Fiecare are propria idee despre ce este o închidere temporară a site-ului web. Un nou blogger s-ar putea să nu-i pese dacă nimeni nu poate vedea nimic pe site în timpul dezvoltării, așa că opresc site-ul până când sunt gata de lansare. Pe de altă parte, un magazin de comerț electronic existent nu are luxul de a opri complet. Trebuie să existe un mesaj către clienți și, în mod ideal, o modalitate de a obține adrese de e-mail de la clienți sau poate chiar de a da câteva cupoane pentru inconveniente..


În general, motivele pentru dezactivarea temporară a site-ului dvs. WordPress variază. Prin urmare, aveți câteva opțiuni pentru finalizarea sarcinii. Primul nu este exact chirurgia creierului, deoarece veți instala un plugin super simplu, care face cea mai mare parte a lucrului pentru dvs. Cu toate acestea, pluginurile pentru modul de întreținere și afișarea în curând sunt mai complexe și mai bune pentru afaceri.

Când doriți să dezactivați temporar site-ul dvs. WordPress?

Am discutat câteva dintre cazurile în care dezactivarea site-ului dvs. ar putea fi o idee bună, dar este important să înțelegem toate aceste situații. De ce? Pentru că s-ar putea să-i întâlnești la un moment dat. Dacă sunteți pregătit cu ce să vă așteptați cu un site web, împreună cu procedurile de urmat atunci când lucrurile nu merg bine, veți fi mai încrezător în capacitatea dvs. de a rula un site WordPress. Deci … când ar trebui să dezactivați site-ul?

  • Dacă site-ul dvs. este hacked și doriți să opriți orice alte amenințări.
  • Site-ul tău este hacked și mai degrabă, mai degrabă, clienții tăi văd un ecran gol decât problema de securitate.
  • Ați dori să efectuați o întreținere regulată pe site-ul dvs. web.
  • Ai nevoie de timp pentru a-ți dezvolta site-ul WordPress, așa că mai degrabă, mai degrabă, clienții vor vedea o pagină de întreținere sau în curând, spre deosebire de site-ul tău pe jumătate completat.
  • Ați dori să vă concentrați pe alte eforturi, dar puteți reveni pe acest site WordPress. Prin urmare, nu doriți să o ștergeți în întregime.

Metoda rapidă 1: Instalați pluginul dezactivare site

Nu sunt un fan imens al instalării mai multor plugin-uri (având în vedere că puteți încetini site-ul sau puteți deschide vulnerabilitățile de securitate), dar cu un plugin ca acesta, îl puteți activa doar atunci când aveți nevoie. Apoi, după ce ai terminat dezactivarea site-ului, poți dezactiva pluginul, astfel încât să nu-ți afecteze site-ul.

Pluginul WordPress se numește Dezactivați site-ul. Este o soluție minunată pentru blocarea întregului frontend al site-ului dvs. WordPress, oferindu-vă totodată acces la tabloul de bord / zona de administrare. Lucrul cu pluginul „Dezactivați site-ul” este că acesta este la fel de bazic pe cât sunt. Trebuie să faceți un mesaj rapid care să explice ce se întâmplă clienților dvs., dar nu ar trebui să vă așteptați la niciun instrument pentru încărcarea graficelor, colectarea adreselor de e-mail sau conectarea la conturile de social media.

Cu toate acestea, puteți insera orice cod HTML doriți. Deci, din punct de vedere tehnic, este complet personalizabil dacă aveți abilități.

Cum dezactivați temporar WordPressul cu ajutorul pluginului

Începeți prin instalarea și activarea Plugin gratuit pentru dezactivarea site-ului WordPress. După aceea, localizați fila Disable Site în meniul tabloului de bord și faceți clic pe ea. Aceasta vă aduce la singura pagină de setări de pe Disable Site. După cum am menționat, este un plugin rudimentar, dar se termină.

Începeți selectând Da în Activare pagină Splash. Câmpul Mesaj personalizat este locul în care introduceți o propoziție sau două pentru a explica vizitatorilor ce se întâmplă. Puteți accesa HTML-ul de ieșire personalizat pentru a obține mai creativitate și a include lucruri precum media, text personalizat și link-uri.

Accesul Admin este setat pe Da în mod implicit și ar trebui să rămână așa. Nu sunt deloc sigur de ce ați dori vreodată să vă blocați administratorii (în principal voi), dar asigurați-vă că nu schimbați funcția la nr. Pluginul vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a permite utilizatorilor autentificați să ocolească pagina. Motivul principal pentru care ați setat acest lucru este dacă aveți nevoie de unii contribuitori sau scriitori pentru a continua activitatea lor. În caz contrar, faceți acest câmp Nu, astfel încât niciunul dintre utilizatori să nu poată trece prin pagina splash.

După aceea, puteți salva setările și puteți verifica frontendul pentru a vă asigura că pluginul funcționează corect. Dacă nu vedeți că site-ul dvs. WordPress este dezactivat, va trebui să vă deconectați din contul dvs. de administrator.

Întrucât este o soluție temporară, reveniți la aceeași pagină de setări pentru a dezactiva pagina splash ori de câte ori sunteți gata.

Metoda rapidă 2: Utilizați pagina de sub-construcție a temei

Creați o pagină în curs de construcție cu Total

Este posibil ca tema dvs. WordPress să includă o opțiune de pagină de construcție încorporată. De exemplu, tema Total WordPress oferă opțiunea de a vă proiecta propria personalitate în curând sau în curs de construcție folosind constructorul de pagini Visual Composer.

Opțiune totală în construcție

Cu Total, creați mai întâi noua dvs. pagină adăugând orice module doriți să fie afișate (buletin informativ, formular de contact, link-uri sociale, fluxuri media etc.). Apoi, navigați la Panou tematic> În construcție din tabloul de bord WordPress. De aici bifează caseta pentru a activa funcția Sub construcție și selectează pagina creată, apoi salvează.

Pentru a elimina pagina de construcție după ce site-ul dvs. web este gata pentru o dezvăluire mare, pur și simplu debifați opțiunea „activați” și salvați. Asta e! Totalul face foarte ușor să comutați înainte și înapoi, după cum este necesar în timpul rulării site-ului.

Metoda 3: Fă-ți fantezie cu un modul de întreținere sau cu un plugin în curând

Metoda rapidă prezentată mai sus are beneficiile sale (care vă permit în principal să vă dezactivați site-ul în câteva minute), dar nu este aproape la fel de productivă ca un mod de întreținere real sau pagina în curând..

În primul rând, ar trebui să vorbim despre diferența dintre modul de întreținere și pagina în curând.

O pagină în curând este necesară atunci când lucrezi încă pe site-ul tău, dar ai vrea să creezi zgomotul cu privire la ceea ce vine și, eventual, să primești adrese de e-mail ale clienților. Aceste pagini în curând au adesea videoclipuri, imagini, secțiuni de comentarii și butoane de social media. Cel mai obișnuit este să folosiți o pagină în curând pentru un produs sau companie nou. Site-ul este, de asemenea, indexat de motoarele de căutare, astfel încât să începeți să vă îmbunătățiți SEO.

O pagină de mod de întreținere este utilizată atunci când aveți un site web care funcționează în prezent, dar aveți nevoie de o modalitate rapidă de a spune clienților dvs. când completați întreținerea sau ajustați designul site-ului. Întrucât aceasta este o pagină temporară, pagina de mod de întreținere le spune motoarelor de căutare să nu indexeze site-ul în starea respectivă.

Atât paginile de întreținere, cât și în curând, sunt potrivite pentru a dezactiva temporar site-ul dvs. WordPress. De fapt, ei sunt probabil cel mai bun pariu.

Pentru cele mai multe caracteristici, mergeți cu un plugin pentru modul de întreținere în curând sau de întreținere. Deși vă vom conduce prin extrem de eficient În curând Mod de pagină și întreținere de SeedProd plugin, iată câteva alte pluginuri care trebuie luate în considerare:

Folosirea modului de menținere în curând a paginii și întreținere de SeedProd

După instalare și activare, puteți găsi opțiunile Pagina în curând și modul de întreținere în Setări.

Veți găsi patru file din care să alegeți. Obiectivul principal ar trebui să fie Conținutul. Selectați dacă doriți o pagină Coming Soon sau o pagină Mod de întreținere. Am discutat despre diferența puțin mai devreme în acest articol.

De asemenea, aveți opțiunea de a schimba lucruri precum titlul SEO, descrierea meta meta și codul Analytics. Toate sunt complet opționale, dar te-ar putea ajuta.

Ultimul pas este să navigați la fila Coming Soon. Aici schimbați elemente precum culoarea de fundal, imaginea și culoarea textului.

După finalizarea proiectării, rezultatul dvs. poate fi o pagină frumoasă Coming Soon cu un logo, o imagine de fundal și multe altele.

Sunteți gata să dezactivați temporar site-ul dvs. WordPress?

Prima metodă (ușoară) despre care am vorbit este cea mai bună pentru blogurile mai mici care nu au multe dintre următoarele. De asemenea, nu este o metodă proastă pentru site-urile noi. Totuși, adevărata revenire provine de la o pagină în curând. Site-urile și produsele mai noi obțin mult mai multă expunere de la aceste pagini temporare, cu toate acestea, puteți face totuși actualizări pe site-ul dvs. web, fără ca nimeni să vadă. De asemenea, o pagină de mod de întreținere este plăcută pentru remedieri rapide.

Dacă aveți întrebări despre dezactivarea temporară a site-ului dvs. WordPress, vă rugăm să ne informați în secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me