Cum să remediați linkurile rupte WordPress pe site-ul dvs. web

Cum să remediați linkurile rupte WordPress pe site-ul dvs.

Howdy doamne și tineri. Haideți să umplem acele cani și să vorbim despre link-uri rupte WordPress; un ghimpe care înțeapă la fel de mult ca spamul WordPress. Dar nu vă lăsați transportat aici, astăzi ne vom concentra în întregime asupra modului de a găsi și repara link-uri rupte care afectează site-ul dvs. WordPress.


Cunoscute și sub denumirea de link-uri moarte (cine vine cu acești termeni), legăturile rupte WordPress sunt la fel de rele pe cât par. Pentru început, legăturile moarte vor crește datorită unui număr sau unui motiv, deci nu există o modalitate certă de a identifica cauza. În al doilea rând și mai important, linkurile rupte WordPress au efecte adverse asupra site-ului dvs. WordPress.

Dar ce constituie într-adevăr o legătură ruptă? O legătură spartă este 1) orice legătură care duce la o resursă inexistentă și 2) o legătură plasată incorect care duce la o pagină de eroare 404, sau la orice altă pagină, dar pagina intenționată. Cu alte cuvinte, legătura spartă nu duce pe tine și cititorii tăi nicăieri.

Cauzele linkurilor rupte WordPress

Dacă widgetul dvs. de statistici arată că utilizatorii sfârșesc pe o pagină de eroare 404 atunci când fac clic pe un link de pe site-ul dvs., linkurile stricate își consumă afacerea din interior. Cu toate acestea, nu vă amintiți că ați scos resurse (fișiere audio, fișiere video, imagini, documente, postări, pagini etc.) sau ați făcut orice altceva care ar putea duce la 404 de erori. Deci, cum s-ar putea să aveți legături moarte care încurcă lucrurile pentru voi?

Stai liniștit, linkurile rupte de WordPress le oferă întreprinzătorilor stânga, dreapta și centrul toată ziua. Este adevărat că nu ești singur, dar lucrurile se vor lumina într-un minut. Linkurile rupte WordPress au lovit din mai multe motive, cum ar fi:

 • O mutare recentă către o nouă gazdă nu a avut atât de mult succes pe cât vă imaginați
 • V-ați conectat la o resursă terță parte și a spus că o terță parte a eliminat-o sau a modificat adresa URL
 • Poate că ați modificat adresa URL a unei postări vechi, dar ați uitat să actualizați toate paginile și postările care se leagă de postare
 • Unii oameni răi te-au detronat
 • Noua strategie de afaceri a implicat schimbarea numelui dvs. de domeniu
 • Din moment ce a greși este uman, ați scris greșit un link, de ex. ai lăsat o scrisoare sau o parte http: // a unei legături
 • Comentatorii au lăsat legături care nu duc nicăieri
 • Gazda dvs. are setări de firewall neobișnuite, deoarece… bine… unele gazde joacă dur
 • Ați migrat de la Blogger la WordPress și s-au schimbat permalink-urile? Acest lucru se întâmplă foarte mult
 • Dacă ați uitat să remediați linkurile după conversia site-ului dvs. de la HTML la WordPress, veți avea legături sparte
 • Un site web terț la care vă conectați este offline, deoarece proprietarul nu a plătit pentru găzduire sau are ușile închise

Păi, ce listă și, chiar dacă este necorespunzător să presupunem, cred că sunt mai multe. Nu vă faceți griji dacă al tău este un caz izolat al linkurilor rupte WordPress; soluțiile pe care le oferim în sec, ar trebui să aibă grijă de nenorocirea ta o dată pentru totdeauna. Dar mai întâi, hai ia-ți un selfie treceți la efectele pe care le-au legăturile moarte pe site-ul dvs. WordPress.

Efectele linkurilor rupte WordPress

Efectele legăturilor sparte

Există multe moduri în care link-urile rupte pot afecta în mod negativ site-ul dvs. web, dar aici sunt câteva dintre cele mai interesante pe care trebuie să le luați în considerare.

Experiență de utilizator rău

Nimeni nu dorește să aterizeze pe temuta pagină de eroare 404. Dacă nu știați, cei mai mulți utilizatori nu doresc să se lipească de site-ul dvs. web dacă nu pot afla pentru ce s-au adresat. O pagină inteligentă de eroare 404 atenuează problema, dar într-o oarecare măsură.

Cel mai bine este să remediați linkurile stricate pentru a vă asigura că cititorii nu vor ajunge pe pagina dvs. de eroare 404 pentru a începe. La urma urmei, experiența proastă a utilizatorului, printre altele, crește reputație proastă.

Trafic pierdut

Pentru afacerile online, traficul este ca sângele care îți curge în vene. Este o marfă prețioasă, fără de care site-ul tău se micsorează și moare. Fără trafic, site-ul dvs. este la fel de inutil ca sfarcurile de pe o pieptă (salut, fani GOT). Acestea fiind spuse, trebuie să gestionați traficul cu delicatețe sau puțul dvs. se va usca.

Un profil sănătos de legătură este exact ceea ce aveți nevoie pentru a muta traficul de la achiziție la conversie. În cazul în care legături întrerupte și cititorii tăi, îl vei pierde pe acesta din urmă și starea de sănătate va zbura pe fereastră. Vei pierde numerele și te va durea rău.

Dacă aveți o legătură spartă în mijlocul pâlniei dvs. de vânzări perturbă fluxul de trafic, ceea ce ne introduce în punctul nostru următor.

Venituri pierdute

Iată o situație ipotetică pe care să o continuăm. Site-ul dvs. se descurcă foarte bine. Tactica dvs. de marketing WordPress plătește și din analiză, trageți numerele din sursele potrivite. Cu alte cuvinte, atragi trafic direcționat; genul de oameni care cumpără.

Cu toate acestea, există o problemă. Ratele de conversie suge foarte mult. Ceva îți scade dolarii și efortul de marketing. Puteți obține o performanță A-1 în măsura în care circulă traficul de conducere, dar recompensa monetară sugerează viața din tine. Este deprimant.

Așa s-a întâmplat, efectuați un audit al site-ului web și spre consternarea dvs., aveți legături rupte îndreptate către produsele dvs., ceea ce înseamnă că clienții dvs. renunță la mult timp înainte de a putea încasa bani. Concurentul dvs. zâmbește până la bancă, iar dvs. ” sunt blocat într-un vraci financiar.

Poate că nu este cazul. Aveți legături de ieșire îndreptate către programul dvs. de afiliere și lucrurile merg bine până când furnizorul de afilieri va schimba tactica sau, în cazul unei piețe, furnizorul de produse renunță. Dar nu știți acest lucru, așa că ajungeți să pierdeți o mulțime de bani.

Vi s-ar putea întâmpla, la fel cum i s-a întâmplat prietenului Ray:

{Unii} furnizori de afiliați sunt cam ciudat în faptul că atunci când furnizorul de produse renunță și nu le mai folosește, acestea {redirecționează tot acest trafic către pagina lor de origine}. Prin urmare, am aflat într-un raport că o „legătură moartă” prin care făcea clic pe un produs a fost trecută pe pagina principală a furnizorului de afiliere (acum nu are legătură) – prin urmare, {m-a costat peste 2830 de clicuri!}, Care au pierdut vânzări pentru mine. Spuneți că rata de vânzări {conversie} a fost de 1%, adică de la 20 la 30 de vânzări pierdute. – Ray, după cum s-a văzut mai departe Link Broken Checker Link WordPress: Remediați legături sparte și redirecții – ShoutMeLoud

Notă: Ediții dintre brede realizate de autor.

Mai trebuie să spun? Remediază-le legături sparte.

Profil SEO slab

Clasarea înaltă în motoarele de căutare este ușoară, cu condiția să faci toate lucrurile corecte. Aceasta înseamnă să faci tot ceea ce Google recomandă și să faci asta în carte; nici o păcăleală.

Cu toate că Google nu oferă o eroare de aproximativ 404 de pagini de eroare, ele au în vedere în continuare utilizatorul experimentează o valoare a clasamentului. Dacă oferiți o experiență uimitoare pentru utilizatori, „vă ajută să vă asigurați că vizitatorii site-ului dvs. o percep pozitiv, încurajând partajarea, marcarea, vizitele de retur și legăturile de intrare – toate semnalele care se potrivesc către motoarele de căutare și contribuie la clasamente înalte.”

Linkurile sparte, băieții și fetele, sunt proaste pentru experiența utilizatorului, ceea ce înseamnă că sunt la fel de rele pentru profilul tău SEO.

În al doilea rând, păianjenii Google vă accesează site-ul și urmează link-uri pentru a indexa mai mult conținutul dvs. Dacă conținutul dvs. este excelent (o altă măsură de clasare SEO), Google vă recompensează cu un rang mai bun. Dacă Google nu vă poate indexa conținutul, deoarece legăturile moarte opresc păianjenii morți în piesele lor, ghiciți ce se întâmplă cu rangul dvs.?

Linkurile sparte vor rezista în clasamentul SEO, ceea ce reduce traficul scăzut, ceea ce duce la pierderi de venituri, ceea ce duce la migrene și veți obține driftul meu.

Acum că puteți spune că linkurile rupte WordPress sunt rele pentru afaceri, sunteți motivați să le remediați? Bun, hai să intrăm.

Cum să remediați linkurile rupte WordPress

La dispoziția dvs. există o serie de modalități de a găsi și repara linkurile rupte WordPress ușor și rapid. Vom clasifica aceste moduri ca fiind:

 • Plugin-uri de verificare a legăturilor sparte
 • Servicii de verificare a legăturilor
 • Alte instrumente pentru verificarea legăturilor

Vom acoperi câteva opțiuni în fiecare din aceste categorii, deoarece tot ce ai nevoie este Plugin de verificare a legăturilor sparte. Este 100% și destul de impresionant prin multe standarde.

Să începem cu plugin-uri de linkuri rupte WordPress.

Plugin-uri de legături rupte WordPress

Disclaimer: S-a vorbit mult despre plugin-uri de legături sparte, care scurg resursele serverului. Drept urmare, unele gazde blochează unele dintre pluginuri. Dacă observați scăderi semnificative ale performanței în timp ce utilizați oricare dintre aceste pluginuri, dezactivați pluginul după remedierea legăturilor sparte. De fapt, activați pluginul doar atunci când trebuie să verificați site-ul dvs. WordPress pentru legături rupte.

Cu cele mai proaste, iată câteva dintre cele mai bune plugin-uri de legături rupte WordPress pentru a vă bucura vreodată paginile.

Verificator de legături stricate

Verificator de legături stricate

Cu peste 400k de instalări active și un rating stelar de 4.10 / 5.00, acest plugin este probabil unul dintre principalii verificatori de legături sparte pentru WordPress.

Vladimir Prelovac și Janis Elsts au construit Broken Link Cheker, care verifică „… postările, comentariile și alte conținuturi pentru link-uri sparte și imagini lipsă și vă anunță dacă există.” Da, este atât de simplu.

Acest plugin vă pieptănește postările, paginile, blogroll-ul, comentariile și câmpurile personalizate pentru link-uri sparte și vă anunță prin Panoul de bord WP sau prin e-mail. Puteți opri motoarele de căutare să urmărească link-uri sparte și să afișeze diferite link-uri moarte în postările dvs. pentru a nu confunda cititorii.

Verificatorul de legături rupt este configurabil, ceea ce înseamnă că puteți filtra legăturile prin URL, text de ancora și așa mai departe. Dacă pluginul detectează legături rupte, le puteți repara direct de pe pagina pluginului. Tocmai zgâriem suprafața aici, deoarece acest plugin vine cu multe alte funcții.

Verificatorul stării legăturii rupt WP

Verificator de stare a legăturii sparte

Numero dos merge la verificatorul stării legăturii rupt de WP de SeedPlugins în colaborare cu Pau Iglesias. Acesta atrage o oarecare greutate în ceea ce privește identificarea legăturilor sparte, dar suge în măsura în care merge puterea de fixare a legăturilor.

Spun asta pentru că trebuie să vizitați postarea / pagina afectată doar pentru a edita sau elimina linkul mort. Asta sau pur și simplu puteți arunca linkul, care este un fel de subiectiv. În afară de asta, acest plugin WordPress de legături sparte este ușor de instalat, configurat și punctat bine în departamentul de rating.

Administratorul oferă opțiuni pentru a personaliza fiecare scanare și puteți vedea rezultatele în pagina pluginului sau prin e-mail. Puteți, evident, să obțineți mai multe funcții cu versiunea WP Link Status Pro (20 USD).

Verificator de legături

Verificator de legături

Pentru început, nu puteți utiliza acest plugin într-un mediu de dezvoltare locală, care este uncool. Acest lucru înseamnă că dezvoltatorul utilizează un server extern pentru a verifica legăturile sparte pe site-ul dvs. El spune că nu sunt încărcate informații sensibile pe server, dar care sunt gândurile tale în acest sens?

Versiunea gratuită vă permite să verificați primele 500 de link-uri, ceea ce este limitat, deoarece avem opțiuni gratuite fără limite. Veți avea nevoie de o versiune pro pentru a verifica dincolo de 500 de legături.

Pe de altă parte, există o mică încărcare a serverului, ceea ce este un lucru bun. Este simplu de configurat, funcționează din cutie, dar am observat o ușoară confruntare cu verificatorul de legături rupt. Totuși, se joacă împreună cu alte plugin-uri. Versiunea pro vă permite să programați scanări, printre altele. Are o evaluare de mai sus de 3.70 / 5.00 și peste 2k instalări active.

În general, Verificator de legături stricate pluginul o face pentru mine.

Servicii de verificare a legăturilor

În timp ce pluginurile de legături sparte WordPress vă vor ajuta să identificați și să remediați legăturile sparte, serviciile de verificare a linkurilor ajută doar cu cele anterioare. Este mai bine decât nimic, nu? Singurul dezavantaj este că va trebui să remediați linkurile rupte WordPress manual (dureros) sau folosind pluginuri.

Văzând că veți avea în continuare nevoie de un plugin, cum ar fi, din nou, Broken Link Checker, voi rezuma următoarea secțiune în cazul în care doriți să consultați unele dintre aceste servicii. Afacere? Bun.

Serviciile de verificare a legăturilor terță parte includ:

 • Verificator de legătură W3C – Acest verificator de link-uri vă arată toate link-urile moarte, codul lor de stare (de exemplu, 404, 403, 301 etc) și cursul de acțiune sugerat.
 • Instrumente pentru webmaster Google – Acesta este un instrument excelent pentru a verifica nu numai legăturile sparte, ci și alte erori ale site-ului. Trebuie să-l înmânați către Google, pentru că acești tipi vă oferă o mulțime de informații despre legăturile dvs. rupte, printre alte erori. Vor fi chiar categorizate erorile și vă vor oferi detalii suculente, cum ar fi când au fost detectate legăturile rupte.
 • Verificare legătură ruptă online – Acesta este un instrument online de bază care vine la îndemână dacă trebuie să scanați un site web mare. Este nevoie de timp, iar versiunea gratuită vă permite să scanați până la 3000 de pagini. În plus, veți avea nevoie de versiunea plătită pentru a verifica linkurile din documente (PDF, DOC, XLS etc) și imagini, care este un fel de bummer.

Fixarea linkurilor sparte WordPress

Cu toate instrumentele din secțiunea anterioară, ar trebui să surprindeți link-uri moarte cu mult înainte ca acestea să facă ravagii pe site-ul dvs. WordPress. Tot ce trebuie să faceți este să rescrieți, să înlocuiți sau să eliminați linkurile moarte.

Cu toate acestea, cele trei acțiuni de mai sus pot duce la pierderi semnificative în trafic, mai ales dacă stabiliți legături care indică postări / pagini interne. De exemplu, dacă vă reconstruiți site-ul de la zero, cumpărați un domeniu nou sau schimbați slugul post / pagină, vă veți perturba modelul de conectare. O alternativă mai bună ar fi redirecționarea legăturilor vechi către cele noi. În acest fel, puteți păstra traficul și sucul SEO.

Totuși, în ceea ce privește remedierea linkurilor, un alt site web s-ar putea conecta în mod incorect la domeniul dvs., ceea ce înseamnă că vizitatorii care urmează linkul nu vă vor găsi. Trebuie să contactați editorul în cauză pentru a rezolva această problemă. Puteți redirecționa și link-ul incorect către o altă pagină, dar acesta este subiectul pentru o altă zi.

Dacă, pe de altă parte, se conectează incorect la o postare sau o pagină (dar nu încurca partea de domeniu), cititorii care urmează linkul vor ateriza pe pagina dvs. de eroare 404. Aveți două opțiuni aici: Puteți crea o pagină de eroare impresionantă 404 pentru a captura cititorii sau pentru a redirecționa acest trafic în altă parte.

În timp ce noi facem parte …

Fixarea legăturilor rupte WordPress duce la o mai bună experiență a utilizatorului și la trafic, ambele transformându-se în conversii mai bune.

Puteți găsi și remedia legăturile moarte folosind oricare dintre metodele și instrumentele sugerate în acest post. Dacă mă veți răsfăța, mă rog Verificator de legături stricate în orice moment al zilei.

Sperăm că această postare vă va ajuta să remediați linkurile sparte pe site-ul dvs. WordPress. Dacă sunteți în confidențialitate cu alte metode și instrumente, vă rugăm să partajați liber în secțiunea de comentarii de mai jos. Iată un site mai sănătos. Noroc!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map