1. 1. Acum citesc: Cum să faci bani cu un blog WordPress
 2. 2. Cum să faci bani Vânzând produse și servicii WordPress
 3. 3. Cum să vă transformați blogul dvs. WordPress într-o afacere

Una dintre cele mai mari căutări de pe web este cum să faci bani. Și când căutați o frază mai specifică cum să faceți bani cu WordPress, veți găsi în continuare 397 milioane + rezultate impresionante. Pe baza acestor numere, puteți deduce că oamenii câștigă cu adevărat bani din blogurile lor (în special cei care se clasează în partea de sus a rezultatelor căutării!).


Acum, pentru întrebarea și mai importantă – cum scriu oamenii despre câștigul de bani câștigând de fapt bani? Ei bine, probabil că își trăiesc viața din chiar postarea pe blog pe care o citiți. Este corect – doar un blog. Desigur, scriitorii folosesc probabil câteva metode cheie pentru a genera venituri din postări, iar astăzi vom împărtăși câteva pe care WPExplorer le-a folosit în special de-a lungul anilor, împreună cu sfaturi din experiențele noastre personale. Desigur, există modalități de a vă separa de la bloguri pentru a vă crește portofoliul de venituri și le vom împărți pe cele peste câteva postări următoare.

Acum să intri în lucrurile bune! Împărțim ghidul nostru în trei părți: cum să câștigi bani cu blogul tău, cum să faci bani pentru a vinde servicii sau produse și un ghid despre cum să creezi o afacere de pe blogul tău. Dar deocamdată dorim să ne concentrăm asupra celui mai simplu mod de a câștiga bani online cu WordPress, care vă monetizează blogul. Până la sfârșitul acestei postări veți găsi că poate fi surprinzător de ușor să generați un venit folosind blogul dvs. ca punct de plecare.

1. Linkuri de afiliere

Poate că cel mai simplu mod de a începe să câștigați bani din blogul dvs. este cu link-uri de afiliere. Linkurile de afiliere (numite și link-uri de trimitere) sunt link-uri pe care le introduceți în textul dvs. sau pe imagini care vă direcționează cititorii către un site web al unei terțe părți. Apoi, dacă cititorii dvs. continuă să facă o achiziție pe site-ul terțului, faceți o comisie pentru trimiterea lor.

Înregistrarea la programe de afiliere este ușoară. Majoritatea site-urilor web care vând bunuri sau servicii vor avea un link în antetul sau subsolul pentru „afiliații”. Doar faceți clic pe el pentru a afla cum să vă înscrieți pentru acel anumit program. Unele site-uri folosesc propriul program de afiliere, în timp ce altele lucrează printr-o rețea de afiliere. Unele dintre rețelele mai comune includ Asociații AmazonShareasale, Comisiunea comisiei, e-Junkie și Raza de impact. Rețelele vă permit să vă alăturați mai ușor programelor, deoarece puteți căuta de obicei vânzătorii și doar faceți clic pe un buton pentru a aplica pentru programul lor.

Programul de afiliere Envato

De-a lungul anilor ne-am alăturat mai multor programe și rețele de afiliere, iar unul dintre cele mai de succes a fost Themeforest. Referind utilizatorii la produsele pe care le-am creat sau am face un comision mic. Și până acum am reușit să ajutăm peste 16.000 de persoane să își găsească tema WordPress perfectă pe Temă.

După ce v-ați alăturat unui program, vă puteți conecta la contul dvs. pentru a copia linkurile de afiliere. Când adăugați link-uri la conținutul dvs., aveți grijă la textul ancoră. Vrei să aibă sens, astfel încât cititorii tăi să știe că, făcând clic pe link-ul pe care l-ai plasat pe „cele mai bune teme WordPress”, vor fi duși pe o listă sau pe piață pentru teme WordPress.

Pretty Link Cloaking

De asemenea, aveți posibilitatea să adăugați link-urile dvs. de afiliere așa cum este sau le puteți curăța un pic cu un claustru de legături. Vă recomandăm Destul de legătură plugin, deoarece este ușor de utilizat și include opțiuni pentru nofollow și pentru a urmări clicurile în mod implicit. În acest fel, puteți urmări ce link-uri se transformă sau nu.

Indiferent unde sau cum adăugați linkurile dvs. de afiliere într-o postare, trebuie să dezvăluiți că utilizați linkuri de afiliere. Acest lucru este necesar de către Comisia Federală pentru Comerț și cu ușurința lor de urmat Ghid de divulgare FTC .com nu ar trebui să fie prea greu de respectat. Punctul principal aici este adăugarea unei dezvăluiri pe fiecare pagină cu link-uri de afiliere, pe care le-ar putea face o comisie dacă cititorii dvs. fac clic pe și finalizați o achiziție (puteți vedea a noastră în partea de jos a paginii, pe care o includem pe fiecare pagină, deoarece funcții publicitare în bara laterală).

NOTĂ: Legile FTC pentru industrii precum sănătatea, scutirea datoriilor, imobiliare și alte subiecte complexe pot fi mult mai stricte decât cele pentru design web. Vă rugăm să vizitați pagina Site-ul FTC și citiți regulile pentru industria dvs. înainte de a adăuga link-uri de afiliere pe site-ul dvs. pentru a fi sigur că respectați toate legile corespunzătoare.

Conferința de marketing a Summit-ului afiliat

Doriți să aflați mai multe despre marketingul afiliat? Luați în considerare participarea Summit-ul afiliat Est sau Vest. Acesta este unul dintre cele mai mari evenimente de marketing afiliat și de rețea din SUA. Ele oferă o varietate de sesiuni în care puteți afla despre a fi afiliat, regulile pe care trebuie să le urmați și sfaturi pentru a deveni un succes. Este destul de scump, dar vestea bună este că, cu cât mai devreme veți achiziționa, puteți obține o reducere de pasăre timpurie. Și ceea ce cheltuiți pentru eveniment poate fi solicitat ca o cheltuială pentru afaceri (un subiect care va fi acoperit într-o postare ulterioară).

2. Locuri publicitare

În afară de link-urile afiliate pe care le adăugați direct la conținut, spoturile publicitare sunt o modalitate excelentă de a câștiga bani pe blogul dvs. prin recomandarea altor produse de pe web. Cu reclame aveți trei opțiuni – creați-vă propriile anunțuri folosind link-uri de afiliere către alte site-uri, vindeți-vă spoturile publicitare pentru o taxă lunară pe cont propriu sau alăturați-vă unei rețele de anunțuri care vă va vinde spațiul publicitar pentru dvs..

Crearea și gestionarea anunțurilor de pe site-ul dvs. ar putea avea mai mult sens dacă doriți un control deplin asupra esteticii reclamelor și a locurilor în care acestea sunt link-uri. Și din moment ce veți folosi propriile linkuri de afiliere, veți câștiga o sumă de bani atunci când cititorii dvs. fac clic pe și finalizați o achiziție. Acesta a fost traseul pe care l-am făcut aici la WPExplorer cu ceva timp în urmă. A funcționat excelent pentru noi, dar pe măsură ce blogul nostru a crescut pentru a cuprinde propriile noastre produse WordPress, am eliminat anunțurile suplimentare.

Cand tu vindeți spoturile publicitare pentru o taxă lunară pentru alte companii, atunci faceți o rată lunară forfetară, indiferent de câte ori oamenii fac clic pe anunțurile dvs. Acest lucru este plăcut, deoarece știți că veți avea un venit constant provenit din anunțurile dvs., dar partea complicată este că cumpărătorii dvs. nu vor reînnoi în fiecare lună, dacă anunțurile lor nu primesc clicuri.

Rețeaua de publicitate BySellAds

Ultima ta opțiune este să alăturați-vă unei rețele de anunțuri și lasă-i să facă munca grea pentru tine. Rețelele publicitare de genul Adsense, Anunțuri CPM Amazon și BuySellAds preia spațiul dvs. publicitar și vinde-l cumpărătorilor. BuySellAds vă oferă un pic mai mult control, deoarece puteți vinde reclame lunare sau CMP (cost pe impresie) prin intermediul site-ului lor și veți primi aprobarea finală asupra vizualului real care va fi plasat pe site-ul dvs..

Cu Adsense și Amazon CPM, aveți foarte puțin control asupra a ceea ce este arătat pe site-ul dvs., dar ambele rețele au folosit sisteme avansate pentru a difuza anunțuri relevante pentru conținutul dvs. și / sau cititorii dvs. (deci nu vă faceți griji – dacă scrieți despre designul dvs. cititorii nu ar trebui să vadă reclame pentru căpăstru, cu excepția cazului în care au fost în goană în timpul lor liber).

De asemenea, rețineți că anunțurile Adsense sunt de obicei Pay-Click pe site-uri web, astfel încât să primiți o plată doar atunci când cititorii fac clic pe un anunț cu o rată mai mare pe clic. Pe de altă parte, Amazon plătește o rată mai mică, dar operează pe un sistem Cost-Per-Impression, astfel încât să primiți bani ori de câte ori cititorii dvs. văd anunțul. Indiferent de rețeaua pe care alegeți să o utilizați, amintiți-vă doar că toate rețelele publicitare vor avea o reducere a veniturilor publicitare pe care le generați folosind serviciile lor.

3. Buletine informative

Buletinele informative reprezintă o altă mare oportunitate de venit. Buletinele informative sunt ca o imagine a unui blog, deoarece probabil că partajați postări sau știri recente cu abonații dvs. și la fel ca și blogul, aveți posibilitatea să includeți spoturi publicitare. La fel ca anunțurile, puteți vinde spoturi de newsletter pe cont propriu sau printr-o rețea precum BuySellAds.

Buletin informativ creat cu MailChimp

În timp ce anunțurile sunt în mod obișnuit pentru monetizarea newsletter-ului, unele servicii de e-mail marketing, cum ar fi MailChimp și MadMimi nu permite utilizarea de link-uri de afiliere în newsletter trimise utilizând serviciul lor. În plus, multe programe de afiliere (cum ar fi filialele Amazon) nu permit includerea linkurilor lor de afiliere în buletinele informative indiferent de cine este furnizorul dvs. de servicii de e-mail..

În orice caz, înainte de a crea spații publicitare sau linkuri de afiliere pentru newsletter-ul dvs., verificați dublă termenii serviciului dvs. de marketing prin email și cu programele de afiliere pe care doriți să le includeți (dacă este permis de serviciul dvs. de newsletter).

4. Postări și recenzii sponsorizate

Puteți câștiga bani doar scriind un articol dacă puteți găsi pe cineva care să-l sponsorizeze. Cu postări sponsorizate, o companie s-ar putea să vă adreseze (sau puteți să le trimiteți o propunere) pentru a revizui un produs dacă vi-l dă gratuit sau vă plătește o taxă pentru a scrie articolul. Ceea ce este minunat! Partea importantă aici este să fiți 1) să fiți sincer în recenzia dvs. despre produs sau serviciu și 2) nu uitați să dezvăluiți că este o postare sponsorizată (la fel cum dezvăluiți link-uri de afiliere).

Recenziile ar trebui să fie opinii sincere. Chiar dacă o companie vă plătește sute de dolari, asigurați-vă că dați produsului lor un aspect atent, folosiți-l efectiv și împărtășiți-vă experiența cu cititorii. De asemenea, atunci când stabiliți acordul pentru postarea dvs. sponsorizată sau revizuiți, verificați termenii pentru a vedea dacă puteți utiliza propriile linkuri de afiliere în postare. În acest fel, chiar și după ce ați primit articolul sau o plată inițială pentru scrierea articolului, puteți genera în continuare un venit în viitor, referindu-vă cititorii să achiziționeze produsul în sine (bineînțeles că acest ultim aspect are sens doar dacă ați scris o recenzie pozitivă ).

5. Lucrări de participare (mai des numite „Cadouri”)

Similar cu postările sponsorizate, puteți găzdui și un cadou (deși termenul legal corespunzător este „loturi”) pe blogul dvs. La început s-ar putea să vă gândiți – nu există nicio modalitate de a da ceva gratuit, nu-mi va face bani. Acolo greșești. Cadourile obișnuite produc vârfuri decente de trafic, deoarece puteți include metode de intrare zilnică, consultați opțiunile unui prieten și desigur înregistrări de partajare socială.

Raflecopter Giveaway Manager

Când derulați un cadou, este foarte important să urmăriți toate intrările și să alegeți un câștigător complet aleatoriu. Pentru aceasta folosim personal Rafflecopter. Acest lucru facilitează configurarea cadou, creează un widget pe care îl puteți încorpora într-o postare sau o pagină, gestionați intrările și alegeți un câștigător. Acestea oferă tone de opțiuni pentru înregistrări cadou, astfel încât să puteți profita de numărul dvs. crescut de vizitatori noi adăugând înregistrări prin a-ți plăcea o pagină de Facebook, abonați-vă la un buletin informativ, urmând pe Twitter, redactând un mesaj, urmând pe Pinterest, fixând o imagine, răspunzând la un sondaj, comentând postarea dvs. sau puteți adăuga propria opțiune personalizată (deși aceasta necesită introducerea de verificări, de aceea nu este la fel de fiabilă ca și alte formulare de înscriere).

Înainte de a merge și începe un cadou chiar acum, există câteva reguli de care trebuie să țineți cont dacă sunteți în SUA (deși sunt sigur că există și tone de reguli în afara SUA, pur și simplu nu suntem familiarizați cu ele ). Iată câteva sfaturi pe care le urmăm pentru a ajuta la păstrarea cadourilor noastre pe baza regulilor și reglementărilor actuale:

 1. Tu nu poti cereți vizitatorilor dvs. să cumpere orice pentru a intra – ceea ce ar face din cadou o loterie care este ilegală.
 2. Păstrează-ți premiul sub 600 USD pentru a evita câștigătorul tău de a-l solicita pe taxele lor Ori de câte ori se acordă o plată sau un premiu de 600 $ sau mai mult, o formă de 1099-Diverse trebuie să fie depusă la IRS.
 3. Asigurați-vă că scrieți termenii și condițiile corespunzătoare pentru a vă da cadou. Dacă utilizați Rafflecopter aveți noroc – au un șablon de preumplere ușor de utilizat, care face un început bun. Începe chiar și cu „atragerea de voie acolo unde este interzis legea”, care este practic pentru a vă acoperi în mod legal, implicând participanții care trebuie să se asigure în mod independent de a primi permisul dvs. înainte de a intra.
 4. În SUA există reguli speciale privind utilizarea internet de către copii, inclusiv intrarea în cadouri online. Vă rugăm să vă asigurați că, în termenii și condițiile dvs., adăugați o prevedere conform căreia participanții trebuie să aibă vârsta de 13 ani sau mai mult și să aveți consimțământul părinților dacă sunt sub 18 ani.
 5. Nu puteți schimba data de încheiere a renunțării. Chiar dacă nu primiți răspunsul pe care ați sperat că trebuie să îl încheiați, atunci când ați spus că veți păstra lucrurile corecte și pătrate.
 6. În sfârșit, trebuie să livrați premiul. Chiar dacă dispare sponsorul tău, trebuie să te asiguri că câștigătorul primește premiul lor (sau un premiu echivalent dacă originalul a fost întrerupt).

Alte aspecte care trebuie luate în considerare includ legile statului (va trebui să cercetați acest lucru sau să consultați biroul procurorului general pentru fiecare stat în care veți face publicitate și să vă găzduiți cadou), regulile rețelei de socializare (Kerry O’shea Gorgone are un articol excelent în acest sens) și multe altele (Sara F. Hawkins are o postare tot despre un cadou pe blog ar trebui să citești cu adevărat).

6. Conținut exclusiv (prin abonamente sau abonamente)

Pe lângă toate metodele de mai sus, puteți câștiga bani și cu conținut exclusiv. Aici la WPExplorer oferim teme și pluginuri gratuite gratuite pentru cititorii noștri care se înscriu pentru un cont. Membrii noștri acordați sunt gratuite, dar există multe site-uri web care au reușit să câștige bani oferind conținut exclusiv site-urilor premium.

Membre premium Wall Street Journal

Un exemplu de mare anvergură este Wall Street Journal, care arată câteva postări gratuite pentru a citi, dar mai ales fragmente de articole pe care trebuie să fii membru pentru a le debloca. Un alt exemplu mai puțin axat pe știri este Envato Tuts+ site-ul web. Acasă la tone de articole și tutoriale minunate, sunt adăugate videoclipuri și conținut fără anunțuri care pot fi accesate doar cu un membru.

Dacă doriți să vă creați propriul site web bazat pe abonament sau vă recomandăm să utilizați un plugin. Ne plac Restrict Content Pro, MemberPress și Membru de WPMUdev. Puteți verifica, de asemenea, colecția noastră de cele mai bune pluginuri de membru WordPress dacă doriți să vedeți și mai multe opțiuni. Acestea sunt toate plugin-uri grozave care vă ajută să creați și să gestionați un conținut exclusiv al unui membru. Doar asigurați-vă că continuați să publicați conținut regulat, de înaltă calitate, pentru a deține membrii dvs..

Singura atenție este că atunci când începeți să vindeți abonamente premium sau abonamente, trebuie să aveți grijă că respectați toate legile locale privind colectarea de date și comerțul electronic. Ori de câte ori prelucrați o vânzare online, trebuie să colectați o formă de date ale clienților, ceea ce înseamnă că trebuie să urmați legile de securitate și securitate adecvate. Dacă sunteți în SUA faceți checkout Administrația pentru afaceri mici din S.U.A. – au o mulțime de resurse excelente și ghiduri pentru a ajuta întreprinderile online. De asemenea, fiți la curent cu legile privind impozitul pe vânzări din localitatea dvs. Întrucât un membru al blogului este bun digital intangibil multe state din SUA nu vă vor solicita să plătiți o taxă pe vânzări, însă unele state precum Hawaii aplică impozitul pe vânzări la literalmente totul (chiar dacă sunteți cineva din alt stat care vinde unei persoane din Hawaii). Puteți afla mai multe despre impozitul pe vânzări de la TaxJar și Alvalara. Doar fiți în pas și faceți-vă bine cercetările?

7. Vânzare

În sfârșit, puteți câștiga bani prin crearea unui blog cu singura intenție de a-l vinde. Există o mulțime de dezvoltatori și bloggeri care au făcut o carieră de a crea site-uri începute și de a le vinde fără să treacă și să le monetizeze pe deplin. Deși puteți vinde un blog profitabil, de asemenea, ați condus de ani buni.

Regula principală pe care am întâlnit-o este aceea că un blog valorează doi ani din veniturile lunare pe care le generează în prezent. Așadar, dacă blogul dvs. face 1000 de dolari pe lună din reclame și vânzări de afiliere, atunci prețul de achiziție este probabil în jur de 24.000 de dolari. Desigur, aceasta este doar un ghid, ceva poate merita doar ceea ce cineva este dispus să plătească pentru asta (deși, cu lucrări de artă, acest lucru duce de obicei la scăderea prețurilor). Dacă sunteți abordat pentru a vinde blogul dvs., luați ceva timp pentru a lua în considerare oferta, obiectivele dvs. pentru site-ul dvs. web (dacă păstrați) și, eventual, luați în considerare să contactați alți cumpărători interesați dacă există.

Licitații site web Flippa

Dacă doriți să vă vindeți blogul, există o serie de site-uri care vă pot ajuta să facilitați vânzarea. Flippa este o opțiune bine cunoscută pentru scoaterea la licitație a site-ului, domeniului sau aplicației dvs. În plus, aceștia oferă opțiunea de a clasifica site-ul dvs. ca un site consacrat sau început, astfel încât cumpărătorii să știe la ce să se aștepte și la ce să liciteze. Înainte de a vă scoate site-ul la vânzare, asigurați-vă că aveți date Google Analytics, rapoarte privind veniturile și orice altă documentație care vă ajută să demonstrați stabilitatea și rentabilitatea potențială a site-ului dvs. web. Cu cât puteți dovedi acest lucru cumpărătorilor, cu atât șansele dvs. sunt mai mari de a asigura un preț premium pentru site-ul dvs..

Sfat: importanța traficului de site-uri

Înainte de a vă îndrepta spre apusul de a deveni aventura dvs. de a face bani pe WordPress, este foarte important să vă amintiți că aveți nevoie de trafic de site-uri pentru a face posibil bloggingul la timp complet. În timp ce toate modalitățile de a câștiga bani din blogul tău menționat mai sus sunt viabile, ai nevoie de o cantitate decentă de trafic pentru a genera de fapt un venit semnificativ. Blogging-ul nu este o schemă „îmbogățește-te rapid”, dacă ar fi toată lumea ar fi blog-ul cu normă întreagă! Este un echilibru delicat al conținutului de calitate, al traficului bun și al cititorilor implicați, care face rentabil blogul.

Conținut de calitate

Cel mai simplu mod de a vă ajuta pe termen lung este de a vă asigura că sunteți un produs de înaltă calitate și conținut original pentru blogul dvs. Pentru dragostea WordPress, vă rugăm să nu „razuiți conținutul” de pe alte site-uri. Faceți timp, scrieți-vă articolele în propriile cuvinte și faceți-l așa cum trebuie. Cu siguranță, puteți cita surse dacă este relevant pentru subiectul dvs. de postare, puteți partaja o definiție din dicționarul.com sau includeți un fragment de cod din codul WordPress dacă îți creditezi sursa. Este important să includeți un nume și o legătură la sursa originală a informațiilor.

SEO bun

Alături de un conținut bun, trebuie să urmați bune practici SEO pentru a vă asigura că motoarele de căutare sunt încântate să enumere site-ul dvs. în rezultatele lor. Motoarele de căutare sunt una dintre principalele surse de trafic nou. Aruncați o privire la unele dintre cele mai populare articole SEO SEO pentru a vă declara.

 • Ghid pentru incepatori pentru WordPress SEO (Seria post)
 • Cele mai bune practici WordPress WordPress pentru 2015 și nu numai
 • Ghid rapid de instalare și instalare SEO Yoast pentru WordPress

Implicarea cititorilor

Linkurile și reclamele afiliate nu vor genera niciun venit dacă cititorii dvs. nu sunt implicați, revenind pe site-ul dvs. și făcând clic pe linkurile dvs. Există mai multe modalități de a stimula activitatea vizitatorilor, dar iată o serie de postări care vă pot ajuta pe drumul cel bun:

 • Îmbunătățirea implicării și prevenirea oportunităților pierdute cu ajutorul pluginurilor pop-up din WordPress
 • Plugin-uri WordPress pentru a crește interacțiunea și implicarea publicului
 • Un plan simplu pentru creșterea implicării pe blogul dvs. WordPress
 • Cum să creezi linkuri pe blogul tău WordPress pentru o implicare sporită
 • 5 plugin-uri WordPress care pot stimula implicarea cititorilor pe blogul dvs. WordPress

Rămâneți aproape

Data viitoare vom acoperi cum să câștigi bani cu servicii și produse WordPress. Vom împărtăși, de asemenea, modul în care am început și calea pe care am luat-o pentru a ne crește portofoliul de produse, astfel încât să nu doriți să-l pierdeți!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me