Cum să derulezi un Summit global care să predea WordPress

Summit-ul global WordPress

În prezent, există un eveniment virtual global, numit WP Summit. Se desfășoară până pe 25 martie, reunind 28 de experți în WordPress și afaceri online.


Am creat acest eveniment, pentru că am simțit nevoia pentru el când mi-am început cariera în afaceri online la începutul anului 2013. Au existat bloguri despre WordPress, dar nu exista o resursă cuprinzătoare, prezentând informațiile de care aveam nevoie ca un pas cu pas..

Ceea ce mi-am dorit a fost ca unii dintre cei mai buni experți de pe WordPress să-mi ofere sfaturi despre cum să construiți un site WordPress excelent (orice înseamnă asta), cum să construiți o listă și o audiență plină de ravagii și cum să monetizați un site WordPress. Desigur, au fost abonamente plătite. Dar, până atunci, afacerea mea online a fost o problemă, am lucrat în continuare ca consultant în afaceri. Așadar, nu am vrut să investesc bani în el doar timp.

Făcându-l jos, am căutat o resursă gratuită și cuprinzătoare care mă parcurge prin procesul de a construi un site WordPress WordPress de la zero și de a-l extinde către o afacere online profitabilă. Și asta este exact ceea ce mi-am propus să creez.

Faza de planificare secretă a Summit-ului WP

De ce secret? Pentru că doar foarte puțini oameni în afară de prietenul și mentorul meu Navid Moazzez știa despre planurile mele. Nici nu mi-am spus prietena mea.

Formația de difuzoare pentru Summit-ul WP trebuia să fie incredibilă, pentru a respecta propriile standarde. Îmi place să învăț de la cei mai buni, la fel cum sunt cu fir.

Subiectele pe care mi-am dorit să le acopere Summit-ul WP ar trebui să varieze de la fundamentele WordPress la tehnici avansate, cum ar fi paginile de destinație cu testare split sau protejarea WordPress-ului de a fi hacked.

Îmi doream resursa rotundă care îmi lipsea. Așa că am notat lista subiectelor pe care doream să le intervievez pe oameni pe:

 • Fundamentele WordPress
 • web hosting
 • Strategii de afaceri online
 • Construirea listelor
 • Teme de design web și WP
 • Securitate WordPress
 • SEO
 • Marketingul social media
 • Optimizarea conversiilor
 • Pâlnii de vânzare

Nu sunt în niciun caz un expert în aceste domenii, dar după ce a făcut mesaje cu afaceri online și WordPress timp de aproape doi ani, știu suficient să intervievez un expert despre ei și să pun întrebări corecte.

Așadar, știind despre ce vreau să vorbesc, am început să ajung la influenți și antreprenori cu adevărat populari. Cele cu adevărat populare. Acesta este un extras din cartea pe care am reunit-o:

 • Jason Cohen (fondatorul WP Engine)
 • Rand Fishkin (fondatorul Moz)
 • Tony Perez (co-fondator Sucuri)
 • Dan Norris (co-fondator WP Curve)
 • Oli Gardner (co-fondator al Unbounce)
 • Navid Moazzez (gazda Summit-ului Branding)
 • si multe altele

Numiți-l perfecționism, numiți-l persistență. Am vrut să am vorbitori la nivel A pe Summit-ul WP și i-am obținut. Desigur, nu toți vorbitorii sunt la acel nivel, dar fiecare dintre ei și-a dovedit abilitățile de a conduce afaceri online de mare succes.

Instrumentele din spatele Summit-ului WP

Summit-ul WP este construit pe câteva instrumente pentru piloni, care extind funcționalitatea WordPress la nivelul necesar. În primul rând tema. Este Ken by Artbees (este pe Themeforest), care este extrem de flexibil datorită Visual Composer și a opțiunilor ușoare de personalizare pentru culori, fonturi și CSS / JS personalizate. Iată o listă cu toate pluginurile instalate pe site-ul Summit-ului WP:

 • BackWPUp
 • CrazyEgg Heatmap Tracking
 • Butoane de partajare socială ușoară
 • YoaST SEO și Analytics
 • W3 Cache totală
 • OptinMonster
 • Kraken Image Optimizer
 • Redirectionarea
 • Membru Wishlist Membru
 • WPBakery Visual Composer

Combinația acestor pluginuri este extrem de puternică. Permiteți-mi să împărtășesc doar o statistică despre rata de conversie a OptinMonster. L-am configurat să funcționeze ca o casetă de plumb, deschizându-se pe un buton. Aceasta este rata de conversie:

Aproximativ 70% din toți vizitatorii care fac clic pe butonul care deschide formularul de înscriere, se abonează la interviurile gratuite. Pentru a pune aceste 70% în context, iată graficul traficului de la dvs. Cyfe tablou de bord:

Puteți vedea că traficul a început cu adevărat atunci când Summit-ul a fost lansat pe 16 martie. Până acum, avem aproximativ 4.000 de vizitatori pe site-ul web, 1.300 dintre ei convertiți în abonați. Aceasta este o rată de conversie de 32,5%. Destul de bine dacă mă întrebi. Desigur, rata de conversie depinde în mare măsură de copiere, apeluri la acțiune, contextul butonului etc. – dar cu testarea în jur cred că 32,5% sunt un rezultat solid.

În pluginuri puteți vedea și CrazyEgg, pe care îl folosesc pentru hărți de căldură și hărți de defilare. Acestea îmi arată exact locurile în care oamenii fac clic pe site-ul meu web, cât de departe derulează și care sunt subiectele care le interesează cel mai mult.

După cum puteți vedea, mulți oameni au dat clic pe „Design & Themes” și, într-adevăr, interviurile au primit multă dragoste din partea participanților. Să știi cum se comportă publicul tău pe site-ul tău este o modalitate excelentă de a-ți optimiza oferta!

Interviuri gratuite și o viziune globală

Summit-ul WP este scopul meu de a crea ceva care are impact la scară globală. Înainte de a începe să lucrez la Summit-ul WP, am lucrat ca designer web cu companii mai ales în Singapore și SUA.

Afacerea mea era deja mai globală decât își puteau imagina 99% dintre locuitorii din orașul mic în care locuiesc. Orașul este Emden, Germania – majoritatea oamenilor care locuiesc aici se află la 2 ani în urma evoluției tehnologice germane, care este din nou cu 5 ani în urmă cu ceea ce se întâmplă în SUA sau Asia.

Am fost un pic egoist să creez Summit-ul WP. Am vrut să arunc oamenii în orașul meu natal, când le-am spus despre ce fac pentru o viață. Am vrut să le spun că am creat un eveniment virtual global, care a ajutat utilizatorii WordPress din toată lumea. Locuitorii de aici nu ar avea nici o idee despre ce este WordPress, totuși îmi place ideea ��

Așadar, am decis să dau toate interviurile GRATUIT timp de 48 de ore după ce au fost lansate. Asta înseamnă că vă puteți înscrie gratuit și veți primi un e-mail zilnic, inclusiv un link la cele mai recente interviuri.

Oferind interviurile gratuit, am sperat să atrag oameni din întreaga lume. Și băiat am atins această țintă. Până la momentul în care a scris acest lucru, site-ul web primește trafic din 102 țări și peste 1.000 de abonați au deja acces gratuit la interviuri.

Aceasta este puterea WordPress. Sunt doar un tip obișnuit, pasionat de construirea de afaceri online și de educarea altora în utilizarea WordPress. Nu sunt special, dar știu cum să folosesc WordPress și acum am învățat cum să declanșez un eveniment global precum Summitul WP.

Știi ce este atât de grozav în acest sens? Dacă o pot face, puteți face și voi. Știu, că frazarea este folosită mult prea des. Cu toate acestea, este adevărat. Obținerea la maxim a site-ului dvs. WordPress vă va ajuta să generați mai mult trafic pe site-ul dvs., să obțineți mai multe oportunități (care rezultă în mai multe vânzări) și să aveți un impact mai mare asupra lumii.

Acesta este motivul pentru care iubesc blogurile precum WP Explorer, deoarece contribuie deja la o scară largă la această mișcare Summit-ul WP este încă o contribuție și, sperăm, în câțiva ani, așa cum este stabilit acum WP Explorer. Acum, ieșiți și construiți un site WordPress care vă face un pas mai aproape de obiectivele dvs.!

Iată biletul dvs. gratuit pentru Summit-ul WP!

Pentru succesul dvs., Jan

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map