1. 1. Cum să faci bani cu un blog WordPress
  2. 2. Acum citesc: Cum să faci bani Vânzând produse și servicii WordPress
  3. 3. Cum să vă transformați blogul dvs. WordPress într-o afacere

A trecut ceva timp, dar am revenit în sfârșit cu partea a 2-a din care facem bani cu seria WordPress. Înainte am vrut să câștigați bani cu blogul dvs. WordPress, dar aceasta nu este singura cale prin care puteți folosi WordPress pentru a construi o afacere de succes.


Multe persoane (inclusiv WPExplorer) își câștigă viața vânzând produse și servicii pentru WordPress. Astăzi vom arunca o privire la ce puteți crea pentru a ajuta alți utilizatori WordPress și anumite avantaje și contra pot fi luate în considerare înainte de a începe să vindeți.

Faceți bani cu produse WordPress

Dacă utilizați WordPress, cu siguranță, utilizați (sau ați folosit) cel puțin câteva produse terțe pentru a merge împreună cu instalarea de bază. În experiența mea, există trei produse principale pentru care mulți utilizatori WordPress sunt dispuși să plătească o primă.

1. și 2. Teme și plugin-uri premium WordPress

Una dintre cele mai mari piețe legate de WordPress este piața de teme și pluginuri. Există nenumărate magazine independente cu tema premium (ThemeBeans, ThemeIsle, Anariel Design, etc), pe lângă mega marketplace, precum Themeforest sau Templatemonster, care găzduiesc nenumărate produse de la mai mulți dezvoltatori diferiți.

Dacă sunteți dezvoltator și aveți încredere în capacitatea dvs. de codare, atunci crearea de teme sau pluginuri premium este o modalitate excelentă de a genera venituri. Singura investiție necesară este timpul tău! După ce creați un produs original, trebuie doar să decideți dacă preferați să începeți propriul magazin, să vindeți pe o piață sau să echilibrați o combinație de deranjamente.

Începeți propriul dvs. WordPress temă sau magazin de pluginuri

Teme elegante este un exemplu strălucitor de temă independentă și magazin de plugin-uri creându-și un nume pentru ei înșiși. Ceea ce a început ca un site de membru cu temă mică a devenit o afacere multimiliardă, construită în premisa de a oferi teme și plugin-uri premium WordPress la un preț accesibil. Alte povești notabile de succes includ OptinMonster, Themify, DesignModo, Soliloquy și StudioPress, printre multe altele.

Cel mai mare avantaj pentru a începe propriul magazin este că dețineți 100% în controlul tuturor deciziilor. Dvs. decideți prețurile. Dvs. decideți ce vindeți. Dvs. decideți dacă doriți să derulați promoții.

În același timp, administrarea propriului magazin poate fi dificilă, deoarece tu ești cel care îl rulează. Acest lucru înseamnă că trebuie să luați măsuri de precauție suplimentare pentru securitatea datelor clienților, asigurați-vă că respectați toate legile comerțului electronic și dacă efectuați vânzări internaționale, trebuie să respectați alte legi. E mult!

Există opțiuni precum Shopify pe care le puteți utiliza pentru a vă ajuta să vă gestionați mai bine magazinul, dar va trebui doar să faceți cercetarea pentru a vedea care metodă de comerț electronic funcționează cel mai bine pentru magazinul dvs..

Vindeți pe o piață WordPress

Pentru WPExplorer ne-am ales folosiți piața pentru temele noastre premium. În prezent, ne puteți găsi pe Themeforest și Creative Market. În cazul nostru, am considerat că este mai ușor să lăsăm pe altcineva să gestioneze tranzacțiile pentru noi, în timp ce continuăm să ne ocupăm de dezvoltarea temei și de sprijin.

Cele două provocări principale ale utilizării piețelor este că acestea au deseori procese de revizuire stricte și îndelungate și, de asemenea, au un procent din vânzări. În experiența noastră, am constatat că procesul de revizuire face de multe ori ca elementele să fie mai bune, iar taxa nominală este mai mare decât merită să nu avem de gestionat propriul nostru sistem de comerț electronic..

Vindeți produsele dvs. WOrdPress de oriunde

În cele din urmă, aveți opțiunea de a profita de ambele și de a vinde articolele dvs. în mod neexclusiv atât pe piețe, cât și pe propriul dvs. magazin.

Branduri precum Themefuse, ArrayThemes și Anariel Design au făcut o treabă excelentă profitând de piețele pentru expunere, precum și de magazinele proprii pentru un control mai atent asupra vânzărilor..

Această opțiune este aceea că unele piețe de piață precum Themeforest percep autorii neexclusivi o taxă de vânzare mai mare. Acest lucru înseamnă că poate trebuie să pierdeți un pic mai mult din venituri pentru a avea flexibilitatea de a vinde în diverse locuri.

În plus, cu cât mai multe locuri vă vând obiectele, cu atât mai multe locuri va trebui să oferiți suport pentru articole. Fie va trebui să creați o locație de asistență centrală (cum ar fi un forum pentru clienți, fie un site de ticketing folosind un serviciu precum HelpScout sau ZenDesk) sau să vă luați timpul necesar pentru a vă conecta la mai multe conturi de autor pentru a oferi clienților asistență adecvată pentru articole..

Toate cele trei opțiuni sunt modalități extraordinare de a vinde propriile produse. Rețineți că indiferent de metoda pe care o alegeți, va dura timpul pentru a vă stabili ca un dezvoltator sau o marcă de încredere în comunitatea WordPress. Nu vă descurajați dacă nu vedeți o tonă de vânzări la început. Rețeați cu bloguri pentru a le ajuta să vă promoveze articolele, să creați suplimente premium pentru produsele dvs. sau să luați în considerare crearea de versiuni „lite” pentru o expunere suplimentară.

3. eBooks și cursuri WordPress

Vindeți cărți electronice sau cursuri WordPress

Următorul produs demn de menționat nu extinde WordPress, ci îl complimentează. Există milioane de utilizatori WordPress pe tot globul, iar mulți dintre ei încă învață. Deci, de ce să nu oferiți un produs care să-i ajute să facă exact asta?

Oameni cunoscuți au creat cărți electronice premium, ghiduri și chiar cursuri online (precum cele oferite pe Udemy, sau vinde-le singur LearnDash sau un alt instrument de curs WordPress) pentru a ajuta utilizatorii noi cu tot ce formează configurarea unui blog pentru prima dată pentru dezvoltarea propriilor dvs. plugin personalizate.

Cea mai bună parte a ofertei de produse educaționale este că nu trebuie să fii dezvoltator sau designer pentru a crea un produs util pe care utilizatorii îl vor cumpăra. Aveți nevoie doar de expertiză și capacitatea de a transmite altora ceea ce știți.

Faceți bani oferind servicii WordPress

Produsele WordPress oferă o mulțime de oportunități pentru antreprenorii înfometați să înceapă afaceri cu succes, dar nu trebuie să vindeți un produs pentru a câștiga bani. O mulțime de oameni creativi au găsit modalități de a oferi servicii utilizatorilor WordPress la un preț premium.

4. Proiectare și dezvoltare de site-uri WordPress

Proiectare și dezvoltare de site-uri WordPress

Primul serviciu care îmi vine în minte este pur și simplu crearea de site-uri web. O serie de designeri construiesc site-uri client complet cu WordPress. Acesta este un proces îndelungat, deoarece de multe ori va trebui să lucrați cu clienții prin concept, creare și potențial de întreținere.

Avantajul abordării unui proiect de design web client este că de multe ori puteți percepe o sumă considerabilă pentru efortul dvs., deoarece probabil că veți cheltui câteva săptămâni sau mai multe lucrări la el. Vă veți putea simți în siguranță într-un venit stabilit în timp ce vă concentrați eforturile pe un singur proiect (sau poate chiar pe câteva proiecte dacă le puteți jongla).

Aspectul provocator al proiectării web lucrează cu clienții. Nu orice client va fi minunat să lucreze (aveți încredere în noi, știm și chiar am scris un articol despre cum să sărim la revedere clienții de coșmar). Unii clienți vor fi mulțumiți de munca dvs. și nu veți mai auzi de ei niciodată. Alții vă vor trimite frecvent cu noi solicitări. Fiecare client este diferit.

Depinde de dvs. să decideți ce nivel de serviciu doriți să vă oferiți clienților, așa că nu uitați să îl construiți în contract înainte de a începe un proiect.

5. & 6. Servicii de instalare și personalizare WordPress

Oferiți instalare și personalizări WordPress

Poate că nu doriți să lucrați cu clienții pe termen lung și preferați să oferiți servicii realizate, cum ar fi servicii de instalare de teme sau pluginuri. Mulți experți oferă acest serviciu exact pe site-uri precum oDesk sau Liber profesionist.

Unii noi utilizatori WordPress înțeleg cum să creeze postări pe blog, dar cunoștințele lor se termină acolo. Acest lucru poate face instalarea și configurarea temelor sau plugin-urilor o provocare pentru acestea. Oferind servicii de instalare puteți pur și simplu să vă autentificați, să adăugați tema, să vă asigurați că este configurat corect și că va fi finalizat.

Personalizările sunt o altă nișă excelentă în cadrul WordPress, unde freelancerii pot face un pic de bani în plus. Mulți utilizatori au nevoie doar de ajutor pentru a schimba aspectul antetului sau pentru a adăuga un nou tip de post personalizat, dar nu au cunoștințe de codare pentru a face acest lucru. Acesta este locul în care vă puteți oferi serviciile în mod regulat.

7. Gestiune WordPress, întreținere și / sau asistență

Oferiți întreținere WordPress

O altă opțiune demnă de luat în considerare este serviciile de întreținere WordPress. Site-uri ca WP Butler și Curba WP au creat afaceri în jurul întreținerii instalațiilor WordPress pentru oameni care pur și simplu nu au abilitățile sau timpul necesar pentru a face acest lucru singuri.

Una dintre cele mai bune părți despre întreținere este că puteți adăuga cu ușurință pentru a crește valoarea serviciului dvs. Oferirea de audituri pe site, copii de rezervă, scanare malware, personalizări și opțiuni similare înseamnă că puteți percepe mai mult pentru serviciul dvs..

8. Gazduire WordPress

Oferiți WordPress Gazduire

Dacă sunteți un pic mai ambițioși, ați putea lua în considerare și vânzarea propriului serviciu de găzduire WordPress gestionat. Prin aceasta, nu trebuie să fiți un dezvoltator sau un designer tradițional WordPress, deși veți avea nevoie de o înțelegere a funcțiilor de bază ale WordPress.

Partea cea mai bună este că nu aveți nevoie de propriile dvs. servere pentru a începe oferirea de găzduire – multe dintre companiile mari de găzduire, cum ar fi HostGator, oferă ca opțiune găzduire pentru distribuitori. Aceste planuri includ, de asemenea, instrumente utile pentru crearea de pachete sau administrarea conturilor clienților dvs. chiar de pe propriul panou de utilizator. Puteți, de asemenea, să vă construiți propriul dvs. hosting găzduit cu un server privat virtual Media Temple sau cloud hosting prin Cloudways, deoarece ambele permit instalări nelimitate pe fiecare server. Trebuie doar să vă extindeți propriul plan pe măsură ce achiziționați mai mulți clienți.

Avantajul oferit de oferirea de găzduire este că puteți asigura un venit regulat, recurent, de la clienți. Găzduirea în plus este un supliment natural dacă oferiți deja alte servicii WordPress, cum ar fi designul web sau gestionarea site-ului web.

Înainte de a sări, asigurați-vă că luați în considerare unele dintre cerințele oferirii de găzduire. Contracte, securitate server, actualizări etc. Doar faceți-vă bine cercetarea?

9. Dezvoltare personalizată de produse WordPress

Dezvoltare personalizată de produse WordPress

Dacă sunteți dezvoltator, dar nu aveți idei pentru propriul dvs. produs sau poate nu doriți pur și simplu să creați ceva pe care va trebui să îl susțineți, puteți oferi întotdeauna serviciile altor dezvoltatori sau companii..

De multe ori, creatorii vor solicita ajutor altor dezvoltatori care au mai multe expertize într-o anumită zonă. De exemplu, dezvoltatorii de teme vor ajunge adesea la dezvoltatorii de pluginuri pentru a ajuta la crearea de extensii personalizate. În aceste cazuri, ar putea angaja un dezvoltator pentru un proiect unic pentru a crea ceva care să adauge valoare propriului produs.

Din nou, site-uri ca oDesk și Envato Studio oferă dezvoltatorilor un loc unde să își facă publicitate abilitățile și calificările.

10. Instruire WordPress individuală sau individuală

Oferă instruire WordPress individuală sau individuală

Similar cu oferirea de cărți electronice sau cursuri ca produs, puteți oferi materiale educaționale similare într-un format de tip serviciu. Experții WordPress ca LisaWork au creat cariere oferind seminarii WordPress în direct în care utilizatorii noi pot veni să învețe cum să folosească WordPress.

Mulți utilizatori noi apreciază capacitatea de a pune întrebări și de a primi ajutor unu-la-unu în timp ce trec prin procesul de creare a unui site web pentru prima dată. Puteți utiliza această oportunitate pentru a crea o afacere generatoare de venituri, cu fluxuri suplimentare de venituri din cursurile de urmărire recomandate, hosting sau produse cheie.

Rămâneți aproape

WordPress este o platformă uimitoare, nu doar pentru site-uri web, ci și pentru construirea unei afaceri de succes. Până acum, am împărtășit principalele moduri de a folosi WordPress pentru a câștiga bani cu blogul tău, precum și 10 moduri de a profita din vânzarea de produse și servicii. Sperăm că informația a fost nouă sau utilă!

În următoarea tranșă vom acoperi cum să-ți transformi blogul într-o afacere și unii dintre pașii cruciali pe care i-am făcut pentru a crea WPExplorer.

Până atunci spuneți-ne dacă aveți întrebări în secțiunea de comentarii de mai jos! Am fi bucuroși să le răspundem cât mai bine pentru a vă ajuta să începeți propria afacere cu WordPres.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me