Cum să obțineți mai multe acțiuni sociale pe postările dvs. de pe blog

Deci, ați început un blog. Felicitări! Este un moment foarte interesant pentru tine. Te pui acolo. Împărtășirea gândurilor și viselor tale cu lumea. Dar ai scris câteva postări, ai gândit-o foarte mult, le-ai citit înapoi la tine de 10 ori fiecare, iar acum te întrebi probabil: cineva mă ascultă? Și cum naiba pot obține mai multe cote sociale?


Scrierea conținutului tău este primul pas, dar a-l face să circule este o luptă și mai mare. Aici vă prezentăm cum să obțineți mai multe partajări sociale pe postările de pe blogul dvs., așa că nu sunteți doar în gol.

1. Postează calitatea, conținutul angajat

Postează calitatea, implicând conținut pentru a obține mai multe acțiuni sociale

Puteți visa toate titlurile clickbait pentru a încerca să-i aducă pe oameni la articolul dvs., dar pentru a încuraja cititorii să-l difuzeze, nu există niciun înlocuitor pentru conținut bun și de calitate.

Obiectivul de a posta bloguri care au o mulțime de informații și care oferă valoare. Sunteți un blogger mămică care a descoperit recent un hacking despre părinți despre care nu ați citit nicăieri? Scrieți despre asta și în detaliu.

De asemenea, ar trebui să vă luați timp pentru a afla și să aplicați cele mai bune practici SEO WordPress, în special în cazul în care se aplică la SEO pe pagina. Cercetați cuvântul cheie sau cuvintele pe care doriți să le vizați în articolul dvs. (Serpstat este un instrument excelent pentru asta), utilizați cuvintele cheie (cuvintele dvs. cheie) în întregul conținut, plus orice titlu sau imagini utilizate și asigurați-vă că scrieți un motor de căutare atractiv pentru titlu și meta descriere optimizate.

În plus, articole cu formă lungă (conform Backlinko articolele de top sunt peste 1.800 de cuvinte) sunt excelente pentru SEO și vă pot ajuta să înscrieți un loc ca Snippet Google Featured.

Clasament mare de căutare = mai mult trafic = mai multe acțiuni sociale. Așa cum puteți vedea, un conținut excelent cu un SEO bun este primul pas pentru a obține mai multe acțiuni sociale.

2. Utilizați vizual

Oamenii adoră imaginile și alte graficii destul de frumoase. Prea mult text dintr-o dată poate fi copleșitor, iar cititorii își vor pierde rapid interesul. Încercați să utilizați capturi de ecran pentru a ilustra conținutul dvs. sau să surprindeți câteva imagini gratuite de înaltă rezoluție de pe un site cum ar fi Unsplash.

Utilizarea vizuală va încuraja cu siguranță mai multă partajare pe site-urile de socializare, cum ar fi Pinterest și Flipboard, care sunt foarte fotografiate, dar o fotografie cu dimensiuni corespunzătoare este importantă pentru fiecare rețea. Vă doriți să vă prezentați Tweet-ul sau +1 în feed-urile următorilor dvs..

Este o idee bună să creezi o imagine partajabilă pentru canalele sociale pe care vrei să le direcționezi. Este posibil să fie nevoie de un efort din partea dvs. pentru a crea resurse specifice rețelelor sociale pentru a vă promova mai bine articolul, dar merită să vă faceți timp. Iată câteva dimensiuni de imagine recomandate pentru rețelele populare pentru a vă face o idee despre ce dimensiunile imaginii ar trebui să folosești pentru a încuraja mai multe acțiuni:

 • Facebook 1200 × 630
 • Google+ 1200 × 900 (aproximativ un raport 4: 3)
 • Instagram 1080 × 1080
 • Pinterest cel puțin 600 × 600 (deși multe bloguri recomandă utilizarea unui raport 2: 3, doar asigurați-vă că imaginile dvs. au o lățime minimă de 600px)
 • Twitter 1024 × 512 (raport 2: 1)
 • Tumblr 1280 × 750

Încercați să utilizați un șablon

Pachetul de șabloane de socializare final

Nu sunteți sigur de unde să începeți? Nicio problema. Dacă ați accesat secțiunea Șabloane de media socială ale Creative Market, au mii de pachete de șabloane de social media și pachete de starter din care să alegeți.

Cele mai multe dintre acestea includ șabloane de fotografie stilate cu suprapuneri, fonturi și filtre, așa că tot ce trebuie să faceți este să editați pur și simplu textul și să dezactivați poza de stoc (ne place pachetul de șabloane de social media final de Poego, deoarece este complet și actualizat pentru 2018 ). Acest lucru vă economisește o tonă de timp, deoarece nu trebuie să vă gândiți la dimensiunile imaginii sau la un aspect creativ – șablonul are grijă de acest lucru pentru dvs..

3. Utilizați un plugin de partajare socială

Utilizați un plugin de partajare socială pentru a obține mai multe acțiuni sociale pe blogul dvs.

Chiar dacă scrii cea mai uimitoare și hilară postare pe blog, nu va fi niciodată virală dacă nu oferiți o cale ușoară pentru cititorii dvs. să o circule.

Cea mai bună modalitate de a încuraja partajarea este să implementați butoane de socializare în locații proeminente de pe blogul dvs. De exemplu, Instrumentele de partajare AddThis pentru WordPress oferă câteva opțiuni extrem de ușor de instalat și vă pot ajuta să obțineți mai multe partaje sociale pe postările dvs..

Exemplul de mai sus include atât meniul de partajare „plutitor”, care călătorește de-a lungul paginii cu utilizatorul în timp ce defilează, cât și opțiunea „inline”, care rămâne statică în poziția pe care o alegeți.

Acest plugin este o opțiune excelentă, deoarece verifică mai multe căsuțe simultan. Nu trebuie să accesați fiecare rețea socială și să vă dați seama cum să instalați fiecare buton Facebook Like sau Twitter Tweet. AddThis acceptă partajarea la peste 200 de servicii, permițând vizitatorilor dvs. posibilitatea de a partaja oriunde își petrec timpul pe web, motiv pentru care AddThis este recomandat în mod constant de bloggeri ca unul dintre cele mai bune pluginuri de social media pentru WordPress.

4. Împărtășește-te

Obțineți mai multe acțiuni sociale pe blogul dvs., împărtășind propriul dvs. conținut

Nu te îndepărta de un pic de auto-promovare. Odată ce apăsați să publicați postarea dvs., următorul pas ar trebui să fie difuzați singur. Partajează-l pe toate canalele de socializare!

Creați o etichetă creativă și atrăgătoare pentru a partaja împreună cu imaginea și linkul către articolul dvs. Este o idee bună să adăugați hashtag-uri care sunt relevante pentru conținutul dvs., dar de asemenea utilizate frecvent. Puteți chiar sări pe „chat-urile” programate săptămânal, centrate în jurul unui hashtag specific, pentru a ajunge la un public nou. Iată câteva sfaturi despre câte hashtag-uri a folosi:

 • Pe Facebook nu vizează niciunul sau doar 1 hashtag
 • Google+ va adăuga automat hashtag-uri la conținutul dvs.
 • Instagram permite până la 30 de hashtag-uri, dar de obicei este cel mai bine să nu treci peste 15
 • Pinterest permite până la 20 de hashtag-uri și, în timp ce cu siguranță puteți folosi toate cele 20, asigurați-vă că adăugați câteva hashtag-uri cheie (deși cu cât este mai specific cuvântul sau chiar expresia cu atât mai bine)
 • Pentru Twitter, utilizați 2 hashtag-uri pentru a vă ajuta să îmbunătățiți performanțele tweet-urilor
 • Tumblr permite căutarea primelor 5 etichete, deci nu are sens să adăugați mai multe

De asemenea, validarea socială este un lucru real, așa că aici este un mic sfat: datele arată că, cu cât numărul de acțiuni este mai mare pe un articol, cu atât sunt mai probabil ca și alții să îl partajeze. Așadar, asigurați-vă că atunci când faceți share, faceți-o prin intermediul instrumentelor de partajare care sunt implementate pe site-ul dvs..

5. Cereți cititorilor dvs. să împărtășească

Uneori, dacă vrei ceva în viață, trebuie doar să o ceri. Puterea sugestiei este o tactică foarte formidabilă și nu ar trebui să-ți fie rușine să o folosești.

Utilizând o suprapunere de site web, cum ar fi un instrument pop-up sau banner, puteți crea un apel către acțiune pentru a partaja conținutul dvs. Suprapunerile de site-uri web au dovedit că cresc conversiile.

Obțineți mai multe acțiuni sociale cu pluginul Highlight and Share

O altă opțiune este să folosiți o evidențiere a textului pentru a tweet pe site-ul dvs. web. O opțiune ușoară este gratuită Evidențiați și partajați pluginul care include setări simple pentru rețelele de socializare, o opțiune pentru a adăuga la conținutul extras și utilizarea automată de scurtături.

Dacă doriți să încercați o strategie diferită, puteți oferi chiar un mic stimulent oamenilor pentru a câștiga ceva dacă împărtășesc postarea dvs. pe blog. Contactați o afacere din nișa dvs. pentru a vă sponsoriza, oferind un produs sau un membru pentru a vă da cadou. Apoi, utilizați un serviciu cum ar fi Rafflecopter pentru a crea concursul dvs. – completați cu opțiuni de intrare socială (cum ar fi „Urmați-mă pe Twitter” sau „Partajați acest lucru pe Facebook”).

Sfaturi pentru a obține mai multe acțiuni sociale

Încurajarea partajării sociale pe site-ul dvs. nu trebuie să fie o ecuație complicată. O componentă importantă a succesului este pur și simplu continuarea să apară și să fie în concordanță cu postarea și promovarea. Deci, dacă experimentați un început lent, nu renunțați! Promitem că, cu timpul, veți obține mai multe cote sociale și veți vedea că aceste numere încep să crească.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me