Cum să folosiți Instagram pentru a vă crește vânzările de comerț electronic

Dacă derulați un magazin de comerț electronic, promovarea produselor pe Instagram ar trebui să fie o prioritate. Instagram a devenit acum la 600 de milioane de utilizatori lunari activi, toate vizualizarea, postarea și partajarea fotografiilor și imaginilor. Acest lucru îl face să fie o platformă ideală pentru a face publicitate magazinului online.


Să fii prezent pe Instagram îți va ajuta brandul să ajungă la o audiență mai largă. De asemenea, Instagram vă va permite să creați o comunitate de urmăritori la care să vă afișați produsele. În cele din urmă, Instagram vă va ajuta să generați oportunități și să vă măriți vânzările de comerț electronic.

Cu toate acestea, la fel ca în cazul tuturor canalelor de socializare, nu există recompense de siguranță. Timpul necesar pentru a deveni un jucător major pe Instagram poate fi extins. De asemenea, poate fi greu să urmărești cât de eficient este Instagram pentru a-ți crește vânzările de comerț electronic. Deci, care sunt cele mai bune practici Instagram dacă doriți să influențați cu adevărat veniturile magazinului dvs. online?

În acest articol, vom discuta despre sarcini acționabile pentru a vă ajuta să utilizați Instagram pentru a crește vânzările de comerț electronic. Vom analiza cum să începeți pe Instagram, cum să faceți ca imaginile dvs. să iasă în evidență de mulțime și ce hashtag-uri ar trebui să utilizați. Vom lua în considerare apoi cum să creăm o prezență reală pe Instagram și cum să folosim publicitatea pentru a crește traficul Instagram pe site-ul dvs. WordPress.

Noțiuni introductive cu Instagram

Instagram

Instagram se instalează rapid. Pur și simplu descărcați aplicația pentru smartphone-ul dvs. din Google Play sau Apple Store. După o înregistrare rapidă sunteți gata să începeți. Este la fel de ușor!

Alegerea unei imagini de profil

După ce ați configurat contul, trebuie să încărcați o poză de profil. Alegeți ceva relevant pentru magazinul dvs. de comerț electronic, în mod ideal logo-ul dvs. Asigurați-vă întotdeauna că este ceva ce oamenii recunosc și își vor aminti. Dacă sunteți fața afacerii dvs., ar putea fi o poză cu dvs. sau dacă vindeți un articol cheie principal, ar putea fi o fotografie cu acel anumit produs.

Adăugarea unui Bio

Bio

Bio-ul dvs. este important, deoarece vă spune publicului dvs. despre afacerea dvs., cine sunteți și ce vindeți. Bio-ul are doar 150 de caractere, așa că trebuie să împachetezi cât mai multe informații într-un număr scurt de cuvinte. Aici puteți adăuga un link către site-ul dvs. web, așa că asigurați-vă că adăugați acest lucru la sfârșitul bio. Acest lucru vă va ajuta să conduceți traficul pe site-ul dvs. WordPress.

Trecerea la un cont de afaceri

După ce ai completat profilul, ar trebui să treci la un cont de afaceri. Acest lucru este simplu de făcut și gratuit, dar va trebui să adăugați câteva date de contact pentru afacerea dvs. și să aveți o pagină de afaceri pe Facebook..

Deși actualizarea la un cont de afaceri nu este esențială, dacă sunteți un magazin de comerț electronic serios, atunci vă recomandăm cu siguranță. Un cont de afaceri vă permite să afișați mai multe informații despre site-ul dvs. WordPress și produsele pe care le vindeți. Alte beneficiile includ informații despre postări și urmăritori, precum și opțiunea de promovare a imaginilor pentru a conduce obiectivele de afaceri.

După ce contul dvs. de afaceri este configurat, este momentul să începeți să adăugați imagini …

Faceți-vă imaginile să iasă în evidență

Samsung

Instagram este un canal social bazat pe imagini, de aceea este crucial ca imaginile dvs. să fie bine gândite și de cea mai bună calitate. Imaginile tale trebuie să iasă în evidență de mulțime, așa că gândește-te la postarea unei combinații de fotografii frumoase, originale, distractive și care provoacă gândirea.

Haideți să aruncăm o privire la ce trebuie să luați în considerare la postarea de imagini și la ce instrumente puteți utiliza pentru a le face mai puțin speciale.

Nu mergeți pentru vânzarea grea

Nike

Instagram nu se referă la vânzarea grea, așa că nu afișează doar o imagine, evident, produse publicitare. Gândiți-vă cum puteți arăta în mod subtil produsele dvs. utilizate. Afișarea stilului de viață pe care îl creezi produsul tău este un mod eficient de a-ți face publicitate în liniște.

Un exemplu excelent de publicitate subtilă a stilului de viață pe Instagram vine de la Nike. Majoritatea imaginilor încărcate de Nike arată sportivii în acțiune. Abia până când priviți mai atent, observați că toți acești sportivi poartă Nike. Aici Nike vinde nu doar produsele lor, ci stilul de viață pe care îl inspiră brandul lor. Și cine nu vrea să fie un sportiv celebru în vârful jocului lor?!

Adăugați text la imagini

Acoperire

Adăugarea unei suprapuneri de text la imagini este o modalitate excelentă de a interacționa cu publicul tău. Adăugați un citat inspirațional, puneți o întrebare, împărtășiți știri sau spuneți o opinie asupra unei fotografii. Adăugarea acestor informații suplimentare la o imagine va încuraja spectatorii să se oprească și să ia în considerare postarea dvs..

Atunci când utilizați textul suprapus, textul îndrăzneț și luminos este bun, dar asigurați-vă că nu se distrage de la imagine. Adăugarea de text care să partajeze adresa URL a site-ului dvs. WordPress, un cod cupon de reducere sau o vânzare poate fi un mod eficient de a conduce traficul către site-ul dvs. web. Cu toate acestea, utilizați acest tact cu strictețe. Prea multă publicitate pe imagini vă va pierde probabil pe urmașii Instagram.

Creați un colaj

colaj

Crearea unui colaj uimitor este un alt mod de a vă ajuta imaginile să iasă în evidență de mulțime. A spune o poveste printr-un colaj poate fi un mod eficient de a-ți captiva publicul și de a genera interes pentru produsele tale.

Aplicația gratuită pentru Instagram schemă vă permite să creați colaje unice. Acestea pot fi apoi încărcate și partajate cu următorii și potențialii dvs. clienți.

Încărcați o prezentare de diapozitive

Prezentare imagini

În februarie a acestui an, a apărut diapozitivele Instagram. Slideshow Instagram vă permite să încărcați 10 fotografii sau videoclipuri pentru a reda ca prezentare de diapozitive pe Instagram. Acest lucru este ideal pentru un magazin de comerț electronic, deoarece vă permite să afișați o gamă de produse pe o prezentare de diapozitive. Având în vedere că prezentările prezentării sunt încă un concept relativ nou pe Instagram, merită să profitați de această opțiune de afișare.

Folosiți video

Pentru a avea cu adevărat impact asupra Instagram, este important să publicăm o varietate de materiale care să atragă publicul dvs. gusturi diferite și să păstreze interesul urmăritorului dvs. Crearea videoclipurilor este un alt mod minunat de a atrage spectatorii și de a vă ajuta să vă diferențiați de concurență.

Instagram vă permite să adăugați până la 15 secunde de videoclip pe încărcare. Utilizați videoclipul pentru a demonstra produsul în mișcare, fiind utilizat, rezolvând o problemă sau într-un alt mod relevant, amuzant sau interesant.

Sfaturi de top pentru utilizarea Hashtags

măr

Hashtag-urile pot fi greu de obținut corect. Este important să utilizați o serie de hashtag-uri populare pentru ca imaginile dvs. să fie văzute de un public numeros. Cu toate acestea, hashtag-urile prea vagi vor ajunge să atragă oameni care nu au niciun interes în produsele pe care le vindeți.

Hashtag-urile de tendințe se schimbă în mod constant, așa că asigurați-vă că cercetați hashtag-urile legate de fiecare dată când postați o nouă imagine. Iată câteva modalități de a găsi hashtag-urile potrivite pentru imaginile tale …

Căutați hashtag-uri înrudite

Căutare

Două locuri minunate pentru a căuta hashtag-uri potrivite sunt ambele în Instagram. În primul rând, funcția de căutare în Instagram vă va oferi o listă cu toate hashtag-urile relevante pentru nișa, magazinul dvs. de comerț electronic sau produsul. Pur și simplu introduceți cuvântul cheie și vă va arăta ce cuvinte înrudite sunt căutate.

În al doilea rând, verificați ce hashtags utilizați concurența dvs. pe Instagram. Căutați să atrageți același public ca și concurenții dvs. imediați, așa că vedeți ce hashtag-uri folosesc pentru a atrage oamenii în … și apoi să le utilizați.

Utilizați un instrument pentru terți

Un instrument terț, cum ar fi Focalmark aplicația, vă va ajuta să găsiți hashtag-uri relevante pentru fiecare fotografie pe care o postați. Pur și simplu identificați focalizarea imaginii pe care o postați, Focalmark vă va oferi o listă de hashtag-uri populare pentru subiectul respectiv. Alegeți hashtag-urile care se potrivesc cel mai mult magazinului dvs. de comerț electronic și produselor din imagine.

Stabiliți-vă propriul magazin de comerț electronic Hashtag

Pe măsură ce magazinul dvs. de comerț electronic crește, doriți ca marca dvs. să fie căutată prin intermediul hashtag-ului dvs. unic. Acest hashtag ar trebui să fie adăugat la toate imaginile postate, astfel încât toate fotografiile dvs. să fie căutate instantaneu. Ar trebui, de asemenea, să partajați hashtag-ul dvs. unic cu publicul dvs. adăugându-l în bio-ul dvs. Instagram.

Creați o prezență pe Instagram

Până acum, în acest articol, am discutat despre cum să configurați un cont Instagram, să adăugați o varietate de imagini și suporturi de produse stop-show și cum să le etichetați corect cu hashtag-uri Totuși, doar postarea propriilor imagini nu este suficientă, din păcate, dacă doriți să folosiți Instagram pentru a vă crește vânzările de comerț electronic. Deci, ce altceva trebuie să faci crește-ți Instagram-ul?

Postează regulat

Este important să creezi un program în care ai de gând să postezi și să te respecți de el. Imaginile ar trebui postate regulat pentru a menține o prezență constantă pe Instagram.

Folosind un programator de genul Mai tarziu este un mod ușor de a vă menține organizat și la curent cu postarea dvs. Ulterior vă permite să planificați și să planificați vizual postările Instagram, astfel încât să vedeți ce va fi publicat când. Administrându-vă contul Instagram într-un mod profesionist, veți putea concura cu marile mărci din industria dvs..

Adăugați apeluri la acțiune

Apel la acțiune

Dacă ați adăugat hashtag-uri adecvate, veți obține trafic către imaginile dvs. Deci, cum ai de gând să faci ca această audiență să te urmeze?

Sub fiecare imagine pe care o publicați adăugați un apel la acțiune pentru ca oamenii să interacționeze cu fotografiile dvs. Pune-le o întrebare despre imagine și încurajează-i să-și împărtășească gândurile. Cu cât mai mulți oameni se angajează cu o imagine, cu atât este mai probabil să vă urmeze.

Ocazional, le puteți ruga să vă urmeze, să împingă o vânzare sau să le direcționeze pe site-ul dvs. WordPress, adăugând adresa URL în comentarii. Cu toate acestea, nu faceți acest lucru prea des, deoarece nu doriți să pară prea vânzate.

Urmăriți, iubiți și comentați

Pe lângă faptul că postează și comentează în mod regulat fotografiile proprii, trebuie să petreci timp pe placul și comentând imaginile altor persoane. Vizează imagini și utilizatori din nișa ta, astfel încât cei din industria ta vor începe să te recunoască ca expert în domeniu.

Puneți întrebări în comentarii sau adăugați opinii gânditoare pentru a vă angaja cu cei care postează imaginile sau citesc comentariile. Dacă oamenii te văd ca adăugând valoare unei discuții, atunci te vor vedea ca pe cineva care merită urmărit. Acest lucru vă va ajuta să construiți o comunitate Instagram în care să vă promovați produsele de comerț electronic.

Publicitate pe Instagram

Cumpără acum

Publicitatea pe Instagram poate fi un mod foarte eficient de a conduce traficul dvs. Instagram pe site-ul dvs. WordPress. Există o serie de moduri de a face face reclamă pe Instagram. Puteți crea o fotografie, un videoclip sau un anunț carusel, precum și alegeți din numeroase obiective de afaceri.

Atunci când configurați reclamele, în primul rând trebuie să selectați obiectivul principal al reclamei. Dacă doriți să folosiți Instagram pentru a vă crește vânzările de comerț electronic, atunci obiectivul dvs. de reclame trebuie să fie „conversie”. Opțiunea „Conversie” vă va permite să adăugați un buton Call-to-Action (Cumpărați acum) la reclamele dvs. Instagram. Când faceți clic pe acest buton „Cumpărați acum”, publicul dvs. va fi dus la o pagină la alegere pe site-ul dvs. WordPress.

Prin intermediul butonului Apel la acțiune, creați o modalitate prin care publicul dvs. vă poate accesa direct site-ul și produsele. Acest buton este disponibil numai cu reclame plătite și este o opțiune pe care magazinele de comerț electronic ar trebui să o ia în considerare cu siguranță.

Utilizați Instagram cu site-ul dvs. web pentru a vă crește vânzările de comerț electronic

În cele din urmă – este important să vă prezentați contul de Instagram sau postările de pe site-ul dvs. web. Există câteva moduri în care poți face acest lucru, dar cel mai simplu este să folosești pur și simplu o temă pregătită pentru WooCommerce, care include deja o secțiune personalizată sau un widget Instagram.

New York WordPress Tema

Tema WordPress de blog și magazin din New York este o alegere excelentă, deoarece include un subsol Instagram minunat și un suport complet (cu stil personalizat) pentru pluginul de comerț electronic WooCommerce. Însă tema nu se oprește acolo – vine la pachet cu funcții și opțiuni pentru culori, fonturi, machete, publicitate și modificări ușoare CSS (mulțumită pluginului Premium Yellow Pencil inclus).

Dar dacă aveți deja o temă care vă place, care nu are integrare Instagram, puteți întotdeauna să încorporați postările dvs. Instagram manual sau să luați un plugin din depozitul WordPress pentru a vă adăuga feedul. Avem un articol întreg despre cum să adăugați Instagram pe WordPress, ar trebui să faceți checkout pentru a afla mai multe!

Urmărirea rezultatelor

Este important să știți dacă munca grea vă plătește și dacă Instagram vă ajută de fapt să vindeți produse. Iconosquare oferă informații detaliate despre activitatea Instagram, audiența și conversiile dvs. Urmăriți analizele cu atenție pentru a vedea ce funcționează și ce trebuie îmbunătățit. Și ține cont întotdeauna de rezultatul final … creșterea vânzărilor de comerț electronic.

Ce trebuie să faceți pentru a vă îmbunătăți prezența Instagram și pentru a ajuta la creșterea vânzărilor de comerț electronic? Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile în comentariile de mai jos …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me