Cum să creezi tipuri de postare personalizate WordPress

WordPress poate afișa o multitudine de diferite tipuri de conținut, dar organizarea acestuia poate fi dificilă. Opțiunile implicite sunt destul de limitate, iar personalizarea acestora poate fi confuză. Tocmai de aceea am decis să redactez acest scurt ghid.


Utilizând tipuri de postare personalizate, puteți crea un nou tip de articol – cum ar fi postări și pagini – care va conține un set diferit de date. Va avea propriul său meniu de administrare, pagini de editare proprii, taxonomii personalizate și o mulțime de alte utilități.

Dacă vă întrebați de ce aveți nevoie de unul dintre acestea, în primul rând, sunt cele mai bune pentru site-urile web cu conținut organizat pe o structură neobișnuită. Așadar, dacă aveți conținut pe care trebuie să îl afișați diferit decât în ​​postări și pagini obișnuite, un tip de postare personalizat poate fi exact ceea ce aveți nevoie. Sunt de asemenea grozave pentru SEO, datorită permisiunilor încorporate.

Ce este un tip de post personalizat?

Un tip de post, în ciuda numelui specific care poate suna, poate fi utilizat pentru orice fel de conținut. Probabil că le-ați văzut anterior, deoarece dezvoltatorii folosesc tipuri de postări personalizate pentru a adăuga portofolii, personal, mărturii și multe altele la temele lor WordPress. Deci, un tip de post personalizat este doar o postare obișnuită, cu o valoare diferită de tip post_tyty în baza de date. Există cinci tipuri de posturi implicite: postare, pagină, atașare, revizuire și meniu de navigare. WordPress 3.0+, însă, vă oferă posibilitatea de a adăuga propriile dvs. personalizate.

Tipuri și taxonomii WordPress Post

Termenul de taxonomie apare adesea cu referire la tipurile de postări personalizate și care ar putea fi un pic confuz pentru unii. Pentru cei noi în WordPress, taxonomiile sunt o modalitate de a grupa postările și tipurile de postări personalizate împreună. WordPress vine cu patru încorporate: categorie, etichetă, categorie de linkuri și formate de postare. Puteți afla mai multe despre specificul acestora pe site WordPress Codex. Cu toate acestea, puteți, de asemenea, să vă creați propriile taxe personalizate și să le utilizați în tipurile dvs. de postare pentru a grupa și sorta conținut.

Cum se creează un tip de post personalizat?

Adăugarea tipurilor de post personalizate în WordPress este extrem de ușoară, deoarece WordPress include funcția principală register_post_type care poate fi folosită pentru crearea acestora. Aceasta înseamnă că dacă sunteți dezvoltator de pluginuri puteți include cu ușurință tipuri de postare personalizate în tema pe care o creați. Sau le puteți adăuga prin tema copilului dvs. sau printr-un plugin personalizat.

Crearea manuală a unui tip de post personalizat (folosind codul)

În primul rând, unde trebuie să adăugați codul dvs.? Cel mai bun loc pentru a vă înregistra și a adăuga tipurile dvs. de postare personalizate depinde de proiectul dvs. Dacă lucrați pe un site client care are deja o temă activă, veți dori să creați o temă pentru copii și să vă înregistrați tipurile de postare de acolo. Dacă creați propria temă personalizată, puteți plasa codul în fișierul funcții.php sau în orice alt fișier apelat de la funcțiile dvs..php. Și dacă dezvoltați un plugin, nu contează cu adevărat unde adăugați codul, atât timp cât codul se execută înainte de cârligul de acțiune „init” pentru a vă asigura că este disponibil.

În scopuri de testare, dumneavoastră functions.php dosar va face bine. Însă un plugin vă va asigura că nu vă veți sparge site-ul la schimbarea sau actualizarea temei.

Dacă tipul de post personalizat este cu adevărat important, luați în considerare să-l faceți un plugin care trebuie să fie folosit Pentru cei neinițiați, plugin-urile trebuie să fie utilizate într-un director special din folderul de conținut și sunt activate automat pe toate site-urile. Plugin-urile obligatorii nu se afișează în lista implicită a pluginurilor din pagina de plugin-uri wp-admin.

În orice caz, un tip de post personalizat poate fi adăugat la WordPress prin intermediul register_post_type () funcţie. Acest lucru vă permite să definiți unul nou prin mai multe etichete. După ce ați creat antetul, puteți utiliza această funcție înainte de admin_menu, dar după after_setup_theme cârlige de acțiune. Dacă este creat corect, puteți elimina acest lucru cu doar câteva linii de cod. De la WordPress Codex, iată un exemplu simplu de tip nou de post personalizat:

funcția create_post_type () {
register_post_type ('acme_product',
array (
'labels' => array (
'name' => __ ('Produse'),
'singular_name' => __ ('Produs')
),
'public' => true,
'has_archive' => true,
)
);
}
add_action ('init', 'create_post_type');

Aceasta ar crea un tip de post denumit „produs”, care este identificat drept „acme_product.” register_post_type funcția capătă două valori. Prima dintre ele fiind „etichete” pentru nume. Al doilea este „public” pentru a-l afișa pe ecranul de admin și pe site-ul dvs. Și în cele din urmă „has_archive” pentru a activa arhiva noului tip de postare.

După configurarea acestei opțiuni, ar trebui să vedeți intrarea de meniu pentru tipul personalizat de postare, să puteți adăuga postări, să vizualizați lista de postări în admin și să le vizitați pe site-ul dvs. web. Există multe alte valori sau argumente pe care le puteți adăuga la o pagină personalizată. O listă completă a acestora poate fi găsită pe site înregistrează pagina de tip post a Codex.

Apoi, creați o imagine cu pictograma de 16 × 16 pixeli și salvați-o în folderul dvs. actual de plugin. Acest lucru este necesar pentru pictograma personalizată de tip post din tabloul de bord. O altă opțiune este să utilizați o pictogramă de font. Dacă vă interesează să parcurgeți acel traseu, avem un ghid rapid despre cum să utilizați Dashicons pentru tipurile dvs. de postări personalizate pe care ar trebui să le citiți. Apoi puteți continua și activa pluginul.

O notă privind denumirea: deși este tentant și convenabil să folosești un simplu identificator de tip post personalizat, este mai bine să prefixează. Utilizați un spațiu de nume scurt care identifică pluginul, tema sau site-ul web care utilizează tipul personalizat. Pentru un ghid mult mai detaliat, consultați tuturi + ghid la Tipuri de postare personalizate WordPress. Acestea fac mai multe opțiuni de tip cod și postare personalizate dacă doriți să vă codificați singuri tipurile de postare. Dar dacă doriți o opțiune mai rapidă și mai ușoară, continuați să citiți!

Crearea unui tip de post personalizat cu un plugin

Tipuri de post, nelimitat plugin

Cel mai simplu mod de a adăuga noi tipuri de posturi personalizate este cu un plugin. Liberul Plug Tipuri nelimitate se întâmplă să creeze și să gestioneze tipurile de posturi personalizate o briză. Puteți crea, de asemenea, taxonomii personalizate.

Tot ce trebuie să faceți este să instalați pluginul. Puteți să-l apucați direct din directorul WordPress (consultați linkurile de mai sus). Sau instalați-l din tabloul de bord WordPress de mai jos Pluginuri> Adaugă nou și căutați „tipuri de post nelimitate” – ar trebui să fie primul rezultat. Trebuie doar să instalați și să activați.

Tipuri de post Plugin nelimitat - Creați tipuri de postare noi

Aceasta va adăuga un nou element de meniu Tipuri de post către partea de jos a tabloului de bord. Faceți clic pe ea pentru a începe să creați noile dvs. tipuri de post și taxonomii. Există o mulțime de opțiuni pentru tipul de post personalizat sau numele taxonomiei, ceea ce face ca noul tip de post să fie vizibil pentru autori, unde apare în tabloul de bord (sau în cadrul unui submeniu, cum ar fi sub „Setări”), pictograma meniului, metaboxes acceptate (verificați doar cele pe care doriți să le includeți) și chiar setări avansate pentru API-ul REST.

Alegeți opțiunile pe care doriți să le activați pentru noul dvs. tip de postare și salvați. Asta e. Este gata de plecare! Trebuie doar să căutați numele pe care l-ați dat noul dvs. tip de postare personalizat în tabloul de bord. Al nostru este numit „Tipurile mele de postare” din imaginea de mai sus. (Notă – nu am atribuit o locație, așa că a fost adăugată pur și simplu după tipurile de post existente pe site-ul nostru de testare.)

Tipuri de post Plugin nelimitat - Opțiuni totale

Post Types Unlimited a fost creat pentru a funcționa excelent cu orice temă WordPress, dar dacă utilizați Tema Total WordPress, veți avea acces la o mulțime de opțiuni exclusive și puternice. Setați o pagină principală personalizată pentru pesmetul dvs., alegeți opțiunile de arhivă ale noului tip de post, selectați blocuri și meta meta de intrare (și intrare unică), activați paginarea Următorul / Prev și multe altele.

Alternativă: WCK Kit de creare WordPress PRO

Creator de tipuri de posturi personalizate și câmpuri personalizate - WCK

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

WordPress Creation Kit PRO este un plugin WordPress premium care facilitează personalizarea instalării WordPress, astfel încât clienții sau colaboratorii să vadă doar ce doriți. Acest plugin puternic vă oferă control asupra câmpurilor personalizate și a tipului de postare pentru a crea propria instalație de curățare a WordPress.

Dacă sunteți dezvoltator web, probabil știți deja că WordPress poate fi copleșitor pentru unii clienți, iar o modalitate de a-i ajuta să eficientizeze procesul de utilizare a site-ului lor web este să reduceți ce pot și nu pot vedea pe suportul WordPress instalare. Introduceți kitul de creare WordPress PRO. Cu aceasta poți crea o instalare WordPress prietenoasă specifică clientului tău. Puteți crea și redenumi tipuri de posturi personalizate și taxonomii pentru a le înlesni mai ușor înțelegerea sau pentru a ascunde unele dintre opțiunile de setări incluse cu tema WordPress pe care le-ați utilizat pentru site-ul lor web. Există tonuri pe care le puteți face cu WordPress Creation Kit PRO.

O altă caracteristică excelentă a WordPress Creation Kit PRO este câmpurile personalizate incluse. În funcție de tipul de postare pe care îl creați, este posibil să doriți să adăugați o zonă de text pentru conținut, o listă derulantă de opțiuni (cum ar fi titlurile de membru al personalului sau tipul de echipament utilizat pentru o ședință foto), data sau altceva. Indiferent de nevoile dvs., WordPress Creation Kit PRO include 11 opțiuni de câmp personalizate, astfel încât să puteți face tipurile de postare ușoare pentru clienții dvs..

Concluzie

Tipurile de postare personalizate pot părea intimidante, dar nu trebuie. Cu puțină practică, puteți reduce elementele de bază ale tipurilor de postări personalizate și crea site-ul de care aveți nevoie. Și cu pluginul gratuit Post Types Unlimited, nu există nicio scuză pentru a nu. După ce ați redus elementele de bază, spuneți-ne dacă aveți întrebări suplimentare. Sau dacă aveți sfaturi mai utile, împărtășiți-le! Simte-te liber să-mi arunci o linie în comentariile de mai jos. Să începem o discuție!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me