Cum să cultive o audiență pentru site-ul dvs. WordPress

Sunt multe despre cum să atragi vizitatori pe site-ul tău WordPress. SEO, conținut de înaltă calitate, promovare social media. Dar ce este de a face ca acești vizitatori să se întoarcă regulat?


Pentru ca un site web să aibă cu adevărat succes, aveți nevoie de un flux constant de vizitatori de încredere. Dar cum te descurci să te asiguri?

Ei bine, din fericire, există multe modalități de a cultiva o audiență de vizitatori obișnuiți pentru site-ul dvs. WordPress. Opțiunile pe care le alegeți depind foarte mult de tipul de site pe care îl executați.
Dacă creați o comunitate, pentru ca oamenii să se reunească și să se angajeze online, atunci poate doriți să alegeți modelul de membru sau să transformați site-ul dvs. în mai multe rețele sociale.

Dacă vindeți produse sau informații, atunci ar trebui să luați în considerare desfășurarea de concursuri, promoții sau webinarii pentru a crea un rezultat fidel. Mai mult, orice tip de site ai, ar trebui să te gândești cu siguranță la valorificarea puterii de e-mail.

În acest articol, vom analiza cum puteți implementa unele dintre acele strategii și tactici care vă vor ajuta să dezvoltați un public fidel de vizitatori repetiți

Site-uri de membru

Restricționează conținutul Pro pentru WordPress
Posibil, cea mai evidentă alegere pentru încurajarea vizitatorilor obișnuiți pe site-ul dvs. este să adăugați o componentă de membru la acesta.

Site-urile de membru funcționează pe premisa că trebuie să vă alăturați pentru a vedea conținutul. Calitatea de membru poate fi gratuită, dar pentru a încuraja vizitatorii în retur și pentru a face site-ul dvs. rentabil, percepe o taxă, merită luat în considerare. Dacă clienții au plătit pentru a se alătura unui club de elită cu conținut exclusiv, atunci se vor asigura că se vor întoarce.

Restrict Content Pro este un plugin WordPress premium care vă oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a construi un site de membru. Acest plugin vă permite să încărcați oamenii să vadă conținut special și oferă o varietate de opțiuni, cum ar fi mai multe niveluri de membru, astfel încât să puteți satisface diferitele nevoi ale publicului dvs..

Folosind Restrict Content Pro puteți crea un site de membru la care oamenii plătesc pentru a se alătura și, astfel, vor reveni din nou și din nou, pentru a obține banii lor.

Fii social cu BuddyPress

BuddyPress

Dacă nu doriți să creați un site premium cu abonament premium, dar totuși ați construi o comunitate de gânditori cu idei similare care se angajează pe site-ul dvs., este posibil să doriți să optați pentru BuddyPress. Un plugin gratuit WordPress, BuddyPress vă ajută să adăugați multe funcții de rețea socială pe site-ul dvs. web.

Prin instalarea BuddyPress, membrii își pot crea profiluri proprii și puteți configura grupuri de utilizatori, mesagerie, fluxuri de activități și multe altele. Acest lucru încurajează o comunitate să apară și să devină activă pe site-ul dvs., permițând oamenilor să discute și să împărtășească gânduri și informații pe un anumit subiect sau nișă. Ajutarea oamenilor să facă conexiuni de acest fel este esențială pentru crearea unui site social de vizitatori obișnuiți.

Importanța unei liste de corespondență

MailChimp

Listele de e-mail sunt esențiale pentru toate site-urile web care doresc să construiască următoarele. După ce ai un e-mail al cuiva, poți să ții legătura cu ei și să începi să creezi un raport.

Prin trimiterea de e-mailuri, acesta vă reamintește vizitatorilor site-ului dvs. și îi ține la curent cu orice conținut nou și interesant pe care l-ați adăugat, despre care altfel pot să nu știe. Este important să rețineți că, dacă doriți vizitatori obișnuiți, trebuie să trimiteți e-mailuri regulate.

MailChimp este un instrument de marketing pentru emailuri freemium care va colecta, stoca adrese de corespondență și trimite emailurile dvs. automat sau ori de câte ori aveți ceva de spus. Trimiterea de e-mailuri prin MailChimp este o modalitate ușoară de a încuraja oamenii să îți revizuiască site-ul.

Trimiteți știri despre competiții, cărți electronice gratuite, produse noi sau evenimente interesante care le vor face să încarce adresa URL a site-ului dvs. Asigurați-vă că includeți întotdeauna un link către site-ul dvs., astfel încât oamenii să-l poată vizita direct de pe e-mail. Cu cât este mai ușor să ajungeți pe site-ul dvs., cu atât veți primi mai mulți vizitatori cu întoarcere.

Folosirea Webinarilor pentru reamintirea vizitatorilor pentru a reveni pe site-ul dvs.

WebinarsOnAir
Webinariile sunt un instrument extrem de util pentru a le reaminti oamenilor să se întoarcă în mod regulat pe site-ul dvs. Oamenii se gândesc adesea să utilizeze webinarii pentru a genera profit sau pentru a atrage noi vizitatori.

Cu toate acestea, seminarii web regulate sunt un mod inteligent de a păstra vizitatorii. Adesea, vizitatorii noi pe un site nu se vor întoarce, pur și simplu pentru că uită de site sau nu pot găsi timpul necesar pentru a face acest lucru. Programând webinarii, oamenii vor avea o dată fixă ​​pentru a vizita site-ul dvs. și un motiv specific pentru a face acest lucru.

WebinarsOnAir este o opțiune puternică pentru găzduirea webinarilor. Această soluție oferă webinarii web automate, opțiuni pentru webinarii plătite, chaturi live și întrebări, precum și multe altele. Aceasta înseamnă că vă puteți concentra pe calitatea webinarului dvs. și nu trebuie să vă faceți griji pentru detaliile tehnice.

BuddyPress funcționează bine cu webinarii, deoarece vizitatorii pot rămâne apoi pe site-ul dvs. sau se pot întoarce pe parcursul săptămânii, folosind forumurile BuddyPress pentru a discuta subiectul sau întrebările din webinarul dvs. Acest lucru încurajează o comunitate activă puternică și, desigur, mult râvnitul vizitator frecvent.

Vrei vizitatori obișnuiți? Derulați promoții periodice

WooCommercePromotionManager

Promoțiile s-au dovedit o dată și din nou pentru a fi un mod foarte reușit de a încuraja vizitatorii site-ului dvs. Cu toate acestea, dacă doriți să vă încurajați vizitatorii să frecventeze site-ul dvs. mai regulat, atunci o promoție unică nu poate fi cea mai bună modalitate de a face acest lucru. Prin difuzarea promoțiilor obișnuite, veți avea șanse mai bune de a obține publicul țintă să se întoarcă de mai multe ori. Deci, în loc să efectuați o promoție mare, încercați oferte mai mici, dar mai regulate. De exemplu, „10% din produsele selectate în fiecare luni”.

WooCommerce Promotion Manager este un popular plugin WordPress pe care îl puteți utiliza pentru a stabili campanii promoționale. Acest plugin costă doar 25 USD pentru instalare și vă economisește mult timp și efort. Vă permite să selectați produsele de vânzare, orele și datele promoțiilor și va afișa bannere de prezentare de diapozitive pentru a face reclama promoțiilor dvs. Utilizați MailChimp în combinație cu promoțiile dvs., amintindu-le abonaților celor mai recente oferte și încurajându-i să vă revadă site-ul pentru a le verifica.

Deși promoțiile sunt o modalitate excelentă de a încuraja pe cineva să vă viziteze site-ul, înainte de a le administra, ar trebui să luați în considerare câteva lucruri. Numărul unu, vă puteți permite să derulați promoția? Verificați-vă numerele, este excelent să creșteți vânzările, dar numai dacă faceți un profit.

Numărul doi, câștigi cu siguranță de la ei? Monitorizați-vă cu atenție promoțiile. Oamenii cumpără alte produse la prețuri în același timp cu promoțiile? Prindeți noi adrese de e-mail pentru vizitatori? Și cel mai important, vizitatorii se întorc constant?

Oamenii iubesc competițiile

PhotoContestWordPressPlugin

O competiție, precum o promoție, este un alt mod care s-a dovedit că conduce mai mult trafic către site-ul dvs. O competiție este interesantă și distractivă pentru publicul tău și creează o atmosferă bună. Oamenii adoră lucrurile gratuite, astfel încât crearea unei situații de cadou este o modalitate sigură de a colecta e-mailuri și de a adăuga adepți. Dar despre crearea de vizitatori obișnuiți?

Ei bine, depinde foarte mult de tipul de competiție pe care o desfășori. Există multe opțiuni bune pentru plugin-uri pe care le puteți alege, care vă vor ajuta să creați și să gestionați o varietate de competiții.

Ceea ce doriți este unul care va încuraja interacțiunea dintre vizitatorii dvs. și îi va face să se întoarcă pe site-ul dvs. sau pe paginile de socializare pentru a vedea ce este distribuit. Pluginul WordPress Concurs foto este o opțiune bună, deoarece încurajează oamenii să împărtășească fotografii.

Imaginile mereu vor interesa oamenii mai mult decât textul, așa că dacă puteți crea o competiție în care oamenii împărtășesc fotografii interesante, acest lucru poate duce la întoarcerea spectatorilor frecvent pentru a vedea ce a fost adăugat.

Indiferent de tipul pe care îl alegeți, gândiți-vă cu atenție la concurență și monitorizați-l îndeaproape. Este posibil să fi adunat multe adrese de e-mail, dar ce altceva? Au aceste adrese de e-mail convertite în trafic regulat pentru blogul tău? Ați menținut o prezență socială puternică după ce s-a încheiat competiția, reamintind oamenilor site-ul dvs.?

Dacă ați ales o competiție care a încurajat comentariile și discuțiile, această implicare a fost îmbunătățită pe site-ul dvs.? S-ar putea să fie necesar să alergați o serie de competiții, așa că nu atrageți doar vizitatori noi cu o singură competiție, ci încurajați returnații cu posibilități suplimentare de a câștiga ceva.

Gânduri finale

Există multe idei în acest articol care ajută la creșterea numărului de vizitatori obișnuiți pe site-ul dvs. Definiți ce tip de site aveți și gândiți-vă cu atenție ce opțiuni vi se potrivesc cel mai bine.

Orice ai alege, asigură-te că îl monitorizezi. Functioneaza? Îți primești vizitatorii obișnuiți? Îți poți permite să îl rulezi, financiar și cu timpul? Dacă un concept nu îmbunătățește numărul de vizitatori care înapoie, încercați altul. Crearea unui public obișnuit este o muncă grea și o muncă continuă, dar care merită cu siguranță.

Cum intenționați să cultivați o audiență sau să repetați vizitatorii pentru site-ul dvs. web? Ce te ține să te întorci pe site-urile pe care le vizitezi? Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me