Cum să-ți crești urmările de social media de pe site-ul tău WordPress

Crearea unui social media urmează să fie acum un obiectiv pentru toate magazinele online, blogurile și site-urile de afaceri. Dacă doriți cititori, clienți și clienți noi și returnați, atunci să aveți o comunitate de urmăritori pe social media este o necesitate.


Dar construirea acestei baze de fani pe social media este mai ușor spus decât făcut. Rețelele de socializare pot necesita mult timp și necesită forță de muncă. Cel mai frustrant, nu există strategii de câștig definite, astfel încât nu pot fi garantate rentabilitățile.

În acest articol, vom analiza cum să crești urmările de social media de pe site-ul tău WordPress. De la automatizarea conținutului dvs. de socializare, la adăugarea de ferestre de tip pop-up, baruri de salut și blocare de conținut, vom discuta despre cele mai bune strategii pentru ca vizitatorii site-ului dvs. să vă urmărească pe social media.

Ce ar trebui să faci deja pe site-ul tău WordPress

Există câteva strategii fundamentale foarte de bază pe care ar trebui să le adopte toate site-urile WordPress și pe care, dacă nu le faci deja, ar trebui să le stabilești rapid azi. Acestea nu numai că vă vor ajuta să vă economisiți timpul, dar vă vor crește încetul cu încetul în timp.

Adaugă butoane de urmărire socială

Urmează butoanele

Butoanele de urmărire socială ar trebui să ocupe o poziție proeminentă pe site-ul dvs. Plasarea lor în barele laterale este o modalitate excelentă de a vă asigura că acestea sunt în permanență vizibile și ușor de accesat de publicul dvs..

Urmăriți butoanele de AddThis este un plugin gratuit WordPress care vă va permite să adăugați butoane sociale vertical sau orizontal în bara laterală sau antet. Utilizabil cu numeroase rețele de socializare populare, puteți afișa pictogramele pentru canalele de socializare la alegere.

Afișează butoanele de partajare socială

Bar social plutitor

Site-ul dvs. WordPress trebuie să aibă butoane de distribuire socială deasupra sau sub fiecare bucată de conținut pe care doriți să o partajați. Acest lucru vă va încuraja vizitatorii să partajați conținutul dvs. pe rețelele de socializare. Distribuirea conținutului de către cititori înseamnă că acesta va fi vizualizat de un public mai larg. Aceasta este o modalitate excelentă de a sensibiliza site-ul dvs., de a crește traficul și de a câștiga noi adepți pe social media.

Bar social plutitor de la WPBeginner vă permite să adăugați o bară socială plutitoare la orice pagini sau postări de pe site-ul dvs. Acest plugin gratuit WordPress este rapid de configurat, arată excelent și vă va ajuta să faceți partajat conținutul dvs. Dacă nu îl utilizați deja, descărcați-l acum.

Faceți conținut Tweetweet

Mai bine faceți clic pe Tweet

Cu cât îl faceți mai ușor pentru publicul dvs. să vă partajeze conținutul, cu atât acestea vor respecta această dorință. Mai bine faceți clic pe Tweet este un alt plugin gratuit de WordPress care vă permite să introduceți clic pe căsuțele de tweet în postările dvs. Selectați ofertele de evidență din blogurile dvs. pentru a le face trimitibile. A vă face cel mai bun conținut optim pentru a Tweet în acest fel vă va ajuta să vă partajați blogul pe Twitter și să vă câștigați noi adepți Twitter.

Showcase Feeduri sociale

Stream social WordPress

Afișarea fluxurilor sociale pe site-ul dvs. WordPress este un alt mod de a ajuta la creșterea urmărilor de social media. Prin demonstrarea întregului conținut excelent, discuții și comentarii care sunt partajate pe canalele de socializare, vizitatorii site-ului dvs. vor fi în curând dornici să se alăture comunității dvs. de adepți sociali.

WordPress Social Stream este un plugin premium care poate fi achiziționat pe CodeCanyon. Vă permite să creați fluxuri sociale pentru fiecare rețea de socializare. Sau combinați toate fluxurile de rețele sociale într-un singur flux social. Cu diferite stiluri de dispunere disponibile, acest plugin vă va permite să afișați cele mai recente știri în domeniul social media. La rândul său, acest lucru ar trebui să vă ajute să vă impresionați publicul WordPress și să-i încurajați să vă urmeze.

Așadar, acum am luat în considerare elementele de bază pentru creșterea rețelelor de socializare de pe site-ul dvs. WordPress, să aruncăm o privire la ce altceva puteți face.

Automatizarea conținutului dvs. de socializare

CoScedule

Partajarea constantă a conținutului dvs. de înaltă calitate de pe site-ul dvs. WordPress pe canalele de social media este foarte importantă. Îți menține rețelele de socializare active și interesante, ceea ce ajută la urmărirea acestora.

Cu toate acestea, publicarea periodică pe diferite canale de socializare poate necesita foarte mult timp. Utilizarea instrumente de management social media ca CoSchedule vă permite să automatizați toate înregistrările sociale. CoSchedule vă permite să planificați, să organizați și să gestionați toate postările dvs. din tabloul de bord WordPress. Puteți chiar să creați mesaje de socializare și să le programați pentru a fi postate, toate fără a fi nevoie să părăsiți site-ul dvs. WordPress.

Automatizarea postărilor de social media în acest fel nu numai că vă va economisi timp, dar va menține rețelele de socializare la zi. Atunci când aleg pe cine să urmeze, oamenii vor opta pentru acele profiluri sociale care sunt în permanență prezente și postează continuu un nou conținut. Așadar, automatizarea partajării dvs. va face un drum lung în creșterea urmărilor.

Adăugarea de pop-up-uri de social media pe site-ul dvs. WordPress

Utilizarea pop-up-urilor de socializare pe site-ul dvs. WordPress pentru a vă crește urmările de pe social media poate fi foarte eficientă. Pop-up-urile atrag atenția vizitatorilor și îi încurajează să acționeze într-un mod specific. În general, pop-up-urile sunt folosite pentru a colecta e-mailuri. Cu toate acestea, dacă obiectivul tău este să-ți crești social media, atunci are sens să folosești pop-up-urile pentru a face exact asta.

Crearea pop-up-urilor cu OptinMonster

Ca noi

OptinMonster este un software de generare de plumb care vă poate ajuta să vă dezvoltați social media în urma utilizării pop-up-urilor de pe site-ul dvs. WordPress. Folosind Canvas, puteți proiecta ferestre de tip pop-up personalizate, special pentru nevoile site-ului dvs. Creați cu ușurință un optin Twitter follow, un Facebook precum pop-up sau un pop-up pentru un alt canal de socializare.

Întotdeauna gândiți-vă cu atenție unde și când să afișați un pop-up. Oamenii vor urma un site deoarece conținutul adaugă valoare vieții lor într-un fel. Vizitatorii au nevoie de timp pentru a se angaja cu site-ul dvs. și pentru a se conecta cu acesta, așa că atunci când li se oferă opțiunea de a vă urmări pe rețelele de socializare, ei vor sări la el.

Prin urmare, afișarea unui pop-up pe măsură ce vizitatorii ajung pe site-ul dvs. nu este de obicei cea mai bună modalitate de a câștiga urmăritori. În mod ideal, așteptați până când sunt pe site-ul dvs. o perioadă sau citiți o anumită sumă. Puteți afișa apoi un pop-up bine cronometrat sau unul care apare după ce un cititor a defilat pe o pagină până la un anumit punct. În mod alternativ, puteți utiliza un pop-up de ieșire.

Utilizarea tehnologiei de intenție de ieșire

Intenția de ieșire

Un alt stil de pop-up pe care îl puteți implementa pe site-ul dvs. WordPress este un pop-up de ieșire. Acest tip de pop-up folosește tehnologia de intenție de ieșire pentru a detecta când un utilizator urmează să părăsească site-ul. Un pop-up este apoi afișat înainte de a pierde vizitatorul.

Un pop-up de ieșire poate fi deosebit de util pentru colectarea urmărilor de social media. Până când un vizitator va fi gata să părăsească site-ul dvs., va înțelege bine ceea ce oferiți. Prin urmare, arătând un pop-up de ieșire chiar înainte de plecare, aveți șanse mari de a le transforma într-un adept de social media.

Aveți întotdeauna grijă să nu folosiți prea multe ferestre de tip pop-up. Numeroase ferestre de tip pop vor supăra publicul dvs. și, de asemenea, vă pot afecta clasamentul cu Google. Încercați diferite ferestre de tip pop-up și monitorizați analizele pentru a vedea la ce răspunde cel mai bine publicul dvs. Apoi, executați fereastra pop-up cu cele mai mari conversii.

Afișarea unui Hello Bar

Bar inteligent

Afișarea unei baruri salutare pe site-ul dvs. WordPress este un alt mod ușor automatizat de a promova canalele de social media și de a încuraja următoarele. O bară de salut se blochează în partea de sus sau de jos a unei pagini web sau se poate deplasa pe măsură ce un utilizator defilează în jos. Deoarece este vizibil în mod constant publicului tău, este un loc minunat pentru a afișa un mesaj important, precum un memento despre legătura cu tine pe social media.

SumoMe este un plugin gratuit WordPress care vă permite să adăugați o bară de salut sau o bară inteligentă cum o numește SumoMe, pe site-ul dvs. web. Bara inteligentă SumoMe poate fi personalizată pentru a afișa un mesaj pentru a încuraja o urmărire Twitter sau un like Facebook.

Puteți controla când și unde este afișată bara inteligentă și dacă faceți upgrade la SumoMe Pro puteți adăuga atât bara de urmărire, cât și conversia. Acest lucru vă permite să urmăriți cât de reușit este barul dvs. inteligent în transformarea vizitatorilor dvs. WordPress în urmăritori de socializare.

Un bar de salut funcționează în același mod ca un pop-up, dar este mai puțin intruziv. Cu toate acestea, este mai vizibil, deoarece este permanent în vizorul vizitatorilor tăi. În consecință, poate fi un mod foarte eficient de a-ți crește adepții social media de pe site-ul tău WordPress.

Blocatoare de conținut și rețele de socializare

Locker de conținut

Utilizarea blocatorilor de conținut pe site-ul dvs. WordPress vă poate ajuta foarte mult să vă creșteți urmările de pe social media. Un locker de conținut păstrează conținutul ascuns audienței dvs. până când efectuează o acțiune la alegere, care în acest caz ar urma să vă urmeze pe una dintre rețelele de socializare.

Ninja Popups este un plugin popup WordPress premium, care, printre multe alte funcții, vă permite să adăugați blocare de conținut de social media pe site-ul dvs. web. Popups Ninja include un editor vizual drag and drop, ceea ce face ușor să personalizați blocarele de conținut social pentru a se potrivi nevoilor specifice ale site-ului dvs. și a afișa canalele de socializare la alegere.

Cheia unui vestitor de conținut de succes este să ascundeți informațiile dorite de publicul dvs. Blocați-vă cele mai populare și cele mai performante postări de blog, imagini scandaloase, videoclipuri interesante sau coduri de reducere. Cu cât este mai căutat conținutul ascuns, cu atât mai mulți oameni te vor urmări pe social media pentru a-l accesa.

Gânduri finale

Supravegherea analizelor site-ului dvs. este o modalitate importantă de a ști ce funcționează și ce este nevoie de re-gândire. Încercați diferite strategii, apoi urmăriți rezultatele, astfel încât să puteți vedea care sunt cele mai multe conversii. Deși toate metodele din acest articol pot fi modalități eficiente de a-ți spori rețelele de socializare, în cele din urmă trebuie să găsești ce funcționează pentru publicul tău.

Ce strategii aveți de gând să implementați pe site-ul dvs. WordPress pentru a vă crește urmările de socializare? Vă rugăm să împărtășiți comentariul de mai jos …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me