Cum să planificați postările WordPress în volum

Cred că veți fi de acord când spun: funcția de programare în WordPress este un adevărat salvator. Puteți programa cu ușurință postări, pagini și chiar produse WooCommerce pentru o dată viitoare, ceea ce vă economisește o cantitate mare de timp pe care o puteți canaliza către conducerea traficului și creșterea blogului dvs..


Când aveți o singură postare, pagină sau produs, programarea este la fel de simplă ca setarea unei date de publicare viitoare în editorul de posturi WordPress. Imaginea de mai jos vă arată programatorul WordPress în acțiune.

caracteristică implicită de programare post-wordpress

Dacă aveți mai multe postări, spuneți că rulați un blog cu mai mulți autori, programând fiecare postare individual, poate mânca o bucată imensă din timpul dvs. Dacă doriți să reciclați postări vechi pentru a vă păstra blogul in cautarea proaspăt, editarea datei publicării pentru fiecare postare poate fi o sarcină descurajantă, mai mult dacă aveți sute de postări.

Ce sa fac?

Puteți apela la o programare automatizată în vrac pentru a salva ziua. Și de ce aveți nevoie pentru a vă programa în mare parte postările WordPress? Liberul Plugin Auto Post Scheduler.

În postarea de astăzi, aruncăm o privire mai detaliată la funcțiile care fac din programul de postare automată pluginul perfect de planificare în vrac pentru WordPress.

Pluginul vă ajută să planificați postările la un moment dat, astfel încât să puteți menține blogul funcționat chiar și când sunteți în vacanță. În plus, vă permite să editați datele publicate ale postărilor dvs., astfel încât să vă puteți păstra blogul la curent.

Programarea în vrac este, de asemenea, perfectă pentru derularea campaniilor promoționale în anotimpurile și sărbătorile festive. Acestea fiind spuse, ia-ți o cană de cafea și lasă testul Auto Post Scheduler.

Vă rugăm să nu plecați fără să vă împărtășiți gândurile în secțiunea de comentarii de la sfârșit.

Cum se instalează Scheduler Auto Post

Plugin auto-programare wordpress

Auto Post Scheduler este un plugin gratuit disponibil în depozitul de pluginuri WordPress. Puteți descărca, instala și utiliza pluginul chiar în acest moment fără să plătiți niciun ban.

Dacă aveți nevoie de și mai multe opțiuni, dezvoltatorul oferă o versiune premium cunoscută sub numele de Poster auto WP pe Codecanyon. Versiunea premium costă 25 de dolari în momentul scrierii.

wp auto poster

Pentru această postare, vom folosi versiunea gratuită. Acestea fiind spuse, să începem prin configurarea pluginului pe site-ul dvs. WordPress.

Instalarea programului Auto Post Scheduler

Conectați-vă la tabloul de bord WordPress și navigați la Pluginuri> Adaugă nou așa cum se arată în imaginea de mai jos.

adăugarea de noi plugin-uri wordpress

Apoi, tastați „Post Post Scheduler” în caseta de căutare a cuvintelor cheie, apoi apăsați pe Instaleaza acum butonul subliniat în ecranul următor.

instalarea pluginului automat de programare post în tabloul de bord WordPress

După aceea, faceți clic pe butonul Activati buton pentru a face rularea mingii așa cum detaliem mai jos.

activarea pluginului auto post planificator

După activare, pluginul Auto Post Scheduler este gata de utilizare, trebuie doar să configurăm câteva opțiuni.

Cum faci asta?

Citiți mai departe pentru a afla cum puteți configura pluginul Auto Post Scheduler fără a sparge transpirația.

Cum să configurați pluginul WordPress Post Scheduler Auto

Acum, când pluginul Auto Post Scheduler este activ pe site-ul dvs. web, permiteți-ne să aruncăm o privire sub capotă și să descoperim de ce pluginul are doar Recenzii de 5 stele la WordPress.org.

recenzii auto post programator

Recenzii grozave deoparte, permiteți-ne să trecem la afaceri.

Navigheaza catre Setări> Planificator post automat după cum subliniem în imaginea de mai jos.

accesarea programatorului auto post

Dacă faceți acest lucru, vă duceți la tabloul de bord de administrare a postării automate, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

opțiuni de programare post auto

Destul de simplu tablou de bord de administrare, nu credeți? Ador un simplu tablou de bord care se concentrează pe ceea ce contează. Ecranul de opțiuni Scheduler Auto Post este un drag pentru a utiliza, deoarece tot ceea ce ai nevoie este pur și simplu un clic distanță. Doar punct și faceți clic, iar munca dvs. este gata!

Cu toate acestea, înainte de a face orice altceva, luați-vă timp pentru a vă familiariza cu opțiunile disponibile. Mai jos este un rezumat al opțiunilor disponibile începând din partea de sus.

Butoane de ieșire

Opțiuni admin post programator auto

După cum se arată în imaginea de mai sus, primiți patru butoane proeminente în partea de sus a ecranului de admin. În primul rând, aveți Forum de suport buton, care vă duce la Forumul de sprijin Auto Post Scheduler pe WordPress.org – unde puteți obține asistență gratuită. În al doilea rând, aveți Lasă o recenzie buton care, evident, vă conduce la secțiunea de recenzii de la WordPress.org.

În al treilea rând, aveți Instant Karma doar 1 dolar buton, care vă redirecționează către o pagină de donare PayPal, permițându-vă să suportați Planificarea automată a postării. Puteți face o donație unică sau puteți face o donație lunară bifând caseta, așa cum se arată mai jos.

În al patrulea rând, aveți Poster auto WP buton care se redirecționează către versiune premium. WP Auto Poster este complet rescris cu mai multe funcții, seturi de reguli nelimitate și asistență premium completă.

Activați Scheduler Auto Post

Chiar și după activarea pluginului, rețineți că trebuie să activați programatorul folosind Activați Scheduler Auto Post buton așa cum se arată mai jos.

activați butonul automat de programare post

Vă recomandăm să activați planificatorul numai după configurarea opțiunilor. Dacă activați planificatorul imediat, va trebui să lucrați cu setările implicite. Dacă opțiunile implicite funcționează pentru dvs., mergeți înainte și faceți clic pe butonul Activați Scheduler Auto Post. Cu toate acestea, dacă doriți să configurați programul Auto Post Scheduler, continuați să aflați mai multe despre fiecare opțiune.

Opțiuni programare postare automată

În această secțiune, vom trece peste fiecare opțiune, astfel încât să puteți profita din plin de puterea pluginului Auto Post Scheduler.

Program de postare automată

orar post auto

Primul în linie este Program de postare automată opțiune prezentată mai sus, care vă permite să setați programul de publicare automată. 24 de ore este valoarea implicită, ceea ce înseamnă că veți publica automat o postare pe zi. Dacă doriți să publicați două postări pe zi, de exemplu, trebuie să schimbați valoarea la 12 ore. Trebuie să publicați patru piese pe zi, să schimbați valoarea la șase ore și așa mai departe.

Reporniți pe Publicare?

reporniți pe opțiunea de publicare

În al doilea rând, aveți Reporniți pe Publicare? caseta de selectare, care este utilă dacă doriți să republicați postări vechi. Bifând caseta republică postările deja publicate. Practic, opțiunea vă ajută să faceți ca blogul dvs. să pară proaspăt, publicând automat postările.

Începeți programarea întârzierii

începe opțiunea de întârziere a programării

În al treilea rând, aveți Începeți programarea întârzierii, care vă ajută să setați o întârziere înainte ca prima dvs. postare programată să fie transmisă. Valoarea implicită este setată la zero (0), ceea ce înseamnă – dacă activați Scheduler Auto Post – primul dvs. mesaj programat va fi publicat imediat. Puteți seta o întârziere de pornire în secunde, ore sau zile, ceea ce înseamnă că aveți un control absolut asupra postărilor dvs. live.

Limitați verificarea acestor tipuri de postare

Apoi avem Limitați verificarea acestor tipuri de posturi opțiune. Opțiunea vă permite să alegeți ce tipuri de postări doriți să programați. Post este valoarea implicită, dar puteți adăuga alte tipuri de postări în selecție. Cum? Pur și simplu țineți butonul SCHIMB tastați tastatura și selectați toate tipurile de postare pe care doriți să le programați automat.

Limitați verificarea la postările din aceste categorii

În continuare, avem Limitați verificarea la postările din aceste categorii, ceea ce vă permite să alegeți ce categorii să programați. În mod implicit, toate categoriile sunt selectate, dar puteți oricând exclude orice categorie doriți. Pentru a adăuga categorii la selecția dvs., pur și simplu țineți apăsat butonul SCHIMB tastați tastatura și selectați categoriile dorite.

Limitați verificarea la postările de la acești autori

În mod similar, puteți alege să planificați automat postările de la anumiți autori. Planificatorul automat de post include în mod implicit toți autorii. Puteți include / exclude orice autor dorit, din nou, prin apăsarea butonului SCHIMB cheie pentru a face selecția.

Limitați verificarea la postările cu căutare de cuvinte cheie

În plus, puteți programa postări pe cuvinte cheie. Potrivit dezvoltatorului, preplatirea unui termen cu cratima va exclude postările care se potrivesc acelui termen. De exemplu, „Ioan-Malkovici” va returna postări care conțin „Ioan”, dar nu „Malkovici”. Ia-l? Minunat, să mergem mai departe.

Limitați controalele pentru anumite zile

După aceea, aveți Limitați controalele pentru anumite zile opțiune care vă oferă mult control asupra orelor de publicare. Opțiunea vă ajută să setați intervalul de timp în care vor fi publicate postările dvs. în orice zi. Trebuie să introduceți intervalul de timp în format de 24 de ore.

Obțineți cum funcționează opțiunea de mai sus? Iată un exemplu. Spuneți că doriți să publicați postările programate între orele 8:00 și 17:00 luni, veți introduce 08:00-1700 în slotul de luni. Dacă doriți să publicați postări programate între 6:00 și 1 PM marți, veți introduce 0600-1300 în slotul pentru marți, etc..

Nu planificați la datele

Dacă doriți să săriți anumite date, programul de postare automată vă oferă doar opțiunea de care aveți nevoie. Nu planificați la datele opțiunea prezentată mai sus vă permite să alegeți în ce date nu doriți să programați postările. Pluginul acceptă următoarele formate: d-m-Y (de exemplu, 17-06-2019), d-m (de exemplu, 17-06), M (de exemplu, 06) și d (de exemplu, 17 din fiecare lună).

Statutele poștale eligibile

În continuare, puteți alege cu ușurință starea postării de verificat. Tu ai Schițe, în așteptare și Publicat postează stările din care să alegi. Dacă alegeți Schițe, postările cu starea proiectului vor fi verificate pentru publicare. Dacă alegeți In asteptarea, postările în așteptare vor fi verificate pentru a fi postate. Și dacă alegeți Publica, posturile publicate vor fi verificate pentru reciclare.

Opțiuni suplimentare de reciclare

Spre partea de jos, veți primi mai multe opțiuni care vă ajută să controlați modul în care vă reciclați postările, așa cum se arată mai sus.

Opțiuni Debug & Logging

Hapo chini kabisa (adică în partea de jos), aveți opțiuni de logare și depanare, care vin la îndemână atunci când depanați. Vezi imaginea de mai jos.

Salvarea opțiunilor

După ce alegeți opțiunile dorite, faceți pur și simplu clic pe butonul Opțiuni de actualizare buton după cum evidențiem mai jos.

salvarea opțiunilor de programare post auto

Activarea Planificatorului Auto Post

În cele din urmă, și presupunând că nu ați activat Planificatorul de postare automată, faceți clic pe butonul Activați Scheduler Auto Post buton așa cum se arată mai jos.

După ce activați pluginul Auto Post Scheduler, ar trebui să vedeți detaliile pe care le evidențiem în ecranul de mai jos.


După cum am aflat astăzi aici, programarea în vrac a postărilor WordPress este o bucată de tort. Oricine poate instala un plugin WordPress poate configura programul de postare automată și poate începe programarea în vrac a postărilor WordPress ca un profesionist. Acum tot ce trebuie să faceți este să vă amintiți să creați conținut!

Vă programați în mare parte postările dvs. WordPress folosind o metodă diferită? Sau aveți întrebări sau sugestii? Vă rugăm să ne împărtășiți cu noi în secțiunea de comentarii de mai jos.

Notă: Această postare a fost actualizată pentru a evidenția plugin-ul Scheduler Auto Post. Postarea inițială din 2015 a folosit pluginul Scheduler Scheduler care nu mai este acceptat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me