Atunci când stabiliți prezența afacerii online, este ușor să o luați pe toate prea puțin în serios. Și ar trebui – desigur – dar este bine să te distrezi și tu. Și o modalitate de a integra distracția în site-ul dvs. web este de a-l face social partajabil și interactiv. Acest lucru nu numai că crește probabilitatea ca vizitatorii să-ți împărtășească site-ul, conținutul și postările de pe blog pe canalele lor sociale, dar crește și capacitatea publicului dvs. de a se angaja direct cu dvs. Și cu cât te poți stabili ca o „persoană adevărată” online, cu atât vei primi o mai bună recepție pentru afacerea ta.


Dacă site-ul dvs. se bazează pe WordPress, creșterea vizibilității sociale este super ușoară. Există o mulțime de pluginuri care o fac posibilă. Dar care sunt cele mai bune din punct de vedere al funcționalității și al ușurinței de utilizare și care sunt cele mai potrivite pentru întreprinderi? Nu vă faceți griji. Te-am acoperit. Iată câteva instrumente obligatorii pentru ca site-ul dvs. de afaceri WordPress să fie mai social:

jetpack

jetpack

Deși poate părea evident, jetpack este un instrument robust pentru orice site WordPress, ceea ce înseamnă că și-a câștigat locul corect în această listă (a verifica postarea lui Ajeet pe Jetpack pentru a afla mai multe despre acest puternic plugin WordPress).

Printre altele, Jetpack oferă integrarea social media într-un mod perfect. Nu numai că aveți opțiunea de a partaja automat postările dvs. de blog imediat după ce au fost publicate, puteți adăuga, de asemenea, butoane discrete de partajare socială sub fiecare postare. Aceasta este o soluție excelentă pentru cei care nu doresc să își supraîncarce site-urile cu o tonă de plugin-uri. Jetpack face atât de multe lucruri pe care șansele sunt bune pe care le vei folosi oricum – chiar dacă nu pentru componenta de distribuire socială.

BuddyPress

BuddyPress

BuddyPress este un plugin social cu caracteristici complete pentru WordPress. Vizitatorii site-ului dvs. pot crea profiluri de utilizator personalizate și puteți construi o rețea socială chiar pe site-ul dvs. Dacă aveți mai multe site-uri, funcțiile de integrare socială vor apărea uniform. De asemenea, este posibil să configurați și să gestionați notificările, să activați mesageria privată și să instalați o varietate de extensii terțe.

Acesta este un instrument fierbinte și dacă integrarea socială și construirea unei comunități este importantă pentru afacerea dvs. (ar trebui să fie), acest plugin este, probabil, o necesitate. Consultați Ghidul rapid BuddyPress pentru a vă ajuta să începeți.

Shortcode Tweetable

Shortcode Tweetable

Dacă faceți bloguri în mod regulat, este posibil să aveți posibilitatea de a scoate cititorii din fiecare postare. Și în loc să le enumerați doar în partea de jos a postării unde ar putea fi prezentate, este o idee bună să atrageți atenția asupra locului în care se află în text. Pluginul Tweetable Shortcode simplifică utilizatorilor să twittească biți din conținutul pe care l-au găsit clar, doar făcând clic pe un buton. Citatele din postările dvs. sunt apoi distribuite pe Twitter și nici nu a trebuit să ridicați un deget.

După instalare, în bara de instrumente a editorului dvs. de poștă va apărea un buton shortcode. Tot ce trebuie să faceți atunci este doar să evidențiați textul pe care doriți să îl oferiți ca un soundbite și să faceți clic pe butonul respectiv. Asta e! Pluginul costă 10 USD, dar merită dacă doriți să vă îmbunătățiți strategia Twitter.

Formular de contact 7

Formular de contact 7

Una dintre cele mai bune metode prin care vă puteți face site-ul de afaceri mai social este să instalați un formular de contact. Și unul dintre cele mai bune pluginuri pentru finalizarea acestei sarcini este Formular de contact 7. Este ușor de instalat și de configurat. Selectați doar câmpurile pe care doriți să le includeți, personalizați textul și introduceți. Include filtrarea spam-ului, astfel încât curierul de e-mail nu va fi inundat cu gunoi. Orice site de afaceri bun face ușor pentru clienții potențiali și actuali să ia legătura, așa că aceasta este o necesitate. Și din moment ce puteți personaliza câmpurile, nu există nicio scuză. Adaptați formularul potrivit pentru afacerea dvs. Uşor.

Partajare butoane de AddThis

Partajare butoane de AddThis

aici sunt atât de multe plugin-uri de partajare socială, dar unul cred că chiar arată frumos este Partajare butoane de AddThis. Este configurat să funcționeze cu peste 330 de rețele sociale și site-uri de marcaje sociale. Toți tinerii sunt incluși pe această listă. Puteți configura astfel încât aceste butoane să apară aproape oriunde pe postările dvs., inclusiv pe posturile de mai sus și de dedesubt.

Dacă vă înscrieți la un AddThis.com cont, veți avea acces la statistici despre distribuirea conținutului dvs. AddThis are alte plugin-uri pentru integrare socială, care merită să fie verificate ca Urmăriți butoanele de AddThis, care apar fie în partea de sus a paginii de pornire, fie în partea stângă a fiecărei pagini, Adăugați acest bar de bun venit, care adaugă o bară în partea de sus a ecranului care întâmpină vizitatorii în funcție de preferințele rețelelor sociale și multe altele.

Autentificare socială

Autentificare socială

Dacă a face cea mai perfectă experiență posibilă este o prioritate pentru dvs., vă veți bucura Autentificare socială. Acest plugin face simplu pentru vizitatorii site-ului dvs. să se autentifice și să lase comentarii folosind profilurile rețelei de socializare. Este bazat pe widget și pe shortcode, astfel încât să îl puteți pune oriunde doriți pe site-ul dvs. și funcționează cu toate site-urile populare precum Facebook, Twitter și Google+. Funcționează și cu BuddyPress, așa că, dacă aveți în vedere integrarea socială, acesta este pluginul pentru dvs..

Digg Digg

Digg Digg

Ultimul plugin despre care voi vorbi astăzi nu este altul decât Digg Digg by Buffer. Bara de acces flotant este prezentată pe o mulțime de site-uri de pe internet și a devenit un fel de bază WordPress. Bara se afișează în partea stângă a ecranului și plutește de-a lungul vârfului de conținut în timp ce utilizatorul derulează.

Afișează butoanele de partajare socială pentru o mare varietate de site-uri și puteți alege și alege care să le afișați. Pentru a vă oferi doar o eșantionare, Digg Digg acceptă Twitter, Facebook Like, Share Facebook, LinkedIn, Google +1, Buffer, StumbleUpon, Pinterest, Tumblr și multe altele. De asemenea, folosește încărcarea leneșă, ceea ce înseamnă că nu vă va distruge site-ul. Și dacă nu sunteți în treaba cu barele flotante, puteți opta doar pentru ca butoanele să fie afișate în partea de sus sau de jos a postărilor. Este flexibilitatea care îmi place cel mai mult.


Social media devine din ce în ce mai mult o componentă esențială a conducerii unei afaceri. Pur și simplu, ai nevoie dacă vrei să ai succes online. În timp ce ar putea fi intimidant să vă stabiliți pe toate rețelele populare, cel puțin puteți face este să vă ușurați vizitatorii să se conecteze cu dvs. și să vă partajați conținutul. Chiar dacă tot ceea ce faceți, veți fi în continuare mult mai bine decât majoritatea.

Așadar, în loc să-i determinați pe vizitatori să facă meserii suplimentare și să vă vâreze profilul de Twitter, adresa de e-mail sau ce aveți prin căutarea Google, utilizați pluginurile de mai sus pentru a face site-ul dvs. de afaceri mai social chiar și la prima vedere. Construiți comunități pe site. Integrați-vă cu rețelele sociale populare. Permiteți o comunicare ușoară. Activați distribuirea socială. Acestea sunt elementele obligatorii ale unui site modern. Și, din fericire, pentru dvs., site-ul dvs. pe WordPress face toate acestea doar un pic mai ușor.

Ce pași ați făcut pentru a face site-ul dvs. de afaceri mai social? Folosiți unul dintre pluginurile de mai sus sau utilizați alte instrumente? Mi-ar plăcea să aud ce gândești.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me