Cum să crești timpul petrecut de vizitatori pe site-ul tău WordPress

Cum să crești timpul petrecut de vizitatori pe site-ul tău WordPress

Nimeni nu vrea să creeze un site web care să respingă vizitatorii imediat ce ajung. Dacă ați petrecut mult timp, efort sau bani pe site-ul dvs. și doriți să știți cum să creșteți timpul petrecut de vizitatori pe site-ul dvs. WordPress, precum și de ce ați putea dori acest lucru, ați venit la locul potrivit.


Acest ghid pentru creșterea timpului pe site acoperă avantajele de a-ți angaja vizitatorii mai mult timp, cum să măsoare durata medie actuală a vizitatorului și ce poți face pentru a îmbunătăți aceste momente.

Beneficiile creșterii timpului pe care vizitatorii îl petrec pe site-ul dvs. web

Dacă ați auzit că este important să creșteți timpul petrecut de vizitatori pe site-ul dvs., dar nu sunteți sigur de ce sunt aici cele mai importante avantaje.

Creșterea ratelor de conversie a obiectivelor

Conversii cu obiectiv crescut

Principalul beneficiu de a menține vizitatorii pe site-ul dvs. mai mult timp este că poate ajuta la crearea încrederii și a conștientizării brandului dvs., crescând în același timp ratele de conversie ale obiectivelor. Indiferent de scopul site-ului dvs. web, este sigur că va avea un obiectiv. Fie că este un vizitator care cumpără un produs, se alătură buletinului dvs., formează o impresie pozitivă asupra mărcii dvs. sau lasă un comentariu, majoritatea site-urilor web au un obiectiv.

Cu cât puteți menține un vizitator angajat pe site-ul dvs. web, cu atât este mai mare șansa ca acesta să se conecteze cu mesajul dvs., vedeți valoarea pe care o oferiți și decideți să vă angajați în oferta dvs..

S-ar putea ajuta cu optimizarea motoarelor de căutare (SEO)

Pagini cu rezultate ale motorului de căutare

Puteți face multe pentru a îmbunătăți clasamentul motorului de căutare al site-ului dvs. web. Cu toate acestea, unii experți SEO susțin că timpul pe metrica site-ului are un efect asupra modului în care motoarele de căutare precum Google decid să-ți clasifice conținutul în rezultatele lor. Dacă Google observă că vizitatorii continuă să revină la pagina lor de rezultate foarte curând după ce au accesat site-ul dvs., este logic că algoritmul Google ar putea interpreta acest lucru ca un semn că site-ul dvs. și conținutul său nu îndeplinesc așteptările vizitatorilor..

Prin urmare, mutarea site-ului dvs. pe pagina de rezultate și înlocuirea lui cu ceva mai relevant ar trebui să ajute Google să ofere o experiență mai bună utilizatorilor săi. Bun pentru vizitator; rau pentru tine.

Deoarece Google păstrează în secret detaliile algoritmului său de clasare a motorului de căutare, este imposibil de spus dacă acest lucru este adevărat. Cu toate acestea, timpul de locuit sau timpul pe site devine un an termen din ce în ce mai popular în comunitatea SEO, așa că este cu siguranță ceva la care să te gândești.

Cum să verificați cât timp cheltuiesc vizitatorii pe site-ul dvs. WordPress

Înainte de a ajunge la modul de a crește timpul pe care vizitatorii îl petrec pe site-ul dvs. WordPress, aruncăm o privire rapidă asupra modului în care puteți verifica această valoare. Până la urmă, dacă nu măsurați deja cât timp rămân vizitatorii pe site-ul dvs., cum veți ști dacă ați crescut?

Dacă utilizați Google Analytics sau un serviciu similar pentru a analiza cum interacționează vizierele dvs. cu site-ul dvs. web și conținutul acestuia, puteți vedea rapid această valoare. Pentru a face acest lucru, conectați-vă la Google Analytics, căutați valoarea medie a duratei sesiunii.

Tabloul de bord Google Analytics

Ar trebui să puteți găsi aceste date în tabloul de bord implicit. Datorită puterii Google Analytics, puteți apoi să descărcați pentru a afla mai multe despre performanțele site-ului dvs. în această zonă. Un set de date pe care s-ar putea să doriți să le explorați este timpul mediu din informațiile paginii.

Ora Google Analytics pe pagină

Analizând rapoartele de comportament ale utilizatorului instrumentului dvs. de analiză, puteți vedea ce pagini de pe site-ul dvs. își mențin vizitatorii angajați mai mult timp. Puteți vedea, de asemenea, ce pagini au performanțe sub media pe întregul site și ar putea avea nevoie de o anumită atenție.

Cum să încurajezi vizitatorii să rămână pe site-ul dvs. mai mult timp

OK, așa că acum știm de ce ar trebui să încercați să păstrați vizitatorii pe site-ul dvs. mai mult timp, să aflăm cum.

Asigurați-vă că conținutul dvs. este pe subiect

Titlurile paginilor dvs. corespund conținutului general al articolelor dvs.? Dacă vizitatorii ajung pe o pagină de pe site-ul dvs., se așteaptă un lucru și vor primi altceva, nu vor rămâne prea mult timp. Pentru a evita să faci ca vizitatorii să se simtă duși sau nemulțumiți de conținutul dvs., asigurați-vă că titlurile articolului dvs. reflectă cu exactitate ceea ce este acoperit. O soluție este să așteptați până când ați scris articolul înainte de a crea un titlu și o linie de etichetă potrivite.

Același lucru este valabil și pentru a scrie o introducere pentru articolele tale. După ce ai scris articolul, poți apoi să te întorci și să explici ce este acoperit în introducere. Adesea, începem cu o singură idee pentru un articol și apoi derivăm într-un subiect ușor diferit în timpul procesului de scriere. Așteptând până la scrierea articolului principal, puteți să vă asigurați titlul, meta-descrierea, eticheta și introducerea eficientă vizitatorilor despre ce vor citi.

Creați conținut bine prezentat

Ați putea scrie cel mai bun articol din lume, dar dacă nu este bine prezentat, va fi greu să-l determine pe cineva să-l citească. Unele puncte care trebuie luate în considerare atunci când formatați și prezentați conținutul dvs., în special când scrieți pentru web, includ utilizarea multor paragrafe, anteturi și imagini pentru a împărți bucăți de text..

Menținerea scurtă a propozițiilor poate ajuta, de asemenea, pentru a evita cuvintele complicate. Crearea de articole ușor de degresat poate ajuta cititorii să stabilească rapid dacă doresc să investească timpul prețios în citirea conținutului dvs. de la început până la sfârșit. Un site web WordPress cu încărcare rapidă vă poate ajuta.

Pentru mai multe sfaturi, acest articol conține mai multe informații despre crearea postărilor de blog WordPress care pot fi citite.

Concentrați-vă pe zonele de navigare ale site-ului dvs. WordPress

Dacă vizitatorilor le este dificil să navigheze pe site-ul dvs., este posibil să apese butonul din spate înainte de a încerca să înțeleagă structura și meniurile site-ului. Prin urmare, este vital să vă petreceți ceva timp planificând structura site-ului dvs. web și meniurile acestuia.

Obiectivele de luat în considerare includ linkurile care trebuie afișate în meniul principal, cum să organizezi respectivele link-uri și ce alte ajutoare de navigare sunt adecvate. La fel ca principalele meniuri, zonele din bara laterală și subsol sunt locuri excelente pentru a afișa link-uri către cel mai bun conținut. Acest articol are câteva sfaturi bune despre crearea de meniuri WordPress eficiente.

Conectați-vă conținutul

Link-uri interne WordPress

Un alt mod eficient de a crește timpul pe care vizitatorii îl petrec pe site-ul dvs. WordPress este să includeți link-uri în articolele dvs. care duc vizitatorii către alte pagini de pe site-ul dvs. web. După cum puteți vedea, acest articol conține link-uri interne către alte articole conexe de pe acest site. Aceste articole oferă mai multe informații cu privire la punctele abordate. Ați putea chiar să faceți clic pe unul dintre ele.

Pentru a vă ajuta să vă conectați conținutul, WordPress include acum o caracteristică utilă. Când introduceți un link în conținutul dvs., puteți căuta rapid articolele existente pe site-ul dvs., înainte de a alege cu care să vă conectați.

Afișează legături cu conținut asociat

Link-uri la articole conexe

După ce un vizitator a terminat de citit articolul pentru care a venit, doriți să le fie ușor să facă clic pe un alt conținut de pe site-ul dvs. În timp ce un bun sistem de navigație vă va ajuta în acest sens, o altă tactică eficientă este să afișați o selecție de articole care au legătură cu cea citită.

Din fericire, există câteva plugin-uri excelente de posturi gratuite pentru WordPress care vor afișa automat conținut similar la sfârșitul articolelor tale.

Gânduri finale

Acum știți avantajele creșterii timpului pe care vizitatorii îl petrec pe site-ul dvs. web, precum și câteva modalități practice de a prelungi șederea. Indiferent dacă doriți să vă întoarceți și să analizați conținutul existent sau să începeți să utilizați unele dintre aceste tactici care vor merge mai departe, puteți face multe pentru a crește timpul pe care vizitatorii îl petrec pe site-ul dvs. WordPress.

Ce te ține captivat pe un site web și ce te determină instantaneu să dai clic pe butonul din spate? Vă rugăm să vă împărtășiți experiențele de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map