește atunci când lucrurile sunt ușoare, iar pluginul WeChat face acest lucru. Acest plugin face posibilă plățile cu codul QR și plățile prin intermediul mobilului WeChat.

Discordie

Aplicații de mesagerie pentru a conduce traficul pe site-ul dvs. WordPress: Discordie

Discordie este o aplicație mobilă Voip, adică tot despre comunități. Majoritatea sunt construite în jurul jocurilor și jocurilor – de acolo a început Discordia. Cu toate acestea, multe sunt politice sau au fost create pentru a discuta tipuri de probleme specifice. Discord este una dintre puținele aplicații de mesagerie bazate pe comunitate care vă permit să vă alăturați unei comunități pentru a căuta trafic, spre deosebire de a contacta persoane. Câteva fapte pertinente despre Discordie:

 • Este un exemplu de serviciu de mesagerie chat de succes, dar de nișă.
 • Structura grupului și designul general sunt destinate să atragă în mod special jucătorii
 • De asemenea, face apel la grupurile care doresc să înființeze comunități strânse cu o comunicare constantă

Crearea propriei comunități sau alăturarea altuia sunt atât modalități viabile de a vă dezvolta prezența pe Discord, cât și de a direcționa alți utilizatori Discord către site-ul dvs..

WP Discord Post Plugin gratuit

Așa cum am menționat puțin mai devreme, există chiar și un plugin WordPress numit WP Discord Post care va posta postările dvs. WordPress pe canalul dvs. Discord. Cei care se angajează cu canalul dvs. Discord vor avea ocazia să se conecteze cu ușurință la site-ul dvs..

Facebook Messenger

Aplicații de mesagerie pentru a conduce traficul pe site-ul dvs. WordPress: Facebook Messenger

După ce a decis să facă ca funcția de chat a Facebook să funcționeze ca o aplicație de sine stătătoare, le-a permis utilizatorilor să se conecteze cu contactele FB într-un mod similar cu mesageria SMS..

În ceea ce privește creșterea, după separarea ei de aplicația Facebook, Facebook Messenger a avut:

 • 600 de milioane de utilizatori în aprilie 2015
 • 900 de milioane în iunie 2016
 • 1,2 miliarde în aprilie 2017

Marci majore folosesc Facebook Messenger ca un instrument pentru a avea acces direct la publicul lor țintă. Campionii NBA, The Războinicii Golden State au folosit Facebook Messenger pentru a crea un „Asistent de eliminare a războinicului”. Aceasta a fost o modalitate de a determina utilizatorii să opteze pentru a primi actualizări pentru agenda playoff-ului echipei.

Descarcă plug-in-ul gratuit pentru Messenger Client

Există un plugin care vă permite să adăugați un chat live Facebook Messenger pe site-ul dvs. web. Vă permite să trimiteți actualizări prin Messenger atunci când ați postat conținut nou pe site-ul dvs. WordPress. De asemenea, puteți utiliza Messenger pentru a cere clienților să completeze formularele de feedback. Aceste două tehnici simple de implicare pot conduce trafic semnificativ.

Snapchat

Aplicații de mesagerie pentru a conduce traficul pe site-ul dvs. WordPress: SnapChat

Această platformă de socializare bazată pe dispozitive mobile are o distincție unică față de alte platforme, deoarece toate postările se autodistrug după câteva secunde după ce sunt vizualizate de utilizator. Câteva fapte cheie despre Snapchat include:

 • 71% dintre utilizatorii Snapchat au vârsta sub 34 de ani
 • 70% dintre utilizatorii Snapchat sunt femei
 • 30% dintre utilizatorii de internet de milenii utilizează în mod regulat Snapchat

Snapchat a fost folosit de multe mărci pentru a ajunge la audiența lor într-un mod eficient și antrenant. Site-ul bazat pe WordPress MTV News folosește Snapchat să le ofere publicului acces la conținut exclusiv pe care nu le pot găsi nicăieri. Aceasta poate fi filmări din spatele scenei, realizări sau promoții. Când urmăritorii SnapChat văd aceste scurte clipuri de imagini exclusive, acestea sunt atrase pe site-ul web pentru a vedea clipuri mai lungi. Astfel, traficul site-urilor crește.

Ce aplicație de mesagerie ar trebui să alegeți?

Mai sus, puteți vedea șase dintre cele mai populare opțiuni pentru aplicații de mesagerie care vă pot ajuta să creșteți comunitatea din jurul site-ului dvs. WordPress și să trimiteți mai mult trafic pe drumul dvs. Acestea fiind spuse, nu toate aplicațiile de mesagerie sunt create egale.

Înainte de a decide să investești timp și bani în construirea unei campanii pentru o anumită platformă de mesagerie, ia în considerare cine este publicul tău și unde este cel mai probabil să fie.

Aplicațiile de mesagerie pot face mai multe

Vrei mai mult decât doar generarea de trafic? Cu WordPress și AI, plus o aplicație de mesagerie populară, puteți obține mai mult decât doar membri în plus pentru grupul dvs. sau mai mulți vizitatori pe site-ul dvs. WordPress. Puteți colecta date relevante care permit creșterea site-ului sau afacerii dvs. în direcția cea mai profitabilă. De asemenea, puteți converti curioșii în fani de viață sau de brandul tău. Potențialul aplicațiilor de mesagerie pentru marketing abia începe să se realizeze.

Aveți suplimentar pentru utilizarea aplicațiilor de mesagerie pentru a crește traficul pe site-ul dvs. WordPress? Ne-ar plăcea să vă auzim mai jos gândurile!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me