Crește-ți audiența cu competiții pentru WordPress

Desfășurarea unui concurs pe site-ul dvs. WordPress poate merita foarte mult, dar poate fi și o muncă grea. Dacă este planificat și executat corect, vă poate ajuta să creșteți audiența, să creșteți conștientizarea mărcii și să vă ajutați să vă promovați și să vindeți produsele.


Dar ce trebuie să iei în considerare înainte de a participa la o competiție și ce tip de competiție este cel mai potrivit pentru proiectul tău? În acest articol, vom arunca o privire asupra diferitelor tipuri de concursuri pe care le puteți derula, precum și a celor mai bune pluginuri pentru competiția WordPress care fac din publicul dvs. să crească.

Beneficiile derulării unui concurs WordPress

Concurență WordPress

Desfășurarea unei competiții creează emoție și interacțiune între comunitatea site-ului dvs. web. Premiile nu trebuie să fie imense, dar, făcute corect, recompensele pentru afacerea dvs. pot fi.

Colectarea adreselor de e-mail

Competițiile sunt o modalitate excelentă de a colecta adrese de e-mail și de câteva ori când oamenii sunt fericiți să se despartă de ele. Oamenii adoră concursurile distractive și mai mult decât că iubesc freebies-urile. Acordarea unei adrese de e-mail pentru a accesa posibilitatea de a câștiga un premiu este un preț mic de plătit. Între timp, lista de e-mail a site-ului dvs. crește și crește.

Creșterea audienței dvs.

Un rezultat evident al unei competiții este că puteți ajunge la o audiență mai largă, mai ales dacă profitați la maxim de canalele de social media. Cu cât mai mulți oameni se implică în concursul dvs., discută și partajând online cu prietenii, cu atât site-ul dvs. web va începe să cultive și să ajungă la o nouă audiență.

Îmbunătățirea prezenței dvs. pe rețelele de socializare

Concursurile sunt o modalitate populară de a vă îmbunătăți prezența pe social media. Partajează sau rulează competițiile prin intermediul conturilor de social media și al share-urilor, like-urilor și adepților tăi vor crește rapid. Acest lucru vă va crește audiența pe rețelele de socializare și, dacă sunteți deștept în acest sens, ajutați la creșterea traficului către site-ul dvs..

Creșterea conștientizării mărcii

Marketingul social media, precum și atingerea unui public mai larg prin organizarea unei competiții contribuie în mare măsură la sensibilizarea brandului. Entuziasmul în jurul concursului dvs. și atingerea consecventă a noilor consumatori care pot apărea vor ajuta la creșterea conștientizării generale a mărcii dvs. Împreună cu asta, concurența în sine și interacțiunea din jurul ei te vor ajuta să te poziționezi ca o marcă serioasă și o autoritate autentică în industria ta.

Promovarea produselor dvs.

Concurențele sunt, de asemenea, o modalitate impresionantă de a-ți promova produsele, mai ales dacă bazezi o competiție în jurul unuia dintre produsele tale. Aceasta ar putea utiliza produsul dvs. ca premiu, pentru a solicita oamenilor să comenteze un anumit produs sau să partajeze fotografii care afișează unul dintre produsele dvs. Permiteți-le vizitatorilor și clienților să-și comercializeze produsele pentru dvs. prin concursuri, împărtășind imagini și dialogând despre acestea cu un public mai larg.

Toate punctele de mai sus ar trebui să conducă la o creștere a traficului către site-ul dvs. și la mai multe vânzări sau oportunități. Cu toate acestea, acest lucru nu va fi valabil decât dacă ați gândit prin concurs și ați ales tipul potrivit de concurs pentru site-ul și publicul dvs..

Lucruri de luat în considerare ÎNAINTE de a începe competiția

WordPress-Winner-Dollarphotoclub_105863212

După ce ați decis să derulați o competiție pe site-ul dvs. WordPress, nu vă grăbiți să o faceți fără un plan sau o strategie clară. Există câteva puncte cheie de luat în considerare înainte de a începe.

Care este obiectivul competiției?

Gândiți-vă cu atenție la ce doriți să obțineți de la derularea unei competiții WordPress. Pe cine vizați și, prin urmare, ce tip de concurs ar trebui să candidați? Vrei să-ți crești audiența, să-ți crești lista de corespondență, să îți promovezi produsele sau altceva? Nu uitați, pe termen lung, puteți derula mai mult de o competiție WordPress, așa că alege doar unul sau două obiective pentru primul concurs pentru site-ul dvs..

Cine este publicul țintă?

Trebuie să vă identificați publicul țintă dacă doriți ca concurența dvs. să își atingă obiectivele. Doriți ca concursul să atragă tipul de persoane care ar putea deveni clienți, clienți sau abonați, nu persoane care iubesc competițiile, dar nu au niciun interes pentru nișa dvs..

Premiul pentru concursul dvs. este important aici. Nu trebuie să fie scump, dar important, trebuie să rezoneze cu publicul tău țintă și să fie legat de produsele sau industria dvs. Acest lucru va ajuta la atragerea clientelei potrivite.

Ce tip de competiție WordPress vei rula?

Tipul de competiție pe care alegeți să o conduci ar trebui să contribuie la bifarea casetelor pentru atragerea publicului potrivit și realizarea obiectivelor concursului. Gândiți-vă la tipul de competiție pe care publicul țintă îl va interesa să participe. De exemplu, la nivelul cel mai de bază, fotografii organizează un concurs de fotografie. Dar dacă obiectivul dvs. este să colectați adresa de e-mail, asigurați-vă că aceasta este o condiție necesară pentru a intra în competiție.

Diferitele tipuri de competiții pe care le puteți alerga

Iată câteva tipuri diferite de competiții pe care le-ați putea alerga, precum și unele dintre cele mai bune plugin-uri de concurență WordPress care vă pot ajuta să le gestionați.

Notă: Asigurați-vă că cercetați legile cu privire la cadouri și loterii din țara dvs., stat, providență, județ, oraș etc..

O competiție foto

Concurs foto Plugin WordPress

Este cunoscut faptul că oamenii se angajează mai mult cu imaginile online decât cu textul. Deci de ce să nu profitați de acest lucru și să desfășurați un concurs foto? Partajarea de imagini într-o competiție poate fi o modalitate excelentă de a vă promova produsele, deoarece concurența poate fi de a posta o imagine a unuia dintre produsele dvs. utilizate sau care vă place. Pentru a spori implicarea pe site-ul dvs., puteți cere oamenilor să voteze pozele pentru a determina câștigătorul.

Plugin pentru concurs foto este un plugin premium pentru competiția WordPress. Vă permite să setați un concurs de fotografie pe site-ul dvs. WordPress și vă oferă o varietate de opțiuni, astfel încât să puteți adapta concursul la nevoile dvs. Mări voturile și identifică câștigătorul pentru tine, luând toate dificultățile din organizarea și desfășurarea unei competiții online cu WordPress.

Un concurs de comentarii WordPress

Alegeți pluginul pentru câștigător cadou

Dacă doriți să creați o competiție care încurajează emoția, discuția și implicarea în comunitatea site-ului dvs. web, ar trebui să instalați și să rulați pluginul gratuit WordPress Alegeți câștigătorul cadou. Acest plugin vă permite să derulați un concurs pe site-ul dvs. care se bazează pe oamenii care comentează o postare pe blog.

Pur și simplu alegeți ce postare pe blog doriți ca oamenii să discute și apoi oferiți o șansă de câștig, selectată la întâmplare de plugin, pentru oricine alege să comenteze. Acest tip de concurs încurajează discursul pe site-ul dvs. și creează o comunitate interactivă puternică.

Partajarea concurenței pe social media

Concursuri sociale Wishpond

O modalitate impresionantă de a încuraja oamenii să genereze cunoștințe de brand și să obțină noi adepți este de a organiza o competiție de partajare pe social media. Acest lucru implică crearea unui tip de imagine sau text și de a cere oamenilor să le împărtășească și să le placă, să fie în șansa de a câștiga.

Concursuri sociale Wishpond este un excelent plugin gratuit de concurență WordPress care vă permite să setați un concurs de partajare pe Facebook și Twitter. Acesta rulează și monitorizează competiția pentru tine și chiar alege câștigătorul la întâmplare.

Consultați un concurs de prieteni

Plugin de Concurență WordPress Invitebox

InviteBox este un plugin de concurs WordPress de tip premium refer-a-friend care face posibilă derularea concursurilor de recomandări. Dar vine cu un proces gratuit de 14 zile (pe care l-ați putea ajuta pentru a lansa un nou site web, apoi utilizați diferite pluginuri de concurs ulterior).

Prin configurarea unei campanii de trimitere cu InviteBox îți poți desfășura competiția recompensându-i pe cei care își adresează prietenii. Oamenii sunt de obicei fericiți să se refere la un prieten dacă au șansa de a câștiga un premiu. Între timp, site-ul dvs. beneficiază de promovarea și distribuirea afacerii dvs. cu un public nou.

Un concurs video

Concurs video WordPress Pugin

Videoclipurile online sunt lucrurile la care toți sunt interesați în acest moment, așa că încercați să accesați acest lucru. Concurs video Pluginul WordPress este un plugin de concurență premium care vă va ajuta să configurați și să gestionați un concurs video pentru dvs. Prin concursuri video, vă puteți promova marca și produsele. Sperăm că oamenii vor împărtăși și concurența și videoclipurile pe social media, contribuind la creșterea publicului tău.

Loteria WooCommerce

Loteria WooCommerce

Sau ai putea conduce o loterie de modă veche. Loteria WooCommerce vă permite să rulați propriile loterii WordPress, utilizând puterea WooCommerce.

După instalare, veți putea crea o loterie în același mod în care ați crea orice altă pagină de produs WooCommerce. Puteți seta o etichetă de preț pentru fiecare bilet, pe care utilizatorii îl plătesc pentru utilizarea oricăreia dintre gateway-urile de plată aprobate de WooCommerce pe care le-ați instalat pe site-ul dvs..

De asemenea, puteți controla toate detaliile importante pentru fiecare loterie. Aceasta include orele de început / finalizare, numărul maxim de bilete pe utilizator și numărul de câștigători. Puteți specifica, de asemenea, numărul maxim absolut de bilete disponibile. Pentru a susține un plus de emoție, există chiar și o serie de widget-uri animate, care contează până la următoarea remiză.

Când timpul de terminare a loteriei va ajunge, pluginul va avea de asemenea grijă de toate lucrurile din culise, inclusiv de a alege biletele câștigătoare la întâmplare. După extragere, Loteria WooCommerce va trimite, de asemenea, notificări prin e-mail către câștigător (i) și – dacă doriți, celor care nu au câștigat.

Deși nu puteți utiliza pluginul pentru tragerea în numerar, acesta poate fi folosit pentru a oferi premii frumoase – de exemplu, produsele stocate în magazinul dvs. de comerț electronic..


Desigur, există mai multe tipuri de servicii de concurs și pluginuri pe care le puteți folosi, dar cele menționate în acest articol sunt cu siguranță un loc bun pentru a începe. Gândiți-vă cu atenție la tipul dvs. de site sau de afaceri, publicul pe care doriți să-l atrageți și, cel mai important, ceea ce doriți să obțineți prin concurența dvs. Apoi alegeți tipul de concurs în consecință. Mult noroc!

Cum veți folosi concursurile pentru a vă promova și crește site-ul? Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me