Cum să creezi o afacere Dropshipping cu WordPress

Cum să creezi o afacere Dropshipping cu WordPress

Dacă încercați să generați bani cu site-ul dvs. WordPress, poate doriți să luați în considerare începerea unei afaceri de tip dropshipping cu WordPress. În timp ce perspectiva de a începe o nouă afacere poate fi atrăgătoare, însă, a ști unde să începeți poate fi confuz. Acest lucru este valabil mai ales dacă nu sunteți familiarizați cu modelul de business dropshipping.


Pe scurt, drophipping este atunci când aveți o companie terță parte livrează produse către clienți pentru dvs. Din fericire, puteți extinde cu ușurință și crea propriul dvs. business dropshipping online cu WordPress. Mai bine, puteți utiliza pluginuri și alte instrumente pentru a vă maximiza șansele de succes.

În acest post, vom discuta despre ce este dropshipping și vom vorbi despre cum să-ți lansezi noua afacere folosind instrumente precum Shopify și WooCommerce. În cele din urmă, vă vom prezenta câteva câștiguri pentru a vă ajuta să începeți. Să ne scufundăm!

O introducere în Dropshipping

imagine corectă

Wayfair este povestea supremă a succesului.

Dropshipping vă permite să creați un magazin online care vinde produse fizice – fără a fi necesar să stocați sau să expediați singuri produsele. Este un model de afaceri prietenos pentru începători, care necesită încă ceva timp și efort din partea ta dacă vrei să ai succes. Cu toate acestea, costurile de pornire sunt reduse, iar cheltuielile generale sunt minime.

Dacă sunteți dispus să faceți lucrările anterioare, dropshipping-ul poate fi o afacere plină de satisfacții care vă oferă multă flexibilitate. Înainte de a o prelua, ar trebui să fiți conștienți de avantajele și dezavantajele sale. Iată câteva lucruri de luat în considerare:

 • În timp ce introducerea în afaceri este relativ ușoară, veți avea un control redus asupra calității produselor și a timpilor de expediere (factori care pot afecta satisfacția clienților).
 • Aveți libertatea de a lucra din orice parte a lumii, totuși veți face față concurenței din partea celorlalți care caută să atingă aceleași obiective.
 • Acest model face mai ușor să vă extindeți afacerea în timp, dar asistența pentru clienți va deveni mai solicitantă pe măsură ce afacerea dvs. crește.

Ca orice afacere, există o mulțime de avantaje și dezavantaje. Doar tu poți decide dacă riscurile merită recompensă. Dacă sunteți în căutarea unui model de afaceri flexibil, care să se încadreze în stilul dvs. de viață existent, fără prea multe ajustări, este posibil să merită luat în considerare o afacere de tip dropshipping cu WordPress. În plus, nu este prea dificil să începeți.

Cum să creați un site web pentru afacerea dvs. cu Dropshipping cu WordPress (2 metode)

Înainte de a începe activitatea de dropshipping cu WordPress, trebuie să înțelegeți că ceea ce lansați cu adevărat este un site de comerț electronic. Așadar, deși este important să alegeți compania potrivită de transfer cu care să lucreze, trebuie să vă concentrați și asupra construirii site-ului. Aceasta înseamnă că va trebui să alegeți instrumentele potrivite.

Shopify, de exemplu, este un serviciu bogat în caracteristici pe care îl puteți utiliza pentru a lansa site-ul dvs. de comerț electronic. Din păcate, din această scriere, acesta nu mai oferă un plugin pentru a simplifica integrarea cu WordPress. Cu toate acestea, tu poate sa utilizați codurile încorporate ale Shopify pe site-ul dvs. pentru a conduce traficul către magazinul dvs. Veți avea nevoie de un cont care implică o taxă lunară (dar care oferă o probă gratuită de 14 zile).

WooCommerce, pe de altă parte, este un plugin care vă permite să extindeți site-ul dvs. WordPress existent adăugând funcționalitate de comerț electronic. Puteți utiliza, de asemenea, teme bogate în comerț electronic și diverse extensii pentru a construi un magazin și a-l consolida cu site-ul dvs. existent.

Ambele instrumente oferă soluția perfectă pentru începerea unei afaceri de tip dropshipping cu WordPress. Ceea ce alegeți este în mare măsură în funcție de preferințele personale. Să discutăm cum să le utilizăm pe ambele, pentru a putea lua o decizie în cunoștință de cauză.

1. Adăugați butoane Shopify Buy în postări și pagini

Site-ul Shopify

Pentru a începe cu Shopify, va trebui să creați un cont. Primele paisprezece zile sunt gratuite, astfel încât să puteți testa serviciul înainte de a vă angaja.

Codurile de încorporare Shopify sunt ușor de adăugat în postările și meniurile dvs., chiar dacă nu sunteți un utilizator WordPress avansat. Mai întâi, va trebui să accesați contul Shopify și să creați un buton Cumpărați Shopify. Copiați codul de încorporare care vă este furnizat, apoi conectați-vă la tabloul de bord WordPress.

Creați o postare nouă sau deschideți o postare deja salvată. Va trebui să vă schimbați părerea Vizual la Text mod:

Lipiți codul de încărcare de la Shopify în postarea dvs., oriunde doriți să apară butonul. După ce ați terminat, postarea dvs. va include un buton de achiziție care direcționează utilizatorul final către coșul Shopify și opțiunile de plată.

2. Utilizați WooCommerce pentru a începe o afacere Dropshipping

Plugin WordPress WooCommerce

Înainte de a face modificări pe site-ul dvs. web, este important să faceți backup pentru site-ul dvs. WordPress, în cazul în care aveți nevoie să îl restaurați din orice motiv. După aceea, puteți merge mai departe și instala WooCommerce pe site-ul dvs..

Configurarea paginii WooCommerce

După activarea pluginului, veți vedea un asistent de configurare în tabloul de bord. Clic Rulați Expertul de instalare, și urmați instrucțiunile pentru a configura paginile de care are nevoie WooCommerce.

Setări de expediere WooCommerce

După ce ați instalat pluginul, veți dori să vă examinați setările, în special opțiunile de expediere. Acestea pot fi găsite în secțiunea de mai jos WooCommerce> Setări> Transport și de aici puteți adăuga sau edita diferitele opțiuni de transport pe care le-ați definit.

Pluginuri pentru comerțul electronic pentru îmbunătățirea site-ului dvs. dropshipping

După ce ați configurat site-ul dvs. de comerț electronic cu unul dintre instrumentele de mai sus, există încă o serie de pluginuri premium și gratuite pe care le puteți utiliza pentru a-l îmbunătăți. Iată două de luat în considerare.

Catalog de produse eCommerce Plugin gratuit pentru WordPress

Catalog de produse eCommerce Plugin pentru WordPress

După configurarea site-ului dvs., veți dori să vă afișați produsele într-un mod ușor accesibil pentru clienții dvs. Folosind Catalog de produse eCommerce pluginul vă permite să vă personalizați complet paginile de produse. Iată câteva dintre caracteristicile sale cheie:

 • Vă ajută să afișați produsele și să setați parametri personalizați, cum ar fi dacă să afișați prețuri sau recenzii.
 • Vă permite să vă organizați produsele în categorii sau să afișați mai multe cataloage de produse.
 • Răspunde pe deplin, astfel încât produsele dvs. se afișează frumos pe dispozitivele mobile.

Acesta este doar vârful aisbergului, desigur. Vă recomandăm să consultați documentația pluginului pentru a afla mai multe despre modul în care îl puteți utiliza pentru a îmbunătăți site-ul dvs. de transfer.

Suplimentul Dropshipping YouDroop pentru WooCommerce (Premium)

Adăugarea YouDroop Dropshipping pentru WooCommerce

Doriți să începeți o afacere de tip dropshipping cu WordPress, dar nu aveți conexiuni la furnizori? Nici o problema – YouDroop este o modalitate ușoară de a conecta furnizorii cu comerțul cu amănuntul pentru multe industrii. Înscrieți-vă doar pentru un cont (abonamentele lunare încep de la 59 eros pentru comercianții cu amănuntul, dar furnizorii pot începe gratuit), sincronizați produsele disponibile cu site-ul dvs. de comerț electronic, apoi începeți să adăugați până la 500 de articole noi pe site-ul dvs. în fiecare zi. Iată un rezumat rapid despre modul în care funcționează YouDroop:

 1. Furnizorii încarcă produsele pe care le au la dispoziție pe YouDroop
 2. Retailerii se conectează la contul lor pentru a exporta și sincroniza produsele disponibile pe propriile site-uri de comerț electronic
 3. Clienții răsfoiesc și achiziționează produse de pe site-uri de comerț electronic
 4. Retailerii plătesc furnizorii pentru articolele vândute și furnizează informații de transport
 5. Furnizorii trimit marfa către clienți

Astfel furnizorii realizează mai multe vânzări, comercianții cu amănuntul obțin un profit atunci când descarcă prețul de bază al articolului pe site-ul lor web, iar clienții obțin produse extraordinare. Toată lumea câștigă!


Construirea unei afaceri de succes în practică va necesita timp și efort din partea ta. Cu toate acestea, începerea nu ar trebui să fie prea dificil. După ce știi să îți înființezi și să îți lansezi afacerea, vei fi bine pe drumul către succes, atât timp cât vei fi dispus să te implici în munca necesară.

Aveți întrebări despre cum să construiți un site pentru afacerea dvs. cu platforma prin WordPress? Să le discutăm în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map