Cum să îți grăbești site-ul WordPress

Când vorbim despre viteza site-ului web, o mulțime de editori – utilizatori WordPress sau nu – vor susține că acesta este într-adevăr un factor important care trebuie susținut în mod constant pentru motivul că poate afecta direct experiența utilizatorilor. Efectul său este atât de mare încât, de fapt, 40% dintre utilizatorii de internet a spus că vor abandona un site web care durează mai mult de 3 secunde pentru a se încărca (motiv pentru care este atât de important să grăbești WordPress).


În lumea de azi în care atenția oamenilor este din ce în ce mai scurtă, este necesar ca toți proprietarii de site-uri să înțeleagă valoarea vitezei ca factor esențial în experiența generală a utilizatorului și, prin urmare, un semnal important pentru a se clasifica bine în paginile cu rezultatele motoarelor de căutare..

Verificați elementele de mai jos, deoarece am adunat câteva dintre trucurile și metodele de care aveți nevoie pentru a accelera WordPress și a ajuta site-ul dvs. web să se încarce cu viteză fulger.

1. Testează-ți viteza site-ului curent

Instrumente Pingdom

Înainte de a putea optimiza viteza site-ului, trebuie să vă cunoașteți punctul de plecare. Aceasta înseamnă că va trebui să măsurați viteza inițială a site-ului dvs. web. Iată câteva dintre cele mai bune instrumente online gratuite care vă pot ajuta să determinați ce părți ale site-ului dvs. Web pot cauza blocaje:

 • Google PageSpeed ​​Insights: Copiați și inserați adresa URL a site-ului dvs. pentru a vedea ce domenii puteți regla pentru a îmbunătăți viteza paginii dvs. pe dispozitivele desktop și mobile (cum ar fi optimizarea imaginilor, remedierea linkurilor sparte etc.).
 • Test Pingdom Speed ​​Speed: Evaluează toate componentele paginii tale web și oferă o schiță de performanță completată cu un rating și recomandări.
 • GTmetrix: Evaluează site-ul dvs., oferindu-ți atât un scor PageSpeed ​​cât și un scor YSlow, informându-ți despre timpul de încărcare a paginii, dimensiunea paginii și numărul de solicitări făcute, precum și soluții pentru îmbunătățirea site-ului dvs..
 • Testul de viteză al site-ului Cloudinary: Acest instrument oferă analiză de imagine a testului vitezei site-ului web. De ce este minunat? Vă va ajuta să vă arătați cum puteți îmbunătăți viteza site-ului dvs. prin simpla optimizare a imaginilor dvs. (nu este necesară o codificare complexă sau modificări ale site-ului).
 • Testul de viteză KeyCDN: KeyCDN oferă un serviciu excelent CDN, dar oferă și instrumente gratuite de testare a vitezei și a performanței site-ului. Trebuie doar să introduceți adresa URL și să înregistrați scorurile înainte și după efectuarea modificărilor pentru a vedea cât de mult puteți grăbi WordPress.

2. Alegeți un furnizor bun de găzduire pentru a accelera WordPress

Gazduire motor WP

Dacă executați un site web de comerț electronic sau site-ul dvs. web folosește o mulțime de conținut diferit, cum ar fi videoclipuri sau infografii, atunci faceți ca prioritate să găsiți un furnizor de hosting de încredere. Dacă sunteți cu adevărat serioși în ceea ce privește site-ul dvs. web, veți dori, probabil, să vă renunțați la servicii gratuite sau partajate de găzduire și să optați pentru hostingul WordPress gestionat de calitate. Folosim și iubim WP Engine și nu le putem recomanda suficient. Platformele lor de găzduire complet gestionate înseamnă că vă puteți îngrijora mai puțin de serverul dvs. și mai mult de conținutul dvs..

Dar dacă acest lucru este mai mult decât aveți nevoie, există o mulțime de opțiuni de găzduire partajate pentru a alege dintre acestea, care sunt accesibile și mai viabile dacă abia începeți. Atunci, dacă apare nevoia, vă puteți extinde planul pentru mai multe alocări de lățime de bandă sau alte avantaje de hosting care vin cu planuri mai mari. Pentru găzduirea partajată ne place Bluehost, deoarece oferă o mulțime de avantaje excelente pentru bloggerii noi, dar ne place și Cloudways dacă căutați o opțiune ușoară de găzduire în cloud.

Ce face o gazdă WordPress bună

Atunci când alegeți un furnizor de găzduire, este sigur că vor fi câțiva factori cheie pe care doriți să îi luați în considerare. În funcție de nevoile individuale, acestea pot include:

 • Preț (adesea, numărul 1 pentru noii bloggeri)
 • Numele de domeniu gratuit
 • Asistență SSL sau gratuită Să criptăm integrarea SSL
 • Migrarea site-ului gratuit (important dacă nu doriți să vă migrați site-ul dvs. WordPress singur)
 • Complet gestionat
 • Specificații tehnice (PHP, Nginx, etc)
 • Backupuri zilnice ale site-urilor web, deși vă recomandăm în continuare să utilizați un plugin pentru a face backup personal
 • Asistență prin chat, e-mail sau telefon pentru ajutor tehnic rapid
 • Acces FTP / SFTP
 • Evaluări / recenzii generale

3. Alegeți o temă minunată de WordPress

Există o mulțime de teme vizual uimitoare pe care le puteți alege în zilele noastre. Cu toate acestea, aspectul nu echivalează neapărat cu performanța, mai ales dacă tema este slab codificată. Chiar și o simplă temă de bloguri ar putea încetini site-ul dvs. web dacă dezvoltatorul nu ar ști ce fac. Cel mai bun pariu este să alegeți o temă cu scoruri bune la testul de viteză.

Trage WordPress Total Drag and Drop

Total WordPress Tema

Cu siguranță, vă recomandăm tema noastră Total WordPress. Construit manual aici la WPExplorer, nu numai că este plin de funcții grozave, ci este și extrem de rapid. Aruncă o privire la acest ghid de Kinsta despre cum să faci optimizați tema Total WordPress pentru viteză!

Tema include o mulțime de opțiuni încorporate pentru culori, fonturi, machete, tipuri de postare personalizate, stiluri de antet și multe altele. Nu utilizați tipul post personalizat personal (sau o altă caracteristică)? Total include setări de optimizare pentru a dezactiva funcțiile pentru a accelera WordPress pe backend-ul site-ului dvs. web.

Tema include, de asemenea, WPBakery Page Builder, un compozitor de pagini de drag & drop vizual. Aceasta poate fi folosită pentru a crea design-uri complet personalizabile, fără a încetini site-ul dvs. (încredere în noi – trebuie doar să aruncăm o privire la demo-urile noastre cu temă totală pentru a vedea cât de rapid ar putea fi site-ul dvs..

Tema WordPress gratuită elegantă

Tema WordPress gratuită elegantă

Căutați o temă simplă, rapidă și gratuită pentru blogul, portofoliul sau site-ul dvs. de afaceri? Tema gratuită elegantă este o opțiune excelentă care include funcții încorporate și ușor de utilizat precum un șablon de pagină de pornire, tipuri de posturi de personal și de portofoliu și un blog de bază. Tema include o serie de opțiuni de personalizare pentru culori, logo, widget-uri de subsol și alte câteva setări. Dar asta păstrează Elegant ușor! Dacă doriți să adăugați mai multe personalizări, luați în considerare adăugarea propriului CSS sau utilizarea unui editor vizual bine codat, cum ar fi Yellow Pencil.

Default Douăzeci și șaptesprezece teme

Douăzeci și șaptesprezece teme WordPress

Și în sfârșit, tema implicită a WordPress a anului este de obicei o alegere bună atunci când se ia în considerare viteza site-ului. Când te uiți Douăzeci și șaptesprezece (și anii precedenți), tema este bine codată și funcțiile sunt păstrate la minim, ceea ce este un indicator bun că, chiar și după adăugarea de conținut, tema dvs. nu ar trebui să încetinească viteza paginii dvs. (trebuie să fiți atenți când adăugați plugin-uri).

Dar dacă doriți să testați o altă temă (sau chiar să testați total pentru dvs.) folosiți testele de viteză cu care am legat mai sus pentru a testa demo-urile temei..

4. Evitați să vă înghesuiți site-ul cu pluginuri inutile

Query Monitor Plugin WordPress gratuit

Dacă vă întrebați dacă prea multe plugin-uri pot încetini performanța site-ului dvs. WordPress, răspunsul este poate. Asta chiar dacă va depinde de dimensiunea pluginurilor dvs., dacă sunt compatibile între ele, dacă există funcționalități care se suprapun și cel mai important dacă sunt pluginuri bine codate (la fel ca teme, chiar dacă instalați un plugin simplu pentru legăturile sociale, acesta poate bloca site-ul dvs. dacă este slab codificat).

Deși unul dintre diferențierii cheie care separă WordPress de alte platforme este gama largă de pluginuri, nu înseamnă neapărat că trebuie să instalați toate pluginurile pe care le vedeți. Încercați numai instalare plugin-uri de care aveți nevoie, asigurați-vă că șterge pluginuri pe care nu le mai folosești (nu are niciun sens să fii un protector de pluginuri) și nu uita să Actualizați plugin-urile dvs. pentru a le menține în formă de vârf.

Atunci când alegeți pluginuri, nu uitați să vă concentrați asupra calității și nu asupra cantității. Iată câteva sfaturi pentru gestionarea pluginurilor:

 • Testați viteza site-ului dvs. (și executați o copie de rezervă a site-ului pentru a fi în siguranță) înainte și după instalarea unui nou plugin
 • Utilizați un profil de performanță de plugin, cum ar fi gratuit Monitor de interogare
 • Optați pentru plugin-uri cu mai multe funcții (cum ar fi Jetpack – plugin-ul All-in-One star de WordPress)

5. Activați Cache WordPress

WP Super Cache

Una dintre cele mai sigure metode de a accelera WordPress este prin configurarea memoriei în cache (chiar și WordPress spune acest lucru în Codex). Poate spori semnificativ viteza de încărcare a site-ului dvs. web chiar și atunci când utilizați un serviciu de găzduire partajat. Funcționează prin afișarea unei copii statice a site-ului dvs., mai degrabă decât executarea PHP și efectuarea de apeluri la baza de date pentru fiecare vizită – economisindu-vă o tonă de lățime de bandă în proces.

WordPress utilizează acest proces în mai multe locuri ale funcționării sale interne. Cu toate acestea, puteți îmbunătăți nivelul de memorie în cache a altor procese WordPress (și în cele din urmă grăbiți WordPress în ansamblu), prin instalarea de pluginuri de cache precum W3 Total Cache sau WP Super Cache.

Doriți să aflați mai multe despre ce este cache-ul WordPress, de ce ar trebui să-l utilizați și cum să-l implementați pe site-ul dvs. web? Verificați ghidul nostru complet de cache WordPress.

6. Accelerați WordPress cu un CDN

Avantajele utilizării unui CDN pentru site-ul dvs. WordPress

O rețea de livrare a conținutului este o extensie directă a serverului dvs. de site-uri web localizat în întreaga lume care pune în cache conținutul static al site-ului dvs. Conținutul static al site-ului dvs., cum ar fi imaginile, CSS și fișierele JavaScript sunt stocate pe aceste servere diferite sub formă de copii în cache. Când un vizitator face clic pe site-ul dvs. web, serverul cel mai aproape de locația vizitatorului vă va prelua conținutul și îl va furniza ulterior.

Pe lângă accelerarea livrării conținutului dvs. către vizitatorii dvs., un alt dintre avantajele folosirii unui CDN cu WordPress este că vă reduce latența, deoarece reduce distanța dintre server și mașina finală (în comparație cu serviciile de găzduire partajată sau găzduit administrate care utilizează un singur server). Un test de latență a site-ului web realizat de KeyCDN a arătat că un site web care utilizează un CDN poate experimenta o scădere de 73% a latenței instantaneu.

Există o mulțime de opțiuni excelente CDN gratuite pentru utilizatorii WordPress. Printre cei mai buni furnizori CDN, în opinia noastră, se numără Cloudflare, lui jetpack Foton și CDN77 (care are un proces de 14 zile gratuit).

7. Îmbunătățiți versiunea PHP

PHP-FPM

Pentru începători, PHP este un limbaj de script pentru a crea site-uri web interactive dinamice precum WordPress. WordPress se bazează pe PHP pentru a-și executa codul pentru a genera pagini web. Versiunea PHP are un impact extraordinar asupra performanței site-ului dvs. WordPress – așa că dacă puteți face upgrade la PHP 7, mergeți pentru ca acesta să accelereze instalările WordPress pe serverul dvs. De fapt, un reper realizat de Kinsta Managed Hosting a arătat că PHP 7 este cu aproape 2 ori mai rapid decât versiunea anterioară.

Totuși, actualizarea poate fi sau nu alegerea ta. Consultați-vă cu furnizorul de găzduire pentru a vedea dacă serverul dvs. a fost actualizat încă sau pentru a afla calendarul pentru actualizare. Este posibil ca unele funcții vechi să nu mai fie acceptate, așa că asigurați-vă că vă testați site-ul dvs. web (tema și plugin-urile incluse) după actualizare.

8. Optimizați imaginile pentru o viteză îmbunătățită a site-ului

WP Smush Image Optimizer

De asemenea, puteți reduce timpul de încărcare a site-ului dvs. web prin optimizarea imaginilor. Când încărcați o imagine pe site-ul dvs. WordPress, puteți alege să o comprimați sau să o salvați ca JPG progresiv. Alte modalități de a-ți optimiza imaginile pentru a accelera WordPress sunt următoarele:

 • Redimensionați și decupați imaginile înainte de a le încărca folosind software-ul de bază pentru editare foto
 • Compresează și optimizează imaginile înainte de a încărca cu Kraken.io (un optimizator ușor și gratuit)
 • Reduceți imaginile încărcate prin pluginuri de optimizare a imaginii, cum ar fi WP Smush, WP Smush Pro (preferatul nostru) sau programul Optimizatorul de imagini Ewww
 • Dezactivați funcția de conectare rapidă a imaginii (sau cel puțin luați măsuri pentru a preveni conectarea la cald)
 • Definiți dimensiunile imaginii în tema dvs. WordPress
 • Amâna încărcarea imaginii până când este nevoie cu un plugin WordPress de încărcare leneșă

9. Curățați-vă baza de date și limitați-vă revizuirile post

Optimizarea bazei de date

După ce te-ai bucurat să folosești site-ul tău WordPress o perioadă de timp, baza de date va conține date nefolosite, orfane și duplicate de care nu ai nevoie, așa că ar trebui să durezi un minut pentru a-ți optimiza baza de date WordPress. Eliminarea acestor date poate reduce dimensiunea bazei de date, făcând procesul de backup semnificativ mai rapid și, mai important, va îmbunătăți performanța generală a site-ului dvs. web.

Revizuirile postate ocupă, de asemenea, spațiu în baza de date, de aceea este bine să limitați numărul de schițe stocate la minimum 2 sau 3 pentru a servi copiile de rezervă. Pur și simplu adăugați această linie de cod la fișierul dvs. wp-config.php:

define ('WP_POST_REVISIONS', 3);

Sau pentru a vă ușura viața, puteți utiliza un plugin. O opțiune populară este WP Optimizare, care include opțiuni ușoare pentru curățarea postărilor, comentariilor, trackbacks-urilor, metadatelor și multe altele.

10. Dezactivează Pingbacks și Trackbacks

Linkuri externe

WordPress, în mod implicit, trimite și primește ping-uri și trackbacks de la și către alte site-uri web. Acest lucru se întâmplă atunci când alte site-uri menționează site-ul dvs. web, care la rândul dvs. vă notifică și la aprobare actualizează datele din postarea dvs. Acest lucru poate determina adăugarea de link-uri irelevante pe site-ul dvs., ceea ce poate provoca confuzie vizitatorilor dvs. și, de asemenea, afectează performanțele site-urilor dvs. web.

Setări pentru discuții WordPress

Pentru a dezactiva notificările de pe pingbacks și trackbacks de pe site-ul dvs. WordPress, conectați-vă la tabloul de bord, apoi accesați Setări> Discuție și debifează butonul „Permiteți notificările legăturilor de pe alte bloguri (pingbacks și trackbacks)” opțiune.

Înveliți

Având o poziție puternică în viteza site-ului dvs. web, va oferi site-ului dvs. un impuls substanțial nu numai pentru motoarele de căutare, ci și pentru audiența și experiența clientului. Deși un site web optimizat cu viteză nu este totul, vă poate ajuta foarte mult în conducerea mai multor trafic către site-ul dvs. web și poate crește numărul de utilizatori mulțumiți care s-ar putea transforma, în cele din urmă, în calități și vânzări..

Accelerați infograficul WordPress

Doriți să continuați să citiți sfaturi pentru a accelera site-ul dvs. WordPress? Verifica asta ghid vizual pentru accelerarea WordPress de WP Shrug despre modalitatea de a accelera site-ul dvs. WordPress pe care îl puteți vedea și descărca de pe blogul lor.

Și ca întotdeauna, nu ezitați să puneți orice întrebări sau să adăugați propriile sfaturi despre cum să grăbiți WordPress în comentariile de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me