Dacă am primi un dolar de fiecare dată când cineva menționa sau ar pune o întrebare despre rata de respingere, am fi milionari. Adică, s-au spus multe, s-au scris și s-au întrebat despre această metrică de trafic „monstru” care pare să sperie toate.


Însă, probabil, asta se datorează faptului că mulți peeps care se potrivesc atunci când se menționează rata de respingere, de obicei, nu știu nimic despre respingerea infamă, sau poate vreo altă măsură a traficului. O, naivitatea care trăiește pe internet. Este la fel de uimitor ca și îngrozitor.

Iată însă un moment al adevărului: rata de respingere este pur și simplu procent de persoane care părăsesc site-ul dvs. fără a vedea altă pagină în afară de pagina de intrare. Confuzi mult? Să ridicăm misterul de pe acest animal numit rata de respingere o dată pentru totdeauna.

Să presupunem căutări prospective motivate „consultant WordPress” în Google, iar site-ul dvs. apare printre primele zece (10) rezultate, pur și simplu pentru că ați respectat cu atenție aceste bune practici WordPress WordPress. Deoarece ipoteticul dvs. mesaj „Cum să alegeți consultantul WordPress perfect” arată excelent datorită meta descrierii pe care ați alimentat-o ​​Google, acestea fac clic pe site-ul dvs. web. Această postare specifică pe blog devine pagina dvs. de intrare sau pur și simplu „intrare”.

Dar imediat ce ajung pe site-ul dvs. web, ei descoperă rapid că nu sunteți ceea ce se așteptau, așa că apasă butonul din spate, tastați o adresă URL nouă sau aruncă computerul pe fereastră. Acea simplă acțiune de a părăsi pagina de intrare fără a interacționa cu restul site-ului dvs. este cunoscută ca un saritura.

Când urmăriți aceste respingeri în timp și apoi le comparați cu numărul total de persoane care au venit pe site-ul dvs., veți obține un raport. Traduceți raportul într-un procent și aveți o rată de respingere.

Permiteți acest pic de matematică să se scufunde. Iată o ilustrare rapidă pentru a conduce punctul de plecare, presupuneți că postarea dvs. de consultant WordPress a primit 1.000 de vizitatori și 750 au plecat imediat după vizionarea postării, rata de respingere ar fi:

750/1000 = 0,75 = 75%; Rata de respingere = Bounces / Total vizitatori x 100%

Când rata de respingere ar trebui să vă îngrijoreze

Când rata ta de respingere ar trebui să te îngrijoreze

Acum că avem „ce” din cale, când ar trebui să vă îngrijoreze rata de respingere? În timp ce făceam rândurile mele obișnuite, am dat peste o frumoasă infograf de Neil Patel care conținea medii de referință pentru ratele de respingere. În topul listei sunt blogurile cu rate de respingere de până la 98%, urmate de pagini de destinație la 70 – 90% și site-uri de conținut la 40 – 60%. Site-urile generatoare de plumb au apărut la 30 – 50%, urmate de site-uri de vânzare cu amănuntul la 20 – 40% și trase de site-uri de servicii la 10 – 30%.

În general, ar trebui să vă faceți griji dacă rata de respingere a dvs. WordPress este peste 60%. Sub 50% este bun, dar dacă puteți obține mai puțin de 10%, sunteți de aur. Cu toate acestea, nu transpirați statisticile, ar trebui să măsurați (sau mai degrabă să comparați) rata de respingere cu performanțele dvs. istorice.

De exemplu, dacă ați înregistrat anterior o rată de respingere de 95%, dar ați scăzut-o până la 65% după implementarea măsurilor corective, cum ar fi cele pe care le vom prezenta aici astăzi, ar trebui să generați o îmbunătățire excelentă, chiar dacă este peste 60%.

În același timp, trebuie să țineți cont că există anumite tipuri de site-uri WordPress, și chiar conținut, care vor avea rate de ridicare ridicate în mod implicit. Un bun exemplu este un site WordPress WordPress cu o singură pagină. Un exemplu de conținut care ar avea rate mari de respingere este o pagină de mulțumire care nu duce la nicio altă pagină. Site-urile web, cum ar fi dicționarele online, ar putea avea, de asemenea, o rată de respingere ridicată, deoarece utilizatorii de obicei nu fac clic pe pagina care conține definiția pe care o caută..

Rețineți toate aceste considerații atunci când determinați rata de respingere. Cu toate acestea, în toate scopurile și intențiile, 60% este rata noastră de respingere a pragului. Mai presus de asta, vă aflați în zona de pericol. 40 – 60% supraviețuiți, 10 – 40% faceți bine și < 10%, you deserve a medal.

De ce scad ratele de saritura pe site-ul dvs. WordPress

] Scăderea ratelor de respingere pe site-ul dvs. WordPress

Am acoperit deja ce și când. Dar de ce ar trebui să te deranjezi chiar să lucrezi la acea rată de respingere ridicată? De ce este important să se mențină o rată de respingere scăzută în permanență? Voi fi rapid, astfel încât să putem ajunge la soluții deja.

Rata de respingere este o măsurătoare de satisfacție a utilizatorului

Arată-mi un site web cu o rată de respingere ridicată și îți voi arăta un site cu utilizatori nemulțumiți. Cu excepția site-urilor de o pagină, dicționare online, Pagina de pornire a milioane de dolari și colab., orice site web cu o rată de respingere ridicată este sinonim cu o implicare slabă a utilizatorului.

Dacă rata de respingere este scăzută, faci ceva corect și ar trebui să faci mai mult din ceea ce faci. Dacă este prea mare, trebuie să vă faceți casa în ordine, deoarece o mai bună implicare a utilizatorilor merge mână în mână cu …

Rata de conversie mai bună

Cu condiția ca obiectivul dvs. este să câștigați bani cu site-ul dvs. WordPress, doriți să convertiți simpli vizitatori în cititori obișnuiți, clienți sau clienți fideli și repetiți. Vei fi dificil să realizezi acest lucru dacă oamenii nu rămân pentru a vedea restul site-ului tău. Dacă toți oamenii din paginile dvs. de destinație sunt respinși, ați pierdut deja bătălia.

Aveți nevoie de perspectivele dvs. pentru a face clic pe linkurile lor și pentru a apela la butoanele de acțiune dacă trebuie să plătiți facturile. O rată de respingere scăzută este pozitivă indicând că oamenii nu părăsesc site-ul dvs. imediat după aterizare. Conversatul este adevărat.

Notă: S-ar putea să aveți o rată de respingere ridicată și rate mari de conversie.

Un bun exemplu este un site WordPress WordPress cu o singură pagină care solicită potențialilor să vă sune. Dacă 1000 de persoane vin pe pagină și 800 te-au sunat, obțineți o rată de conversie de 80%, chiar dacă rata de respingere este de 100%.

Un alt exemplu: Să spunem că sunteți încă să lansați produsul dvs., iar la sfârșitul paginii de destinație, includeți linkuri către conturile de social media pentru a crește o comunitate. S-ar putea să ajungeți la creșterea comunității dvs. chiar dacă site-ul dvs. web înregistrează o rată de respingere ridicată.

Cu toate acestea, în cazul în care CTA dvs. implică accesarea perspectivei către o nouă pagină de pe site-ul dvs. (de exemplu, formularul de comandă sau de închiriere), nu puteți avea o rată de conversie ridicată cu o rată de respingere ridicată. Cei doi nu pot merge împreună – stilul de foc și de apă.

Atâta timp cât utilizatorul interacționează cu pagina dvs. în oricare dintre modurile dorite, aveți o conversie. Dacă pleacă fără să interacționeze cu restul paginilor dvs. legate, veți avea o rată de respingere ridicată. Trecând peste…

O rată de respingere ridicată este proastă pentru WordPress SEO

O rată de respingere ridicată este proastă pentru WordPress SEO

BAM! Iată ceva care ar trebui să vă atragă atenția. Ce? Oamenii vor opri tot ceea ce fac și vor acorda atenție atunci când menționezi SEO. Asta pentru că, bine, fără traficul „gratuit” din motoarele de căutare, care sunt ratele de conversie și implicarea utilizatorilor?

Bine, puteți obține întotdeauna trafic din alte surse, dar dacă nu profitați de SEO, vă lipsesc multe afaceri. Lăsați literalmente bani pe masă.

De ce este așa? În primul rând, majoritatea afacerilor online primesc o cantitate mare de trafic din motoarele de căutare. Evident, nu vrei să fii lăsat în afara. În al doilea rând, persoanele care caută soluții prin motoarele de căutare sunt cumpărătorii cei mai motivați. Deci da, SEO este thaaat important. Și scăderea ratelor de respingere ridicate nu este modul în care construiți un profil SEO solid.

Astfel, păianjenii Google interpretează rate de respingere ridicate: oamenii părăsesc site-ul dvs. imediat după ce aterizează, deoarece nu aveți relevanță. Nu oferiți nicio valoare, deci nu meritați un clasament SEO excelent. Ca atare, site-ul dvs. WordPress este împins în spate, iar concurența dvs. ocupă poziția dvs. și traficul. O rată ridicată de respingere este chiar atât de proastă.

Scăderea ratelor de respingere pe site-ul dvs. WordPress

Avem grundul la loc. Acum să intrăm înăuntru. În câteva minute, veți scăpa de acea rată de respingere ridicată care a împiedicat succesul online. Înainte de a continua, vă îndemn să implementați imediat aceste sfaturi, nu doar să le citiți. Este o muncă ușoară și, întrucât îți consolidăm afacerea WordPress, ar trebui să te distrezi cât timp te afli. Fără alte detalii, iată-ne …

Studiați-vă traficul

[Studierea traficului nostru] ne oferă informații cheie care ajută la conducerea evoluției produsului nostru în aplicația mobilă și pe desktop. Ne arată exact modul în care oamenii folosesc produsul nostru pe fiecare platformă. – Jeffrey Fluhr, CEO SpreeCast

Mai trebuie să spun? Cum veți scădea rata de respingere pe site-ul dvs. WordPress dacă nu știți unde se află problema? Un pic de cercetare va face un drum lung pentru a vă ajuta să stabiliți exact de ce înregistrați ratele de respingere în afara graficului.

Poate că atrageți cititori din China, dar prepoziția și produsele dvs. sunt destinate cititorilor din SUA. Poate că interesele tale nu se potrivesc cu cele ale cititorilor tăi. Respectul ridicat al dvs. este legat de vizitatori noi sau care se întorc? Poate este un lucru tehnologic; site-ul dvs. îi dezamăgește pe utilizatorii de dispozitive mobile.

Ar putea fi orice. Rata ridicată de respingere ar putea fi legată de unul sau mai mulți factori, dar nu veți ști niciodată dacă nu vă studiați traficul. Pentru aceasta, aveți nevoie de un instrument de analiză, cum ar fi Google Analytics, Piwik, Oul nebun, Clicky, și Tendințe web doar pentru a menționa câteva.

scădere a-ratei de respingere-WordPress-site-google-analytics-ratei de respingere-captură de ecran

Studiază totul, de la demografie la locația geografică, comportamentul utilizatorilor și cuvintele cheie pe care le utilizează utilizatorii printre alte valori. Nu lăsați nici o piatră neîntreruptă în această căutare – ar trebui să aveți toate detaliile despre traficul dvs. pe vârfurile degetelor. Asta ne spunea profesorul meu de chimie – aveți aceste lucruri pe vârfurile degetelor sau mergeți acasă și înscrieți-vă într-un politehnic. Haha, vremuri bune.

Îmbunătățirea vitezei site-ului dvs. WordPress

Pentru o clipă, să jucăm acel joc pe care cu toții îl iubim atât de mult. Imaginați-vă că faceți cumpărături pentru cel mai recent automobil Audi. Un Audi A4 strălucitor negru pentru a fi mai precis. Imaginați-vă, de asemenea, primul rezultat în Google nu este site-ul oficial al Audi, deoarece acest copil se încarcă destul de repede.

Sunteți cu adevărat motivați să descurajați bestia în acest sens săptămâna viitoare. Așa că mergeți pe Google, căutați pe Audi A4 și aveți șansa unui ipotetic „newcars15.com” care necesită o eternitate și o călătorie dus-întors în jurul cosmosului. Ați aștepta în jurul sau alegeți să vă cheltuiți 30.000 de dolari în altă parte? Știu că n-aș aștepta, deoarece site-urile web lente pot literalmente să-ți trag viața din tine.

Imaginează-ți toate acele momente prețioase pe care le pierzi. Și ce garanție există, veți primi Audi A4 până săptămâna viitoare de la newcars15.com, dacă site-ul web necesită o încărcare permanentă? Bine, s-ar putea să o duc prea departe, dar asta se întâmplă pentru că îmi pasă foarte mult că obțineți ideea, ceea ce în cazul nostru este: Un site web lent va avea perspective motivați să apese pe butonul din spate cu mult înainte de a vedea ce oferiți. Am abordat în detaliu această chestiune în „Cum să vă reduceți timpul de încărcare a paginii WordPress”, așa că nu voi intra în detalii.

Îmbunătățiți navigarea pe site-ul WordPress

Îl avem deja pe acest copil în a cincea treaptă și trebuie să ajungem pe autostradă. Navigarea pe site WordPress, cum ajută acest lucru la scăderea ratelor de respingere? E simplu; un sistem de navigare excelent este ca o hartă (sau o postare semn) care ghidează utilizatorii prin intermediul site-ului dvs. web.

Mary Jane merge la Google într-o ofertă pentru a găsi o temă polivalentă receptivă pentru afacerea ei bazată pe WordPress. Mulțumită tuturor eforturilor pe care le-ați depus pentru crearea de conținut excelent pe blog, postarea dvs. „20 cele mai bune teme WordPress pentru 2015” apare mai întâi pe Google și face clic pe.

Citește întreaga postare și, din emoție pură, decide să verifice pagina cu teme WordPress pe care o poate accesa în mod convenabil din meniurile de navigare ale antetului, ale barei laterale sau ale subsolului. Chiar dacă nu va cumpăra niciuna dintre temele tale, ea nu va lua în considerare ca o săritură.

Acum uitați de Mary Jane. Luați în considerare John Doe care tocmai a găsit site-ul dvs. web (prin orice mijloace) și dorește să găsească câteva informații. Cât de ușor este pentru John Doe să găsească conținut pe site-ul dvs. prin intermediul sistemului dvs. de navigație? Crezi că se va lipi dacă nu poate găsi ce caută?

Cel mai bun sistem de navigare este ușor de utilizat. Este simplu și simplu, ceea ce îmi amintește de această dată când am căutat tutoriale Java. Așa că am aterizat pe acest site de renume de către o companie de încredere (fără cădere de nume, fără smulgere).

Site-ul arata grozav – design profesional și lucrări. Vorbesc despre tipul de site web în care ai încredere suficient pentru a te înscrie ca student. Dar asta a fost înainte să încerc să accesez tutorialul gratuit Java care trebuia să-i atragă pe studenți, știi, ca mine.

Pe scurt, tutorialul a fost ascuns mai multe niveluri într-un mega meniu și mi-am luat timpul pentru că sunt în general o persoană pacientă și eram disperat să găsesc un tutorial Java de renume. Indiferent, m-am simțit rău în faptul că trebuie să săpat prin meniurile derulante pentru a găsi un singur curs, care nu s-a conformat la așteptările mele până la urmă. Meh. Sfârșitul acordării.

O persoană cu adevărat ocupată nu va avea timp să-și combină întreaga navigare pentru anumite resurse de care are nevoie cu adevărat. Faceți orice conținut important incredibil de ușor de găsit prin sistemul dvs. de navigație, iar ratele de respingere vor fi reduse. Trec prin tine? Iată ce este de luat:

 • Creați o navigare simplă și directă
 • Mega meniuri arată grozav, dar chiar ai nevoie de ele?
 • Adăugați o sitemap pe site-ul dvs. WordPress. Puteți utiliza pluginuri cum ar fi Sitemap-uri Google XML sau utilizați o temă care acceptă sitemap-uri
 • Adăugați meniuri de navigare la antetul, subsolul și bara laterală
 • Adăugați categorii, arhive și etichete în bara laterală
 • Includeți o casetă de căutare ca dispozitiv de siguranță în cazul în care meniurile dvs. nu reușesc. Caseta dvs. de căutare vă poate îmbunătăți, de asemenea, sistemul de navigație și experiența utilizatorului. Folosiți un plugin cum ar fi Relevanssi pentru a crea un motor de căutare puternic și precis pentru site-ul dvs. WordPress

Îmbunătățirea conținutului dvs. pentru a scădea rata de respingere

Îmbunătățirea conținutului dvs. pentru a scădea rata de respingere

Când mergi la mall, pierzi timpul în magazinele care vând fire sărace sau urâte? Pariez că nu, cu excepția cazului în care nu sunteți proprietarul unui astfel de magazin, ceea ce ar suge foarte mult.

Conținut slab vă va trimite cititorii departe mai repede decât le puteți câștiga. Spune-mi, sunteți dispus să petreceți timp prețios citind conținut slab atunci când există atât de multe alte lucruri distractive de făcut pe web? Știi, parcă Cheezburger, videoclipuri amuzante de pisici pe YouTube și theCHIVE printre alții. Ceea ce conține un conținut slab?

 • Conținut redus – Vă rugăm să păstrați conținutul actualizat
 • Imagini slab formatate și dimensionate – o imagine caracteristică are 660px lățime, următoarea este 350px
 • Conținut plagiat – Inclusiv imagini. Atribuiți suportul pentru proprietari și nu copiați niciodată conținutul. Este ilegal.
 • Editează și citeste corect conținutul tău, deoarece o postare pe blog a fost completă tipuri iar alte greșeli nepăsătoare sunt doar crude
 • În plus, încercați să îmbunătățiți lizibilitatea textului pe blogul dvs. WordPress. Conținutul care poate fi citit va încuraja oamenii să facă clic pe paginile legate

Cum? Utilizare:

 • Liste de buletine
 • Titluri și rubrici
 • Fonturi mai mari
 • Contrast de culoare deosebit de bun pentru ochi (se potrivesc la două-trei scheme de culori)
 • O mulțime de spații albe
 • Imagini grozave
 • Conținut multimedia excelent

Când creați postările de pe blogul dvs. WordPress, adăugați categorii și etichete, astfel încât cititorii să poată găsi subiecte conexe pentru citire ulterioară. Nu uitați să vă mențineți blogul actualizat cu cel mai recent conținut, deoarece stimulează fidelitatea clienților și SEO.

În plus, definiți-vă publicul țintă din start pentru a vă asigura că vă orientați către grupul potrivit de persoane. În caz contrar, vă veți stabili larg viziunea, veți rata rata și va crește ritmurile de respingere.

Îmbunătățirea publicității SEO și PPC

Toate eforturile de a reduce rata de respingere pe site-ul dvs. WordPress nu ar însemna nimic dacă vă orientați către publicul greșit pentru a începe. Dacă aș împărtăși povești despre orașul meu natal, Meru, Kenya, aș folosi tehnici SEO locale la dispoziția mea pentru a mă asigura că nu atrag cititorii care caută Mt. Meru în Tanzania, de exemplu. Asemănare Mi-ar plăcea să atrag cititorii care caută taxiuri Meru în India sau clienți care caută rețele Meru cu sediul în Tampa, FL.

Dacă m-ar atrage pe toată lumea, în afară de persoanele care sunt de fapt interesate de orașul meu natal, site-ul meu WordPress ar înregistra rate mari de respingere – totul pentru că am vizat publicul nepotrivit.

Același lucru este valabil și pentru campaniile dvs. de publicitate PPC. În cazul în care direcționarea dvs. este greșită, veți plăti pentru a atrage orice, în afară de traficul de care aveți nevoie. Campaniile dvs. SEO și PPC ar trebui să fie ghidate de cercetări astute ale cuvintelor cheie. Utilizați instrumente de cercetare a cuvintelor cheie, cum ar fi Planificatorul de cuvinte cheie Google AdWords, Tracker Tracker, Sugestii Yoast și KWFinder.com printre alții.

Cu toate acestea, nu transpiram detaliile, avem spatele acoperit de aceste bune practici SEO WordPress pentru 2015 și nu numai. Mai mult, asigurați-vă că mențineți un clasament de top pentru toți termenii marca dvs., de ex. marca sau numele produsului.

Rata de respingere și conectare

Rata de respingere și conectare

Când vine vorba de rate de respingere, există o mulțime de lucruri pe care le puteți face pentru a vă curăța legăturile și pentru a obține site-ul dvs. în formă de vârf. Repararea legăturilor sparte, îmbunătățirea strategiei de interconectare și deschiderea linkurilor externe în file este o modalitate excelentă de a începe.

Remediază legăturile sparte

Un vizitator nou poate ajunge pe site-ul dvs. prin intermediul oricărei pagini web sau postări. Însă, dacă link-urile stricate aruncă site-ul dvs. WordPress, perspectivele dvs. nu vor găsi niciodată informațiile de care au nevoie și, prin urmare, apăsați butonul din spate. Dacă atingeți butonul din spate, veți înregistra rate de respingere ridicate, care nu reprezintă un nivel de creștere.

Puteți verifica site-ul dvs. WordPress pentru legături rupte folosind un plugin, cum ar fi Verificator de legături stricate. Mai bine, puteți utiliza un serviciu online, cum ar fi Verificator de legătură W3C. Cel mai bine este să remediați toate legăturile rupte din timp pentru a opri săritura de mult timp înainte să se întâmple.

Dar ce să faceți când o legătură se rupe noaptea din cauza unei creșteri a traficului sau a altor motive? Ei bine, este ușor – puteți rezolva această problemă fie creând 404 de pagini personalizate, fie redirecționând link-uri sparte către o resursă dorită, cum ar fi pagina dvs. de destinație sau orice altă pagină pe care doriți.

Iată cum puteți crea o pagină 404 personalizată în WordPress și iată o Plugin simplu 301 Redirecții pentru a ajuta la redirecționarea afacerii.

Interconectarea

Văzând rata de respingere este procentul de vizitatori care sar din pagina de intrare, adăugând legături evidente la resursele interne poate încuraja mai mulți vizitatori să facă clic peste acea primă pagină. Dacă aveți o postare de blog interesantă care vă susține cauza, faceți legătura cu ea din celelalte pagini, pagini de destinație incluse.

Perspectivele care nu sunt gata să muște cârligul pe pagina dvs. de destinație ar putea dori să exploreze site-ul dvs. mai departe. Conectarea la resursele relevante ușurează perspectivele menționate. Când fac clic, rata de respingere scade.

Deschideți linkuri externe în filele noi

Înainte ca navigarea cu file să devină o realitate, deschiderea legăturilor externe în noile ferestre a fost încruntată de utilizatori, deoarece a încurcat experiența utilizatorului. Dar, de când navigarea cu file, navigarea pe web cu câteva site-uri deschise simultan a devenit fără efort și chiar amuzant.

Astăzi, nu ar trebui să vă fie frică să deschideți toate linkurile externe în filele noi, cu excepția cazului în care, desigur, utilizatorii dvs. apreciază browserele vechi care nu acceptă filele. Cum ajută deschiderea de linkuri externe în file noi, reducerea ratelor de respingere pe site-ul dvs. WordPress?

Să spunem că ați creat o postare minunată pe blog și ați conectat la resursele relevante pe un site web al unei terțe părți. Dacă aceste legături externe se deschid în aceeași fereastră / filă a browserului, software-ul analitic consideră că o ieșire. Dar dacă deschideți linkuri externe în file noi, cititorul dvs. poate accesa resursa externă fără a părăsi site-ul. Când adăugați linkuri externe, bifați caseta de selectare „Deschideți linkul într-o fereastră / filă nouă”, așa cum se arată mai jos:

scădere a-ratei de respingere-WordPress-site-ul open-externe-link-uri-in-new-file

Reproiectați site-ul dvs. WordPress

Umoră-mă aici: Ați fi dispus să vă legați (și să faceți afaceri cu) un site web care pare că a fost construit de un al cincilea grader? Dacă site-ul dvs. web nu arată în mod decent, nu vă puteți aștepta ca oamenii să rămână suficient de mult timp pentru a cumpăra cele oferite.

Investiți într-o temă proiectată profesional, cum ar fi tema noastră proprie WordPress Total polyvalent Total Multiple. În plus, puteți deveni mereu profesionist și teme cu aspect bun de la WordPress.org sau furnizori precum Themeforest și Elegant Themes.

În mod alternativ, puteți construi site-ul dvs. bucată cu bucată folosind construitori de pagini WordPress de top, precum Visual Composer sau Beaver Builder, pentru a menționa doar câteva. Puteți utiliza, de asemenea, temele minunate pentru copii care vin cu cadre de temă WordPress, cum ar fi Geneza sau Teza.

Dacă niciuna dintre opțiunile de mai sus nu sună atrăgătoare și aveți bani de economisit, luați în considerare să angajați un dezvoltator WordPress de top pentru a vă crea exact ceea ce aveți nevoie (rețineți doar că aceasta este adesea cea mai scumpă și mai consumatoare de timp care nu poate învăța să codează-te).

Când reproiectați site-ul, luați în considerare adăugarea unor dovezi sociale; numărul de urmăritori, fani, mărturii – orice spune clienților că ceilalți iubesc produsele tale. Dacă nu aveți încă un număr foarte mare, luați în considerare renunțarea la dovezi sociale până mai târziu, deoarece cifrele scăzute pot coroda încrederea clienților, chiar dacă sunteți doar sincer.

Reproiectați-vă și paginile de destinație folosind teste A / B și experimente de conținut. Un lucru pe care nu doriți să îl uitați este adăugarea de butoane CTA în zone evidente și proeminente ale paginilor dvs. de destinație. Cel mult trei butoane CTA trebuie să fie suficiente; unul imediat în vârf, unul la mijloc și ultimul spre partea de jos.

Încă în această afacere de pagini de destinație, creați diverse pagini de destinație pentru diferitele dvs. tipuri de public. Utilizați conținut unic, precum și cuvinte cheie pentru fiecare pagină de destinație pentru a face apel la un anumit public.

Înapoi la reproiectarea site-ului, minimalismul este calea de urmat sau, după cum a spus Maya Angelou (poate Dumnezeu să-și odihnească sufletul în pace veșnică), „Epitetul de rafinament este o simplitate absolută”.

Vrei să creezi un site elegant și sofisticat, care să atragă perspective în traulere? Apoi, trebuie să-l faceți cel mai simplu și ușor de utilizat site-ul de pe internet. Începeți prin a elimina elemente inutile care nu vă sprijină sau nu vă îndeplinesc scopul.

În plus, evitați ferestrele pop-up și reclame obstructive. Mai mult, asigurați-vă că reclamele pe care le difuzați pe site-ul dvs. WordPress sunt relevante pentru conținutul și nișa dvs. Plasați anunțuri relevante în bara laterală și, dacă puteți, evitați încărcarea auto-reclame multimedia.

Când toate acestea sunt spuse și făcute, asigurați-vă că site-ul dvs. web răspunde astfel încât să răspundă atât utilizatorilor desktop, cât și pentru utilizatorii de telefonie mobilă. Alegeți din start o temă WordPress receptivă (cum ar fi Total). Asigurați-vă că, de asemenea, pluginurile pe care le alegeți sunt optimizate pentru dispozitivele mobile.

Adăugați postări conexe

Doriți ca potențialii să depășească pagina de intrare? Apoi, le este ușor să găsească mai mult conținutul tău. Puteți plasa widget-uri aferente la sfârșitul postării blogului sau pe bara laterală – trebuie doar să vă asigurați că acestea sunt vizibile pentru cititorii dvs. O veste bună este că nici nu trebuie să încerci din greu, sunt nenumărate Plugin-uri legate de WordPress pentru a ajuta la ridicarea grea.

Comentarii pe blog

Deși acest lucru nu ar putea avea un impact semnificativ asupra ratelor de respingere la început, comentariile pe blog pot stimula implicarea utilizatorilor pe termen lung, ceea ce reduce rata de respingere. Când vă mențineți utilizatorii angajați prin secțiunea blog, aceștia sunt obligați să aibă mai multă încredere în dvs., să petreacă mai mult timp pe blogul dvs. și să partajați conținutul cu alții.

La sfarsitul zilei…

… Scăderea ratei de respingere înseamnă să fii super-minunat. Totul este să oferiți perspectivelor dvs. o experiență ca nimeni alta pe site-ul dvs., ci doar să deveniți cel mai bun pe care îl puteți avea în domeniul ales.

Când se potrivesc cu intențiile perspectivelor dvs., cu conținutul și produsele dvs. și apoi înfășurați totul într-un design superb, nu există nimic care să vă împiedice să scadă ratele de respingere WordPress.

Urmați sfaturile prezentate astăzi aici și dacă ar trebui să aveți un sfat pe care să-l împărtășiți sau o întrebare pe care să-l puneți la dispoziție, vă rugăm să nu ezitați să folosiți secțiunea de comentarii de mai jos. Ne-ar plăcea să vă auzim gândurile – Adios!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me