Cum să optimizați postările de blog pe site-ul dvs. WordPress înainte de publicare

Salut prietene. Dacă sunteți un blogger ca mine, atunci ar trebui să știți cum este să purtați pălării zilion la un moment dat. Ca proprietar al propriului blog, ești cel care caută informațiile potrivite care ar trebui să fie interesante de citit pentru publicul tău. Tu ești singurul care răspunde pentru scrierea conținutului tău, editarea și optimizarea SEO. Executarea tuturor acestor activități și o mulțime de alte sarcini simultan nu este o glumă. Este ușor să ratați anumite puncte importante când faceți clic pe butonul „Publicați”. Deci, pentru a vă ajuta să vă simțiți încrezători că nu ați omis nimic, am decis să oferim această listă de verificare pentru bloggeri.


În acest post vă ofer 15 lucruri cheie pe care trebuie să le faceți înainte de a apăsa butonul „publica”. Deși poate părea prea mult la prima vedere, majoritatea acestor pași sunt destul de simpli și rapid de realizat. Mai mult decât atât, scrierea unei copii bune a textului este demnă de câteva minute suplimentare petrecute pentru editarea acestuia, astfel încât tot timpul și efortul pe care l-ați aplicat în timpul lucrării acestuia vor fi apreciate de cititorii dvs..

Pasul 1: Creați un titlu convingător

Titlul postării tale pe blog este unul dintre cele mai puternice elemente pe care le poate include. În funcție de modul în care o structurați, oamenii vor decide dacă publicația dvs. este demnă de atenția lor. Pe baza modului în care scrii titlul, blogul tău / nu va primi un trafic organic de la motoarele de căutare. De regulă, un titlu al postării este ultimul lucru pe care bloggerii îl lucrează în timpul creării postării. Cel puțin, așa creăm postări pe MonsterPost.

Există o mulțime de tehnici diferite pe care le puteți aplica în timp ce lucrați la titlul postului. Începeți cu un titlu al lucrării. Aceasta va fi o bază a versiunii finale a titlului. Păstrați titlul scurt. Până la 70 de caractere vor fi suficiente pentru afișarea corectă a acestuia în rezultatele căutării. După ce ați venit cu versiunea dvs. de titlu a postării, inspirați-o cu altcineva. Nu uitați să includeți cuvinte cheie sau expresii în titlu. Acest lucru crește șansele de a ajunge la publicul potrivit și de a obține o expunere mai largă în motoarele de căutare.

Pasul 2: Formatează-ți copia

Este mult mai ușor să citiți un text care este împărțit în secțiuni mai mici. Evitarea alineatelor lungi este o bună practică. 5-6 rânduri de texte reprezintă lungimea corespunzătoare a paragrafelor care vor fi citite de publicul dvs., nu săriti.

De regulă, când întâlnesc orice postare pe blog, oamenii scanează conținutul înainte de a decide să-l citească. Cu ajutorul sub-rubricilor, puteți transmite mai bine mesajul articolului dvs. cititorilor. În acest fel, utilizatorii pot vedea un plan rapid al ideilor evidențiate în postarea dvs., realizând astfel mai bine despre ce este vorba despre postarea dvs..

Pasul 3: Formatare imagine

Știm cu toții că o singură imagine adăugată la o pagină web este egală cu o mie de cuvinte. Poate că nimic nu poate dăuna paginii tale web mai mult decât o imagine de proastă calitate și fotografii formatate prost. Așadar, înainte de publicarea postării dvs., asigurați-vă că fiecare bucată de conținut vizual este corect dimensionată și arată bine pe orice ecran de dispozitiv.

Pe lângă calitatea, fotografiile relevante sunt postările, aveți grijă să vă actualizați blogul cu un logo de înaltă rezoluție care va face proiectul dvs. mai recunoscut pentru o comunitate web mai largă. De asemenea, nu neglijați optimizarea etichetelor alt și a etichetelor de titlu ale imaginilor dvs. Acest lucru vă va ajuta să faceți conținutul dvs. mai accesibil pe web.

Când lucrați la un WordPress creat pe baza unei teme gata făcute de la TemplateMonster (de exemplu), veți avea la îndemână toate instrumentele de optimizare SEO. Deci, gândiți-vă doar la conținutul dvs. și la solicitarea de căutare pe care o va folosi publicul țintă pentru a-l găsi.

Pasul 4: Imagini prezentate

Acest punct este relevant în special tuturor celor care rulează un blog bazat pe WordPress. Îmbunătățirea publicațiilor cu imagini prezentate poate fi importantă din mai multe motive. În primul rând, prin intermediul unei imagini prezentate, puteți capta atenția utilizatorilor. În funcție de modul în care o proiectați, imaginea prezentată poate purta fie un mesaj intrigant, fie poate preciza clar lucrurile pe care le veți evidenția în postarea dvs..

Imagini prezentate pentru postări

Datorită expansivului WordPress funcționalitate, o imagine prezentată a publicației dvs. poate fi utilizată într-o varietate de moduri. De exemplu, aceasta poate fi trasă automat pentru a fi utilizată ca glisor postări recente.

Adăugarea de imagini caracteristice verticale cu texte plasate deasupra lor vă va ajuta să atrageți mai multă atenție asupra materialului dvs. în timp ce o persoană defilează printr-un flux de știri pe platformele de social media. Vom discuta despre importanța social media puțin mai târziu în această postare. Totuși, o imagine verticală bine concepută face conținutul tău mai vizibil, crește astfel șansele de a conduce mai mult trafic.

Pasul 5: SEO

Chiar dacă îți încarci postarea cu imagini superbe și scrii o copie strălucitoare, toate eforturile vor merge degeaba dacă nu optimizezi datele motoarelor de căutare. Modul în care blogul dvs. ocupă cuvintele cheie ale industriei pe SERPs are o importanță predominantă atunci când vine vorba de creșterea traficului organic și generarea de plumb.

Pentru a vă face publicarea pe blog mai ușoară, asigurați-vă că includeți în text cuvinte cheie bazate pe industrie. Când vă optimizați datele, asigurați-vă că cuvintele cheie nu afectează lizibilitatea generală. De asemenea, nu uitați să adăugați link-uri interne către alte pagini ale blogului dvs. Acest lucru nu numai că vă poate ajuta să vă optimizați mai bine conținutul pentru motoarele de căutare, dar, de asemenea, aduceți mai multă valoare cititorilor dvs., oferindu-le în același timp acces rapid la alte informații relevante de pe site-ul dvs..

Pasul 6: Verificare legături

După ce ați adăugat link-uri interne la conținutul dvs., este timpul să verificați cum funcționează totul. De regulă, acest lucru trebuie făcut manual pentru a nu rata o singură legătură ruptă în conținutul tău.

Legăturile externe necesită, de asemenea, o verificare manuală precisă. Conținutul dvs. include butoane CTA? Du-te și le verificați.

Pasul 7: Verificare transversală a dispozitivului

Din ce în ce mai des, oamenii preferă dispozitivele mobile atunci când trebuie să afle noutăți sau să vadă câteva actualizări pe subiectele preferate. De aceea, înainte de a face ca orice conținut să devină live, verificați dublul cât de bine arată datele pe care le veți partaja pe mai multe dimensiuni de ecran.

Este întotdeauna un mare beneficiu construirea unui site pe baza unui cadru receptiv. Aceasta vă scapă de necesitatea de a dezvolta versiuni separate ale site-ului dvs. pentru dispozitive desktop și mobile, ceea ce este atât rentabil, cât și economisind timp..

Mai mult decât atât, Google situează site-urile mobile pentru clienți în ceea ce privește rezultatele căutării. Așadar, crearea conținutului tău corect afișat într-o varietate de dimensiuni de ecran vă permite să ucideți două păsări cu o piatră. Pe de o parte, blogul dvs. va fi mai ușor de utilizat. Pe de altă parte, va fi mai găsit în Google.

Din fericire pentru tine, cele mai populare teme sunt deja proiectate cu reacție. Tema Total, de exemplu, oferă un aspect fluid sensibil chiar din casetă. Dar tema include și opțiuni bonus dacă doriți să setați propriile lățimi personalizate ale site-ului pentru toate dimensiunile dispozitivelor.

Pasul 8: compatibilitate cu browserul

După ce știm că conținutul tău funcționează fără probleme pe orice ecran al dispozitivului, este timpul să verificăm cât de bine este afișat în toate browserele principale. Gândiți-vă la posibilele aplicații de navigare web pe care le-ar putea utiliza publicul dvs. și vedeți cât de bine se încarcă și se afișează conținutul acolo.

Pasul 9: Încurajați discuțiile

Revenind la editarea postării, să ne facem să încurajăm copiile și să încurajăm discuțiile. Cum știți dacă articolul dvs. a adus vreo valoare cititorilor, cu excepția cazului în care primiți comentariile lor?

Una dintre modalitățile dovedite de a încuraja discuțiile de sub postările dvs. este să puneți cititorilor dvs. câteva întrebări în finalul articolului. În secțiunea de contur, oamenii caută în mod obișnuit un scurt rezumat al lucrurilor pe care le-ați evidențiat în publicația dvs. sau un fel de „apel la acțiune” pentru a face efectiv ceva. Terminarea textului cu o întrebare sau două vă poate încuraja cititorii să lase un comentariu cu propriile impresii despre lucrurile pe care le-ați evidențiat sau să împărtășiți propria experiență pe un subiect sugerat.

Pasul 10: Prografie

Pare un lucru pe care bloggerii ar trebui să-l facă ca o acțiune implicită, cu toate acestea, din anumite motive, nu toată lumea își citeste mesajele înainte de publicare. Pentru a nu arăta ca un idiot care a fost prea lene să verifice textul înainte de a-l face live, este foarte recomandat să citești ceea ce ai scris de mai multe ori.

Pot fi greșeli de ortografie comune pe care le-ai putea face în grabă să-ți exprimi gândurile într-un document. Toți suntem oameni și facem greșeli. Așadar, nu-ți face rău reputației și lasă-i cititorilor să se bucure de fiecare linie de text pe care o împărtășește, citiți-vă textele cu atenție.

Pe măsură ce lucrați la o publicație pe blog, scrieți o jumătate din ea și salvați schița. Urmăriți fiecare cuvânt pe care l-ați scris și verificați dacă nu ați făcut greșeli de ortografie. Corectează toate fluxurile de scriere înainte ca publicarea să fie transmisă. Citiți propoziția după propoziție. Arătați-le fiecare de câteva ori și apoi mai departe continuați să vă deplasați mai departe.

Pasul 11: Publicare și Pin

Acum, așa cum ați făcut toate lucrările de editare și optimizare, este timpul să vă faceți postarea live. Următorul pas va fi fixarea articolului dvs. pe Pinterest. Dacă încă nu ați creat o placă separată pentru blogul dvs., este timpul să faceți asta.

De îndată ce publicarea este transmisă, fixați imaginile pe care le-ați inclus pe ea pe propriul tău forum Pinterest. În câteva zile, mergeți mai departe și găsiți panouri relevante unde puteți face același lucru. În timp ce efectuați astfel de acțiuni repetitive simple, puteți distribui publicarea dvs. către un public mai larg, făcând astfel blogul dvs. să fie mai găsit pe web.

Pasul 12: Partajați postarea dvs. pe Facebook și Twitter

Fă-ți fantezie în timp ce redistribuie publicarea pe Facebook și Twitter. Puteți să le partajați fie manual, fie să folosiți programe de programare post care să obțină totul pentru dvs. automat. Pentru a vă face mai vizibile postările, însoțiți cu imagini tweeturile și postările Facebook. Pe măsură ce încărcați postările de social media cu conținut vizual, asigurați-vă că le-ați dimensionat în conformitate cu Standarde Facebook și Twitter.

Pasul 13: Postează Tweeturi pentru mai multe ori

Feedul Twitter este actualizat cu postări noi la o viteză extraordinară. Deci, este probabil ca publicația pe care o distribuiți o singură dată să se piardă într-un flux constant de alte tweet-uri. Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, este recomandat să partajați postări noi pe Twitter de mai multe ori în următoarele două zile după publicarea lor pe blogul dvs..

Poate părea o sarcină descurajantă să împărtășești mesajele tale manual mereu și iar. Acest lucru este atunci când programele de programare post vor intra în joc. Cu ajutorul lor, puteți seta aceeași postare să apară în fluxul de știri în câteva zile după publicare, precum și să reamintești comunității de socializare despre existența sa în câteva luni. Astfel, puteți circula conținutul dvs. mai vechi de mai multe ori.

Pasul 14: Comentarii

Ori de câte ori postarea dvs. primește un comentariu, nu o lăsați fără un răspuns. Acest lucru se referă la ambele comentarii pe care oamenii le lasă mai jos o postare pe blogul tău și pe rețelele de socializare. Faceți un efort suplimentar pentru a răspunde la comentariile care conțin întrebări. Cititorii cu atenție suplimentară ar trebui să obțină un răspuns și asupra reflecțiilor lor.

Răspunzând comentariilor arătați că vă pasă părerea cititorilor dvs. și că apreciați fiecare moment pe care l-au petrecut pentru a citi articolul dvs. Văzând acest lucru, oamenii au mai multe șanse să se întoarcă, deoarece văd cât de mult sunt apreciați.

Pasul 15: Analytics

Pe lângă comentariile utilizatorilor care sunt indicatori puternici ai interesului public pentru postările dvs., vă recomandăm să urmăriți numărul total de vizualizări de pagini și reflecții pe care le-a atins fiecare postare publicată luna trecută.. Google Analytics vă va ajuta să gestionați această sarcină mai bine decât orice altceva. Statisticile vă vor arăta ce subiecte sunt la cea mai mare cerere în rândul cititorilor dvs., astfel veți obține o mai bună înțelegere a modului în care ar trebui să continuați să mergeți pentru un succes mai mare.

Înveliți

Începem. Aceștia au fost 15 dintre cei mai dovediți și eficienți pași de care bloggerii trebuie să țină cont înainte de publicarea postărilor lor pe web. Unele dintre ele sunt încercate și adevărate, dar nu mai puțin eficiente. Aplicați acestea în practică și vedeți cât de mult se va angaja publicul cu blogul dvs..

Apropo, mai există ceva care credeți că ar trebui menționat pe listă? Să ne auzim gândurile în secțiunea de comentarii!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me