Monitorizarea dvs. Social Media Analytics cu WordPress

Motivul pentru monitorizarea social media este foarte simplu. Vrem să aflăm ce funcționează și ce nu este. Este esențial să înțelegeți ce canale, campanii și conținut de social media au succes și au un impact asupra afacerii dvs. Și care nu sunt. Cu aceste informații, vă puteți adapta strategia de social media în consecință.


Acestea fiind spuse, urmărirea valorilor de socializare, interpretarea rezultatelor și apoi aplicarea a ceea ce ați învățat pe canalele dvs. de socializare poate fi dificilă. În acest articol, vom analiza modul în care puteți utiliza Google Analytics pentru a monitoriza performanțele dvs. de social media pentru a vă ajuta site-ul să se convertească la obiectivele sale.

Analiza de bază de social media

Twitter Analyitcs

Multe instrumente de analiză socială indică valori de bază ale social media. Acestea pot include cât de multe urmări noi ați avut în această lună, ce conținut a avut cele mai multe like-uri și share-uri și câți oameni v-au văzut profilul. Aceasta este toate informațiile utile și, dacă este ceea ce sunteți după aceea, v-aș recomanda să utilizați rapoartele de valori furnizate de fiecare canal de social media individual.

Facebook, Stare de nervozitate, Instagram Business, Pinterest de afaceri, și multe alte mari canale de socializare oferă defalcări mari ale performanței contului. Acest lucru vă va oferi o bună înțelegere a modului în care interacționează urmașii dvs. cu profilurile dvs. Și la ce conținut răspund bine.

Cu toate acestea, dacă doriți mai multe rapoarte aprofundate, care să se concentreze pe analiza social media în legătură cu conversiile site-urilor, atunci ar trebui să luați în considerare utilizarea Google Analytics.

De ce ar trebui să utilizați Google Analytics?

Google Analytics

Google Analytics este utilizat pe scară largă pentru monitorizarea valorilor la fața locului. Cu toate acestea, acest instrument cuprinzător este adesea trecut cu vederea pentru raportarea social media, ceea ce reprezintă o mare greșeală.

Google Analytics este o soluție extrem de valoroasă, deoarece vă permite să măsurați impactul pe care canalele de social media îl au pe site-ul dvs. WordPress. Poate identifica ce canale de social media și conținut social transmit trafic pe site-ul dvs. și în ce cantități. Puteți seta apoi obiective pentru a măsura modul în care performanțele dvs. de social media afectează conversiile site-ului.

De exemplu, puteți stabili obiective pentru a monitoriza exact câți câștigați ați generat din traficul de social media, câți oameni care provin din social media au achiziționat produse pe site-ul dvs. și valoarea monetară a adepților dvs. sociali. Să aruncăm acum o privire mai detaliată asupra modului de configurare, utilizare și analiză Google Analytics …

Noțiuni introductive cu Google Analytics

Google Analytics este foarte ușor de configurat și de început. Pur și simplu vă înscrieți și înregistrați site-ul dvs. WordPress. După ce Google Analytics funcționează, puteți începe să urmăriți analizele site-ului dvs..

Prezentare generală a achizițiilor

La nivelul cel mai de bază, puteți urmări de unde vine traficul către site-ul dvs. WordPress. În secțiunea „Achiziție> Prezentare generală” veți vedea cât de multe persoane au vizitat site-ul dvs. de pe canalele de social media în comparație cu alte surse. De asemenea, puteți înțelege comportamentul vizitatorilor de pe site-ul dvs..

Prezentare generală a achizițiilor 2

Dacă faceți clic direct pe „Social”, veți avea o defalcare detaliată a cantității de trafic din fiecare canal de socializare. Aici puteți vedea numărul de persoane care au ajuns pe site-ul dvs. web, cât timp au stat pe site-ul dvs. și rata de conversie pentru fiecare canal de socializare.

Cu toate acestea, pentru a beneficia la maxim de Google Analytics, trebuie să urmăriți obiective individuale legate de site-ul dvs. WordPress. Acest lucru vă va permite să vedeți dacă site-ul dvs. web se convertește în funcție de obiectivele sale. Și cum în special media socială îl ajută să realizeze aceste conversii.

Cum să configurați monitorizarea obiectivelor pe Google Analytics

Pentru a activa urmărirea obiectivelor pe site-ul dvs. web, va trebui să adăugați mai întâi Managerul de etichete Google pe site-ul dvs. WordPress Aceasta implică adăugarea unor coduri la fiecare pagină a site-ului dvs. web, astfel încât Google Analytics să poată urmări comportamentul utilizatorului și conversiile pe site-ul dvs..

Există instrucțiuni clare despre cum să faceți acest lucru Asistență Google. Cu toate acestea, dacă nu aveți experiență de adăugare de cod pe site-ul dvs. WordPress, acesta poate fi ceva cu care veți avea nevoie de ajutor.

Odată configurat Managerul de etichete Google, trebuie să vă creați propriile obiective ale site-urilor personalizate în Google Analytics. Acestea vă vor permite să monitorizați modul în care canalele dvs. de socializare contribuie la succesul site-ului dvs..

Crearea obiectivelor pentru site-ul dvs. WordPress

Configurarea monitorizării obiectivelor în Google Analytics este un proces foarte simplu și din nou Asistență Google oferă informații detaliate despre cum se face acest lucru.

Pentru a începe, faceți clic pe pictograma „Admin” din colțul din stânga jos. Alegeți „Obiective> Adăugare noi”, apoi urmați pur și simplu pașii pentru a vă crea obiectivele.

Stabilirea obiectivelor

Există numeroase tipuri de obiective din care să alegeți, dar cele create de dvs. ar trebui să fie direct legate de obiectivele site-ului dvs. WordPress. De exemplu, dacă vindeți produse, atunci veți avea nevoie de un obiectiv care să monitorizeze plățile online ale site-ului dvs. Puteți adăuga, de asemenea, o valoare monetară acestui obiectiv, care vă va permite să monitorizați cu exactitate câștigurile pe care le creează traficul dvs. de social media pentru afacerea dvs..

Alte obiective pe care le puteți urmări includ implicarea pe site-ul dvs., întrebări despre serviciile dvs., numărul de rezervări sau rezervări de întâlniri efectuate și multe altele. Site-urile de afaceri ar trebui să lucreze întotdeauna pentru a atinge numeroase obiective simultan, deci creează-ți obiectivele în consecință.

Ce analiză socială poți monitoriza cu Google Analytics?

După ce obiectivele dvs. au fost configurate, veți putea accesa conturi detaliate despre modul în care canalele de social media vă ajută site-ul dvs. WordPress să se convertească în raport cu obiectivele sale. Să aruncăm o privire câteva dintre cele mai importante rapoarte despre analizele de socializare pe care Google Analytics le poate genera …

Privire de ansamblu socială

Privire de ansamblu socială

Pentru a vizualiza o imagine de ansamblu a analizelor dvs. de socializare, selectați „Achiziție> Social> Prezentare generală”. Aici puteți vedea numărul de conversii pe care site-ul dvs. le-a atins în raport cu obiectivele pe care le-ați setat. Este important de prezentat o imagine de ansamblu a câtorva conversii au provenit de pe rețelele de socializare și, în special, care canale.

Recomandări de rețea

Recomandări de rețea

În secțiunea „Social> Referențe de rețea” veți găsi o defalcare a cantității de trafic pe care o transmite fiecare canal de socializare pe site-ul dvs. web. Veți obține, de asemenea, detalii despre comportamentul utilizatorilor. Aceasta include date despre numărul de vizualizări de pagină, durata medie a sesiunii și multe altele. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți ce rețele se conectează bine cu conținutul dvs. și care dintre ele rămân în urmă.

Conversii

Conversii

Raportul din „Social> Conversii” vă va ajuta să măsurați exact succesul și valoarea canalelor de social media în ceea ce privește obiectivele site-ului dvs. web. Veți putea identifica ce rețele sociale conduc cele mai multe conversii, la ce conversii contribuie și valoarea monetară pe care o adaugă afacerii dvs..

Fluxul de utilizatori

Fluxul de utilizatori

Raportul „Flux de utilizatori” este cu adevărat interesant, deoarece afișează căile pe care vizitatorii de pe social media le-au parcurs pe site-ul dvs. Puteți vedea unde au intrat oamenii pe site-ul dvs., cu ce pagini s-au angajat și unde au plecat. Acest lucru este excelent pentru a înțelege călătoria pe care audiența dvs. de socializare o face pe site-ul dvs. WordPress. De asemenea, vă oferă o perspectivă asupra conținutului interesat în special de vizitatorii dvs..

Cum să vă adăugați tabloul de bord de analiză Goggle la WordPress

Google Analytics pentru WordPress

Acum că știți totul despre Google Analytics, există modalități ușoare de a integra rapoartele de analiză în instalarea dvs. WordPress. Iată doar câteva dintre pluginurile noastre preferate pentru a adăuga analize Google pe WordPress.

Tabloul de bord Google Analytics pentru WordPress (gratuit): Unul dintre favoriții noștri ne conectează Tabloul de bord Google Analytics pentru WordPress. Acest plugin ușor de utilizat adaugă rapoarte pentru traficul dvs., vizualizări pe pagini, respingeri și mai mult drept la WordPress. Și dacă aveți nevoie de ajutor pentru a obține configurarea pluginului, aruncați o privire la ghidul nostru despre cum să integrați Google Analytics cu WordPress.

MonsterInsights (Freemium): O altă opțiune excelentă este MonsterInsights care folosește un model freemium. Descărcați versiunea gratuită a pluginului pentru a adăuga tabloul de bord Google Analytics și statisticile în timp real la WordPress. Vreau mai mult? Treceți la premium pentru raportare mai avansată.

Google Analytics pentru JetPack (Premium): Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni premium, JetPack Premium include integrarea pentru Google Analytics. Există multe motive pentru a iubi Jetpack-ul totul în unul și pentru a avea statistici avansate ale site-ului Google la sfaturile degetelor este doar ciocolata de pe tort.

Gânduri finale pe Social Media Analytics

Ca întotdeauna cu monitorizarea analizelor, cheia este să interpretezi datele. Apoi aduceți modificări strategiei de social media în consecință. Uită-te la ce canale de socializare sunt cele mai eficiente pentru a converti în raport cu obiectivele site-ului tău. Și ce tipuri de conținut ajută la acest succes. În egală măsură, este la fel de important să știți ce platforme sociale nu sunt performante, astfel încât să puteți aduce îmbunătățirile necesare.

Cum vă monitorizați analizele de socializare? Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile în comentariile de mai jos …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me