Cum să profitați la maxim de postările de pe blog pentru întreprinderile mici

Zvonul spune că utilizatorii WordPress publică aproximativ 70 de milioane de postări pe blog în fiecare lună. Asta înseamnă că ar trebui să vă alăturați cât mai curând posibil și să începeți să vă faceți bloguri?


Categoric. De fapt, a avea propriul blog poate aduce beneficii multiple afacerii tale. În esență, este o alternativă cu costuri reduse pentru a avea o prezență web care vă oferă o mulțime de oportunități de a vă împărtăși informațiile, de a ajunge la publicul țintă și de a converti vizitatorii site-ului în clienți. Și partea cea mai bună? Cu sisteme puternice de gestionare a conținutului, cum ar fi WordPress, funcționarea propriului blog este acum mai ușoară ca oricând (de fapt, iată de ce WordPress este perfect pentru orice afacere mică acolo).

Știrile proaste sunt însă că simpla configurare a unui blog nu va fi suficientă pentru a-și valorifica potențialul. Din fericire, avem câteva sfaturi care vă pot transforma într-un blogger de succes în cel mai scurt timp. Sa incepem!

1. Gear Up

Începeți bloggingul

Pornirea unui blog poate părea o decizie destul de simplă de luat, mai ales având în vedere avantajele bloggingului WordPress. Cu toate acestea, această decizie vine cu câteva alte opțiuni importante – cum ar fi să alegeți CMS-ul potrivit și instrumente suplimentare sau integrări care vă pot ajuta să profitați la maxim de postările dvs. de pe blog.

Cum puteți face acest proces mai ușor? Începeți cu un CMS ușor, popular. Ținând cont de faptul că 35,7% din toate site-urile web pe Internet sunt alimentate de WordPress. Cu siguranță este una dintre cele mai populare (și mai apreciate) soluții de acolo. În plus, îl puteți asorta cu ușurință cu alte pluginuri populare de blog – cum ar fi Google Analytics, software de marketing prin e-mail sau instrumente SEO.

În același timp, nu trebuie să neglijați nici designul blogului și nici calitatea imaginilor pe care le veți include în postările dvs. Toate ar trebui să fie suficient de atrăgătoare pentru a face blogul tău plăcut de citit. Din fericire, după ce alegeți WordPress, puteți alege cu ușurință cea mai bună temă WordPress pentru blogul dvs. și puteți face câteva ajustări pentru a-l face mai „al vostru”. Apoi, fotografiile de stoc gratuite și instrumentele de proiectare a imaginilor online vor veni în salvare atunci când căutați imagini adecvate pentru toate postările dvs..

2. Verificați Concurența

Ahrefs Instrumente SEO și Resurse Abonament Premium

După cum am menționat deja, există milioane de bloguri acolo. În astfel de circumstanțe, scoaterea blogului dvs. și atragerea de vizitatori nu este cea mai ușoară – mai ales dacă nu știți împotriva cui sunteți împotriva. Ceva care poate ajuta cu siguranță este să vă faceți timp pentru a cerceta minuțios concurenții. Mulți dintre ei ar putea fi bloggeri experimentați, dar nu trebuie să fie neapărat un lucru rău. Ar trebui să vă gândiți la aceasta ca la o oportunitate de a învăța din greșelile lor. Acum, cum poți profita la maxim de această oportunitate?

Pentru început, încercați să identificați cele mai performante bloguri. Apoi, căutați modele – ce postări pe blog par să fie cele mai de succes? De ce? Ai putea adăuga ceva la subiectele care atrag cei mai mulți cititori? Ideea de aici este să găsiți propria nișă și un unghi specific care să vă diferențieze blogul de concurență.

Nu vă faceți griji dacă vă luptați cu analiza concurenților sau dacă treceți prea mult timp pentru a parcurge toate blogurile de acolo. Dacă acesta este cazul: pur și simplu încercați să experimentați cu instrumente de genul SEMrush sau Ahrefs. Cel mai puțin pot face pentru tine este să-ți ofere un set de cuvinte cheie relevante care conduc traficul către concurenții tăi și pagini specifice care sunt la un nivel ridicat pentru aceștia.

3. Investiți timp în postările proprii de pe blog

Cele mai bune plugin-uri WordPress pentru a vă îmbunătăți paginile de blog

Acest lucru ar trebui să se înțeleagă, dar cu siguranță nu veți obține cele mai multe din mesajele dvs. de pe blog dacă calitatea lor este scăzută în primul rând. Există cel puțin câteva lucruri de care trebuie să ai grijă atunci când faci bloguri și să fii cu ochii pe concurența ta este doar începutul.

În primul rând: optimizarea cuvintelor cheie. Din fericire, instrumentele menționate mai sus vă pot ajuta să găsiți fraze pe care potențialii clienți le-ar putea căuta și care sunt relativ ușoare pentru blogul dvs. pentru a obține un nivel ridicat. Apoi, este timpul să scrieți o piesă pe care potențialii clienți vor fi dispuși să o citească și, sperăm, să o împărtășească.

În al doilea rând, când vine vorba de întreprinderile mici și mijlocii, nu doare niciodată să obții acoperire pe social media, precum și pe site-uri și bloguri legate de industrie. Pentru a face acest lucru, trebuie să continuați să publicați resurse bine gândite și aprofundate și să investiți în marketingul social media. Destul de interesant, postările de blog sunt de asemenea mult mai probabil să fie partajate pe rețelele de socializare de către abonații dvs. de e-mail – așa că nu neglijați să vă construiți lista de e-mailuri. Gândește-te la tine ca la un expert în industrie, care încă nu a fost descoperit!

De fapt, blogging-ul este o modalitate excelentă de a împărtăși cunoștințele cu clienții și de a-ți afirma autoritatea ca lider de industrie. Multe companii încearcă să realizeze exact asta, dar nu toate acordă suficientă atenție postărilor de pe blogul lor pentru a putea face acest lucru. Asigurați-vă că vă gândiți la toate piesele (și o a doua opinie, dacă este posibil) – acest lucru vă va ajuta de fapt să vă distingeți de restul pe termen lung.

4. Rămâneți consecvent

Cum să planificați postările WordPress în volum

Fără griji – a fi consecvent nu înseamnă publicarea de conținut în fiecare zi. Calitatea contează încă mai mult decât cantitatea aici, dar nu schimbă faptul că postarea cu regularitate este importantă. Nu vă „puneți toate ouăle într-un singur coș” publicând câteva postări pe blog într-o săptămână și apoi rămâneți complet tăcuți luni întregi.

În esență, cu cât publici mai multe, cu atât ai mai multe șanse de a ajunge la publicul tău țintă și de a profita la maximum de blogul tău. Chiar dacă nu există o rețetă unică pentru succes atunci când vine vorba de publicarea frecvenței, merită să rămâneți consecvenți. De fapt, 44% dintre bloggeri preferă publicarea de noi postări „doar” de 3-6 ori pe lună, dar tot așa face regulat.

Rămâi consecvent se aplică și eforturilor dvs. de promovare a conținutului. Mai ales la început, ar putea fi cu adevărat dificil să atrageți cititori deloc. Încercați să puneți o parte din buget pentru promovarea postărilor de pe blog. Dacă într-adevăr sunt de înaltă calitate (așa cum am discutat deja), ar trebui să înceapă să genereze unele acțiuni organice, like-uri și abonamente de e-mail pe cont propriu destul de curând.

Și încă o dată: nu vă bazați doar pe lauri. Continuați să scrieți, să îmbunătățiți și să promovați conținutul dvs. cu fiecare postare pe blog. Și dacă aveți nevoie de ajutor pentru a rămâne pe cale, luați în considerare utilizarea unui calendar editorial pentru a vă planifica și organiza blogul.

5. Fii în căutare de backlinkuri și postări pentru invitați

Postare invitat WordPress

Promovarea conținutului nu se referă doar la reclame de socializare și eforturi de marketing prin e-mail – puteți construi cu ușurință autoritatea și conduce traficul către blogul dvs. cu link-uri și postări invitate relevante. Și în multe cazuri, nici nu va trebui să cheltuiți bani pentru asta. Ceea ce nu va place despre asta?

Este important să fii atent în legătură cu paginile care leagă și textul de ancorare, precum și despre oportunitățile de postare a oaspeților. Dacă conținutul dvs. adaugă valoare unei surse respectate, poate trimite cu ușurință un anumit trafic (și potențiali clienți). Dimpotrivă, atunci când contribuiți la pagini dubioase, este puțin probabil să vă creați încredere în rândul publicului țintă. Încă o dată: amintiți-vă că, atunci când vine vorba de blogging, totul este calitate.

6. Implicați-vă cu vizitatorii dvs. de blog

Îmbunătățirea implicării și prevenirea oportunităților pierdute cu ajutorul pluginurilor pop-up din WordPress

Sperăm că, până acum, ați creat postări de blog de înaltă calitate, poate chiar provocatoare, care au legătură cu afacerea dvs. și ați atras un număr considerabil de vizitatori. Dar dacă ar vrea să vă pună o întrebare despre conținutul dvs.?

Da, aveți dreptate – postările de blog care pot fi perfecționate sunt capabile să creeze o conversație cu potențialii dvs. clienți. Pentru a face acest lucru, asigurați-vă că aveți secțiunea de contact (unul dintre aceste plugin-uri de formular de contact) bine afișate pe blogul dvs. și lăsați puțin spațiu pentru comentarii..

Mai bine, puteți implementa, de asemenea, pluginuri pentru a încuraja implicarea. Adăugând un abonament la comentarii (gen Abonează-te la Comentarii reîncărcate), ferestre pop-up sau chiar un plugin de chat live (cum ar fi LiveAgent) pe blogul tău poți avea o conversație reală cu cititorii tăi.

Începeți să profitați la maxim de postările dvs. de pe blog

Încă nu sunteți sigur dacă SMB-ul dvs. are nevoie de un blog? Puneți-vă aceste câteva întrebări:

  • Am suficient timp pentru a crea constant conținut aprofundat?
  • Pot să ajung la clienții mei în acest fel?
  • Sunt capabil să profit la maxim de postările mele de pe blog?

Dacă răspunsul la toate întrebările de mai sus este „Da, bineînțeles!”, Probabil că veți reuși și veți beneficia la maxim de blogul dvs. După ce vă aflați – țineți minte toate sfaturile noastre și nu vă fie frică să experimentați cu instrumente și tactici diferite. Cheia este să vedeți ce funcționează cel mai bine pentru afacerea dvs. și să continuați să faceți exact asta. Ar putea fi cazul la prima încercare și eroare, dar rezultatele te pot surprinde cu adevărat pe termen lung.

Nu uitați: competiția nu doarme niciodată! Având în vedere numărul de postări de blog care sunt publicate regulat de către utilizatorii WordPress singuri, cineva ar putea deja să lupte pentru clienții dvs. Nu-i lăsați să câștige.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me