Timpul de oprire ridicat pentru site-ul dvs. WordPress are consecințe dezastruoase. Când oamenii fac clic pe site-ul dvs. vor să-l poată folosi, dar dacă este deconectat, publicul dvs. va pierde rapid răbdarea. Deci, ce puteți face pentru a reduce timpul de inactivitate al site-ului dvs. WordPress?


În acest articol vom discuta despre modul în care perioadele de oprire pot afecta negativ site-ul dvs. WordPress și cum puteți monitoriza timpul de oprire pentru a vedea dacă este o problemă. În mod critic, vom analiza cum vă puteți îmbunătăți timpul de funcționare pentru a vă ajuta să faceți site-ul dvs. cât mai reușit.

De ce timpul de inactivitate este rău pentru site-ul dvs. WordPress

Bunul simț spune că nu doriți ca site-ul dvs. să fie offline. Timpul de oprire va frustra, confunda și supăra potențialii dvs. vizitatori. Când oamenii încearcă să acceseze site-ul dvs., o fac cu un anumit obiectiv în minte, fie că este distrat, învață ceva nou sau fac o achiziție.

Dacă site-ul dvs. web este offline, vă poate costa returnarea vizitatorilor, clienților potențiali noi, clienților potențiali și vânzărilor. Timpul de oprire poate însemna, de asemenea, că site-ul dvs. își pierde credibilitatea în fața publicului și a industriei dvs. Un site care are probleme cu timpul de oprire prezintă o imagine a neprofesionalismului și nu ar fi o primă alegere pentru clienții plătitori. Cu siguranță nu ar fi considerat un lider și o autoritate în domeniul său.

Celălalt motiv principal pentru care nu doriți o problemă cu timpul de oprire este că Google și celelalte motoare de căutare nu le place. Descărcarea obișnuită va începe foarte repede să-ți afecteze clasamentul în paginile cu rezultate și, după cum știm cu toții, cu atât scade cu atât mai puțin trafic vei primi. Prin urmare, este vital să faceți tot posibilul pentru a reduce timpul de inactivitate al site-ului dvs. WordPress.

Utilizați o soluție de monitorizare pentru a urmări timpii de dezactivare

Primul lucru pe care trebuie să-l știți atunci când aveți în vedere cum puteți reduce timpul de inactivitate al site-ului dvs. WordPress este doar cât de mult este afectat site-ul dvs. de această problemă. Poate că este mult mai mult decât crezi.

O modalitate de a face acest lucru este să utilizați o soluție de monitorizare pentru a vedea dacă și când, site-ul dvs. este deconectat. Iată câteva opțiuni pentru măsurarea timpului de oprire a site-ului dvs. WordPress.

jetpack

reduce timpul de inactivitate al site-ului dvs. WordPress

jetpack este un plugin WordPress gratuit care are multiple utilizări și merită instalat pe site-ul dvs. O parte importantă a Jetpack este modulul său Monitor, care vă poate ajuta să urmăriți timpul de inactivitate pentru dvs..

Monitorul vă va verifica site-ul la fiecare 5 minute pentru a vedea că este online. Dacă ceva nu merge greșit, Jetpack vă va trimite un e-mail pentru a vă anunța că site-ul dvs. este încetat, iar apoi, din nou, acesta este creat. Acest lucru vă va oferi o imagine exactă a momentului în care site-ul dvs. este offline și cât timp pentru fiecare dată.

Pingdom

Pingdom

Pingdom este o soluție premium populară pentru cei care doresc un pic mai multe informații despre performanța site-urilor lor. Pingdom oferă monitorizare uptime, folosind peste 60 de servere de probă din întreaga lume pentru a testa site-ul dvs. web până la fiecare minut. Dacă ceva se sparge, vă avertizează imediat.

Cu toate acestea, mai impresionant, Pingdom oferă analize care să vă ajute să înțelegeți cauza principală a fiecărei probleme de oprire. Acest lucru înseamnă că puteți remedia problema și preveni reapariția acesteia, ceea ce duce la o durată mai mare de funcționare pe termen lung. În plus cu Plugin Pingdom Real User Monitoring puteți integra cu ușurință instrumentele Pingdom cu instalarea WOrdpress.

Primul pas în încercarea de a reduce timpul de inactivitate al site-ului dvs. WordPress este măsurarea timpului său de funcționare. La urma urmei, așa cum spune vechea spusă, dacă nu o poți măsura, nu o poți gestiona.

Alegeți o gazdă web cu o reputație bună

Odată ce aveți o idee despre cât de des suferă site-ul dvs. din cauza perioadei de oprire, atunci trebuie să începeți să abordați cauzele. Gazduirea dvs. web ar putea fi una dintre probleme, de aceea este important să încredințați site-ul dvs. unei companii profesionale de găzduire care nu vă va da jos.

Motor WP

Gazduire WPEngine

Cu siguranță ne-ați auzit vorbind despre ele, dar WP Engine este alegerea noastră de top pentru o gazdă de încredere. Acestea oferă planuri de găzduire WordPress gestionate complet, care vin cu un suport tehnic excelent, site-uri de stocare gratuite, servere puternice și o garanție uptime impresionantă de 99,95%.

S-ar putea să vedeți timpul de funcționare și să vă întrebați de ce nu este 99,99% sau chiar 100% – deoarece WP Engine permite până la 0,05% din timpul serverului dvs. în fiecare lună întreținere (și chiar oferă un credit de 5% din taxa ta lunară pentru fiecare oră pe care site-ul tău este mai mic). Acest lucru este pentru a menține serverele dvs. rulând rapid și în siguranță. Ai văzut vreodată WPExplorer în jos? Probabil ca nu. Acest lucru se datorează faptului că echipa de la WP Engine este excelentă în munca lor. În plus, dacă anticipează că un server sau un centru de date este redus pentru o perioadă lungă de timp, acestea sunt proactive și vă vor transfera site-urile pe un server nou pentru a vă menține în funcțiune..

Doriți să aflați mai multe despre WP Engine și toate funcțiile pe care le oferă cu planurile lor de găzduire WordPress gestionate? Verificați recenzia noastră completă de gazduire WP Engine pe blog.

SiteGround

SiteGround

SiteGround este un alt serviciu de hosting găzduit bogat. Totuși, acesta este la capătul scării mai accesibil și, prin urmare, este mai accesibil pentru toată lumea, de la bloggerii la întreprinderile mici și nu numai. SiteGround oferă o selecție de opțiuni de găzduire, inclusiv web, cloud și găzduire dedicată. Este rapid și ușor de configurat și folosește cele mai recente tehnologii în domeniul de găzduire.

Cel mai important, totuși, ca Pagely, SiteGround este renumit pentru timpul de funcționare. SiteGround se mândrește cu faptul că uptime este în prezent la 99.99%, un record de care orice companie de găzduire ar fi mândră. Prin urmare, deși costă mai puțin decât Pagely, SiteGround este încă o soluție impresionantă de găzduire care cu siguranță merită luată în considerare.

Pentru mai multe informații despre acest serviciu de valoare excelentă, nu uitați să citiți recenzia noastră aprofundată de găzduire WordPress SiteGround.

Pagely

Pagely
Pagely este o soluție de găzduire de ultimă generație, destinată site-urilor mari și întreprinderilor mari. Oferind găzduire completă specifică WordPress în cloud Amazon, Pagely se mândrește cu faptul că este extrem de scalabil. Prin urmare, este o opțiune populară pentru mărcile cu greutate mare, cu nevoi crescânde de trafic.

Cu toate acestea, unul dintre principalele motive pentru care Pagely este atât de popular este faptul că oferă 100% uptime (deși depinde de buna ta judecare dacă vrei sau nu să crezi acest lucru 100% garanție uptime) Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la renunțarea la serviciul dvs. de găzduire. Ar putea să vă ofere liniște sufletească și pentru toate site-urile web, indiferent de dimensiunea dvs., acest lucru este de neprețuit.

Mai multe sfaturi pentru alegerea corectă de găzduire

Atunci când alegeți un furnizor de găzduire web nu vă lăsați influențați de prețul sau dimensiunea ținutei. Poate că este o afacere ieftină, dar dacă gazda dvs. web nu vă poate garanta timpul de funcționare, site-ul dvs. va pierde rapid banii economisiți la găzduire.

În egală măsură, doar pentru că o soluție de găzduire este bine cunoscută, nu înseamnă că este fiabilă. Chiar gazdele cunoscute pot avea probleme la fel, faceți cercetarea și verificați companiile care găzduiesc rapoarte înainte de înregistrare.

Prin urmare, dacă doriți să reduceți timpul de inactivitate al site-ului dvs. WordPress, investițiile în găzduire de calitate este un loc minunat pentru a începe.

Mențineți securitatea site-ului dvs. la zi

Unul dintre principalele moduri în care timpul de funcționare poate fi realizat este prin încălcări ale securității. Problemele cu securitate pot varia de la viruți iritanți până la hackingul întregului site, ceea ce poate crește în mod dramatic rata de oprire a site-ului dvs..

Există multe modalități de îmbunătățire a securității pe site-ul dvs. WordPress. La nivelul cel mai de bază, ar trebui să vă schimbați regulat parolele, să actualizați temele și pluginurile WordPress și să efectuați scanări malware zilnice. Cu toate acestea, investiția într-un plugin de securitate WordPress este una dintre cele mai bune modalități de a vă păstra site-ul în siguranță și timpul de oprire la minimum.

Securitate Wordfence

Securitate Wordfence

WordPress Securitate Wordfence pluginul oferă protecție gratuită site-ului dvs. împotriva hackerilor și a programelor malware. Firewall-ul Aplicației Web previne problemele înainte ca acestea să se întâmple, iar scanarea Wordfence vă va avertiza instant în cazul în care site-ul dvs. este compromis..

Este deasemenea o versiune premium a acestui plugin, care încorporează o serie de tehnologii de securitate suplimentară de înaltă tehnologie, cum ar fi apărarea împotriva amenințărilor în timp real. Gratuit sau premium, Wordfence Security este un plugin excelent de instalat dacă doriți să vă păstrați site-ul în siguranță și online.

VaultPress

VaultPress

VaultPress este o soluție premium de securitate și backup pentru site-urile WordPress. Acest puternic plugin bogat în funcții nu numai că va proteja site-ul dvs. de toate problemele de securitate mari și mici, dar oferă și protecție în cazul în care cel mai rău trebuia să se întâmple.

Imaginează-ți că te-ai trezit mâine dimineață și tot site-ul tău dispăruse din cauza unei încălcări de securitate. Acum vorbim despre perioade grave de oprire, deoarece trebuie să vă reconstruiți încet dar sigur site-ul.

VaultPress vă permite să backup site-ul dvs. și vă permite să-l restaurați rapid și ușor. Nu numai că veți avea întotdeauna o copie funcțională a site-ului dvs., dar timpul de funcționare nu trebuie să fie niciodată afectat serios.

Pluginul de rezervă potrivit poate ajuta foarte mult la reducerea timpului de inactivitate al site-ului dvs. WordPress în cazul nefericit al faptului că site-ul dvs. a fost hacked sau corupt într-un alt mod.

Întreținere și optimizare

Pe lângă implementarea unui proces de recuperare și recuperare robust, este important să efectuați și să întrețineți regulat site-ul dvs. WordPress, inclusiv baza de date a acestuia.

Puteți afla mai multe despre modul în care site-ul dvs. web funcționează fără probleme în ghidul nostru de optimizare a bazei de date WordPress și ghidul nostru pentru începători pentru întreținerea site-ului WordPress.

Și dacă toate acestea par să funcționeze prea mult, atunci puteți să vă înscrieți întotdeauna serviciile unui serviciu profesionist de asistență WordPress și lăsați-le să aibă grijă să reducă timpul de inactivitate al site-ului dvs. WordPress..

Gânduri finale

Nu poate fi subestimată importanța activității pentru a reduce timpul de inactivitate al site-ului dvs. WordPress. Prin alegerea unui serviciu de găzduire web profesionist, monitorizarea timpului de inactivitate și păstrarea deasupra sarcinilor de securitate și întreținere a site-ului dvs., ar trebui să puteți maximiza timpul de funcționare al site-ului dvs..

Acest lucru ar trebui să conducă la un clasament mai bun în motoarele de căutare, vizitatori mai fericiți și, în final, un site web mai de succes și mai performant.

Site-ul dvs. suferă de timp mort? Ce crezi că îl provoacă? Vă rugăm să ne informați cum intenționați acum să reduceți timpul de inactivitate al site-ului dvs. WordPress în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me