Există două tipuri de persoane care decid să se implice în dezvoltarea WordPress.


Primul tip de oameni sunt cei care sunt deja dezvoltatori într-un fel sau altul și fac alegerea de a afla mai multe despre WordPress. Al doilea tip de oameni sunt cei care nu au experiență de codificare reală, dar trebuie să se conecteze cu site-ul lor actual WordPress pentru a schimba ceva ce nu le place.

WordPress este un mediu excelent pentru a afla mai multe despre dezvoltare, motiv pentru care este potrivit în special celor care învață lucrurile așa cum trebuie. Funcționează deosebit de bine ca instrument de învățare pentru noii dezvoltatori din mai multe motive.

Blocurile de construcție ale WordPress

Există mai multe limbaje de codare diferite care trebuie învățate pentru a beneficia la maxim de dezvoltarea WordPress. La baza sa, WordPress este construit pe unul dintre cele mai comune limbaje de programare de pe web, PHP. De asemenea, utilizează o cantitate vastă de HTML, CSS și puțin Javascript pentru diverse aspecte.

Există alte limbaje și standarde de codificare implicate (de exemplu, XML și MySQL), dar nu trebuie să aflați prea multe despre ele la începutul călătoriei de dezvoltare..

Cele trei limbi de bază pe care trebuie să le înveți pentru a deveni un dezvoltator WordPress (în ordine descrescătoare de dificultate și necesitate) sunt PHP, CSS și HTML.

PHP controlează modul în care totul interacționează în WordPress și cum se conectează cu baza de date MySQL. Poate fi folosit pentru a crea unele funcții uimitoare și este limbajul cheie de învățat pentru fiecare aspect al WordPress.

Următorul aspect cel mai important de învățat este CSS. Astfel îți creezi site-ul. Este modul în care diferențiați site-ul dvs. de toate celelalte de pe web. Poate fi extrem de dificil de stăpânit și va necesita o mare cantitate de studii pentru a obține la maxim.

HTML este structura pe care sunt construite funcțiile create în PHP și stilul definit de CSS. Este cea mai ușoară limbă de învățat, dar extrem de importantă în crearea unui site web bine construit.

Javascript este a patra limbă pe care puteți învăța să o utilizați cu WordPress. Nu este unul cu care va trebui să vă preocupați la începutul călătoriei dvs. în dezvoltarea WordPress, dar merită investigat odată ce vă veți simți confortabil cu celelalte trei.

Căi de dezvoltare pentru a explora

Există trei căi principale de urmat dacă sunteți interesat să aflați despre dezvoltarea WordPress.

Dezvoltarea temei

Dezvoltarea tematică este cea mai comună intrare în dezvoltarea WordPress. Majoritatea dezvoltatorilor WordPress își încep procesul de învățare cu teme. Indiferent dacă aveți o temă care trebuie personalizată dintr-un motiv sau altul, sau decideți să creați o temă proprie, acesta este un loc excelent pentru a începe.

Dezvoltarea tematică implică toate cele trei limbaje de dezvoltare de bază și înveți cum se integrează WordPress cu toate aspectele sale. Este dotat cu bonusul suplimentar de a vă permite să vizualizați codul pentru alte teme și să aflați cum sunt puse laolaltă.

Crearea unei teme de la zero este o metodă excelentă de învățare a fiecărui aspect al WordPress.

Dezvoltare de pluginuri

Crearea unui plugin nu este de obicei ceva ce se încearcă de către cei care încep codificarea prin tinkering cu site-ul lor. Există prea multe lucruri care pot merge greșit cu un plugin prost scris pentru începători complete.

Cei care au cunoștințe anterioare de PHP și caută să rezolve o anumită problemă cu care se confruntă WordPress, sunt mai susceptibili să urmeze această cale încă de la început. Factorul principal în dezvoltarea de pluginuri este faptul că ești limitat doar de imaginația ta.

Puteți schimba o instalare implicită WordPress în practic orice, cu plugin-uri bune. Exemple de plugin-uri disponibile în prezent includ forumuri, rețele sociale, site-uri de membru și multe alte lucruri.

Dezvoltarea software-ului de bază

Aceasta nu este pentru slaba inimii.

Pentru a te implica în dezvoltarea de software de bază pentru WordPress este nevoie de multă pricepere. Acesta nu este un lucru care ar trebui să fie încercat de cei fără experiență PHP anterioară.

Surse de învățare

Crește-ți afacerea de formare LearnDash cu mai mulți instructori

Deși dezvoltarea WordPress poate fi dificilă, există un număr enorm de resurse pe web care vă pot ajuta cu orice problemă vă confruntați..

Șansele sunt că, dacă ești blocat pe ceva, soluția este deja disponibilă. Iată unde ar trebui să începi să cauți.

Codexul

WordPress Codex ar trebui să fie prima oprire pentru orice întrebări de dezvoltare.

Este o resursă fantastică care detaliază fiecare funcție și bucată de cod din software-ul WordPress. Acesta include multe articole și tutoriale pentru a începe cu WordPress și este, probabil, resursa finală a acestui subiect.

Tutoriale

Există o gamă vastă de tutoriale pe internet pentru a vă începe cu dezvoltarea WordPress. Avem multe dintre ele aici pe blogul nostru WordPress. Există numeroase tutoriale gratuite disponibile pentru studiere, dar există și mai multe cursuri premium și tutoriale pe care le puteți utiliza (.

Pe lângă tutorialele de învățare despre dezvoltarea generală, există și un număr de tutoriale specifice care vă vor învăța cum să îndepliniți diverse sarcini. O căutare rapidă pe Google vă va oferi zile în care puteți citi materiale.

Forum

Există o serie de forumuri special pentru dezvoltatori. Nu toate merită citite în mod regulat, dar sunt un loc ideal pentru a pune întrebări cu privire la problemele pe care le întâmpinați. Nu toate răspunsurile pe care le primiți vor avea valoare, dar pot fi locuri rapide și utile pentru a răspunde la întrebări specifice.

Sunt Forumuri specifice WordPress, sau forumuri generale pentru dezvoltatori, cum ar fi Depășirea stivei pentru ca tu să investighezi. Merită să-ți faci timp să descoperi un forum care ți se potrivește și să pui întrebări ale utilizatorilor cu mai multă experiență.

Participarea la Comunitate

Comunitatea WordPress este un loc activ și vibrant, unde puteți afla tot ce trebuie să știți despre software. Nu este pur și simplu umplut cu codere. Comunitatea WordPress include designeri, traducători, scriitori de documente și multe alte tipuri de oameni, care vă pot oferi o perspectivă diferită asupra întrebărilor de dezvoltare..

Există multe modalități de a vă implica în comunitatea WordPress. Puteți utiliza versiunile software beta și oferi feedback. Puteți vorbi cu dezvoltatorii de plugin-uri actuale și vă puteți oferi abilitățile de codare sau vă puteți ajuta să testați și să remediați noile versiuni.

Există un articol minunat în Codex despre contribuția la WordPress și dacă doriți să vă implicați, merită citit. Dacă gândiți creativ, va exista vreun fel de a da înapoi comunității.

Concluzie

Învățarea despre dezvoltarea WordPress este o sarcină dificilă și consumatoare de timp, dar poate fi extrem de plină de satisfacții. Dacă este nevoie de timp pentru a învăța software-ul, puteți începe să vă modelați site-ul WordPress în multe moduri.

Indiferent dacă vă dezvoltați propriile teme, introduceți un plugin în depozitul WordPress sau implicați-vă foarte mult în dezvoltarea viitoare a software-ului de bază, scufundați-vă și implicați-vă în comunitatea WordPress într-un fel vă vor ajuta să progresați mult mai repede..

Ați început recent călătoria dvs. în dezvoltarea WordPress, sau este ceva ce sperați să începeți în curând? Dacă sunteți un dezvoltator WordPress experimentat, cum ați recomanda oamenilor să înceapă? Ne-ar plăcea să vă auzim gândurile în comentarii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me