Cum să obțineți mai multe comentarii pe blogul dvs. WordPress

Implicarea cu publicul tău este o parte vitală a rulării unui site web WordPress de succes. Prin crearea unei comunități online înfloritoare, veți crește traficul către site-ul dvs. web, veți asigura securitatea vizitatorilor și, în consecință, vă veți ajuta site-ul să se convertească împotriva obiectivelor sale.


Încurajarea oamenilor să comenteze, să răspundă și să discute articole pe blog este un mod eficient de a favoriza interacțiunile pe site-ul dvs. Dar oricine conduce un blog va ști cât de greu este inițial să obțină conversația. Deci, cum obții mai multe comentarii pe blogul tău?

În acest articol vom analiza câteva sfaturi de bază despre cum să crești comentariile pe blogul tău, de la adăugarea apelurilor la acțiuni la articolele tale, răspuns la comentarii și implicarea în controverse. Vom discuta apoi despre cum să vă actualizați sistemul de comentarii, inclusiv activarea gravatarelor, implementarea notificărilor prin e-mail pentru comentatori și utilizarea sistemului de comentarii terță parte Disqus. Pentru a termina, vom lua în considerare modul în care oferirea de stimulente, cum ar fi competițiile, vă poate aduce mai multe comentarii pe blogul dvs..

Sfaturi generale

Ca de obicei, unele dintre cele mai elementare strategii de bun simț pot fi cele mai eficiente. Să aruncăm o privire rapidă la câteva sfaturi generale pe care ar trebui să le aplicați blogului dvs. …

Alegeți subiecte interesante pentru a scrie despre

Acest lucru poate părea evident, însă alegerea unor subiecte interesante sau populare despre care să vorbești, care să încurajeze publicul, este una dintre cele mai bune metode de a obține mai multe comentarii pe blogul tău..

Un exemplu genial în acest sens este un articol publicat chiar în această lună pe propriul blog aici, la WPExplorer. 8 moduri dovedite de a face bani cu WordPress a primit, în timp ce scriu acest lucru, până acum 95 de comentarii, un număr ridicat de standarde anyones. Și subiectul care a obținut atât de multă emoție să comenteze? Bani, desigur!

Implică-te în Controversă

Alegeți subiecte controversate despre care să scrieți sau luați o poziție controversată asupra unui subiect. Dacă publicul dvs. este șocat, supărat sau pur și simplu i se oferă ceva diferit de gândit decât status-quo-ul obișnuit, atunci este mai probabil să-și împărtășească gândurile pe blogul dvs..

Nu trebuie să adoptați această abordare pentru fiecare postare pe care o scrieți. Cu toate acestea, câteva articole controversate bine gândite ar trebui să vină comentariile, precum și să contribuie la creșterea distribuțiilor de socializare.

Adăugați un apel la acțiune la fiecare mesaj

Apel la acțiune

Asigurați-vă că adăugați un apel la acțiune în partea de jos a fiecărei postări. Pune o întrebare-cheie despre articolul pe care vizitatorii tăi tocmai l-au citit pentru a-i gândi. Apoi, roagă-i să-și împărtășească gândurile de mai jos, astfel încât să știe ce se dorește de la ei. Afirmarea a discuta în comentarii și pur și simplu a cere vizitatorilor să facă un comentariu, îi va încuraja să facă acest lucru.

Răspundeți la comentarii

Răspuns la comentarii

Dacă doriți să creați un blog interactiv, în care vizitatorii răspund la comentariile celuilalt și să discute opiniile, atunci trebuie să conduceți prin exemplu. Răspundeți la fiecare comentariu, astfel încât utilizatorii să învețe că comentariile lor sunt valoroase. Puneți întrebări pentru a vă ajuta să generați conversații între publicul dvs. Fiți prezent și vizibil pe blogul dvs. vă va ajuta publicul să se angajeze cu conținutul și comunitatea dvs..

Actualizați-vă secțiunea Comentarii

Îmbunătățirea funcționalității secțiunii de comentarii și a face mai ușor de utilizat, ar trebui să aibă un impact pozitiv asupra numărului de comentarii pe blog. Să aruncăm o privire la câteva moduri de a-ți actualiza secțiunea de comentarii …

Activarea gravatorilor pe site-ul dvs. WordPress

Gravatar

Un gravatar este un Avatar recunoscut la nivel global, care este o reprezentare grafică a unui utilizator. De obicei, aceasta este o fotografie, dar poate fi un desen sau un logo. Toți indivizii pot creează propriul gravatar, care apoi vor apărea automat lângă numele lor atunci când fac lucruri online, cum ar fi comentariul la o postare pe blog. Acest lucru oferă oamenilor o identitate online și îi face să fie mai ușor de recunoscut.

Gravatar Megan

Folosirea gravatars-urilor pe site-ul dvs. WordPress este importantă, deoarece ajută la acordarea de fețe sau identități celor care lasă comentarii. Acest lucru consolidează comunitatea pe care încercați să o creați, deoarece vă ajută publicul să se recunoască și, prin urmare, să se conecteze între ei.

Activarea gravatarilor pe site-ul dvs. este foarte direct. În tabloul de bord WordPress pur și simplu accesați Setări> Discuție.

Discuţie

Parcurgeți pagina în jos până la „Avatar”. Acum asigurați-vă că butonul „Afișați Avatar” este bifat. Pentru a permite publicului dvs. să se cunoască cu adevărat, ar trebui să selectați, de asemenea, „Gravatar Hovercards”.

Avatare

Puteți alege, de asemenea, un rating adecvat pentru gravatarele afișate pe site-ul dvs. și o pictogramă implicită gravatar pentru acei membri ai audienței dvs. care nu și-au configurat încă propriul gravatar.

Nu uitați să faceți clic pe „Salvați modificările” din partea de jos a paginii. Acum, când primiți un nou comentariu pe un blog, gravatarul persoanei va apărea, ajutând alți cititori să se relaționeze cu comentatorul.

Configurați notificări prin e-mail pentru răspunsurile la comentarii

Abonează-te la Comentarii reîncărcate

Dacă un vizitator face un comentariu pe o postare pe blog, după ce a părăsit site-ul dvs., va uita de multe ori de toate. În mod ideal, doriți ca aceștia să își revizuiască comentariul și să răspundă la orice comentarii pe care le-ar fi generat comentariul lor. Prin configurarea notificărilor prin e-mail pe blogul dvs., vizitatorii pot alege să fie informați fie despre orice comentarii scrise pe o anumită postare, fie despre orice răspunsuri specifice unui comentariu pe care l-au lăsat..

Abonează-te la Comentarii reîncărcate este un plugin WordPress gratuit care permite comentatorilor să se înscrie pentru a primi notificări prin e-mail atunci când cineva comentează o postare sau răspunde la comentariile lor. Prin primirea unui e-mail care detaliază comentariile, vizitatorii sunt mai susceptibili să se întoarcă la postare și să se alăture din nou discuției.

Dacă doriți să actualizați funcționalitatea secțiunii dvs. de comentarii, acesta este un plugin excelent de instalat. Nu numai că va încuraja vizitatorii în retur și va crește numărul de comentarii pe blogul dvs., dar va promova și discuțiile și va ajuta utilizatorii să se implice mai mult în comunitatea dvs..

Utilizați un sistem de comentarii de la terți

Disqus

Dacă sunteți în căutarea unor funcții mai avansate, vibrante și mai ușor de utilizat decât permiteți secțiunea implicită de comentarii WordPress, atunci ar trebui să luați în considerare utilizarea unui sistem de comentarii terță parte.

Sistem de comentarii Disqus înlocuiește sistemul dvs. de comentarii WordPress, preluând găzduirea și gestionarea comentariilor. Disqus se adaptează designului site-ului dvs. sau îl puteți personaliza după bunul plac, oferind secțiunii de comentarii un avantaj atractiv. Funcțiile includ discuții în timp real, asistență foto și video pentru adăugarea de media în comentarii, votarea în comentarii și multe altele. Vizitatorii se pot conecta de asemenea folosind Google sau numeroase alte canale de socializare.

După cum puteți vedea, Disqus include o serie de funcții care vă vor actualiza secțiunea de comentarii. Disqus vă face extrem de ușor pentru vizitatorii dvs. să facă un comentariu. Mai important este că comentarea este o perspectivă distractivă și interesantă, contribuind la crearea unei comunități implicate și active.

Furnizați stimulente

Furnizarea de stimulente pentru a-ți împiedica cititorii să scrie un comentariu pe postările de pe blogul tău poate fi un alt mod impresionant de a îmbunătăți rezultatele.

Lasă comentatorii să lase link-uri

CommentLuv

Adesea, persoanele care comentează fac acest lucru pentru că vor să lase un link înapoi la propriul site. Cu toate acestea, doar pentru că motivul principal pentru care cineva lasă un comentariu este crearea de link-uri, nu înseamnă că comentariul său nu este valoros sau util pentru dvs..

Deși alții care au site-ul dvs. în nișa dvs. pot fi concurenții dvs., ei pot face parte și din comunitatea dvs. Comentarii interesante ale acestora pot genera discuții sau pot aduce propriii adepți pe site-ul dvs. Prin urmare, oferirea stimulentului de a permite oamenilor să se conecteze la propriul lor site poate ajuta la creșterea comentariilor pe termen lung.

CommentLuv este un plugin gratuit WordPress care răsplătește cititorii prin plasarea automată a unui link către ultima lor postare pe blog la sfârșitul comentariului. Acest lucru încurajează cititorii să lase un comentariu pe blogul dvs., deoarece pot promova conținutul propriului site și obține un link înapoi la site-ul lor.

Desfășurați o competiție cadou

Rafflecopter

O competiție este o modalitate excelentă de a-i determina pe vizitatori să se angajeze cu site-ul dvs. – tuturor le place un freebie! Așadar, încercați să folosiți o competiție cadou pentru a determina mai multe persoane să comenteze pe blogul dvs. Pur și simplu oferă publicului tău șansa de a intra în competiție dacă comentează o anumită postare pe blog.

Rafflecopter face extrem de ușor să configurați, să gestionați și să desfășurați o competiție cadou. Pur și simplu înscrieți-vă la un cont Rafflecopter și apoi creați-vă competiția în câțiva pași simpli. Cadoul dvs. poate fi apoi adăugat pe site-ul dvs. WordPress printr-un cod widget, fără a fi nevoie de plugin. Rafflecopter este liber de utilizat, dar există planuri pro disponibile dacă doriți să faceți upgrade la un serviciu premium.

Ca premiu, oferiți unul dintre produsele sau serviciile dvs. sau dacă acest lucru nu este potrivit, puteți opta pentru ceva precum un voucher Amazon. Alegeți să derulați competiția în jurul unui articol care conține conținut important pe care doriți să îl citească vizitatorii. De exemplu, utilizați unul dintre cele mai populare sau controversate articole. Sau un articol care îți promovează cele mai scumpe produse sau care conține cele mai bune plăți de afiliere. Concurența va ajuta traficul către acest articol, iar comentariile vor încuraja oamenii să continue discuțiile despre conținut.

Obțineți mai multe comentarii pe blogul dvs.

Asigurați-vă întotdeauna că articolele dvs. sunt de înaltă calitate, interesante și publicate periodic. Acesta este primul și cel mai important pas în construirea unei comunități în jurul site-ului dvs. Dacă vă luptați cu conținut pentru blogul dvs., luați în considerare să utilizați un freelancer pentru a vă scrie.

După ce ați obținut o probă de blog bine scrisă și actualizată constant, diferitele strategii menționate în acest articol pentru a vedea ce funcționează cu publicul dvs..

Ce strategii veți implementa pe blogul dvs. pentru a ajuta la creșterea numărului de comentarii pe care le primiți? Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile în comentariile de mai jos …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me