WordPress a scăzut atât de mult bara de intrare pentru publicarea web, încât puteți crea orice fel de site web în timpul necesar pentru a vă plimba câinele în jurul blocului. Nu iubești sau nu deții un puști? Ei bine, puteți crea orice site WordPress, inclusiv o rețea de socializare, în timpul necesar pentru a obține o cafea la Starbucks.


În orice caz, presupunem că aveți deja un plan de afaceri în vigoare, deoarece va veni la îndemână așa cum am văzut în modul de a construi o afacere independentă folosind WordPress. În afară de asta, veți avea nevoie de alte câteva lucruri pentru a vă configura rețeaua de socializare.

Ce ai nevoie

  • WordPress, evident – Instalat local sau pe serverul dvs. web
  • Un plugin pentru rețeaua socială – Vom enumera unele dintre cele mai bune pluginuri de rețea socială WordPress care există; alege doar una care îți gâdilă fantezia
  • O temă WordPress de rețea socială – În timp ce puteți utiliza orice temă WordPress, vă recomandăm să mergeți cu o temă de rețea socială care vă va facilita munca

Gata? Bine amice, aici mergem.

WordPress

Suntem întotdeauna despre WordPress și astăzi ne uităm la modul în care putem îndoi platforma pentru a crea, rula și gestiona una dintre rețelele sociale de care te vei mândri.

Să începem cu începutul. Pentru a vă bucura de acest ghid, trebuie să aveți cel puțin o instanță de WordPress care funcționează local sau online. Tocmai am instalat un copie proaspătă a WordPress pe un subdomeniu, deoarece gazda mea web, Bluehost, acceptă instalări rapide WordPress prin Mojo Marketplace.

Deoparte: Dacă vă întrebați, eu sunt în continuare cu Bluehost chiar și după ce am fost hacked, deoarece au oferit să-mi cumpere tort și mi-au luat timp să îmi cer scuze pentru sprijinul înfocat. Ce? Nu sunt unul care să țină cârciumă și mi-ar plăcea să te văd spunând nu la tort gratuit. Toată lumea merită o a doua șansă, nu?

Odată cu instalarea și funcționarea, adăugăm capabilitățile de rețea socială, deoarece – la fel de puternic ca WordPress – nu vine cu funcțiile necesare pentru care avem nevoie pentru a rula o rețea socială pe deplin. Cu toate acestea, nu vă temeți, vom folosi doar oricare dintre următoarele pluginuri pentru rețelele sociale.

Pluginuri de rețea socială WordPress

Această secțiune vă va ajuta să alegeți pluginul perfect pentru rețelele de socializare pentru site-ul dvs. Să începem cu popularul …

BuddyPress

BuddyPress-plugin-WordPress

Pe scurt, pluginul BuddyPress „… vă ajută să rulați orice tip de rețea socială pe WordPress, cu profiluri de membri, fluxuri de activități, grupuri de utilizatori, mesagerie și multe altele.” Este 100% gratuit, așa că da, pregătește-te să te distrezi fără să scoți o monedă.

Cu peste 100K + instalări active și un rating excelent de utilizator de 4.0 / 5.0, BuddyPress este destul de motorul de rețea socială de care ai nevoie. Pluginul este ușor de integrat, dar dacă sunteți blocat vreodată, nu ezitați să profitați de imensa comunitate BuddyPress gata să vă sprijine.

Este cu adevărat „o rețea socială într-o casetă”, acest plugin, cu toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a crea tipul dvs. specific de rețea. Și dacă acest lucru nu este suficient, aveți la dispoziție o gamă largă de extensii pentru a vă transforma rețeaua socială în orice mod doriți..

Dacă vă place să parcurgeți drumul mai puțin parcurs, puteți să vă construiți rețeaua de socializare WordPress exact așa cum vă imaginați, datorită EBook de dezvoltare a temei BuddyPress disponibil prin BuddyPress.org.

Instalarea BuddyPress

Configurarea BuddyPress este o bucată de tort. Configurarea opțiunilor și personalizarea rețelei dvs. sociale este la fel de ușoară. Adevăratul kicker este ca oamenii să fie interesați de rețeaua dvs., dar nu vă faceți griji, cum să vă ajutați să accesați mai mult trafic pe site-ul dvs..

Deoparte, conectați-vă la zona dvs. de administrator WordPress și navigați la Pluginuri -> Adăugare nou. Pe ecranul următor, căutați „BuddyPress” folosind câmpul de căutare și apăsați pe Instaleaza acum buton. Apoi, doar activați BuddyPress o dată instalat.

Configurații minore BuddyPress

Navigheaza catre Setări -> Permalink și setați opțiunea la Numele postului. Navigheaza catre Setări -> BuddyPress pentru a configura opțiunile după cum considerați de cuviință. În plus, nu ezitați să activați toate modulele de care aveți nevoie în această pagină. Navigheaza catre Aspect -> Meniuri  pentru a crea meniuri. Pentru a vă îmbogăți rețeaua, puteți accesa mai multe widget-uri BuddyPress navigând în Aspect -> Widgets. 

Din acest punct, ar trebui să poți să-ți creezi rețeaua socială fără nicio problemă. Fiecare caracteristică de care aveți nevoie este disponibilă sub formă de plugin, adăugare sau extensie, astfel încât să nu ezitați să verificați online când rămâneți blocați sau aveți nevoie. Începeți căutarea pe Depozitul pluginului BuddyPress si Forum.

HaloSocial

WordPress-halosocial-plugin

Este foarte interesant pluginul pentru rețelele de socializare pentru WordPress. HaloSocial nu este doar un lucru de frumusețe, ci și o dovadă suficientă de iubitori de WordPress care sunt gata să meargă la lungimi mari pentru a întinde platforma dincolo de îndatoririle imaginației. Ce pot sa spun? HaloSocial este pur și simplu într-o clasă a lui, trebuie să o vezi să crezi.

De la timeline de acasă uimitoare, profiluri, membri, evenimente, grupuri, categorii de pagini și reclame clasificate, printre alte funcții, HaloSocial îți oferă puterea de care ai nevoie pentru a construi o rețea socială din visele tale. Și la fel ca Facebook, un card hover cu informațiile de bază ale utilizatorului apare când treceți peste o poză de profil:

how-to-crea-un-social-rețea-cu-WordPress-halosocial-pop-up

Vedeți cardul hover al lui Kate?

Există un forum de asistență excelent pentru a vă ajuta să ieșiți ori de câte ori sunteți blocat. În afară de asta, HaloSocial oferă trei pachete de prețuri: un pachet Starter gratuit cu caracteristici de bază, un pachet profesionist de 99 USD cu unele funcții suplimentare și un pachet agenție 149 USD cu o gamă completă de funcții. Fii înțelept și alege pachetul care se potrivește cel mai bine afacerii tale.

Peepso

WordPress-peepso-plugin

Apoi avem Peepso, un plugin modern de rețea socială, pe care dezvoltatorii l-au lansat pentru a concura cu BuddyPress. Dreptul liliacului, Peepso prezintă un design curat și contemporan, care se remarcă chiar și fără a folosi o temă specializată.

Odată ce instalați acest plugin de rețea socială, acesta adaugă un nou element de meniu „Peepso” în meniul dvs. de administrator WordPress. Prin intermediul acestui nou element de meniu vă configurați rețeaua de socializare fără să spargeți transpirația.

În mod implicit, Peepso creează șase pagini și anume Acasă, Activitate, Membrii, Profil utilizator, Recuperare parolă și Înregistrare site. În plus, Peepso vine cu un tablou de bord intuitiv și câteva caracteristici dulci care fac ca pluginul să merite verificat..

Peepso este ușor, are un rating de 4.4 / 5.o și, cu toate caracteristicile la dispoziție, puteți construi o rețea socială chiar în interiorul site-ului dvs. WordPress în câteva secunde. Compania oferă un plan premium cu mai multe funcții, astfel încât să nu vă simțiți ținuți de funcțiile oarecum limitate din versiunea gratuită.

WP Symposium Pro Rețea socială Plugin

wp-simpozion-pro-plugin

Nu în ultimul rând, avem plugin-ul pentru rețeaua socială WP Symposium Pro, care este livrat cu un rating excelent de 4.4 / 5.0. Conform paginii lor WordPress.org, Simpozionul WP este „… supremul plugin de rețea socială pentru WordPress.” Cât de adevărat este acest lucru?

Funcțiile includ pereți de activități, profiluri, alerte de e-mail, forumuri, coduri scurte, hărți, conexiuni ale prietenilor, chat, securitatea profilului, atașamente imagine / video, galerii și o bară de notificări doar pentru a menține această listă scurtă. Pluginul este livrat cu documentație și videoclipuri extinse pentru a vă ajuta să configurați ușor și rapid. Chiar nu veți avea nevoie de documente, deoarece WP Symposium este ușor de instalat, configurat și utilizat.

După instalare, trebuie doar să navigați la WPS Pro -> Setare din meniul dvs. de admin WordPress pentru a vă configura rețeaua de socializare. În plus, acest plugin de rețea socială este compatibil cu majoritatea temelor și plugin-urilor WordPress, este ușor de personalizat și acceptă mai multe limbi.

Alegerea mea: Dintre cele patru pluginuri prezentate mai sus, aș merge cu BuddyPress sau Peepso, chiar dacă acesta din urmă necesită o investiție financiară pentru a debloca unele funcții. Pe de altă parte, BuddyPress vine cu o mulțime de plugin-uri gratuite, ceea ce este un avantaj avantajos. A treia și a patra alegere ar fi WP Symposium și HaloSocial în această ordine. Există un alt plugin, cunoscut sub numele de WP Mingle, dar autorii nu l-au actualizat în mai mult de doi ani, așa că nu aș atinge asta.

Acum, că avem pluginurile de care avem nevoie pentru a ne alimenta rețeaua socială, ce zici de câteva teme WordPress realizate special pentru rețelele sociale. Rece? Bine, să facem asta.

Mingle – Tema WordPress multifuncțională

how-to-crea-un-social-rețea folosind WordPress-Mingle-temă

Dacă îți creezi rețeaua socială folosind BuddyPress, trebuie să-l ai pe Mingle alături de caracteristicile sale și de o valoare estetică imensă. Adus de Parallelus, un autor de elită, Mingle este special conceput pentru platforma BuddyPress pe partea de sus a transportului, cu o lungă listă de funcții extraordinare.

Obțineți totul de la un constructor de dispunere de drag and drop incredibil de flexibil, constructor de formular de contact, generator de bare laterale, HTML5 + CSS3 curat, cod SEO-friendly, bloguri, portofoliu, prezentări de diapozitive și shortcodes, printre alte funcții. Mingle are peste 5k de clienți fericiți, un rating al cumpărătorului de 4,31 / 5,00 și costă doar 64 de dolari. Merită să mergi fiecare dată.

Salutări sensibile WordPress + Tema BuddyPress

how-to-crea-un-social-rețea folosind WordPress-salutării-temă

După ce am verificat Salutul, putem spune că Parallelus are un bun simț al designului în ceea ce privește rețelele sociale teme WordPress. Pentru început, Salutul răspunde 100%, ceea ce înseamnă că rețeaua dvs. socială va arăta excelent și va funcționa bine pe diverse dispozitive, în ciuda dimensiunii ecranului.

În plus, Salutation vine cu funcții interesante, cum ar fi Slider Revolution, gestionarea layout-ului drag and drop, alegeri de culori nelimitate, suport complet pentru localizare, formular de autentificare pop-up, personalizabil ușor, bloguri, widget-uri, o zonă de administrare intuitivă, generator de bara laterală, portofolii, toate funcțiile BuddyPress. și shortcodes, printre altele.

Salutarea este compatibilă cu BuddyPress 1.5 și versiunile superioare, cu WordPress 4.3+ și cu browserele principale. Are un rating al cumpărătorului de 4,50 / 5,00 și se vinde la 64 dolari. Încercați demonstrația pentru a simți această frumusețe.

Woffice – Tema WordPress Intranet / Extranet

how-to-crea-un-social-rețea folosind WordPress-woffice-temă

Puțini autori de temă o înțeleg atunci când au intenționat să creeze teme WordPress specifice nișelor. Dar nu 2Fwebd, autorul elitei puterii din spatele lui Woffice, o temă WordPress din rețeaua de socializare din această lume.

Există atât de multe lucruri grozave pentru această temă de care te vei îndrăgosti instantaneu. De la capabilitățile sale polivalente, o gamă largă de caracteristici, standarde ridicate de codare, actualizări periodice și suport excelent pentru a menționa câteva. Puteți utiliza Woffice pentru a crea rețele sociale, intraneturi, extraneturi sau comunități pentru școli, locul de muncă, întreprinderile și agențiile guvernamentale, printre altele.

Caracteristicile includ rețeaua completă BuddyPress, Wiki, manager de fișiere, icoane Font Awesome, chat și mesagerie, forumuri, fonturi Google, design receptiv, conținut demo, documentație, tutoriale video, calendar, shortcodes, bbPress, suport WMPL, integrare Trello, breadcrumbs, cod curat, bare laterale nelimitate, widget-uri personalizate, pagina de conectare personalizată și comerț electronic printre altele.

Woffice are un rating impresionant de cumpărător de 4,88 / 5,00 și costă doar 64 dolari dolari. Această temă este compatibilă cu cea mai recentă versiune a WordPress și cu toate browserele moderne.

Șarpele – Tema rețelei sociale responsive

how-to-crea-un-social-rețea folosind WordPress-șarpe-temă

Ce nume pentru o temă! Este la fel de elegant, flexibil și agil ca reptila pe care a numit-o? Cu mai multe funcții de care ai nevoie probabil, Serpent este una dintre cele mai teme teme WordPress concepute pentru a duce site-ul tău la nivelul următor. Acesta este tipul de temă pe care doriți să o aveți din cuvântul go; pur și simplu nu poți greși cu acest copil.

La ce caracteristici vă puteți aștepta? Cosmothemes – autorul de elită din spatele Șarpelui – prezintă funcții precum un aspect sensibil, butonul de tip Facebook pe postări, conectare și înregistrare la lightbox, navigare cu tastatură, trimitere postare front-end, profiluri de utilizator, asistenți pentru instrumente, comentarii Facebook, prezentări de diapozitive, sociale pictograme media, o zonă de administrare puternică, bare laterale, widget-uri și meniuri derulante, printre altele.

Șarpele are un rating al cumpărătorului de 4,43 / 5,00 și doar pentru 49 de dolari, poți obține această frumusețe funcționând pentru tine zi și noapte. Prețul include actualizări viitoare și asistență de 6 luni.

UnitedCommunity – Tema BuddyPress

how-to-crea-un-social-rețea folosind WordPress-unit-comunitate-temă

Culoarea, căldura și energia este calea UnitedCommunity, o temă de rețea socială WordPress, bogată în caracteristici, de Diabolique, un autor de elită respectabil. Publicat pentru prima dată pe 2 septembrie 2015, UnitedCommunity este o temă relativ nouă (la momentul scrierii), care are un pic de pumn..

Funcțiile notabile includ un design captivant, unic și sensibil, peste 40 de pagini interioare, chat în direct, pagină de pornire pentru widget-uri, ușor de instalat și configurat, compatibil cu WooCommerce, widget-uri personalizate, notificări pop-up, WPML gata, fonturi Google, meniuri derulante , Formularul de contact 7 și blogul jQuery Masonry, printre altele. Puteți obține UnitedCommunity pentru doar 64 dolari dolari.

Klein – O temă comunitară Nitty Gritty

how-to-crea-un-social-rețea folosind WordPress-klein-temă

Dacă căutați tema WordPress perfectă pentru rețeaua de socializare, nu căutați mai departe; Klein are spatele acoperit. Oferiți utilizatorilor dvs. tratamentul de rețea socială final, cu o gamă largă de funcții care promit un singur lucru; experiență excelentă a utilizatorului.

Utilizatorii dvs. pot trimite mesaje nelimitate, partajați evenimente, adăugați conexiuni, discuta idei pe forumuri și pot crea profiluri de utilizator frumoase. Puteți profita de capacitatea WooCommerce a lui Klein de a vinde produse membrilor rețelei dvs. În afară de platforma de comerț electronic, Klein acceptă WordPress 4.4, bbPress și BuddyPress oferindu-ți toată puterea dorită de a transforma site-ul tău WordPress într-o rețea socială venerată.

Alte caracteristici includ Visual Composer Page Builder, culori personalizate, Revolution Slider, gata pentru WPML, design receptiv, panou de administrare intuitiv, cod gata SEO, 6 antete diferite + machete, conectare la social media, peste 1000 de pictograme de fonturi și notificări doar pentru menționează câteva. Klein este de unakdis, un autor de elită, are un rating de cumpărător de 4,55 / 5,00 și costă doar 59 dolari dolari.

Alte considerente

Crearea unei rețele sociale puternice folosind WordPress nu înseamnă doar alegerea unui plugin și a unei teme. Trebuie să ții cont de lucruri precum hostingul WordPress și promovarea site-ului web. La fel, simțiți-vă liber să vă jucați cu pluginurile pe care tocmai le-am împărtășit pentru a obține o idee despre cum funcționează fiecare, dar apoi nu vă puteți conforma decât cu unul care vă satisface dorințele.

Notă finală

Crearea unei rețele sociale cu WordPress nu este dificilă așa cum am văzut astăzi aici. Tot ce ai nevoie este un plan minunat, un plugin de rețea socială și o temă compatibilă. Nu uitați, puteți alege orice temă și personaliza pe gusturile dvs., dar temele din rețelele sociale vă economisesc timp în timp ce vă oferă mai multe opțiuni.

Aveți întrebări? Sugestii poate? Am lăsat afară ceva? Vă rugăm să ne împărtășiți cu noi în comentarii. Salutări succesului tău!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me