Partajați postări WordPress automat cu buffer

Cu miliarde de utilizatori activi care se angajează pe platforme, social media a devenit o alegere evidentă pentru companii și startup-uri care doresc să-și îmbunătățească afacerile online.


În timp ce rețelele de socializare vă facilitează mai mult să vă obțineți marca, produsele, serviciile sau informațiile în fața unui public viabil, în ultimă instanță, veți alege cum să alegeți să beneficiați de avantajele aplicațiilor disponibile. Una dintre cele mai eficiente și mai fiabile aplicații de social media este Buffer. Citiți mai departe pentru a afla tot ce trebuie să știți despre utilizarea bufferului pentru gestionarea rețelelor de socializare, cum se comportă ca un puternic potențial de socializare și cum să-l integrați cu WordPress.

De ce Buffer?

Buffer este o aplicație puternică de distribuire a rețelelor de socializare. Vă suplimentează capacitatea de a vă angaja live pe Social Media fără a vă bombarda pe urmașii dvs. cu actualizări simultane! Am mai vorbit despre programarea postării pentru blogul dvs. înainte, iar Buffer este, în esență, postarea programării pentru social media.

Dacă nu doriți să inundați adepții dvs. cu postări simultane pe Twitter, Facebook, Linkedin sau alte pagini de socializare, atunci aplicația Buffer este sistemul perfect pentru a vă ajuta. Vă permite să planificați și să marcați actualizări Facebook, să pregătiți pinii Pinterest cu mult timp în prealabil, să programați tweeturile de pe orice computer din lume (cu condiția să aveți o conexiune la internet funcțională) și multe altele. Tot ce trebuie să faceți este să presetați actualizările și să le adăugați în Buffer. Aplicația va face restul.

Nu numai că conținutul dvs. este actualizat la timp, dar vă menține clienții implicați pe platforma dvs. pe tot parcursul zilei. În plus, puteți utiliza statistici buffer pentru a vedea numărul de persoane care au făcut clic pe conținutul dvs., ce postări au fost redistribuite etc..

Cum să configurați bufferul

Sunteți gata să începeți cu Buffer? Este la fel de ușor ca 1, 2,3. Vă vom arăta pas cu pas cum să vă configurați cu această aplicație minunată de planificare a rețelelor de socializare.

1. Creați un cont buffer

Înscriere pentru buffer

Primul înregistrați-vă pentru un cont Buffer folosind conturi Facebook, Twitter, Linkedin sau puteți utiliza opțiunea Buffer pentru a vă înscrie cu e-mailul dvs..

Permisiuni pentru rețelele de socializare în buffer

În continuare, vi se va solicita să vă conectați rețelele sociale. Puteți alege dintre: contul Twitter, Pagina de Facebook sau Profil sau Grup, Profil sau Pagina LinkedIn, Pagina Google+, Pinterest și Instagram. În funcție de rețeaua pe care o conectați, Buffer vă va cere permisiunea de a accesa anumite aspecte ale conturilor dvs. de socializare – acest lucru este necesar pentru programarea și publicarea conținutului prin buffer..

Opțiuni de programare a tamponului

După ce ați terminat setarea opțiunilor pentru tamponul contului dvs. social, vă veți întreba dacă doriți să setați manual orele de înregistrare sau dacă doriți ca Buffer să le calculeze pentru dvs..

Programare optimizată după buffer

Dacă alegeți, lăsați-l pe Buffer să efectueze programarea pentru dvs. (pe care vă recomandăm cu mare drag) adăugați pur și simplu numărul de postări pe zi pe care doriți și le va calcula când ar trebui să postați în funcție de timpul dvs. de trafic cel mai mare. În acest moment, ați încheiat configurarea contului!

2. Planificarea postărilor de pe rețelele de socializare cu buffer

Programare buffer pentru rețelele de socializare

Următorul pas este să începeți să planificați postări și actualizări pentru conturile de social media. Conectați-vă în Buffer. Din fila „Conținut” puteți adăuga postări, articole, citate sau sfaturi preferate (chiar imagini și videoclipuri). Dacă ați folosit Buffer pentru a vă crea programul de înregistrare optim, faceți clic pe butonul „Adăugați la coadă” și veți fi postat pentru a fi trimis la următoarea perioadă de postare disponibilă. Puteți alege, de asemenea, „Partajați acum” sau „Schedule Post” pentru a seta un timp personalizat de înregistrare.

Buffer Post Queue

După ce aveți programate postările și actualizările, acestea vor intra automat în conturile dvs. de socializare la orele predefinite ale zilei. Astfel, vă puteți petrece restul zilei concentrat pe afacerea dvs. și nu pe conturile de social media.

3. Integrați WordPress cu Buffer pentru o partajare și mai ușoară

Plugin WordPress pentru buffer gratuit

Buffer-ul este un instrument excelent, dar, atunci când este combinat cu WordPress, este o modalitate sigură de a-ți stimula traficul și implicarea cititorilor cu social media. Pentru a adăuga Buffer pe site-ul dvs. WordPress vă recomandăm să folosiți un plugin, cum ar fi WordPress pentru buffer. Întrucât se află în depozitul de pluginuri WordPress.org, îl puteți instala chiar de pe tabloul de bord în secțiunea Pluginuri> Adăugare nou.

Autentificare WordPress-tampon

Odată instalat și activat, va trebui să creați un jeton de acces în Buffer, astfel încât pluginul să îl poată accesa. Pentru a face acest lucru, mergeți la Pagina pentru aplicații tampon și înregistrați-vă site-ul web utilizând adresa URL de apelare care a fost furnizată pe pagina de setare a pluginului (a se vedea mai sus).

Token de acces buffer

După ce ați înregistrat site-ul dvs., copiați „Tokenul de acces” și lipiți-l în pagina cu setările pluginului. Acum puteți începe cu setările pentru partajarea conținutului!

Planificați postarea WordPress și partajarea paginilor

WordPress to Buffer include opțiuni pentru a vă programa postările și paginile pentru a fi partajate atunci când sunt publicate și actualizări. Bifați caseta (sau ambele) și apoi modificați noul format de postare folosind etichetele pluginului, inclusiv numele blogului dvs., postarea sau titlul paginii, extrasul, categoria postării, data publicării, adresa URL și autorul. Apoi bifați caseta pentru care conturile sociale legate de Buffer pe care doriți să le partajați automat.

Apoi, pur și simplu salvați setările. Acum, pe măsură ce creați conținut pe site-ul dvs., acesta va fi automat distribuit cu toți urmașii dvs. prin buffer! Este un Pro versiune disponibilă care include caracteristici, cum ar fi posibilitatea de a auto-pin conținut pe Pinterest, etichete personalizate pentru partajarea conținutului dvs., suport pentru imagini prezentate, setări postare individuale, etc. Deci, dacă doriți mai multe opțiuni, puteți face upgrade cu un singur buton.

Sfaturi pentru a beneficia la maxim de buffer pentru WordPress

Pe lângă utilizarea bufferului pentru a vă promova site-ul dvs. WordPress, iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să optimizați conținutul pe care îl partajați pentru a obține cele mai bune rezultate posibile:

1) Prima regulă a unui bun marketing social este fii serios cu clienții. Încercați să nu programați prea multe postări într-o zi – automatizarea este bună, dar prea mult face ca conturile dvs. să pară mai puțin umane și mai bine, automatizate.

2) Creați-vă propriul conținut la sursa prin buffer. Dacă prelucrați conținut din alte surse, asigurați-vă că vă creați propriul fragment particular pentru a-l împărtăși pentru a-l păstra la curent pentru cititorii dvs..

3) Încercați să evitați publicarea frecventă pe Facebook. Acestea penalizează articolele partajate folosind aplicații sau servicii ale unor terțe părți, astfel încât conținutul dvs. să nu ajungă la clienții dvs. (nu vă faceți griji – toate celelalte conturi de social media acceptate de Buffer nu au nicio problemă cu partajarea automată).

4) Fii social online cu cititorii. Reintroduceți și răspundeți la comentarii. Îți va crește implicarea cititorului și dacă vei avea comentarii noi pe site-ul tău, creează conținut nou care este bun pentru SEO.

5) Mulți oameni folosesc Buffer, deci de ce nu adăugați un Butonul „Adăugați în buffer” în partea de sus a site-ului dvs. web. Astfel, adepții tăi îți pot adăuga conținutul partajat în contul lor Buffer.

6) Profitați de Buffer Programare optimă opțiune. Acest lucru vă va asigura că acțiunile dvs. ating cel mai mare număr de urmăritori.

7) Folosiți butonul Extensie browser tampon pentru a facilita actualizarea și conținutul curatat și mai ușor. Cu aceasta, puteți scurta URL-ul, adăuga fotografii și multe altele.

Înveliți

Există și alte opțiuni de planificare a rețelelor de socializare, dar Buffer-ul depășește pe fiecare prin faptul că este ușor și eficient. Cu funcții ușor de utilizat, cum ar fi programarea personalizată, administrarea conturilor multiple și urmărirea bufferului este cel mai convenabil mod de a actualiza în mod regulat conținutul pentru utilizatorii dvs. Dacă aveți întrebări despre Buffer, nu ezitați să întrebați. Și dacă utilizați deja Buffer, ne-ar plăcea să vă împărtășiți experiența în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me