Înainte de a merge mai departe, vă rugăm să vă dați seama că există o diferență uriașă între generarea de idei uimitoare de blog și crearea de conținut uimitor pentru site-ul dvs. WordPress. Aveți nevoie de postări de top pentru o campanie de marketing de conținut câștigător, dar cum să generați conținut uimitor fără idei de blog bune pentru a începe?


Aceasta este marea întrebare, nu-i așa? Cum generați idei de blog excelente, care mențin focul pe blogul dvs. WordPress și creșteți soldul bancar? Cum anumiți tipi știu doar ideile de pe blog pentru a urmări un impact maxim, adesea ducând la virilitate?

Cum să generezi idei mari de blog instantaneu

Dacă vă întrebați cum puteți obține cele mai bune idei de blog pentru a ieși din rutină, depășiți blocajul scriitorilor sau pur și simplu adăugați viață blogului dvs., luați o respirație (și o înghițitură din orice aveți) când ați ajuns la locul potrivit. Cu toții avem nevoie de inspirație uneori, așa că bineveniți și simțiți-vă acasă (am fost chiar legați de un articol util pentru fiecare sfat – dacă doriți să citiți mai multe, trebuie doar să faceți clic pe imagini!).

1. Întrebați-vă cititorii

Cele mai bune pluginuri de testare pentru WordPress pentru a îmbunătăți implicarea utilizatorilor

Da, chiar nu știți valoarea feedback-ului pe care îl oferă cititorii. Puteți genera o tonă de idei de blog uimitoare, pur și simplu întrebându-le cititorilor ce vor să citească. Da, trebuie doar să întrebați, dar dacă acest lucru nu sună ca tine, puteți utiliza metode inteligente precum sondaje simple.

De exemplu, am adăugat odată un câmp suplimentar la formularele mele de înscriere prin e-mail și le-am cerut abonaților să menționeze cea mai mare provocare a acestora cu marketingul de conținut. Între tine și mine, am adunat destule idei de blog de luni întregi și ceva puțin în plus pentru buletinul informativ.

Întrebați și veți primi și utiliza fiecare metodă care vă stă la dispoziție. Din fericire, există social media în zilele noastre, ceea ce înseamnă că a obține idei minunate pe blog este doar o conversație. Implicați-vă cu cititorii dvs. pentru a crea conținut relevant care răspunde problemelor lor.

2. Brainstorm

Sfaturi de blogging WordPress pentru succes

S-ar putea să sune ca unul dintre acele lucruri „de coincidență”, dar s-a întâmplat ieri. Un prieten apropiat cunoscut sub numele de Duncan (Vezi? El este de fapt real) a venit în vizită și am vorbit despre un proiect secundar la care lucrez. În cel mai scurt timp, ne-am dus la creștere, ceea ce a dus la câteva idei de blog.

Am fost atât de entuziasmat de revelația pe care am menționat-o în trecut, încât lucrez la o postare despre idei de bloguri de cuie pentru site-ul dvs. WordPress. Așa că am făcut un brainstorming atât de mult și am generat și mai multe idei, dintre care unele nu au nicio legătură cu conținutul, ci cu alte aspecte ale proiectului lateral..

Aveți deja o echipă în loc? Grozav! Puteți face idei de idei și puteți folosi instrumente precum Trello printre altele pentru a gestiona procesul. Brainstorming-ul necesită doar un creier în plus, așa că vă rugăm doar să plouați și să vă bucurați de conversațiile pe care le aveți cu oamenii din jurul vostru.

3. Verificați comentariile

Cum să obțineți mai multe comentarii pe blogul dvs. WordPress

Cu toții visăm să publicăm postări care atrag multe comentarii și câteva lucruri se pot compara cu sentimentul de a primi primele comentarii. Este încântător, deoarece puteți spune că băieții dau o discuție despre voi.

Dar știați, la fel ca să le întrebați direct cititorii, puteți aduna o mulțime de idei de bloguri din zona dvs. de comentarii? Ce întrebări pertinente pun cititorii? Ce puncte de durere exprimă ca răspuns la postarea dvs.? Acestea sunt toate căile potrivite pentru a crea idei excelente de blog.

Puteți extinde această abordare și la alte bloguri din industria dvs. și consultați și secțiunile de comentarii ale acestora. Ce întreabă cititorii? Ce deranjează cititorii și puteți oferi o soluție prin intermediul conținutului dvs.? Cu siguranță puteți vedea cum secțiunea de comentarii este o sursă bogată de idei de blog relevante, nu?

Deoparte: Dacă sunteți înclinat, puteți să vă prezentați expertiza răspunzând la întrebarea comentatorului acolo și apoi. Uită-te la asta. Construiți autoritate și adunați idei de blog în același timp al naibii, pe blogul dvs. sau în altă parte! Acum știu de ce comentariile sunt atât de scumpe.

4. Definiți-vă publicul țintă

O audiență WordPress mai bună: valori importante care trebuie luate în considerare

Cum dracu creezi chiar și conținut pentru a începe dacă nu ai idee cui i se adresează? Probabil că nu puteți bloca cele mai bune idei de blog pentru că nu v-ați definit încă publicul. Cum îți place clientul tău ideal? Prin ce trec ei probabil și cum puteți atenua această durere?

Cu o imagine clar și clar a persoanei pe care încercați să o ajungeți, idei de blog uimitoare vă vor veni. Și având în vedere că veți crea conținut personalizat foarte bine orientat și personalizat, postările dvs. vor face minuni atât pentru cititorii dvs., cât și pentru motoarele de căutare.

Faceți timp pentru a vă înțelege perspectiva. Care sunt motivațiile lor? De ce sunt pe site-ul dvs.? Au o nevoie pe care o poți satisface cu conținut gratuit? Știi, chestii de genul ăsta. Cu adevărat, acesta este unul dintre cele mai bune sfaturi pe care le puteți lua astăzi. Am scris să scriu din senin, doar pentru a completa blogul meu cu conținut, dar rezultatele au fost dezamăgitoare până când am definit un public țintă. Este ușor.

5. Implică cercetarea în cuvinte cheie

WordPress SEO: Cercetare cu cuvinte cheie (și ce să faci cu cuvinte cheie)

Alături de definirea unui public țintă vine și cercetarea prin cuvinte cheie. Deci acum aveți în minte o imagine clară a publicului dvs. și câteva cuvinte cheie care descriu punctele lor de durere. Poate chiar și cuvintele cheie exacte pe care le folosesc pentru a-ți găsi site-ul. Ideea este că aveți nevoie de cuvinte cheie, deci obțineți cuvinte cheie.

Utilizați aceste cuvinte cheie pentru a genera mai multe idei de cuvinte cheie, ceea ce creează motive fertile pentru idei de blog-uri direcționate care au doar impactul dorit. Instrumentul de cuvinte cheie AdWords este salvator în această privință. Doar introduceți cuvintele cheie în instrument și urmăriți cum se întâmplă magia.

Există și nenumărate instrumente de cercetare a cuvintelor cheie, inclusiv Moz Keyword Explorer, KWFinder și SEMRush, ceea ce înseamnă că puteți genera cât mai multe idei de blog pe care aveți nevoie și consolida SEO-ul în acest proces. SEO excelent presupune cercetări astute ale cuvintelor cheie.

6. Urmați conversația pe social media

Cum să-ți crești urmările de social media de pe site-ul tău WordPress

Conversațiile în timp real pe social media reprezintă o sursă excelentă de idei de blog pentru site-ul dvs. Căutați doar întrebări, discuții sau chiar știri despre orice subiect din industria dvs. și nu veți mai rămâne niciodată cu idei de blog bune..

Luăm Quora sau Reddit, de exemplu. Cititorii din toate domeniile de viață frecventează aceste site-uri în căutarea de răspunsuri la practic orice subiect sub soare. Deoarece tipul care caută idei excelente de blog pentru postările viitoare, puteți vedea clar că acest singur sfat are foarte multă greutate.

Doar căutați pe Twitter sau pe site-ul dvs. de socializare preferat și veți primi probabil mai multe idei de blog decât puteți folosi vreodată. De fapt, ideile blogului se ascund în #hashtags, @mentions, share-uri, imagini și multe altele. Alegeți-le pe cele care vă plac și alergați.

7. Sugestii Auto Google: Sfat de incendiu rapid

Cum să creezi o postare pe blogul WordPress

În prezent, Google prezice căutările dvs. de căutare pe măsură ce le introduceți. Această caracteristică de autosugestie grozavă este practic un „eșantionare” a lucrurilor pe care le doresc oamenii. Este o sursă rapidă de idei de blog pentru practic orice subiect vă puteți imagina. În plus, obțineți un clasament mai bun de căutare, deoarece, din nou, sunt lucrurile pe care oamenii le doresc.

Trebuie doar să aprindeți motorul nostru de căutare preferat, Google bun și să tastați. Autosuggest pornește imediat cu o listă de subiecte. După ce alegeți subiectele preferate, puteți modifica un pic titlurile pentru a vă potrivi diferitelor nevoi.

De exemplu, dacă am tastat „Cum să creez un blog” și această caracteristică mi-a oferit câteva idei, aș putea să mă întorc și să îndoi ideile oricât de mult îmi doresc. Puteți veni cu multe idei ușor și rapid folosind autosuggest Google. Adică, haide, te-au făcut un instrument minunat, așa că de ce să le lași?

8. Angajați / Autori gazdă

10 cele mai bune plugin-uri de gestionare a mai multor autori WordPress

O operațiune unică are avantajele sale, dar pur și simplu nu poți contesta cu economii de scară. Puteți produce mult mai multe idei și conținut de blog dacă rulați un blog cu mai mulți autori, spre deosebire de o operație solo. Puteți plăti scriitori, primiți bloggeri invitați sau puteți face ambele.

Andy of Newsforshoppers a creat o revistă online care ajută consumatorii la cumpărături online. A făcut toate acestea folosind un model de distribuire a veniturilor și o echipă de jurnaliști dedicați care păstrează site-ul web cu conținut. Scriitorii obțin 70% din banii adsense pe care îi aduc postările lor, iar Andrew nu trebuie să se îngrijoreze niciodată de ideile blogului.

Multe alte site-uri web folosesc acest model și este eficient la o eroare. Vă concentrați pe celelalte aspecte ale conducerii afacerii dvs. și lăsați pe altcineva să se ocupe de ideile blogului și de generarea de conținut. Acest lucru se aplică și în cazul în care doriți să publicați întregul conținut sub numele dvs. sau un moniker, cum ar fi „Personalul editorial”.

9. Interviuri experți

Cele mai bune pluginuri și soluții Podcast pentru WordPress

Cui nu îi place să citească (sau să asculte) ce a spus un expert pe un subiect de interes? Interviurile cu experți sunt idei excelente de blog în sine, ca să nu mai vorbim de cantitatea de înțelepciune pe care o puteți câștiga din răspunsuri. Interviurile sunt ușor de creat și de creat, dar pot crea rapid credibilitate și încredere.

Accesați experții din industria dvs. și cereți-le acestor tipuri să răspundă la întrebările pertinente pentru cititorii dvs. Publicați interviurile ori de câte ori, în special în ziua proverbială, când pur și simplu nu puteți să curgeți sucurile creative.

Nu trebuie să vă gândiți mult și la greu la interviuri, trebuie doar să faceți o întrebare sau o mulțime de întrebări. Trimiteți întrebările către experții voștri alegeri și compuneți răspunsurile lor în postări convingătoare. Sau încercați să găsiți invitați pentru propriul dvs. podcast. Acest lucru nu numai că adaugă conținut nou blogului tău, ci și o varietate de forme media pentru a atrage noi cititori / ascultători.

10. Joyride pe Tendințe

Sfaturi și tendințe de marketing WordPress

Tendințele sunt o sursă excelentă de idei de blog care devin virale. Și din moment ce tendințele se învârt în jurul a ceea ce este fierbinte la un moment dat, acestea furnizează furaje pentru postările de știri. La fel, tendințele sunt la fel de calde și calde. Dacă nu acționați rapid, s-ar putea să pierdeți șansa de a bloca un trafic viral.

Partea cea mai bună este că există nenumărate instrumente care vă ajută să rămâneți la curent cu cele mai recente știri și tendințe din orice industrie. Pentru început, avem Alerte Google, care vă notifică în fiecare moment în care menționează cuvintele cheie. Puteți crea mai multe alerte, dar nu o exagerați sau vă veți îneca în e-mail.

Tendințele vă pot informa, de asemenea, cu privire la schimbarea intereselor oamenilor în timp, ceea ce reprezintă o modalitate excelentă de a prezice ce urmează. Dacă adunați suficiente date și jucați inteligent, puteți crea cu ușurință conținut perenă care funcționează astăzi și în viitor.

11. Păstrați Marcaje

10 resurse WordPress pe care trebuie să le marchezi chiar acum

Inspirația trăiește pretutindeni și un articol despre explorarea spațiului îți poate stimula geniul la fel de ușor ca un post palpitant din industria ta. Ori de câte ori găsiți câteva informații care ar putea fi utile la o dată viitoare, are sens să salvați un marcaj.

Navigatoarele vă permit să vă segmentați marcajele, ceea ce înseamnă că puteți avea mai multe foldere pentru diferitele dvs. nevoi. Singurul dezavantaj cu marcajele este că toate pot fi dezordonate atunci când se ridică. În plus, va trebui să continuați să săpați adânc doar pentru a găsi un articol.

Principalul pro, bineînțeles, este că aveți un grup extins de idei de bloguri la un moment dat. Aceasta înseamnă că ai nevoie doar de o cantitate serioasă de cafea stimulanți să scrie acea postare suplimentară de care ai nevoie pentru a menține rotile rotind.

12. Trăiește puțin

Activități în afara site-ului pentru a-ți crește site-ul WordPress

Și prin aceasta, înseamnă pur și simplu să ne îndepărtăm de acel ecran darnic pentru o clipă. Viața este pentru a trăi, nu pentru a trăi în poziție verticală, dacă cuvintele lui Jay-Z trebuie să treacă. Trebuie să dai drumul puțin și să fii. Bucurați-vă de o ceașcă de cafea cu un prieten, mergeți la un film sau schiați cu familia – faceți altceva decât să scrieți.

Sunteți de acord că blocajul scriitorului a lovit cel mai tare atunci când ați fost incendiat. Când nu aveți idee ce să faceți cu pagina goală care te privește înapoi, toate celelalte idei de blog dispar pur și simplu în aer subțire. Poof, exact așa. În aceste momente trebuie să vă dați seama că nu faceți parte din viață, ci din viața în sine.

Duceți-vă un aer proaspăt, călătoriți puțin, citiți ceva, bucurați-vă de un hobby, petreceți timp cu oamenii pe care îi iubiți – faceți pur și simplu orice pentru a vă oferi o pauză atât de necesară. Săraci, probabil că nu poți veni cu o idee de a-ți salva propria viață din cauza acelei greutăți pe umeri. Joacă puțin sau fii mut.

14. Faceți o listă de idei

25+ sfaturi pentru profesioniști blogging WordPress

Aceasta este pâinea la unt care este punctul de mai sus. Salvarea marcajelor nu este cu siguranță ceașca de ceai a tuturor. În plus, aveți nevoie de un browser pentru a vă salva marcajele. Dar, așa cum am menționat deja, puteți găsi inspirație oriunde.

O idee excelentă de blog ar putea să se lovească de momente ciudate și s-ar putea să credeți că este angajată în memoria umană cutremurătoare pentru toată eternitatea. Vă rugăm să nu vă păcăliți, pereche, aveți un blocnotes gata să notați ideile. Dacă urăști hârtia, ce zici de aplicații cum ar fi Evernote?

Uitați de inspirație să te strecoare ori de câte ori, știați că vă puteți păcăli de fapt pentru a genera idei precum ceasornicarul? Da, într-adevăr poți. Scoate o bucată de hârtie și notează 10 idei de blog în partea de sus a capului. Aruncați acea bucată și faceți o altă listă de zece. Repetați zilnic.

15. Nu fura niciodată, împrumută

30 de profesioniști WordPress urmăriți pe Twitter

Accesați blogurile populare din industria dvs., urmăriți-le pe rețelele de socializare și vedeți ce este tare. Blogurile populare au de obicei echipe de scriitori, care vin cu idei în mod obișnuit. Blogurile populare au, de asemenea, echipe editoriale excelente și întregul shebang însemnând că cea mai mare parte a lucrărilor este deja făcută pentru tine.

Puteți colecta unele dintre cele mai bune idei de pe blogurile populare din nișa dvs. Este sarcina ta să creezi conținut proaspăt și original din ideile menționate, altfel vei fura munca altcuiva. Cu siguranță puteți găsi motivație, sau chiar o abordare ușor diferită pe un subiect popular pe orice blog.

Împrumutați ideile și construiți-vă propria lucrare în jurul subiectelor. Doar nu furați conținutul, deoarece ar putea însemna să vă confruntați cu sfârșitul amar al legii și cu gusturile Google. La urma urmei, de ce reinventați roata?

16. Organizați concursuri și cadouri

Crește-ți audiența cu competiții pentru WordPress

Oh, freeloader în fiecare dintre noi. Doamne, facem tot felul de lucruri gratuit. Dar, dacă există ceva ce ne place la fel de mult ca la freebies, este șansa de a renunța la o competiție de felul acesta. Suntem destul de specii competitive, nu-i așa? Dar probabil că mama natură are drumul ei.

Oricum, am avut șansa de a participa la câteva împărțiri și concursuri, iar rezultatele au fost uimitoare de fiecare dată. Pentru început, ele creează idei, concursuri și cadouri excelente pe blog, deoarece tot ce ai nevoie este ceva de oferit.

Când sondajul tău de idei este uscat, poți oricând să te bazezi pe concursuri și cadouri ca posturi de tip pick-me-up. Se descurcă destul de bine în ceea ce privește generarea traficului și a producției de plumb și, având în vedere că nu trebuie să stai toată noaptea să creezi un concurs sau un cadou pentru blogul tău, putem spune că ești bine toți amicii..

Este randul tau…

Nu vă voi insulta inteligența, făcând afirmații, acesta fiind un ghid complet despre cum să veniți cu idei excelente de blog. Nu putem respinge, există atâtea abordări pe cât există ființe umane pe această planetă, ceea ce înseamnă că mai există încă mult spațiu pentru a crește această listă.

Înainte de a merge, te-ar deranja să împărtășești modul în care generezi idei de blog excelente pentru site-ul tău WordPress? Ce instrumente folosești, dacă există, și care sfat rezonează cel mai mult cu tine? Mulțumesc anticipat și toate cele mai bune nailing toate cele mai bune idei de blog ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me