SFATURI Cum să sursați și să partajați conținut pe site-ul dvs. WordPress

Atunci când aveți în vedere adăugarea de conținut nou pe site-ul sau blog-ul dvs., este posibil să vă gândiți la crearea de articole de formă lungă sau postări originale. Acest lucru este firesc și majoritatea site-urilor vor dori să acorde prioritate conținutului unic. Cu toate acestea, poate fi, de asemenea, o mișcare inteligentă către sursă și partajarea conținutului terță parte relevant cu cititorii dvs. oricând aveți ocazia.


Unul dintre cele mai bune lucruri despre internet este cât de multe informații oferă acces – există un articol sau un site web despre aproape orice. Conectarea la acest conținut sau redactarea acestuia în resurse utile este atât un serviciu pentru cititorii dvs., cât și un mod excelent de a elimina o parte din presiune..

În acest articol, vom vorbi despre motivul pentru care s-ar putea să doriți să partajați conținut de la terți și vom discuta despre cele mai frecvente modalități de a face acest lucru. Apoi, vom introduce câteva plugin-uri WordPress utile pentru a vă ajuta să îndepliniți munca. Să începem!

Ar trebui să luați în considerare distribuirea conținutului terților?

WP RSS Aggregator: WPNewsDesk

Un exemplu excelent este WP News Desk (alimentat de RSS Aggregator Pro) care împărtășește știri din surse WordPress de renume de pe web.

Este important să aveți multă conținut original, de calitate, pe site-ul dvs. web. Împărtășirea propriilor idei unice te poziționează ca expert și include prea multe conținut duplicat pe site-ul dvs. poate fi problematic pentru optimizarea motorului de căutare. Cu toate acestea, este de asemenea foarte benefic să faceți referință și să partajați conținut extern alături de propria lucrare.

Căutarea și distribuirea de conținut relevant de la terți este o idee inteligentă, din următoarele motive (și mai multe):

 • Îți scutește volumul de muncă – poți include conținut mai util pe site-ul tău, fără a fi necesar să faci totul singur.
 • Oferirea de surse și citări externe îmbunătățește credibilitatea propriului dvs. conținut.
 • Vă puteți poziționa ca o autoritate cu cunoștință, indicând cititorii către cele mai bune locuri pentru a găsi informații.
 • Partajarea conținutului altora este o modalitate excelentă de a favoriza conexiunile și relațiile.

Dacă nu vă conectați sau nu partajați resurse externe, nu aveți ocazia să deveniți parte a conversației mai mari care există deja online. Așadar, încercați să găsiți un echilibru între conținutul original și cel partajat care funcționează pentru dvs..

Cum să partajați conținut cu WordPress

Vom discuta acum cum să începeți efectiv să partajați conținut de la terți. Există o mulțime de opțiuni acolo și cea mai bună abordare tu va depinde de site-ul, câmpul și audiența dvs. Cel mai probabil, veți dori să utilizați o combinație de strategii.

Iată câteva dintre cele mai eficiente abordări:

 • Simpla legătură. Crearea de legături externe în conținutul dvs. este ușoară și vă permite să furnizați citări, împreună cu informații suplimentare despre care nu aveți timp (sau cameră) pentru a vă acoperi. Este o strategie de bază de care poate beneficia oricine.
 • Agregarea de conținut. Această abordare utilizează fluxuri RSS pentru a automatiza procesul de partajare a conținutului. Ceea ce la rândul său face din aceasta o opțiune rapidă și ușoară. Puteți încorpora fluxuri pe site-ul dvs. pentru a extrage și a afișa conținut relevant de pe web. Aceasta oferă cititorilor dvs. actualizări în timp real cu informații importante și te economisește mult timp. ]
 • Curarea conținutului. Curatarea este procesul de a găsi resurse externe și de a le prezenta cititorilor dvs., deși o postare pe blog, un buletin informativ, o rețea socială sau o altă metodă. Începeți cu conținut de la terți, dar adăugați fler sau opinii proprii. Este probabil cea mai intensivă dintre aceste opțiuni, dar poate oferi cea mai mare valoare și control potențial.

Toate aceste abordări necesită puțină muncă în avans. Din fericire, WordPress oferă o mulțime de instrumente care vă pot ajuta să implementați strategii de partajare a conținutului.

Este adevărat că unul dintre cele mai bune lucruri despre WordPress este că există un plugin pentru aproape orice puteți dori să faceți. Găsirea pluginului perfect poate fi dificilă, totuși, mai jos am adunat câteva dintre cele mai bune opțiuni de curare și agregare a conținutului pentru partajarea conținutului terților.

1. WP RSS Agregator

WP RSS Agregator Plugin

Dacă ideea de agregare de conținut vă intrigă, acesta este pluginul pentru a verifica. WP RSS Aggregator vă permite să combinați mai multe fluxuri RSS și să le afișați împreună pe site-ul dvs. Puteți alege sursele care considerați că vor fi cele mai valoroase, integrați-le într-o listă la îndemână și lăsați pluginul să facă restul. WP RSS Aggregator este o opțiune solidă dacă doriți să partajați conținut util unor terțe părți fără a vă murdări mâinile făcând lucrări „manuale”..

Caracteristici cheie

 • Importați și combinați cât mai multe fluxuri RSS de care aveți nevoie
 • Utilizați un cod scurt pentru a afișa cu ușurință conținutul de alimentare pe site-ul dvs.
 • Impuneți diferite limite pentru ce conținut este importat, afișat și stocat

Versiunea de bază a WP RSS Aggregator este gratuită, dar dacă doriți o mulțime de caracteristici mai utile ale acestuia (cum ar fi importul de conținut RSS ca postare și afișarea de extrase și imagini din alimente), va trebui să cumpărați una sau mai multe dintre este suplimente premium.

2. Ecou RSS

Echo Importator / generator RSS

O altă opțiune este pentru noi pluginul Echo pentru a construi postări din fluxuri RSS, precum și pentru a crea propriul dvs. număr nelimitat de fluxuri RSS personalizate pentru cititorii dvs. Acest plugin oferă o modalitate ușoară de a curata conținut orientat către publicul tău. Pluginul se conectează la fluxurile RSS publice pentru a genera postări pe propriul blog, pe care le puteți folosi apoi pentru a crea propriul dvs. RSS.

Caracteristici cheie

 • Utilizează API-ul SimplePie
 • Generarea automată a postărilor
 • Creați fluxuri RSS nelimitate

Marea problemă este că conținutul nu este cu adevărat unic. Deși oferă o modalitate ușoară de a oferi cititorilor dvs. conținut de nișă (de exemplu, puteți partaja și face legătura cu cele mai recente sfaturi crypto de pe diverse bloguri de pe propriul site de schimb), nu aș recomanda să vă bazați pe acesta pentru tot conținutul dvs. creația are nevoie.

3. MyCurator

Plugin MyCurator

Pluginul MyCurator este unic unic. În loc să furnizați surse, pluginul vine cu articole pe care le consideră relevante. Cum? După ce ați stabilit subiectul, sunteți interesat să găsiți resurse pentru dvs., pur și simplu, reduceți rezultatele votului pe care le oferă pluginul. Pe baza voturilor tale, MyCurator își propune să ofere conținut direcționat pentru crearea de nevoi a articolului tău.

Caracteristici cheie

 • Curățarea inteligentă a conținutului prin voturi în sus / jos
 • Configurare alerte RSS și sursă
 • Precizați-vă limba

Puteți utiliza MyCurator gratuit pentru un subiect, însă va trebui să vă înscrieți la un plan premium pentru mai mult de atât. Planurile Pro au un preț de 15 USD / lună pentru până la 6 subiecte, iar Planurile de afaceri la 30 USD / lună pentru subiecte nelimitate.

4. Apăsați înainte

PressForward Plugin

PressForward este un plugin gratuit pe care îl puteți utiliza pentru a proiecta un set personalizat de surse pentru agregarea conținutului. Pluginul funcționează cu fluxuri RSS, la fel ca multe alte opțiuni din lista noastră, precum și cu un marcaj pentru pagini sursă specifice. Dar ceea ce este unic este faptul că există opțiuni încorporate pentru atribuire, redirecționare automată către sursa originală și asistență pentru echipe (de exemplu, colaboratori, editori sau alte roluri de utilizator).

Caracteristici cheie

 • RSS, Atom feed și bookmarklet
 • Integrați conținut standardizat
 • Salvați conținut curatat ca schițe
 • Adăugați atribuirea de conținut sau redirecționați către sursă

Un fapt amuzant despre acest plugin 100% gratuit (fără upgrade) este că este întreținut de Universitatea George Mason. A fost creat ca parte a proiectului lor PressForward, numit în mod similar, care își propune să centralizeze media digitală și să creeze huburi de conținut.

5. Suita de curatare

O imagine a pluginului Curation Suite.

Dacă curatarea conținutului este mai mult stilul dvs., aruncați o privire la Curation Suite. Această soluție completă adaugă o bară laterală la editorul de postări care vă permite să căutați conținut extern fără a merge nicăieri. Acesta atrage conținut dintr-o varietate de surse care se concentrează pe știri, social media, imagini și videoclipuri. Curation Suite este un instrument ideal pentru găsirea și organizarea rapidă a resurselor pentru a crea pagini sau postări curate utile.

Caracteristici cheie

 • Limitați căutările la anumite surse fiabile
 • Adăugați conținut rapid la postarea dvs. printr-un editor vizual
 • Profitați de comenzile rapide care vă permit să adăugați conținut pe site-ul dvs., chiar și atunci când nu sunteți în tabloul de bord

Curation Suite nu este ieftin – vă va costa 197 de dolari pe an pentru un membru anual (sau 24 $ / lună dacă preferați să mergeți pe traseul respectiv). Cu toate acestea, este o opțiune perfectă pentru cei care doresc să se serioze în ceea ce privește curatarea conținutului și vă vor economisi mult timp și energie pe termen lung.

6. Flux de debit

Flow Flow Social Stream WordPress Plugin

Info și descărcareVizualizați Demo

Plugin-urile enumerate mai sus sunt superbe la cumularea conținutului din fluxurile RSS sau la curarea conținutului tradițional. Dar ce zici de social media? Aici strălucește fluxul de flux. Cu Flow Flow, puteți trage din fluxurile sociale pentru a crea o grilă receptivă de conținut relevantă pentru cititorii dvs..

Caracteristici cheie

 • Dispunere sensibilă cu încărcare AJAX
 • Butoane și contoare de social media
 • Opțiuni de sortare și căutare a rețelelor
 • Compatibil cu mai multe site-uri

Acestea fiind spuse – versiunea gratuită a Flow Flow acceptă doar Facebook, Twitter, Instagram și Pinterest. Dacă doriți să utilizați un flux RSS, postări de blog sau alte rețele (Youtube, Soundcloud, Tumblr, etc), va trebui să faceți upgrade la Flow Flow Pro. Dar, având în vedere că are un preț rezonabil de 35 de dolari, aș spune că merită investiția.


Căutarea de conținut de pe web este modalitatea perfectă de a face parte dintr-o comunitate mai largă. Vă veți consolida credibilitatea prin distribuirea de resurse utile și veți invita pe alții să partajați propriul dvs. conținut în schimb. În plus, veți putea crește mai rapid site-ul sau blogul dvs. adăugând materiale într-un ritm mai rapid.

Aveți sfaturi despre cum puteți găsi un conținut nemaipomenit de distribuit cu cititorii dvs.? Povestiți-ne despre ele în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me